- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
aynı olmayabilir çünkü ben hamile kalmadan önce tedavi görürken sormuştum en pahalı tahlil 200 tl tutuyor demişlerdi.
Bir sor istersen danışmakta fayda var, bir de Bölge hastanesi bazen ücretlendirmede sorun çıkartıyor mutlaka fatura al derim.
Ben o hastaneyle ilgili yaşadığım bir sıkıntıdan ötürü bıraktım, gitmiyorum.Sadece tahlil için gidilebilinir.
Telefon numarası:4412020
aynı olmayabilir çünkü ben hamile kalmadan önce tedavi görürken sormuştum en pahalı tahlil 200 tl tutuyor demişlerdi.
Bir sor istersen danışmakta fayda var, bir de Bölge hastanesi bazen ücretlendirmede sorun çıkartıyor mutlaka fatura al derim.
Ben o hastaneyle ilgili yaşadığım bir sıkıntıdan ötürü bıraktım, gitmiyorum.Sadece tahlil için gidilebilinir.
Telefon numarası:4412020
Selaaam kizlarrrr.
Arkadasm bugun dogum yaptiii ve kiz diye bekledigimiz bebek erkek dogduu:0
evet bende diyorum ki acaba sadece ense kalınlığına mı baktırsam. ona da 150 tl alıyor benim gittiğim hastane.ama vericem artık yapacak bir şey yok.
aradımtelefonda fiyat vermiyorlar...
canım yazdıklarını dehşetle okuyorum, ense kalınlığından nasıl ayrıca ücret alabilirler ya??? Bence sen hastanenle konuş, sut'a göre yaptığınız yasal değil de. Ense kalınlığı zaten 30 sn.de ölçülüyor. Normalde medicana, acıbadem vs. Gibi alanında oldukça iyi yerler ekstra bir ücret almıyor, normal muayene parasına tüm bu testleri yaptırıyorsun... Boşuna paracıklarımızı harcamayalım, bebişlerimizin ihtiyaçlarına bu paralar lazım olacak :))
sezenimmm:79: nasılsın? Gıdıyormusun,geldın mı ne yaptın bugün?
selam asemm..yok canım gidemedim randevuya..burada aşırı sağanak var dışarı çıkılacak gibi değil..eşimde hasta olursunuz sakın çıkmayın deyince randevuyu iptal ettim...hayırlısı bakalım..önümüzdeki hafta içine belki..
sen nasılsın iştemisin?
hanımlar 12. haftada cinsiyet belli olurmu ki..önümzdeki hafta 13.haftaya giricm galiba.doktora gidicmde duyduğuma göre 12. hafatada cinsiyt öğrenen var..ayrıca benmde doğumum tahmini 9 haziran dendide.çoğu kişi nasıl öğrendi şaşırııdm umarım benmde belli olur..çok merak ediyrm..
dogumun 9 hazıran gıbıyse, suan 15.haftanda olmalısın:44:yada ultrasona göreyse belırttıgn,bebıs önde gıdıyor demek.bellı olacaktır cınsıyet,pozısyonu uygunsa
Kizlar yarin sabah doktor randevumuz var. SAT a gore 12+5 oluyoruz. Doktor bu gidisimizde ikili testi de yapacagini soylemisti... Bildigim kadariyla ikili test icn birsey farketmiyor ama acaba baska testlerimiz de olacak mi, cunku bazi arkadaslar demir hapina kan hapna falan gerek goruldugunu soylemis, acaba bizim de kan egerlerimize falan yeniden bakilacak mi.... Ben bebis hareketli olsun sabahin sekizinde diye ciko falan yiyip gitmeyi planliyordum. Ac gelmen gerek, bugun git yarin gel olayi olursa kotu olur...
hanımlar 12. haftada cinsiyet belli olurmu ki..önümzdeki hafta 13.haftaya giricm galiba.doktora gidicmde duyduğuma göre 12. hafatada cinsiyt öğrenen var..ayrıca benmde doğumum tahmini 9 haziran dendide.çoğu kişi nasıl öğrendi şaşırııdm umarım benmde belli olur..çok merak ediyrm..
evt cnm 1 hafta geri söylenıo zatn 13-14 gibidr muhtemelen 3 hafta önce gittim doktr 8 haftalığa girmişsn demiştide.inş bakalım hayırlısı..erkek çocuugu çoğunlkta gibi gördüm .de..banada öyle diyolr sağlıklı olsunda..:16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?