2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

merhaba asesulfam... ben gebe kalmadan önce dr bana senin serviks uzunluğun normalden uzun ama merak etme bebek olmasına engel değil, demişti, sen şimdi yazınca hatırladım. gebelik ve doğum açısından bir sıkıntı oluyor mudur acaba?...
bir de muayene demişken... kızlar mutlaka sağlık ocağına kayıtlarınızı yaptırın ilerleyen dönemlerde çok önemli hale gelecek... hem de insana şahane davranıyorlar :)

bizim burada sağlık ocağındaki ebeler zorla çağırıyorlar nerden buluyorsalar ew numaramıza kadar arayıp çağırıyolar
bide hastaneyle anlaşmalı galiba hastanede betaya baktırınca sonuç pozitifse yandın ya gidecen ya gidecen
erken kayıt yaptıklarındada ek ücret alıyorlarmış galiba
ama gerçekten faydası var çok ilgililer kilo takibi falan yeme içme aklınıza ne geliyosa yani dr. mun söylemediği şeyleri söylediler

canım gebelıkte ölçüm yapıldıgında,gebeligin ılerlemesıyle bazı bayanlarda servıkste kısalma oluyor..kese asagı ınıyor büyüdükçe,halıyle sonra keseyı tutamıyor ve kayıba neden olabılıyor.yada erken dogum.önlem olarak 14.haftalarda serklaj(rahımagzına dıkıs) yapıyorlar..çok önemlı ama malesef kayıp geçmısı olanlarda bu hassasıyetı gösterıyor hekımlerbenım 2gebelıgmde de,2ayrı dr hıç yapmadı..çokta pratık bı ölçüm halbukı..ben ölçtürdüm,iyi dedi dr..

Canım saglıkocagı kaydımı yaptırdım.tetanoz ıçın cagrılacagız ilk,ama bu ası içınde uyarıldım.kararsız kaldım yaptırmakta

bu sebepten il e gıtmekte zor olur cnm.ama merkezde ısınız varsa,bahanenız olur suan gittign dr da çok mu katiler,rıca etsende söylemezlermi ki

nurgucum hiç doktora gitmene gerek yok benceben sana diyim senin oğlun olucakiçime öyle doğdu

Son düzenleme:
Az once ciktik doktordan her sey yolunda cok sukur :) Pek keyifliydi bebisim bugun kipir kipirdi. İlk basta bagdas kurmustu sonra acti bacaklari dikti havaya :) Doktor teyzemizde pipisinin fotosunu cekti bize. Cinsiyetimiz kesinlesti yani :) Recep Bey yanilmadi :) Ayrinili icin randevumu simdiden aldi doktorum bu arada mnsroz cum Recep Beyden. 30 ocaka gidiyorum. Yogun demek ki sende al yarin arayip.

oh oh keyfiniz daim olsun tatlıım. oğluşunun adı ne olacak var mı düşündüğünüz isim

peki size ilk ne zaman söyledi doktor bebişin cinsiyetini 12. haftada mı

bu sebepten il e gıtmekte zor olur cnm.ama merkezde ısınız varsa,bahanenız olur suan gittign dr da çok mu katiler,rıca etsende söylemezlermi ki

ben merakımı gideriyim yeterki bi şekilde gideriz,giittiğim dr. belki görebilir ama cihazlar eski ben güvenmıyorum
göremezse eğer gooo to özel hastane

nurgucum hiç doktora gitmene gerek yok benceben sana diyim senin oğlun olucakiçime öyle doğdu
hadi ya bana ilk erkek diyen sen çıktın haa kimi gördüysem kız diyor bakalım görelim kimin hisleri kuvvetliymiş hatırlatıcam sana

benimki ne soyle bakiim :))

seninkini henüz hissedemedim canımdur biraz yoğunlaşayım

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımbirdahaki randevuna nekadar zaman sonra çağırdı doktorun?benimki bu aralar iki haftada bir görcekmiş.bende anlamadım:44:neyse ben bebişimi özlüyom zaten,işime geldi
bugün aradım doktoru detaylıda aynı fiyatmış şaşırdım,nerdeyse Atıl Yükselin yarısı kadar.sevindim yani
sen 30 ocakta tam kaç hafta kaç gün olucan ki?geç geldi bana?sen o tarihte gidiceksen benim daha geç gitmem gerekecek ozaman22. haftada gitmicekmiydik:26:

hadi ya bana ilk erkek diyen sen çıktın haa kimi gördüysem kız diyor bakalım görelim kimin hisleri kuvvetliymiş hatırlatıcam sana

hadi bakalımbi kaç kişininkini hissettim burdan çıktıAllah gönlündekini verir inşallah diyelim

Canım cihazla alakası yok bence tamamen bebeğin pozsyonuyla alakalı
hem doktorumda iyi diyorsun inşallah gösterir cinsiyetini
benimki göstermedi valla

Canım ben nice test sonucu kötü çıkıpta sağasağlam doğan bebek gördüm
inşallah senin bebeğinde sağlıklıdır.üzme kendini
elini karnına koy bol bol dua et

ben bu durumu özeldeki dr.uma sordum, çok ilgilendiler, dedim.
devlet bu gebelik olayını çok önemsiyormuş. sağlık ocağının takip ettiği gebe sayısı düşünce araştırma yapıyorlarmış ilgili yer için. takip edilen gebe sayısı artınca da ilgili sağlık ocağı için artı bir durum söz konusu oluyormuş. ben de diyorum sanki veliaht doğurcam bu ne ilgi :))

benim maşallahım var kızlar her aya bir kilo aldım.

O zaman 3 kilo mu aldın yani
Bende yemek yemek istiyorum ama bulantılar kusmalar müsade etmiyor:)
Böyle yemeklere saldırmak istiyorum
eğer bulantım felan olmayaydı çoktan ağır vasıta olmuştum valla

Son düzenleme:
göstermiyosa kız derler canım :)

Evet doktorumda kız hissediyorum dedi ama benim için farketmez hiç
sağlıklı olduğunu bileyim yeter
ama göstermedikçe meraklandık eşimle gizemli bi hal aldı valla
bağdaşını kurmuş bizimki hiç açmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…