2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

dur canım hemen arıyorum :)

aradım telefonda fiyat vermiyorlar...

Oğluşlar çoğalıyo ne güzel:) bu arada bende her akşam mide yanması oluyor..gece yatıyorum gecmiyo sabah doğru geçiyor..yok diyolar kız çocugunda mide hep bulanırmış,yanarmış ..hiç alakası yok valla

evet bende diyorum ki acaba sadece ense kalınlığına mı baktırsam. ona da 150 tl alıyor benim gittiğim hastane.ama vericem artık yapacak bir şey yok.

canım yazdıklarını dehşetle okuyorum, ense kalınlığından nasıl ayrıca ücret alabilirler ya??? bence sen hastanenle konuş, SUT'a göre yaptığınız yasal değil de. ense kalınlığı zaten 30 sn.de ölçülüyor. normalde medicana, acıbadem vs. gibi alanında oldukça iyi yerler ekstra bir ücret almıyor, normal muayene parasına tüm bu testleri yaptırıyorsun... boşuna paracıklarımızı harcamayalım, bebişlerimizin ihtiyaçlarına bu paralar lazım olacak :))

aradım telefonda fiyat vermiyorlar...

Yerinde olsam işten yarın için yarım gün izin alırım Kağıthane Devlet hastanesi Zeki bey den yarın için randevu alabiliyorsun baktım şimdi müsait.
Sabah 09:00 almıştım ben de randevumu öğlen olmadan halledip çıkıyorsun. ücretde ödemezsin 1 hafta sonra da sonucunu alırsın, sadece evden erken çıkman lazım yol tarifi de verebilirim gitme niyetinde olursan.
Ben de Maltepeden kalkıp gidip orada yaptırmıştım.

kızlar ben doktorumu cepten bir arıycam hepiniz itiraz ettiğinize göre acaba ben mi yanlış anladım diyorum. Tekrar bi sorup öğrenicem

sezenimmm:79: nasılsın? Gıdıyormusun,geldın mı ne yaptın bugün?

selam asemm..yok canım gidemedim randevuya..burada aşırı sağanak var dışarı çıkılacak gibi değil..eşimde hasta olursunuz sakın çıkmayın deyince randevuyu iptal ettim...hayırlısı bakalım..önümüzdeki hafta içine belki..
sen nasılsın iştemisin?

hanımlar 12. haftada cinsiyet belli olurmu ki..önümzdeki hafta 13.haftaya giricm galiba.doktora gidicmde duyduğuma göre 12. hafatada cinsiyt öğrenen var..ayrıca benmde doğumum tahmini 9 haziran dendide.çoğu kişi nasıl öğrendi şaşırııdm umarım benmde belli olur..çok merak ediyrm..

iyiyim sagol canım..yok yok evdeyım,halsızım ya,başımda dönüyor..
İyı etmıssın,öyle havada dısarı cıkmak güç.hastada olmayasın.burdada kapalı hava,yagdı yagacak..

Kizlar yarin sabah doktor randevumuz var. SAT a gore 12+5 oluyoruz. Doktor bu gidisimizde ikili testi de yapacagini soylemisti... Bildigim kadariyla ikili test icn birsey farketmiyor ama acaba baska testlerimiz de olacak mi, cunku bazi arkadaslar demir hapina kan hapna falan gerek goruldugunu soylemis, acaba bizim de kan egerlerimize falan yeniden bakilacak mi.... Ben bebis hareketli olsun sabahin sekizinde diye ciko falan yiyip gitmeyi planliyordum. Ac gelmen gerek, bugun git yarin gel olayi olursa kotu olur...

Merhaba arkadaşlar bizde dün eşimle 2'li test için gittik, ense kalınlığımız 1mm bile yok doktorumuz herşey yolunda gözüküyor dedi, kan test sonuçlarıda pazartesi çıkacak. Bu arada bizim afacanda cinsiyetini gösterdi :) babası ekranda bacaklarına bakarken dr. abimiz hayırlı olsun bir oğlunuz olacak dedi :))) İlk bebek olduğu için erkek kız hiç önemli değildi açıkçası ama daha hamile olduğum haberini almadan rüyamda erkek bebek sahibi oluyordum, eşimde aynı dönemler pusetle erkek bebek taşırken görmüş kendisini :) Boyumuz 5,7 cm....

İsim için düşünmeye başladık Emir, Kaan favorilerimiz şimdilik fikirlere açığız :)

Son düzenleme:

dogumun 9 hazıran gıbıyse, suan 15.haftanda olmalısın:44:yada ultrasona göreyse belırttıgn,bebıs önde gıdıyor demek.bellı olacaktır cınsıyet,pozısyonu uygunsa

dogumun 9 hazıran gıbıyse, suan 15.haftanda olmalısın:44:yada ultrasona göreyse belırttıgn,bebıs önde gıdıyor demek.bellı olacaktır cınsıyet,pozısyonu uygunsa

evt cnm 1 hafta geri söylenıo zatn 13-14 gibidr muhtemelen 3 hafta önce gittim doktr 8 haftalığa girmişsn demiştide.inş bakalım hayırlısı..erkek çocuugu çoğunlkta gibi gördüm .de..banada öyle diyolr sağlıklı olsunda..:16

gask, oğluşun hayırlı olsun canım

keeper oğlanlar çoğalıyor maşallahhayırlı olsun,bana daha erken gibi geldi.değişmesin sonra

tokoyay canım doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.detaylı hakkında merakla bekliyorum.ilaç olayına gelince Allahtan bi haftada farketmişsin,bi haftadan bişey olmaz bencede.içini ferah tut tatlım

canım benim kan değerime yeniden bakmadan direk demir hapını yazdı doktor.ikili test için tok ve tatlı bişeyler yiyerek gitmende fayda var..

cnm ben salı günü ikili test için avcılar hospital a gittim 12 hafta 2 günlüktü bebeğim ve ultrasonda cinsiyetinin kıza benzediğini ancak 16. haftada net olarak öğrenebileceğimizi söyledi.sende ikili test esnasında sor istersen

evet cınsıyetler ögrenildıkçe, topikte ortalamalar degisiyor..Allahım saglıkla geçecek gebelık,saglıkla kavusulacak evlat nasıp etsın haberlerını beklıyoruz o zaman

Kesin değil zaten canım,bakıp tahmin ediyorlar çünkü aslında cinsel organı belli olmuş oluyor, ama daha küçük olduğu için yanılma payıda olabiliyor benim mesela 12. haftanın son günü baktı ve erkek bulgusuna rastlamadım ama sen kendini kaptırma şuan için erken dedi.Bende yılbaşından önce öğrenebilir miyim dedim o sebeple önümüzdeki pazar yani 14. haftamda bakıcak ama söz vermiyorum görürsem söylerim dedi..Umarım görür :) yılbaşında yurt dışına çıkıcam ona ordan ciciler almak istiyorum, hatıra olsun ..

Bizde bu kadar çabuk öğrenmeyi beklemiyorduk o yüzden dr. sormadık bile ama dr. abisi önce el parmaklarını saydı, sonra boyunu ölçtü, bacaklarını incelerken bizimki iki bacağı açmış sereserpe , arada pipiyi gösterdi hatta dr. tam o an ulturason görüntüsü aldı :) Bir sonraki kontrolümüz 16. haftada baktık değişiklik var burdan bilgilendiririm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…