Bende şaşırdım,dedign gibi herseyden alınıyor çünkü.ya fark yada tam ucret alınıyor.Adanadayım.2li,3lü testten ucret almıyorlar.ben 3lü degil,direk 4lüyü yaptırdım başka bı yerden.hangi şehırdeysen bı soruştursan,belkı daha uygun bı ücretle yaptırabılırsın
günaydın kızlar nasıl gidiyor bulantısı olanlar azalma varmı benim azalmadı hala.kabızlıkta hala devam duphalac içiyorum hergün mecburen ancak onun sayesinde yapabiliyorum..bebişime zararı olmasında yirim ben onu
Eğer ense ve burun kemiği ölçümlerin iyi çıkarsa, kan testi yaptırman gereksiz. Çünkü kan testi sadece bir istatislik. O yaş grubu içinde o değerlere sahip bilmem kaç kadının ortalaması. O yüzden bence kendi doktorunuzda sadece ense ve burun kemiği baktırın.
Allah allah özellerde net sonuç için 12 haftayı doldurmuş olmak gerekirken demek devlet lütfetmiyor. 12 haftadan küçük bebeğin boyu ölçüm için yeterli değil ki, en ünlü perinatologlar bebeğin kafa ve vücudu ekranı kaplamalı ki ölçüm yapılabilsin diyor.
belki o gün ki doktora özeldi, belki işlerine gelmedi ama bana da saçma geldi hakikaten en iyi zamanları ölçüm için. işimi de halledince ses etmedim
günadınmeleklrim ve bebekleri kızlar ya dün ilk defaanımsucuk istedi kızartıp tosyun içine oyup pişirim sucuk yiyen var mı ben gibi
Eğer ense ve burun kemiği ölçümlerin iyi çıkarsa, kan testi yaptırman gereksiz. Çünkü kan testi sadece bir istatislik. O yaş grubu içinde o değerlere sahip bilmem kaç kadının ortalaması. O yüzden bence kendi doktorunuzda sadece ense ve burun kemiği baktırın.
Allah allah özellerde net sonuç için 12 haftayı doldurmuş olmak gerekirken demek devlet lütfetmiyor. 12 haftadan küçük bebeğin boyu ölçüm için yeterli değil ki, en ünlü perinatologlar bebeğin kafa ve vücudu ekranı kaplamalı ki ölçüm yapılabilsin diyor.
günadınmeleklrim ve bebekleri kızlar ya dün ilk defaanımsucuk istedi kızartıp tosyun içine oyup pişirim sucuk yiyen var mı ben gibi
günaydın canım. ben yemedim hamileliğim boyunca ama canım istemediği için. seninde canın istemiş tahmini de 4-5 dilimdir bir de kızartmışsında eğer ki burdan yemeyen çok olursa kendine kuruntu yapma canım olur mu sonuçta canın istemiş
ay zhd sağol canım kendime nasıl kızdım nasıl kızdım görsen akşamdan beri
günaydın canım. ben yemedim hamileliğim boyunca ama canım istemediği için. seninde canın istemiş tahmini de 4-5 dilimdir bir de kızartmışsında eğer ki burdan yemeyen çok olursa kendine kuruntu yapma canım olur mu sonuçta canın istemiş
ayy kıss bayıldım yazına.gönlü kırılmasın diye ne güzel yazmışsın öyle. çok yemeyen olursa kuruntu yapma falan yazmışsın. evet çok haklısın sonuçta canı istemiş yemiş biraz ölüm yokya ucunda
merhaba esra bencede takma kafana banada dr. salam sucuk sosis vs. yeme dedi ama ben arada iyi kızarmış sucuk yiyorum 2-3 dilim aşırıya kaçmadığımız sürece sorun olmaz diye düşünüyorum yalnız değilsin yaniay zhd sağol canım kendime nasıl kızdım nasıl kızdım görsen akşamdan beri
merhaba esra bencede takma kafana banada dr. salam sucuk sosis vs. yeme dedi ama ben arada iyi kızarmış sucuk yiyorum 2-3 dilim aşırıya kaçmadığımız sürece sorun olmaz diye düşünüyorum yalnız değilsin yani
http://www.haberturk.com/yazarlar/ali-tezel/714135-hamilelikte-hastaneler-tek-kurus-isteyemez
kızlar bu yazıya biir bakın isterseniz
aminn cnm inşallahsağol canım bende öyle ilk efa yedim 6 yedi incecik dilim umrm Rabbim bebeklerimizikrusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?