kızlar hep yazmak ıstıyordum ama unutuyorum.aklımdaylen ekleyeyım..
Muayenelerımızde tam zamanları,büyümeye basladık çünkü..dr'unuzdan serviks uzunluguna bakmasını ısteyın.genelde yapmıyor dr.lar..rahımagzı yetmezlıgı,gebelıkte ölçümü yapılarak belırlenen bı durum..ve önlemi alınabilir
merhaba asesulfam... ben gebe kalmadan önce dr bana senin serviks uzunluğun normalden uzun ama merak etme bebek olmasına engel değil, demişti, sen şimdi yazınca hatırladım. gebelik ve doğum açısından bir sıkıntı oluyor mudur acaba?...
bir de muayene demişken... kızlar mutlaka sağlık ocağına kayıtlarınızı yaptırın ilerleyen dönemlerde çok önemli hale gelecek... hem de insana şahane davranıyorlar :)
merhaba asesulfam... ben gebe kalmadan önce dr bana senin serviks uzunluğun normalden uzun ama merak etme bebek olmasına engel değil, demişti, sen şimdi yazınca hatırladım. gebelik ve doğum açısından bir sıkıntı oluyor mudur acaba?...
bir de muayene demişken... kızlar mutlaka sağlık ocağına kayıtlarınızı yaptırın ilerleyen dönemlerde çok önemli hale gelecek... hem de insana şahane davranıyorlar :)
yaa dr. muaynemize 1 hafta kaldı cinsiyeti çook merak ediyorum normalde dewlete gidiyorum cihazlar çok eski
acaba görebilirmi:26: benim pıhtılaşma sorunum olduğu için bu dr. çok iyi anlıyo bırakmak istemiyorum
yaşadığım yer küçük sadece dewlwt hastenesi var sırf cinsiyet için özele İL e gitmeye mecbur kalcaammm bu gidişlee
yaa dr. muaynemize 1 hafta kaldı cinsiyeti çook merak ediyorum normalde dewlete gidiyorum cihazlar çok eski
acaba görebilirmi:26: benim pıhtılaşma sorunum olduğu için bu dr. çok iyi anlıyo bırakmak istemiyorum
yaşadığım yer küçük sadece dewlwt hastenesi var sırf cinsiyet için özele İL e gitmeye mecbur kalcaammm bu gidişlee
benimki ne soyle bakiim :))nurgucum hiç doktora gitmene gerek yok benceben sana diyim senin oğlun olucak içime öyle doğdu
Az once ciktik doktordan her sey yolunda cok sukur :) Pek keyifliydi bebisim bugun kipir kipirdi. İlk basta bagdas kurmustu sonra acti bacaklari dikti havaya :) Doktor teyzemizde pipisinin fotosunu cekti bize. Cinsiyetimiz kesinlesti yani :) Recep Bey yanilmadi :) Ayrinili icin randevumu simdiden aldi doktorum bu arada mnsroz cum Recep Beyden. 30 ocaka gidiyorum. Yogun demek ki sende al yarin arayip.
Az once ciktik doktordan her sey yolunda cok sukur :) Pek keyifliydi bebisim bugun kipir kipirdi. İlk basta bagdas kurmustu sonra acti bacaklari dikti havaya :) Doktor teyzemizde pipisinin fotosunu cekti bize. Cinsiyetimiz kesinlesti yani :) Recep Bey yanilmadi :) Ayrinili icin randevumu simdiden aldi doktorum bu arada mnsroz cum Recep Beyden. 30 ocaka gidiyorum. Yogun demek ki sende al yarin arayip.
bu sebepten il e gıtmekte zor olur cnm.ama merkezde ısınız varsa,bahanenız olursuan gittign dr da çok mu katiler,rıca etsende söylemezlermi ki
hadi ya bana ilk erkek diyen sen çıktın haa kimi gördüysem kız diyor bakalım görelim kimin hisleri kuvvetliymiş hatırlatıcam sananurgucum hiç doktora gitmene gerek yok benceben sana diyim senin oğlun olucak içime öyle doğdu
benimki ne soyle bakiim :))
hadi ya bana ilk erkek diyen sen çıktın haa kimi gördüysem kız diyor bakalım görelim kimin hisleri kuvvetliymiş hatırlatıcam sana
Merhaba kızlar 15+1 günlük hamileyim ankarada yaşıyorum haftaya cumartesı kontrolum war 3lü test ıcın ve benım ıkılı kotu cıktı o yuzden 3lu bekledım oda kotu cıkar sıvı alımı dıyorlar bende cok korkuyorum.ultrasonda hersey normal ama kan değerlerim yuksek cıktı 2 kere yaptırdım hemde şimdi bi profa gidecem 22 aralıkda dua edın iyi haberlerle geleyım
arkadaşlar 4.ayında olupta 1 gram bile almayan varmı.
Ben varım canım
bizim burada sağlık ocağındaki ebeler zorla çağırıyorlar nerden buluyorsalar ew numaramıza kadar arayıp çağırıyolar
bide hastaneyle anlaşmalı galiba hastanede betaya baktırınca sonuç pozitifse yandın ya gidecen ya gidecen
erken kayıt yaptıklarındada ek ücret alıyorlarmış galiba
ama gerçekten faydası var çok ilgililer kilo takibi falan yeme içme aklınıza ne geliyosa yani dr. mun söylemediği şeyleri söylediler
Canım cihazla alakası yok bence tamamen bebeğin pozsyonuyla alakalı
hem doktorumda iyi diyorsun inşallah gösterir cinsiyetini
benimki göstermedi valla
benim maşallahım var kızlar her aya bir kilo aldım.
göstermiyosa kız derler canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?