kızlar dün ssk ya ikili test yaptırmaya gittim. kendi doktorum tahliller çok pahalı tutuyor diye ssk ya yönlendirdi beni.kapıdan içeri girdiğimde doktorun o meymenetsiz suratını görünce bişeylerin ters gideceğini anladım. adam sadece ekrana bakıyor buyrun oturun dedi.evet anlatın diyince ben yanlış biyere mi geldim acaba diye tereddüt ettim.kaçıncı hamileliğin sezeryanmı nomal mi gibi ilk muayene sorularını sorduktan sonra ultrasona geçtik ekran doktora çevrili ben hiç birşey göremiyorum baktı baktı evirdi çevirdi yaklaşık bir 5 dk baktı ama çıt yok sadece inceliyor sonra tamam kalkabilirsin dedi. masasına geçtik tekrar bir sorun yok bukadar dedi. ben şaşkın bir şekilde bu kadar derken diye sordum o da bana ukala b ir tavırla doğuma alamam seni daha çok erken ne bekliyosun muayeneye gelmedin mi baktım sağlıklısın bir sorun yok dedi. ikili test ne zaman olacak peki daha zamanı gelmedi mi dedim bu test için geç kalmışsın 14. haftan dolmuş senin üçlü yaptırırsın eğer istersen dedi. halbuki ben 13. haftamın içindeydim. istersem mi yapılması gereken bütün tetkikleri tabiki yaptırıcam dedim yine ukala bir ifadeyle bakın doktor sırası gelen tahlilleri hastaya verir ama hasta ister yaptırır ister yaptırmaz bu onun paşa gönlüne kalmış bişey dedi. sonra elime bi kaç tane tahlil yazıp verdi bunları da yaptırmak istersen yaptır dedi hepatit b falan yazıyordu açıkçası bakmadım bile. ben hala bişeyler söylicek diye bekliyorum evet çıkabilirsin dedi o an kan beynime sıçradı tam kapıdan çıkacaktım kağıtların hepsini yırttım parçalarını da doktorun elime tutuşturdum ve dedim ki '' bakın beyefendi bu isteğe bağlı tahlilleriiniz hiç birini yaptırmıyorum ayrıca evet doktorun hiç olmadığı bir yerde size doktor denilebilir ama bana göre siz doktor değilsiniz'' dedim çıktım ama ben bir sürü laf söyledim adam kafasını çevirip ufacıkbir tepki bile vermedi oralı olmadı resmen... ama ben ikili testimi yaptıramadımbir daha da iş yerinden izin alamam
bu nasıl bir muamele ya nasıl böyle konuşabilme hakkını kendinde bulabilir çok sinirlendim arkadaşım..
Sanki gripsinde doktara gitmişsinde tavırlara bak ki grip olsan bile bu şekilde yapmamalı..
yaaa bayılıyorum sizin bu bebişinle olan muhabbetinize yaw
merhaba hanımlarrr herkeseee iyi günler ;
birkaç gündür aşırı bir mide yanması gibi birşeyler oluyorbulantı desen bulantı değil yanma gibi bir tuhaf karışık midem (
karnım aç ama yiyemiyorum boyle olan var mı??
bende aynıyım canım.miğde yanması gibi deilde hep tokluk hissi var bende.bir kaşık yemek bile yesem sanki boğazıma kadar doluyum gibi geliyor. Artık şirkette öğle yemeklerine de çıkmıyorum.
nasılsınııız ??? benim ağzımda yaralar çıktıı çok kötüüyanağımın içinde bile var bişey yiyemiyoruum :26:
Öncelikle annenin bağırsak sesleri ve kalp seslerini duyar
Hepinize günaydın kızçeler.
Sabah sabah asabım bozuldu. 1 haftadır tiroid ilacı kullanıyorum tarihine bakmak hiç aklıma gelmemişti. Ki normalde her şeyin son kullanma tarihine bakarım. 10. aymış son kullanma tarihi. Ben bir güzel 1 haftadır içiyorum.
Kalktım hemen eczaneye gittim. Doktorumun verdiği Euthyrox u buldum bu eczanede. Onu aldım. Eczacıya da sordum bir zararı var mıdır diğer ilacın diye. 1 buçuk ay geçmiş henüz hiçbir zararı olmaz korkmayın dedi ama içim rahat etmedi.
Ben şimdi o tarihi geçmiş ilacı eşime veren eczacıyı mı vurayım topuklarından, yoksa 1 hafta içtikten sonra anca durumu fark eden kendimi mi intihar edeyim. Karar veremedim.
kızlar dün ssk ya ikili test yaptırmaya gittim. kendi doktorum tahliller çok pahalı tutuyor diye ssk ya yönlendirdi beni.kapıdan içeri girdiğimde doktorun o meymenetsiz suratını görünce bişeylerin ters gideceğini anladım. adam sadece ekrana bakıyor buyrun oturun dedi.evet anlatın diyince ben yanlış biyere mi geldim acaba diye tereddüt ettim.kaçıncı hamileliğin sezeryanmı nomal mi gibi ilk muayene sorularını sorduktan sonra ultrasona geçtik ekran doktora çevrili ben hiç birşey göremiyorum baktı baktı evirdi çevirdi yaklaşık bir 5 dk baktı ama çıt yok sadece inceliyor sonra tamam kalkabilirsin dedi. masasına geçtik tekrar bir sorun yok bukadar dedi. ben şaşkın bir şekilde bu kadar derken diye sordum o da bana ukala b ir tavırla doğuma alamam seni daha çok erken ne bekliyosun muayeneye gelmedin mi baktım sağlıklısın bir sorun yok dedi. ikili test ne zaman olacak peki daha zamanı gelmedi mi dedim bu test için geç kalmışsın 14. haftan dolmuş senin üçlü yaptırırsın eğer istersen dedi. halbuki ben 13. haftamın içindeydim. istersem mi yapılması gereken bütün tetkikleri tabiki yaptırıcam dedim yine ukala bir ifadeyle bakın doktor sırası gelen tahlilleri hastaya verir ama hasta ister yaptırır ister yaptırmaz bu onun paşa gönlüne kalmış bişey dedi. sonra elime bi kaç tane tahlil yazıp verdi bunları da yaptırmak istersen yaptır dedi hepatit b falan yazıyordu açıkçası bakmadım bile. ben hala bişeyler söylicek diye bekliyorum evet çıkabilirsin dedi o an kan beynime sıçradı tam kapıdan çıkacaktım kağıtların hepsini yırttım parçalarını da doktorun elime tutuşturdum ve dedim ki '' bakın beyefendi bu isteğe bağlı tahlilleriiniz hiç birini yaptırmıyorum ayrıca evet doktorun hiç olmadığı bir yerde size doktor denilebilir ama bana göre siz doktor değilsiniz'' dedim çıktım ama ben bir sürü laf söyledim adam kafasını çevirip ufacıkbir tepki bile vermedi oralı olmadı resmen... ama ben ikili testimi yaptıramadımbir daha da iş yerinden izin alamam
günadınmeleklrim ve bebekleri kızlar ya dün ilk defaanımsucuk istedi kızartıp tosyun içine oyup pişirim sucuk yiyen var mı ben gibi
bebişimin cinsiyeti dün belli oldu, eşim hala yurtdışında yarın gelior, ona sürpriz olsun die kendim gidip baktırdım,
veeee eşimin kalbi temizmiş, istediği oldu, OĞLUMMMM GELİYORRR....
çok mutluyuz tüm aile. herkes uçuyor.
ee artık kocama biraz naz yapayım bundan sonra, oğlan doğuruyorum ne de olsa, çok istiordu çünkü.
Selaaam kizlarrrr.
Arkadasm bugun dogum yaptiii ve kiz diye bekledigimiz bebek erkek dogduu:0
Selaaam kizlarrrr.
1 kez asırı mide yanmam oldu, doktor yediginle alakalıdır, henuz gebelik yanması reflu yasamamn mumkun değilk bebek buyuyunce olacak dedi.Merhaba Hanımlarrr herkeseee iyi günler ;
Birkaç gündür aşırı bir mide yanması gibi birşeyler oluyorbulantı desen bulantı değil yanma gibi bir tuhaf karışık midem (
karnım aç ama yiyemiyorum boyle olan var mı??
Selaaam kizlarrrr.
Allah bağıslasın yavrularınınasıl sürpriz ama:) hazırlıklarıda tamdı muhakkak,oğluslarının canı sağolsun artık
Aft çıkmış olabilir ağzında, hamilelikte olabiliyor diye okumuştum internette, yine de doktoruna mutlaka söyle iltihap gibi durumlar önemli.
Bağırsak ve midemden gelen sesler o kadar çok ki ve dışarıdan da duyuluyor. Zavallı bebeğim doğduğunda kafası çok karışmış olacak
Sana bir zararı olmaması sevindirici ancak mutlaka o eczaneyi uyarmalısın tarihi geçmiş ilaçları satmaya devam ediyorlar insanlara ve öyle ilaçlar var ki tehlikeli ve herkeste farklı reaksiyon gösteriyor. Bizim de aklımızda olsun ilaç alırken mutlaka kontrol edelim.
Bazen gerçektende insanı zorlayan tavırlar olabiliyor ama her meslekte her yerde olabiliyorlar doktor olanı sana denk gelmiş, ben tahlil ve kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum düzenli gittiğim doktorumda hiç böyle bir sorun yaşamadım ama testler için gittiğim bazı yerlerde sıkıntılı aşırı stressli insanlarla karşılaştım.
Yanlış hatırlamıyorsam sen de Maltepe de oturuyordun. Ben 2'li testimi karşıda kağıthane devlet hastanesinde yaptırdım, ertesi güne hemen randevu almıştım, doktora girer girmez 2'li test için geldiğimi söyledim rutin sorular soruldu hemen ölçüm yapıldı alt kata kan verdim 1 hafta sonra sonucumu aldım. Başka bir doktorun takibinde olduğumu sadece test için geldiğimi de söyledim.
ayrıca Maltepe de Özel Bölge hastanesi var fiyatları dışarıya göre çok uygun iyi doktorlarıda var ben hamileliğimden önce kist tedavisi için oraya gidiyordum istersen telefonda bir görüş faydası olabilir.
Var canım olmaz mı özellikle de pazar günü kahvaltısında, ben herşeyi yediğim için onu da çiğ olarak değil aşırıya kaçmadan pişirerek yiyorum. Hamileliğimin ilk haftalarında 1 kilo nar yemişliğim var düşük yapar vs demişlerdi ama niyeyse bize birşey olmadı. Ben herşeyi yiyip içiyorum, doktorum aynı hayatına devam et sadece hiçbirşey için aşırıya kaçma dedi.
Çay içeceksem açık ve az içmeye çalışıyorum gibi...
Gözün aydın, gönlünüze göre olmuş ne güzel, iyi bir süpriz olacak
canım evet maltepe de oturuyorum. ben zaten bölge hastanesine gidiyorum pendikte ki hastanelerine.orada ki doktora yeni gitmeye başladım. 300 tl ye yapıyorlar. 150 tl ense kalınlığı 150 tl de tahlil ücretleri tutuyormuş. maltepede ki de aynı değil midir?
canım evet maltepe de oturuyorum. ben zaten bölge hastanesine gidiyorum pendikte ki hastanelerine.orada ki doktora yeni gitmeye başladım. 300 tl ye yapıyorlar. 150 tl ense kalınlığı 150 tl de tahlil ücretleri tutuyormuş. maltepede ki de aynı değil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?