2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

günadınmeleklrim ve bebekleri kızlar ya dün ilk defaanımsucuk istedi kızartıp tosyun içine oyup pişirim sucuk yiyen var mı ben gibi

Bende 13. Haftaya girdim ama bulantilarimda azalma olmadı hatta dahada arttı diyebilirim ve kabizlikta var senin gibi hemde ne kabizlik yarın kontrolum var bende ilac yazdiracagim

Son düzenleme:

belki o gün ki doktora özeldi, belki işlerine gelmedi ama bana da saçma geldi hakikaten en iyi zamanları ölçüm için. işimi de halledince ses etmedim

istanbulda oturan arkadaşlar ben bezmialeme gidiyorum (eski vakıfgureba) ikili teste hiç para vermedim muayene de ücretsiz değerlendirebilirsiniz

günadınmeleklrim ve bebekleri kızlar ya dün ilk defaanımsucuk istedi kızartıp tosyun içine oyup pişirim sucuk yiyen var mı ben gibi

günaydın canım. ben yemedim hamileliğim boyunca ama canım istemediği için. seninde canın istemiş tahmini de 4-5 dilimdir bir de kızartmışsında eğer ki burdan yemeyen çok olursa kendine kuruntu yapma canım olur mu sonuçta canın istemiş

evet bende diyorum ki acaba sadece ense kalınlığına mı baktırsam. ona da 150 tl alıyor benim gittiğim hastane.ama vericem artık yapacak bir şey yok.

tamam canım ya normalde veheteryanım ben canım çok istedi nasıl yedim şimdi kııyorum kendime

bebişimin cinsiyeti dün belli oldu, eşim hala yurtdışında yarın gelior, ona sürpriz olsun die kendim gidip baktırdım,
veeee eşimin kalbi temizmiş, istediği oldu, OĞLUMMMM GELİYORRR....

çok mutluyuz tüm aile. herkes uçuyor.
ee artık kocama biraz naz yapayım bundan sonra, oğlan doğuruyorum ne de olsa, çok istiordu çünkü.

ayy kıss bayıldım yazına.gönlü kırılmasın diye ne güzel yazmışsın öyle. çok yemeyen olursa kuruntu yapma falan yazmışsın. evet çok haklısın sonuçta canı istemiş yemiş biraz ölüm yokya ucunda

ay zhd sağol canım kendime nasıl kızdım nasıl kızdım görsen akşamdan beri
merhaba esra bencede takma kafana banada dr. salam sucuk sosis vs. yeme dedi ama ben arada iyi kızarmış sucuk yiyorum 2-3 dilim aşırıya kaçmadığımız sürece sorun olmaz diye düşünüyorum yalnız değilsin yani

sağol canım bende öyle ilk efa yedim 6 yedi incecik dilim umrm Rabbim bebeklerimizikrusun

Ya resmen soyuyorlar insanları. Her seferinde hastaneye gidip onlarla baş etmek de zor. Eminim her gitmemizde aynı sorunlarla karşılaşırız. Bu hastaneler bu fiyatları neye göre ayarlıyor anlamıyorum. Hastane ismine göre hepimiz tahlillerimizi farklı fiyatlara yaptırdık. 300tl ye yaptıran da oldu, 75 tl ye yaptırında. Hatta bedava yaptıranda. Hiç aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…