2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merve süpermis
dr'un bı muayene bı kontrol yapıyor demek.15günde bır gıdıyorum,halıyle hep muayene oluyor.ama SIK olsunda ne ısterız..2li test ıyıydı,4lünün sonucunu almadım.yarın alırım..
Allah'a emanet olun kızlar..
Büyük yavruyu uykuya göndereyım,yoksa uyumaya gözü yok..çıkayım bende sımdılık:79:

yok ayda bir gel dedi ama cinsiyeti öğrenmek için çağırdı öyle haftaya
muhakkak yaz canım bize gelince
çok merak ettim inşallah sonuç iyi
kolay gelsin sana

canm kusarken kan gelmesı bende de oldu malesef bıkac kere hemde
artık öğürmekten karnıma ağrılar gürüyodu resmen simdi az daha ıyıyım kusmalarım azaldı eskıye göre
halsızlıkde bır ıkı hafta oncesıne gore daha ıyı ben hıc kalkmadan yatıyodum resmen hastaneye fln da gıtmedım kendı kendıme cektım öyle yenı yenı ayaklandım bıraz ama hala tam atlatmıs degılım
oysa artık magza magza gezıp bebısıme bıseyler almak ıstıyorum ama nerdeeeeee
markete bıle kaldırımda oturup dınlene dınlene gıdıyorum neyse bu halımıze bın sukur dıyelım bebıslerımız ıyı olsunda yeterkı
ama geccek geccek ınanıyorummmm

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar güzel annecikler nasılsınız bakalım :):) daha önce burda bana nuba göre erkek demişlerdi bebişm için... veeeee nub teoriniz tuttu Rabbim nasip ederse bi oğluşum olucak...... darısı diğer cinsiyet bekleyen anne adaylarını başına... sağlıkla sıhatle alırız inş kucağımızada....

bende bi hastaneye gidiyorum işte o bile gözümde büyüyor ama bebeğimi görmek için işte
evden çıktığım yok bazen temiz hava alma ihtiyacı duyuyorum eşim pencereyi açıyor
gidiyorum iki nefes alıp veriyorum bu seferde is kokusu felan midemi bulandırıyo:120:
ahh o günler gelecek mii canım yaa şöyle çıksak alışveriş yapsak bebeklerimiz için
ben wcye zor gidiyorum valla

Hoşgeldin canım maşallah bebeğine
Bir paşa daha geliyor desene

günadınmeleklrim ve bebekleri kızlar ya dün ilk defaanımsucuk istedi kızartıp tosyun içine oyup pişirim sucuk yiyen var mı ben gibi

benimde canım çok istiyor
içinde koruyucu madde çok olduğu için fazla yememek lazım
az yemekten bişey olmaz nefsimiz körelir

gerçekten bu sene erkek senesi
biz oğlumuza kız nereden bulacağız
Allah sağlık versin bebeğine

offff canm 7 kılo cokmus yaaa
bıran once toparlanırsın ınsallah ben 2-2.5 kılo kadar verdım o bıle cok gıbı gelıyoduuu

İnşallah canım şöyle karnım acıktığı vakit bi yemeğimi yapabilsem ne ala valla

Ya canım nedense benim canım tost çok istiyo
şu bir haftadır eşim yapıyor azda olsa yiyorum kahvaltıda
içinede mecbur sucuk koyduruyorum çok seviyorum
bu derece zararlı mıki üzüldüm şimdi:26:
ama çok çok kaliteli %100 dana eti
et balık kurumundan almış eşim güvendik o yüzden

hayırlısıyla nasip olurda gelir inş canım :) sağlıklı sıhatli göndersin Rabbim :) senin bebişin ki daha belli değil heralde dimi :)

inşallah canım cümlemizin bebekleri sağlıklıdır inşallah
o günleri görebilecekmiyiz şöyle kucağımıza alsak kokularını içimize çeksek
ağlasa kucağımızda ahh çok duygulandım
Yok canım göstermiyo bizimki maşallah çok edepli

doktorum ikili testte ultrasonda bişey ölçtü ama cervix yazıyor
acaba ölçtüğü şey senin belirttiğin mi ?
cumartesi doktora bi sorayım

Selaaam kizlarrrr.
Arkadasm bugun dogum yaptiii ve kiz diye bekledigimiz bebek erkek dogduu:0

ya biz hiç güvenemeyecek miyiz şimdi doktorun söylediğine
benim arkadaşa doktora 8. aya kadar kız demiş
arkadaşım kız çok istiyor diye 8 ay kız demiş
sonunda böyle açıklamış doktor. sonuç erkek tabii ki
bana saçma geldi ama o kondurmuyor doktoruna

yok canım ya ben sosis bile yedim iyi pişmiş
sucuk da yemeyi düşünüyorum açıkçası gerçekten canım çok istiyor
o kadar ince düşünemeyeceğim

ağlama ağlama annesi ne güzel RAbbim nasip edicek inş... biz güzel düşünelim ki güzellikler gelsin bizi bulsunbizede hiç beklemeyin sölemicem falan dedi dr ama dedim walla çok çikolata yedim... ama hiç umudum yoktu nerdeyse 20 dk baktı adamcağız ... almış kordonu bacak arasına bizim keretadöndü hopladı zıpladı derken çıktı şükür renklendirip baktı emin olalım die... hayırlı olsun erkek dedi sonra....bizimkide pek bi seviyo kordonla oynamayı ne zamn gitsek ya çekiştiriyo... yaondan kurtulmaya çalışıoo.. haylaz olcak galibaseninkide edepli olduna göre kız mı acep

yok canım ya ben sosis bile yedim iyi pişmiş
sucuk da yemeyi düşünüyorum açıkçası gerçekten canım çok istiyor
o kadar ince düşünemeyeceğim
Sosis Salam yiyemem çok tiksindim ama sucuğa dayanamam valla
zaten kahvaltıda tek yediğim o

benim sağlık ocağına kaydım yok
gebelik testi için gittiğimde yakın olan sağllık ocağı beni başka bi sağlık ocağına yönlendirdi
ama o kadar uzak ki. dolmuşla gittim. yokuşlar inişler içim dışıma çıktı
ben çalışıyorum sağlık ocağı çok uzak
dolmuşla gitmek çok zor ve gebeyim desem acaba yakındaki sağlık ocağı bir şekilde beni alır mı kayda?
nedersiniz şansımı deneyim mi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…