ağlama ağlama annesine güzel RAbbim nasip edicek inş... biz güzel düşünelim ki güzellikler gelsin bizi bulsun bizede hiç beklemeyin sölemicem falan dedi dr ama dedim walla çok çikolata yedim... ama hiç umudum yoktu nerdeyse 20 dk baktı adamcağız ... almış kordonu bacak arasına bizim kereta döndü hopladı zıpladı derken çıktı şükür renklendirip baktı emin olalım die... hayırlı olsun erkek dedi sonra.... bizimkide pek bi seviyo kordonla oynamayı ne zamn gitsek ya çekiştiriyo... yaondan kurtulmaya çalışıoo.. haylaz olcak galiba seninkide edepli olduna göre kız mı acep
İstinyepark jokerden radyasyon koruma bandimizi aldik, odullu falanmis telefonu sardigin zaman cekmiyor.169 lira fiyati, radyasyon falan hiperaktif olmasina sebep oluyor diyorlar oyle olmasa bile radyasyon zararli birsey zaten aldim gitti.
canım benimde bağlı olduğum sağlık ocağı çok uzaktı... yakında olana gittim kaydımı aldırmak için doluyuz falan dediler... dedim benim gebeliğim riskli diğerine gidemiyorum... tmm ozamn dediler aldılar kaydımı... bence bi git dene şansını çalışıyomuşsunda yazık okadar zahmet çekme boşuna....benim sağlık ocağına kaydım yok
gebelik testi için gittiğimde yakın olan sağllık ocağı beni başka bi sağlık ocağına yönlendirdi
ama o kadar uzak ki. dolmuşla gittim. yokuşlar inişler içim dışıma çıktı
ben çalışıyorum sağlık ocağı çok uzak
dolmuşla gitmek çok zor ve gebeyim desem acaba yakındaki sağlık ocağı bir şekilde beni alır mı kayda?
nedersiniz şansımı deneyim mi arkadaşlar
benimde içime kız doğdu ne bilim öle gibi geldi bana da:) hayırlısı olsun tabi nasıl olsa ikiside yok :):):):)Ahh kuzuma kıyamam demek kordon bağıyla oynuyo hee
bizimkide parmağını emiyordu şok olduk eşimle
dur hatta fotoğrafını ekleyeyim canım
valla doktorumda diyor kız hissediyorum diye
hiç farketmez bize
benim sağlık ocağına kaydım yok
gebelik testi için gittiğimde yakın olan sağllık ocağı beni başka bi sağlık ocağına yönlendirdi
ama o kadar uzak ki. dolmuşla gittim. yokuşlar inişler içim dışıma çıktı
ben çalışıyorum sağlık ocağı çok uzak
dolmuşla gitmek çok zor ve gebeyim desem acaba yakındaki sağlık ocağı bir şekilde beni alır mı kayda?
nedersiniz şansımı deneyim mi arkadaşlar
Ben varım canım
canım benimde bağlı olduğum sağlık ocağı çok uzaktı... yakında olana gittim kaydımı aldırmak için doluyuz falan dediler... dedim benim gebeliğim riskli diğerine gidemiyorum... tmm ozamn dediler aldılar kaydımı... bence bi git dene şansını çalışıyomuşsunda yazık okadar zahmet çekme boşuna....
benimde içime kız doğdu ne bilim öle gibi geldi bana da:) hayırlısı olsun tabi nasıl olsa ikiside yok :):):):)
kırk binkere maşallah kzuya bak eli belli maşşallah.... parmağını emiyo demek he... dr güzel yakalamış ama ay o elleri öp öp doyamazsın ... olsada sevsek
Sosis Salam yiyemem çok tiksindim ama sucuğa dayanamam valla
zaten kahvaltıda tek yediğim o
Öylemiki yaa üzülürm bak öyleyse eğernormalmi ki acep bebişler beslenemiyo falan olmasın.
bende sosis,salam yemem, ama sucuk,ara ara karısık tostla güzel gelıyor sabahları..canımın pek bısey ıstedigi yok zaten,keyıf almısken yıyorum,nasıl hamislik bu:)
ayy var öyle cahiller... yedik sanki... ama şükürler olsun Rabbim bize kendi evlatlarımızı nasip etti inş kucağımızada almayı nasip eder... Rabbim kimsenin kucağında bırakmasın gözümüzü... evlat hasreti , acısı ne demek bilmiyolar... Rabbim bildrmesinde ama insanın zoruna gitmiyo değil hani...walla bende birinin bebeğini sevmeye korkuyodum bişiy der yanlış düşünür falan..Banada erkek gibi geldi valla hee parmaklarını bile saydı canım
insanın nasıl kanı kaynıyor evet doktor iyi yakaladı valla
minik kuş diye sevdi doktor:)
olsada sevsek ahhh sormaaa
ben burda arkadaşların çocuklarına bebeklerine gözüm düşerdi
şimdi hiç oralı bile değilimmillet sakınırdı bide
kucağımdan almaya çalışırlardı ne görgüsüzce bi hareket
ayy hoşgeldin kzum biliyomusun ben senin hamiş oldunu yeni öğrendim.. hayırlıs olsu bebeğin Sana bağışlasın Rabbim...Selam kizlar ben geldim nasilsiniz
merve , bebış elını agzına götürmüs yavrum ya.. Nasıl bıseydır bu,sasırıyorum.. minicikler henüz ,bilinçsizce yapıyorlar nasıl bir dürtüdür bu..Allahım esirgesin cümlesını
Öylemiki yaa üzülürm bak öyleyse eğer
ama gelişimi iyi dedi doktor
valla vicdanım şey oldu şimdi
Hoşgeldin canım
peki size ilk ne zaman söyledi doktor bebişin cinsiyetini 12. haftada mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?