Kizlar yarin sabah doktor randevumuz var. SAT a gore 12+5 oluyoruz. Doktor bu gidisimizde ikili testi de yapacagini soylemisti... Bildigim kadariyla ikili test icn birsey farketmiyor ama acaba baska testlerimiz de olacak mi, cunku bazi arkadaslar demir hapina kan hapna falan gerek goruldugunu soylemis, acaba bizim de kan egerlerimize falan yeniden bakilacak mi.... Ben bebis hareketli olsun sabahin sekizinde diye ciko falan yiyip gitmeyi planliyordum. Ac gelmen gerek, bugun git yarin gel olayi olursa kotu olur...
cnm ben salı günü ikili test için avcılar hospital a gittim 12 hafta 2 günlüktü bebeğim ve ultrasonda cinsiyetinin kıza benzediğini ancak 16. haftada net olarak öğrenebileceğimizi söyledi.sende ikili test esnasında sor istersen
ikili test demi tam olarak öğrenilr normal ultrasonda öğrenlmzmi..ben ikili testi devlete yaptırmayı düşnyrm yarın bi gideym olmzsa..özele sonuç götürcm öyle..kaç gün de çıkıo ikili test çok uuzn sürüyomu 2 gündn fazla sürmuyrdur inş.devlet cinsiyeti söylemiyrmş artık diye duydum..özele gidicm zatnde doğumuda orda düşnyrm ..tahlilleri devlette yapıcm iksi arasında mekik dokuycm velhasıl ..devlet epidural normal doğum yapsa keşke özele gitmeye gerek duymazdm..
Hepinize günaydın kızçeler.
Sabah sabah asabım bozuldu. 1 haftadır tiroid ilacı kullanıyorum tarihine bakmak hiç aklıma gelmemişti. Ki normalde her şeyin son kullanma tarihine bakarım. 10. aymış son kullanma tarihi. Ben bir güzel 1 haftadır içiyorum.
Kalktım hemen eczaneye gittim. Doktorumun verdiği Euthyrox u buldum bu eczanede. Onu aldım. Eczacıya da sordum bir zararı var mıdır diğer ilacın diye. 1 buçuk ay geçmiş henüz hiçbir zararı olmaz korkmayın dedi ama içim rahat etmedi.
Ben şimdi o tarihi geçmiş ilacı eşime veren eczacıyı mı vurayım topuklarından, yoksa 1 hafta içtikten sonra anca durumu fark eden kendimi mi intihar edeyim. Karar veremedim.
canım yazdıklarını dehşetle okuyorum, ense kalınlığından nasıl ayrıca ücret alabilirler ya??? bence sen hastanenle konuş, SUT'a göre yaptığınız yasal değil de. ense kalınlığı zaten 30 sn.de ölçülüyor. normalde medicana, acıbadem vs. gibi alanında oldukça iyi yerler ekstra bir ücret almıyor, normal muayene parasına tüm bu testleri yaptırıyorsun... boşuna paracıklarımızı harcamayalım, bebişlerimizin ihtiyaçlarına bu paralar lazım olacak :))
cnm ben ayın 4 ünde dr. a gitmiştim bana decavit verdi vitamin ilacı ve haftaya 2 li test yaptır sonuçlarını getir dedi bende ayın 11 inde ikili test için gittim ultrasonla ense ve burun kemiği ölçümü yapıldı normal görünüyo dedi dr. bunlar yapıldıktan sonra kan verdim kanı neden aldıklarını sordum ondada down sendromunu araştırdıklarını söylediler benim randevum saat 12 deydi yemek yiyip gittim bi sorun olmadı yarın kan sonucu çıkacak onları dr. uma göstermeye gidicem inşallah bi sorun yoktur
gask, oğluşun hayırlı olsun canım
keeper oğlanlar çoğalıyor maşallahhayırlı olsun,bana daha erken gibi geldi.değişmesin sonra
tokoyay canım doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.detaylı hakkında merakla bekliyorum.ilaç olayına gelince Allahtan bi haftada farketmişsin,bi haftadan bişey olmaz bencede.içini ferah tut tatlım
canım benim kan değerime yeniden bakmadan direk demir hapını yazdı doktor.ikili test için tok ve tatlı bişeyler yiyerek gitmende fayda var..
Kizlar yarin sabah doktor randevumuz var. SAT a gore 12+5 oluyoruz. Doktor bu gidisimizde ikili testi de yapacagini soylemisti... Bildigim kadariyla ikili test icn birsey farketmiyor ama acaba baska testlerimiz de olacak mi, cunku bazi arkadaslar demir hapina kan hapna falan gerek goruldugunu soylemis, acaba bizim de kan egerlerimize falan yeniden bakilacak mi.... Ben bebis hareketli olsun sabahin sekizinde diye ciko falan yiyip gitmeyi planliyordum. Ac gelmen gerek, bugun git yarin gel olayi olursa kotu olur...
canimcim benim esim doktor. bir bucuk ayla bisey olmaz hatta 6 aya kadar sorun olmaz merak etmesin dedizaten son kullanma tarihinden en az 6 ay oncesi tarihi koyuyormus firmalar kutunun uzerine.
Anladigim kadariyla Seninki rutin ikili testin kan almasi olayi olmus. O halde onda dedigim gibi farketmeyecek. Ben hani acaba kan degelerm dusmus mu falan diye bakarsa demistim. Benim ( allaha cok sukur) kan degerlerim ve demir depolarim hep cok iyi olmustur. Bu gittigim doktor da ilk gordugunde maasallah demisti :) o yuzden illa ki baslayacagiz bebek durumu farkli bir durum ama belki erken baslamam gerekmez diye dusundum...
Tesekkur ederim canim yanitin icin. Tok gitmenin daha faydali oldugunu hic bilmiyordum ne yalan soyleyeyim. O halde yiyelim cikolari da hareketlensin bebisim :)
Kesin değil zaten canım,bakıp tahmin ediyorlar çünkü aslında cinsel organı belli olmuş oluyor, ama daha küçük olduğu için yanılma payıda olabiliyor benim mesela 12. haftanın son günü baktı ve erkek bulgusuna rastlamadım ama sen kendini kaptırma şuan için erken dedi.Bende yılbaşından önce öğrenebilir miyim dedim o sebeple önümüzdeki pazar yani 14. haftamda bakıcak ama söz vermiyorum görürsem söylerim dedi..Umarım görür :) yılbaşında yurt dışına çıkıcam ona ordan ciciler almak istiyorum, hatıra olsun ..
Merhaba kızlar 15+1 günlük hamileyim ankarada yaşıyorum haftaya cumartesı kontrolum war 3lü test ıcın ve benım ıkılı kotu cıktı o yuzden 3lu bekledım oda kotu cıkar sıvı alımı dıyorlar bende cok korkuyorum.ultrasonda hersey normal ama kan değerlerim yuksek cıktı 2 kere yaptırdım hemde şimdi bi profa gidecem 22 aralıkda dua edın iyi haberlerle geleyım
inşallah 3 lü testin iyi çıkar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
aynı durum bende de var, yılbasından önce bakın dedim hem hediye alan olur hem ben alıcam, bakamam daha alısverise cok vaktin var dedi diretti, yanılma olur en temizi 3 ocak'ta gel dedi, ama dayanamıcam cumartesi bi ugrıcam sanirim:)
Merhaba kızlar 15+1 günlük hamileyim ankarada yaşıyorum haftaya cumartesı kontrolum war 3lü test ıcın ve benım ıkılı kotu cıktı o yuzden 3lu bekledım oda kotu cıkar sıvı alımı dıyorlar bende cok korkuyorum.ultrasonda hersey normal ama kan değerlerim yuksek cıktı 2 kere yaptırdım hemde şimdi bi profa gidecem 22 aralıkda dua edın iyi haberlerle geleyım
merhaba kızlar 15+1 günlük hamileyim ankarada yaşıyorum haftaya cumartesı kontrolum war 3lü test ıcın ve benım ıkılı kotu cıktı o yuzden 3lu bekledım oda kotu cıkar sıvı alımı dıyorlar bende cok korkuyorum.ultrasonda hersey normal ama kan değerlerim yuksek cıktı 2 kere yaptırdım hemde şimdi bi profa gidecem 22 aralıkda dua edın iyi haberlerle geleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?