2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ahh kuzuma kıyamam demek kordon bağıyla oynuyo hee
bizimkide parmağını emiyordu şok olduk eşimle
dur hatta fotoğrafını ekleyeyim canım
valla doktorumda diyor kız hissediyorum diye
hiç farketmez bize

İstinyepark jokerden radyasyon koruma bandimizi aldik, odullu falanmis telefonu sardigin zaman cekmiyor.169 lira fiyati, radyasyon falan hiperaktif olmasina sebep oluyor diyorlar oyle olmasa bile radyasyon zararli birsey zaten aldim gitti.

İstinyepark jokerden radyasyon koruma bandimizi aldik, odullu falanmis telefonu sardigin zaman cekmiyor.169 lira fiyati, radyasyon falan hiperaktif olmasina sebep oluyor diyorlar oyle olmasa bile radyasyon zararli birsey zaten aldim gitti.

Ay bende almak isterim ya şu bilgisayarın radyasyonundan korunmak için
telefonla zaten konuşmuyorum tiksindiğim için

canım benimde bağlı olduğum sağlık ocağı çok uzaktı... yakında olana gittim kaydımı aldırmak için doluyuz falan dediler... dedim benim gebeliğim riskli diğerine gidemiyorum... tmm ozamn dediler aldılar kaydımı... bence bi git dene şansını çalışıyomuşsunda yazık okadar zahmet çekme boşuna....
Ahh kuzuma kıyamam demek kordon bağıyla oynuyo hee
bizimkide parmağını emiyordu şok olduk eşimle
dur hatta fotoğrafını ekleyeyim canım
valla doktorumda diyor kız hissediyorum diye
hiç farketmez bize
benimde içime kız doğdu ne bilim öle gibi geldi bana da:) hayırlısı olsun tabi nasıl olsa ikiside yok :):):):)
kırk binkere maşallah kzuya bak eli belli maşşallah.... parmağını emiyo demek he... dr güzel yakalamış amaay o elleri öp öp doyamazsın ... olsada sevsek

Ama canım muhakkak olması lazım kaydının seni aramadılarmı bu vakte kadar:26:
bide anlamadım sana en yakın sağlık ocağında kaydının olması lazım
zaten amacı o değilmi

Banada erkek gibi geldi valla hee parmaklarını bile saydı canım
insanın nasıl kanı kaynıyor evet doktor iyi yakaladı valla
minik kuş diye sevdi doktor:)
olsada sevsek ahhh sormaaa
ben burda arkadaşların çocuklarına bebeklerine gözüm düşerdi
şimdi hiç oralı bile değilim millet sakınırdı bide
kucağımdan almaya çalışırlardı ne görgüsüzce bi hareket

Sosis Salam yiyemem çok tiksindim ama sucuğa dayanamam valla
zaten kahvaltıda tek yediğim o

bende sosis,salam yemem, ama sucuk,ara ara karısık tostla güzel gelıyor sabahları..canımın pek bısey ıstedigi yok zaten,keyıf almısken yıyorum,nasıl hamislik bu:)

merve , bebış elını agzına götürmüs yavrum ya.. Nasıl bıseydır bu,sasırıyorum.. minicikler henüz ,bilinçsizce yapıyorlar nasıl bir dürtüdür bu..Allahım esirgesin cümlesını

bende sosis,salam yemem, ama sucuk,ara ara karısık tostla güzel gelıyor sabahları..canımın pek bısey ıstedigi yok zaten,keyıf almısken yıyorum,nasıl hamislik bu:)

Banada diyorlar hamileliğin keyfini çıkart diye ne keyfi ne sefası ayol
yaşamayı unuttum valla

ayy var öyle cahiller... yedik sanki... ama şükürler olsun Rabbim bize kendi evlatlarımızı nasip etti inş kucağımızada almayı nasip eder... Rabbim kimsenin kucağında bırakmasın gözümüzü... evlat hasreti , acısı ne demek bilmiyolar... Rabbim bildrmesinde ama insanın zoruna gitmiyo değil hani...walla bende birinin bebeğini sevmeye korkuyodum bişiy der yanlış düşünür falan..
Selam kizlar ben geldim nasilsiniz
ayy hoşgeldin kzum biliyomusun ben senin hamiş oldunu yeni öğrendim.. hayırlıs olsu bebeğin Sana bağışlasın Rabbim...

merve , bebış elını agzına götürmüs yavrum ya.. Nasıl bıseydır bu,sasırıyorum.. minicikler henüz ,bilinçsizce yapıyorlar nasıl bir dürtüdür bu..Allahım esirgesin cümlesını

evet ya çok ilginç biz eşimle şoklara girdik zaten
eşim şimdi taklitini yapıyor elini ağzına götürdü o esnada bi hıçkırdı
parmağı düştü hemen ağzından tekrar götürdü ama:)
emme refleksi gelişiyo galiba şimdiden
o kadar tatlıma geliyorki şimdi bile
doğunca kim bilir nasıl severim kuzum benim

Son düzenleme:
slm kızlar çok mutsuzum( gebeligimin 6. haftasından itibaren en sevdigim yiyeceklerden tiksinir oldum et tavuk kola hatta ve hatta sigara. neyse sigara cok iyi olduda digerleri fena hiç bi şey canım istemiyor mide bulantısı gibi degil kusmuyorumda ama isimlerini duyunca bile fena oluyorum aşırı derecede koku alıyorum cok mutsuzum hiç geçmicek benimkisi halsizlikten ayaga bile kalkamıyorum çok mutsuzum benim gibi olupta geçen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…