2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ


  • Ankete Katılan
    557



Bu nasıl bir muamele ya nasıl böyle konuşabilme hakkını kendinde bulabilir çok sinirlendim arkadaşım..
Sanki gripsinde doktara gitmişsinde tavırlara bak ki grip olsan bile bu şekilde yapmamalı..
 
bu nasıl bir muamele ya nasıl böyle konuşabilme hakkını kendinde bulabilir çok sinirlendim arkadaşım..
Sanki gripsinde doktara gitmişsinde tavırlara bak ki grip olsan bile bu şekilde yapmamalı..


hayır aklım almıyor. Acaba bu doktorlar ssk da hayrına mı çalışıyorlar...
 
kızlar hep yazmak ıstıyordum ama unutuyorum.aklımdaylen ekleyeyım..

Muayenelerımızde tam zamanları,büyümeye basladık çünkü..dr'unuzdan serviks uzunluguna bakmasını ısteyın.genelde yapmıyor dr.lar..rahımagzı yetmezlıgı,gebelıkte ölçümü yapılarak belırlenen bı durum..ve önlemi alınabilir
 
yaaa bayılıyorum sizin bu bebişinle olan muhabbetinize yaw

canım sen birde zavallı babasıyla muhabbetlerimi duysan keşke..

-Ne? Şimdi bir bardak su için mutfağa mı gidelim.. Bir kişinin yapacağı işi hiç iki kişi yapar mı??

-Yakında kapının önüne koyulursak anneannemize de aynı işkenceyi yapmayı düşünüyoruz
 
Merhaba Hanımlarrr herkeseee iyi günler ;

Birkaç gündür aşırı bir mide yanması gibi birşeyler oluyor bulantı desen bulantı değil yanma gibi bir tuhaf karışık midem (
karnım aç ama yiyemiyorum boyle olan var mı??
 
dolmayı yoğurtlu yiyemedim içim almadı bıraktım ama maşallah makarnayı öyle bir yedim ki. nerede faydasız şey bu ara ondan yiyiyorum 2 öğün.
 


bende aynıyım canım.miğde yanması gibi deilde hep tokluk hissi var bende.bir kaşık yemek bile yesem sanki boğazıma kadar doluyum gibi geliyor. Artık şirkette öğle yemeklerine de çıkmıyorum.
 
bende aynıyım canım.miğde yanması gibi deilde hep tokluk hissi var bende.bir kaşık yemek bile yesem sanki boğazıma kadar doluyum gibi geliyor. Artık şirkette öğle yemeklerine de çıkmıyorum.

evet yaa herkesin düzene giriyo biliyodum 3. aydan sonra ama ben daha beter oldum. Hiç mide bulantısı çekmedim ama bu tuhaf his mahvediyor beni (
 
Kızlar meraba
3 ayımız bitmek üzere ben ilk defa aşerdim dün gece rüyamda yiyiyordum söylemim şimdi kimsenin canı istemesin.göğsümün biri sızım sızım sızlıyor aynı durumu yaşayan varmıki
 
nasılsınııız ??? benim ağzımda yaralar çıktıı çok kötüü yanağımın içinde bile var bişey yiyemiyoruum :26:

Aft çıkmış olabilir ağzında, hamilelikte olabiliyor diye okumuştum internette, yine de doktoruna mutlaka söyle iltihap gibi durumlar önemli.

Öncelikle annenin bağırsak sesleri ve kalp seslerini duyar

Bağırsak ve midemden gelen sesler o kadar çok ki ve dışarıdan da duyuluyor. Zavallı bebeğim doğduğunda kafası çok karışmış olacak


Sana bir zararı olmaması sevindirici ancak mutlaka o eczaneyi uyarmalısın tarihi geçmiş ilaçları satmaya devam ediyorlar insanlara ve öyle ilaçlar var ki tehlikeli ve herkeste farklı reaksiyon gösteriyor. Bizim de aklımızda olsun ilaç alırken mutlaka kontrol edelim.


Bazen gerçektende insanı zorlayan tavırlar olabiliyor ama her meslekte her yerde olabiliyorlar doktor olanı sana denk gelmiş, ben tahlil ve kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum düzenli gittiğim doktorumda hiç böyle bir sorun yaşamadım ama testler için gittiğim bazı yerlerde sıkıntılı aşırı stressli insanlarla karşılaştım.
Yanlış hatırlamıyorsam sen de Maltepe de oturuyordun. Ben 2'li testimi karşıda kağıthane devlet hastanesinde yaptırdım, ertesi güne hemen randevu almıştım, doktora girer girmez 2'li test için geldiğimi söyledim rutin sorular soruldu hemen ölçüm yapıldı alt kata kan verdim 1 hafta sonra sonucumu aldım. Başka bir doktorun takibinde olduğumu sadece test için geldiğimi de söyledim.
ayrıca Maltepe de Özel Bölge hastanesi var fiyatları dışarıya göre çok uygun iyi doktorlarıda var ben hamileliğimden önce kist tedavisi için oraya gidiyordum istersen telefonda bir görüş faydası olabilir.

günadınmeleklrim ve bebekleri kızlar ya dün ilk defaanımsucuk istedi kızartıp tosyun içine oyup pişirim sucuk yiyen var mı ben gibi

Var canım olmaz mı özellikle de pazar günü kahvaltısında, ben herşeyi yediğim için onu da çiğ olarak değil aşırıya kaçmadan pişirerek yiyorum. Hamileliğimin ilk haftalarında 1 kilo nar yemişliğim var düşük yapar vs demişlerdi ama niyeyse bize birşey olmadı. Ben herşeyi yiyip içiyorum, doktorum aynı hayatına devam et sadece hiçbirşey için aşırıya kaçma dedi.
Çay içeceksem açık ve az içmeye çalışıyorum gibi...


Gözün aydın, gönlünüze göre olmuş ne güzel, iyi bir süpriz olacak
 
1 kez asırı mide yanmam oldu, doktor yediginle alakalıdır, henuz gebelik yanması reflu yasamamn mumkun değilk bebek buyuyunce olacak dedi.
Yaglı, acılı,i hamur isi, fazla yemek yeme hafif ye yat dedi. Cok sıkıntı yasarsan cigneme tableti rennie veya talcit al ya da gaviscon ic dedi.
 
Allah bağıslasın yavrularını nasıl sürpriz ama:) hazırlıklarıda tamdı muhakkak,oğluslarının canı sağolsun artık

bu sebepten unisex renkler tercih etmek yerınde olur.bu sürprız delıkanlılar,ılerde pembe hastane çıkıslı fotolarını görmek istemezler

taylanecce komsumuzda böyle kız bebek beklıyordu.mükemmel bı çocuk odası hazırladıttılar pembe renkli,masal içinde gıbı hıssederdı ınsan kendını..dogumdan geldıkı,ogulları olmus:) köklü bi degısım oldu hazırlıklarında halıyle
 

canım evet maltepe de oturuyorum. ben zaten bölge hastanesine gidiyorum pendikte ki hastanelerine.orada ki doktora yeni gitmeye başladım. 300 tl ye yapıyorlar. 150 tl ense kalınlığı 150 tl de tahlil ücretleri tutuyormuş. maltepede ki de aynı değil midir?
 
ama uniseks kıyafetler o kadar albenili olmuyor ben bir tek yesil begeniorum ama sarı ve kırmızı mesela cok bastan savma hazırlıorlar sanki.
pembede kelebekler, peri kızları, mavi de arabalar toplar,ama uniseksler de aslan falan olupr genelde :)
 



cnm bende sancaktepe deki bölge hastanesine gidiyorum, 2 li tarama testini 114 tl ye yaptırdım :26: her şubede farklı ücret mi alıyorlar yaniiiii
 

aynı olmayabilir çünkü ben hamile kalmadan önce tedavi görürken sormuştum en pahalı tahlil 200 tl tutuyor demişlerdi.
Bir sor istersen danışmakta fayda var, bir de Bölge hastanesi bazen ücretlendirmede sorun çıkartıyor mutlaka fatura al derim.
Ben o hastaneyle ilgili yaşadığım bir sıkıntıdan ötürü bıraktım, gitmiyorum.Sadece tahlil için gidilebilinir.

Telefon numarası:4412020
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…