2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm ben ayın 4 ünde dr. a gitmiştim bana decavit verdi vitamin ilacı ve haftaya 2 li test yaptır sonuçlarını getir dedi bende ayın 11 inde ikili test için gittim ultrasonla ense ve burun kemiği ölçümü yapıldı normal görünüyo dedi dr. bunlar yapıldıktan sonra kan verdim kanı neden aldıklarını sordum ondada down sendromunu araştırdıklarını söylediler benim randevum saat 12 deydi yemek yiyip gittim bi sorun olmadı yarın kan sonucu çıkacak onları dr. uma göstermeye gidicem inşallah bi sorun yoktur

ikili test demi tam olarak öğrenilr normal ultrasonda öğrenlmzmi..ben ikili testi devlete yaptırmayı düşnyrm yarın bi gideym olmzsa..özele sonuç götürcm öyle..kaç gün de çıkıo ikili test çok uuzn sürüyomu 2 gündn fazla sürmuyrdur inş.devlet cinsiyeti söylemiyrmş artık diye duydum..özele gidicm zatnde doğumuda orda düşnyrm ..tahlilleri devlette yapıcm iksi arasında mekik dokuycm velhasıl ..devlet epidural normal doğum yapsa keşke özele gitmeye gerek duymazdm..

geçen hafta kendi dr. uma gittiğimde bana cinsiyeti 15-16. haftalarda görebiliriz demişti ikili testi yapan dr. cinsiyeti söyledi.ultrasonun sonucunu aynı gün aldım ama kan sonucunu 3 günde alabilirsiniz dediler yarın kan sonucunuda alıp dr. a göstericem.ama devlet hastanelerinde kaç günde sonuç veriyolar bilmiyorum cnm

canimcim benim esim doktor. bir bucuk ayla bisey olmaz hatta 6 aya kadar sorun olmaz merak etmesin dedi zaten son kullanma tarihinden en az 6 ay oncesi tarihi koyuyormus firmalar kutunun uzerine.

kızlar ya böyle cok farkla ödeme alıyolarsa faturaları mutlaka alın ve başbakanlığın sitesine şikayet yazısında bulunun.BİMER in sitesine onlar hemen hastanenin peşine düşüyor...arkadasım yapmıstı ve kötü muamele gördüpğü için şikayette bulundu hemen hastaneyi aramışlar

Anladigim kadariyla Seninki rutin ikili testin kan almasi olayi olmus. O halde onda dedigim gibi farketmeyecek. Ben hani acaba kan degelerm dusmus mu falan diye bakarsa demistim. Benim ( allaha cok sukur) kan degerlerim ve demir depolarim hep cok iyi olmustur. Bu gittigim doktor da ilk gordugunde maasallah demisti :) o yuzden illa ki baslayacagiz bebek durumu farkli bir durum ama belki erken baslamam gerekmez diye dusundum...

Tesekkur ederim canim yanitin icin. Tok gitmenin daha faydali oldugunu hic bilmiyordum ne yalan soyleyeyim. O halde yiyelim cikolari da hareketlensin bebisim :)

canım belki ekstra testler yapabilirler ama genel eğilim anladığım kadarıyla yapmama yönünde (bende de ekstra test yapılmadı). zaten demir hapı ya da elevit gibi multivitaminler demir eksikliği başladığında değil, değerler normalken veriliyor, bebek senin rezervlerini tüketmesin diye.

Merhaba kızlar 15+1 günlük hamileyim ankarada yaşıyorum haftaya cumartesı kontrolum war 3lü test ıcın ve benım ıkılı kotu cıktı o yuzden 3lu bekledım oda kotu cıkar sıvı alımı dıyorlar bende cok korkuyorum.ultrasonda hersey normal ama kan değerlerim yuksek cıktı 2 kere yaptırdım hemde şimdi bi profa gidecem 22 aralıkda dua edın iyi haberlerle geleyım

canimcim benim esim doktor. bir bucuk ayla bisey olmaz hatta 6 aya kadar sorun olmaz merak etmesin dedi zaten son kullanma tarihinden en az 6 ay oncesi tarihi koyuyormus firmalar kutunun uzerine.

Allah razı olsun canım senden. Eşine sormuşsun. Eşine de çok teşekkür ederim.
Şimdi içim tamamen rahatladı işte. Çok sağol.

kızlar ikili teste aç ve tok gitmenin frkı yok size kalmış

aynı durum bende de var, yılbasından önce bakın dedim hem hediye alan olur hem ben alıcam, bakamam daha alısverise cok vaktin var dedi diretti, yanılma olur en temizi 3 ocak'ta gel dedi, ama dayanamıcam cumartesi bi ugrıcam sanirim:)

inşallah 3 lü testin iyi çıkar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Git git :) sen hem benden 6 gün ilerdesin şansımızı deneyelim belki görürler artık yanlış çıkarsada hediye götürürüm birilerine napıyım..

Canım benim ablam hem yaştan hemde kan tahlillerinde riskli çıktı sonra amniyosentez yapıldı ve temiz çıktı.Bebekte şuan 23 aylık bırbır konuşuyor :) hiç birşeyi yok Allaha şükür..Ferah tut içini fiziksel özellikleri düzgünse ve haftasında ilerliyorsa korkma sen kontrollerini her ihtimale karşı yaptır, bence temiz çıkacak öyle hissettim..

Allah bebeğine ve sana sağlık versin. İyi haberler alırsın inşallah.

canım inşallah tahlillerin temiz çıkar rabbim bebişine sağlık versin korkma ölçümlerin temiz çıkmış 3 lü taramanında temiz çıkması yüksek

allah yardımcın olsun canım ya rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin..
dualarımdasın

yaa dr. muaynemize 1 hafta kaldı cinsiyeti çook merak ediyorum normalde dewlete gidiyorum cihazlar çok eski
acaba görebilirmi:26: benim pıhtılaşma sorunum olduğu için bu dr. çok iyi anlıyo bırakmak istemiyorum
yaşadığım yer küçük sadece dewlwt hastenesi var sırf cinsiyet için özele İL e gitmeye mecbur kalcaammm bu gidişlee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…