arkadaşlar 4.ayında olupta 1 gram bile almayan varmı.
merve süpermis
dr'un bı muayene bı kontrol yapıyor demek.15günde bır gıdıyorum,halıyle hep muayene oluyor.ama SIK olsunda ne ısterız..2li test ıyıydı,4lünün sonucunu almadım.yarın alırım..
Allah'a emanet olun kızlar..
Büyük yavruyu uykuya göndereyım,yoksa uyumaya gözü yok..çıkayım bende sımdılık:79:
Ahh canım benden bi tane daha varmış meğer
bende kendimi tek sanardım
anam millete anatıyorum burda komşuya kayganama felan kimse inanmıyor
naz yaptığımı düşünüyorlar olur mu öyle şey ya naz yapılacak şey mi bu
en son pazartesi kan ksumuştum tamam bitti artık ölüyorum dedim bu son günüm dedim
ama ertesi gün serumu yiyince kendime geldim biraz
bugünde sabah kendime tost yapayım dedim geri yaptığım tostu yiyemedim
yok böyle bi halsizlik seninkide mi bu derece canım
amin inşallah aminnn ama sanırım hep böyle olacak 6 aya kadar felan
genede şikayet etmiyorum yavrum için canım feda
ben varım bırak ustune almayı daha verdıklerımı alamadım
canm kusarken kan gelmesı bende de oldu malesef bıkac kere hemde
artık öğürmekten karnıma ağrılar gürüyodu resmen simdi az daha ıyıyım kusmalarım azaldı eskıye göre
halsızlıkde bır ıkı hafta oncesıne gore daha ıyı ben hıc kalkmadan yatıyodum resmen hastaneye fln da gıtmedım kendı kendıme cektım öyle yenı yenı ayaklandım bıraz ama hala tam atlatmıs degılım
oysa artık magza magza gezıp bebısıme bıseyler almak ıstıyorum ama nerdeeeeee
markete bıle kaldırımda oturup dınlene dınlene gıdıyorumneyse bu halımıze bın sukur dıyelım bebıslerımız ıyı olsunda yeterkı
ama geccek geccek ınanıyorummmm
iyi akşamlar güzel annecikler nasılsınız bakalım :):) daha önce burda bana nuba göre erkek demişlerdi bebişm için... veeeee nub teoriniz tuttu Rabbim nasip ederse bi oğluşum olucak...... darısı diğer cinsiyet bekleyen anne adaylarını başına... sağlıkla sıhatle alırız inş kucağımızada....
Bende 7 kilo felan vermiştim
diyet yapsam bu kiloyu iki yılda veremem
günadınmeleklrim ve bebekleri kızlar ya dün ilk defaanımsucuk istedi kızartıp tosyun içine oyup pişirim sucuk yiyen var mı ben gibi
bebişimin cinsiyeti dün belli oldu, eşim hala yurtdışında yarın gelior, ona sürpriz olsun die kendim gidip baktırdım,
veeee eşimin kalbi temizmiş, istediği oldu, OĞLUMMMM GELİYORRR....
çok mutluyuz tüm aile. herkes uçuyor.
ee artık kocama biraz naz yapayım bundan sonra, oğlan doğuruyorum ne de olsa, çok istiordu çünkü.
hayırlısıyla nasip olurda gelir inş canım :) sağlıklı sıhatli göndersin Rabbim :) senin bebişin ki daha belli değil heralde dimi :)Hoşgeldin canım maşallah bebeğine
Bir paşa daha geliyor desene
offff canm 7 kılo cokmus yaaa
bıran once toparlanırsın ınsallah ben 2-2.5 kılo kadar verdım o bıle cok gıbı gelıyoduuu
Ali Tezel - Hamilelikte hastaneler tek kuruş isteyemez - HABERTÜRK
kızlar bu yazıya biir bakın isterseniz
benimde canım çok istiyor
içinde koruyucu madde çok olduğu için fazla yememek lazım
az yemekten bişey olmaz nefsimiz körelir
gerçekten bu sene erkek senesi
biz oğlumuza kız nereden bulacağız
Allah sağlık versin bebeğine
hayırlısıyla nasip olurda gelir inş canım :) sağlıklı sıhatli göndersin Rabbim :) senin bebişin ki daha belli değil heralde dimi :)
kızlar hep yazmak ıstıyordum ama unutuyorum.aklımdaylen ekleyeyım..
Muayenelerımızde tam zamanları,büyümeye basladık çünkü..dr'unuzdan serviks uzunluguna bakmasını ısteyın.genelde yapmıyor dr.lar..rahımagzı yetmezlıgı,gebelıkte ölçümü yapılarak belırlenen bı durum..ve önlemi alınabilir
Selaaam kizlarrrr.
Arkadasm bugun dogum yaptiii ve kiz diye bekledigimiz bebek erkek dogduu:0
Ya canım nedense benim canım tost çok istiyo
şu bir haftadır eşim yapıyor azda olsa yiyorum kahvaltıda
içinede mecbur sucuk koyduruyorum çok seviyorum
bu derece zararlı mıki üzüldüm şimdi:26:
ama çok çok kaliteli %100 dana eti
et balık kurumundan almış eşim güvendik o yüzden
ağlama ağlama annesiinşallah canım cümlemizin bebekleri sağlıklıdır inşallah
o günleri görebilecekmiyiz şöyle kucağımıza alsak kokularını içimize çeksek
ağlasa kucağımızda ahh çok duygulandım
Yok canım göstermiyo bizimki maşallah çok edepli
Sosis Salam yiyemem çok tiksindim ama sucuğa dayanamam vallayok canım ya ben sosis bile yedim iyi pişmiş
sucuk da yemeyi düşünüyorum açıkçası gerçekten canım çok istiyor
o kadar ince düşünemeyeceğim
merhaba asesulfam... ben gebe kalmadan önce dr bana senin serviks uzunluğun normalden uzun ama merak etme bebek olmasına engel değil, demişti, sen şimdi yazınca hatırladım. gebelik ve doğum açısından bir sıkıntı oluyor mudur acaba?...
bir de muayene demişken... kızlar mutlaka sağlık ocağına kayıtlarınızı yaptırın ilerleyen dönemlerde çok önemli hale gelecek... hem de insana şahane davranıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?