üzme kendini canım . ben devlet hastahanelerini bunun için sevmiyorum . adamlar ilgilenmiyorlar bile şikayetini sorup hiçbir tahlil istemeden ilaç yazan doktorlar var. işyeri izin vermezmi tekrar başka bir doktora gitsen
devlette işini halletmek için, hem sabır hem zaman gerekiyor..rıca etsen üstlerınden izin için,baska yerden yaptırsan testı.ssklıysan,özel hast. ile anlasması olan bazı yerlerde ücretsızde yaptırabılıyorsun.hemde beklemezsın bıle,işin hemen hallolur.rahatla bıraz annesi..
kızlar imzamda cinsiyeti artık kesin öğrenebilirsiniz diyor cumartesi için iyice heyecan yaptım şimdi :26:
ben sanki bi ara hamileler istediği hastanede kontrollerini yaptırabilir fark alınmaz gibi bişey duymuştum...onu bir araştırmak gerek.hatta ödediği faturayı alıp hastaneyi şikayet edenler oluyodu
cinsiyeti %100 belli olan arkadaslar, ultrasonunuz vaginal mi bakıldı?
bir iki kisiden vaginal ultrasonla bacak arasına daha kolay bakıldıgını duydum, dogru mudur? benim karından bakıldı ve goremedi, acaba gibip vaginal mi baktırsam diorum 3 ocak'a kadar beklemeye tahammulum yok
cinsiyeti %100 belli olan arkadaslar, ultrasonunuz vaginal mi bakıldı?
bir iki kisiden vaginal ultrasonla bacak arasına daha kolay bakıldıgını duydum, dogru mudur? benim karından bakıldı ve goremedi, acaba gibip vaginal mi baktırsam diorum 3 ocak'a kadar beklemeye tahammulum yok
tekrar izin almaya yüzüm yok ama cumartesi kendi doktoruma gidicem ona yaptırıcam. 300 tl gidiyomuş ama napıyım
kız ne demek yuzum yok
sacmalama bu senın en dogal hakkın
zaten yasal olarakta bole bı hakkın var
ızın al gıt hemen
Günaydın kızlar. Sabah sabah giydiğim atlette haftalar önce yıkanmasına rağmen yumuşatıcının kokusu kalmış kalsın desen kalmaz bu ne saçmalık ya tepetaklak oldum sabah sabah
bende bu testi özelde yaptırmadım devlet hastanesine gittim. 12+2 olduğum için geç kaldığımı söyledi 12 haftadan sonrasına bakmıyoruz dedi bana ama senin için bir sorayım dedi, ultrason kağıtlarımı aldı rica etti ve izin aldı ikili testim için. şansıma da gayet ilgili bir doktor çıktı ve yaptırdım. devlet hastanelerinde 12den büyük haftaları yapmak işlerine mi gelmiyor bilmiyorum ama senin için üzüldüm üstüne bir de sevimsiz bir doktor.. işten de izin alamayacağını duyunca aklıma bazı doktorlar ctsi de dahil 20.00 - 21.00 e kadar çalıştığını biliyorum çalışan hamileler için iyi oluyor. benim doktorum pazar hariç her gün 21.00 e kadar hastane istediğim vakitte gidebiliyorum. oturduğun yerde özel hastaneleri araştırsan belki bir şeyler çıkabilir.kızlar dün ssk ya ikili test yaptırmaya gittim. kendi doktorum tahliller çok pahalı tutuyor diye ssk ya yönlendirdi beni.kapıdan içeri girdiğimde doktorun o meymenetsiz suratını görünce bişeylerin ters gideceğini anladım. adam sadece ekrana bakıyor buyrun oturun dedi.evet anlatın diyince ben yanlış biyere mi geldim acaba diye tereddüt ettim.kaçıncı hamileliğin sezeryanmı nomal mi gibi ilk muayene sorularını sorduktan sonra ultrasona geçtik ekran doktora çevrili ben hiç birşey göremiyorum baktı baktı evirdi çevirdi yaklaşık bir 5 dk baktı ama çıt yok sadece inceliyor sonra tamam kalkabilirsin dedi. masasına geçtik tekrar bir sorun yok bukadar dedi. ben şaşkın bir şekilde bu kadar derken diye sordum o da bana ukala b ir tavırla doğuma alamam seni daha çok erken ne bekliyosun muayeneye gelmedin mi baktım sağlıklısın bir sorun yok dedi. ikili test ne zaman olacak peki daha zamanı gelmedi mi dedim bu test için geç kalmışsın 14. haftan dolmuş senin üçlü yaptırırsın eğer istersen dedi. halbuki ben 13. haftamın içindeydim. istersem mi yapılması gereken bütün tetkikleri tabiki yaptırıcam dedim yine ukala bir ifadeyle bakın doktor sırası gelen tahlilleri hastaya verir ama hasta ister yaptırır ister yaptırmaz bu onun paşa gönlüne kalmış bişey dedi. sonra elime bi kaç tane tahlil yazıp verdi bunları da yaptırmak istersen yaptır dedi hepatit b falan yazıyordu açıkçası bakmadım bile. ben hala bişeyler söylicek diye bekliyorum evet çıkabilirsin dedi o an kan beynime sıçradı tam kapıdan çıkacaktım kağıtların hepsini yırttım parçalarını da doktorun elime tutuşturdum ve dedim ki '' bakın beyefendi bu isteğe bağlı tahlilleriiniz hiç birini yaptırmıyorum ayrıca evet doktorun hiç olmadığı bir yerde size doktor denilebilir ama bana göre siz doktor değilsiniz'' dedim çıktım ama ben bir sürü laf söyledim adam kafasını çevirip ufacıkbir tepki bile vermedi oralı olmadı resmen... ama ben ikili testimi yaptıramadımbir daha da iş yerinden izin alamam
ben sanki bi ara hamileler istediği hastanede kontrollerini yaptırabilir fark alınmaz gibi bişey duymuştum...onu bir araştırmak gerek.hatta ödediği faturayı alıp hastaneyi şikayet edenler oluyodu
yok canım karından baktırdım ben.hem 12.haftada hemde 16.haftada gördü dr,bu hafta teyitlemis oldu.bebegin pozısyonu uygunsa,karından bu haftanda görür dr.bahsettigin durumu hiç duymadım,bence gerekte yok.evet ocak 3 bıraz uzak,bebısımı merak ettım dıye dr'ye bı çat kapı yapın
evet artık buyudu bebisler vaginal belki sıkıntılıdır, doktor ensesini olcerken olcemezsem vaginal bakarım demisti ama olcunce gerek kalmadı.vaktini bekle üstten baksınlar bence...bide benim doktor bebişin şeyini görmeden söyledi cunku daha oluşmamıştı..rahmini gösterdi umarım değimez emin konustu ama yinede tereddütteyim ben
eger öyle bı uygulama varsa süper.hiç duymadım.gecen yıl özel hastanede bu testlerı 68TL ye yaptırmıstım.bu yıl baska bı özelde,sıgorta karsılıyormus ucretsız yaptırdım.baglantısı varmı bılmıyorum:44:
Bana 14. Haftanın içindeyken erkek demişti ikili testimi yapan doktor. Bugün kendi doktorum ne diyecek bakalım.
Valla bu ara o kadar çok erkek bebek haberi aldım ki kesin senin de erkektir .
kızlar dün ssk ya ikili test yaptırmaya gittim. kendi doktorum tahliller çok pahalı tutuyor diye ssk ya yönlendirdi beni.kapıdan içeri girdiğimde doktorun o meymenetsiz suratını görünce bişeylerin ters gideceğini anladım. adam sadece ekrana bakıyor buyrun oturun dedi.evet anlatın diyince ben yanlış biyere mi geldim acaba diye tereddüt ettim.kaçıncı hamileliğin sezeryanmı nomal mi gibi ilk muayene sorularını sorduktan sonra ultrasona geçtik ekran doktora çevrili ben hiç birşey göremiyorum baktı baktı evirdi çevirdi yaklaşık bir 5 dk baktı ama çıt yok sadece inceliyor sonra tamam kalkabilirsin dedi. masasına geçtik tekrar bir sorun yok bukadar dedi. ben şaşkın bir şekilde bu kadar derken diye sordum o da bana ukala b ir tavırla doğuma alamam seni daha çok erken ne bekliyosun muayeneye gelmedin mi baktım sağlıklısın bir sorun yok dedi. ikili test ne zaman olacak peki daha zamanı gelmedi mi dedim bu test için geç kalmışsın 14. haftan dolmuş senin üçlü yaptırırsın eğer istersen dedi. halbuki ben 13. haftamın içindeydim. istersem mi yapılması gereken bütün tetkikleri tabiki yaptırıcam dedim yine ukala bir ifadeyle bakın doktor sırası gelen tahlilleri hastaya verir ama hasta ister yaptırır ister yaptırmaz bu onun paşa gönlüne kalmış bişey dedi. sonra elime bi kaç tane tahlil yazıp verdi bunları da yaptırmak istersen yaptır dedi hepatit b falan yazıyordu açıkçası bakmadım bile. ben hala bişeyler söylicek diye bekliyorum evet çıkabilirsin dedi o an kan beynime sıçradı tam kapıdan çıkacaktım kağıtların hepsini yırttım parçalarını da doktorun elime tutuşturdum ve dedim ki '' bakın beyefendi bu isteğe bağlı tahlilleriiniz hiç birini yaptırmıyorum ayrıca evet doktorun hiç olmadığı bir yerde size doktor denilebilir ama bana göre siz doktor değilsiniz'' dedim çıktım ama ben bir sürü laf söyledim adam kafasını çevirip ufacıkbir tepki bile vermedi oralı olmadı resmen... ama ben ikili testimi yaptıramadımbir daha da iş yerinden izin alamam
kızlar dün ssk ya ikili test yaptırmaya gittim. kendi doktorum tahliller çok pahalı tutuyor diye ssk ya yönlendirdi beni.kapıdan içeri girdiğimde doktorun o meymenetsiz suratını görünce bişeylerin ters gideceğini anladım. adam sadece ekrana bakıyor buyrun oturun dedi.evet anlatın diyince ben yanlış biyere mi geldim acaba diye tereddüt ettim.kaçıncı hamileliğin sezeryanmı nomal mi gibi ilk muayene sorularını sorduktan sonra ultrasona geçtik ekran doktora çevrili ben hiç birşey göremiyorum baktı baktı evirdi çevirdi yaklaşık bir 5 dk baktı ama çıt yok sadece inceliyor sonra tamam kalkabilirsin dedi. masasına geçtik tekrar bir sorun yok bukadar dedi. ben şaşkın bir şekilde bu kadar derken diye sordum o da bana ukala b ir tavırla doğuma alamam seni daha çok erken ne bekliyosun muayeneye gelmedin mi baktım sağlıklısın bir sorun yok dedi. ikili test ne zaman olacak peki daha zamanı gelmedi mi dedim bu test için geç kalmışsın 14. haftan dolmuş senin üçlü yaptırırsın eğer istersen dedi. halbuki ben 13. haftamın içindeydim. istersem mi yapılması gereken bütün tetkikleri tabiki yaptırıcam dedim yine ukala bir ifadeyle bakın doktor sırası gelen tahlilleri hastaya verir ama hasta ister yaptırır ister yaptırmaz bu onun paşa gönlüne kalmış bişey dedi. sonra elime bi kaç tane tahlil yazıp verdi bunları da yaptırmak istersen yaptır dedi hepatit b falan yazıyordu açıkçası bakmadım bile. ben hala bişeyler söylicek diye bekliyorum evet çıkabilirsin dedi o an kan beynime sıçradı tam kapıdan çıkacaktım kağıtların hepsini yırttım parçalarını da doktorun elime tutuşturdum ve dedim ki '' bakın beyefendi bu isteğe bağlı tahlilleriiniz hiç birini yaptırmıyorum ayrıca evet doktorun hiç olmadığı bir yerde size doktor denilebilir ama bana göre siz doktor değilsiniz'' dedim çıktım ama ben bir sürü laf söyledim adam kafasını çevirip ufacıkbir tepki bile vermedi oralı olmadı resmen... ama ben ikili testimi yaptıramadımbir daha da iş yerinden izin alamam
bende bu testi özelde yaptırmadım devlet hastanesine gittim. 12+2 olduğum için geç kaldığımı söyledi 12 haftadan sonrasına bakmıyoruz dedi bana ama senin için bir sorayım dedi, ultrason kağıtlarımı aldı rica etti ve izin aldı ikili testim için. şansıma da gayet ilgili bir doktor çıktı ve yaptırdım. devlet hastanelerinde 12den büyük haftaları yapmak işlerine mi gelmiyor bilmiyorum ama senin için üzüldüm üstüne bir de sevimsiz bir doktor.. işten de izin alamayacağını duyunca aklıma bazı doktorlar ctsi de dahil 20.00 - 21.00 e kadar çalıştığını biliyorum çalışan hamileler için iyi oluyor. benim doktorum pazar hariç her gün 21.00 e kadar hastane istediğim vakitte gidebiliyorum. oturduğun yerde özel hastaneleri araştırsan belki bir şeyler çıkabilir.
ayrıca yeniden nasıl izin vermiyorlar sana bu senin hakkın değil mi bebeğinden ve sağlığından daha öncemli değil ya ne kadar düşüncesizler
eger öyle bı uygulama varsa süper.hiç duymadım.gecen yıl özel hastanede bu testlerı 68TL ye yaptırmıstım.bu yıl baska bı özelde,sıgorta karsılıyormus ucretsız yaptırdım.baglantısı varmı bılmıyorum:44:
canım nerde oturuyorsun hangi hastane ki bu. ben özel olup da para almayanını hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?