2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
normalmi ki acep bebişler beslenemiyo falan olmasın.
yok kuzum ya hiç sıkma canını onlar bi şekilde bizden alıyolarmış zaten besinleri drlerin demesi yiyin beslenin ki siz halsiz vitaminsiz kalmayın onlar zaten olanı alıyo ee bize bişiy kalmıyo halsizliğim buna bağlı iştehsızlık bu yüzden.. az az ama sık yiyebildiğiniz kadar yiyin herşeyden...

bide şu varki bi şey yemeden kilo alıyorum şimdiden 10 kilo aldım:S ama hiçte belli degil en fazla 3 4 kg almış görünüyorum kimse farketmiyo bile ne cns bi insanım her seyim garip

Kimden öğrendin bakım kuzum bilmiyordum öğrendim sagol canim benim cumlemizinkini teyzesi 13 haftalık bile olduk yarın doktor teyzesine gideceğiz cok özledim bebisimi

Canim detayli ultrason 18 ile 23 arasi yapilirmis. Beni 22. Haftam bitince gonderiyor. 23 un icinde olmami istedi yani.
İkiliye de 14. Haftanin icinde gondermisti.

Canım bende aynı durumdayım ama mutsuz değilim çok şükür
rabbime hamd olsun hamile olduğumuz için böyleyiz başka bi hastalıkta olabilirdi
anne olmak böyle bişey bence fedakarlık....
benimki hala geçmedi inşallah geçecek bigün

bide şu varki bi şey yemeden kilo alıyorum şimdiden 10 kilo aldım:S ama hiçte belli degil en fazla 3 4 kg almış görünüyorum kimse farketmiyo bile ne cns bi insanım her seyim garip

canım bunu doktorun farketmedi mi tartmıyo mu seni her gittiğinde
tsh hormonunu felan ölçtürdün mü

Canim kontroller artik ayda bir. 14 ocakta kontrolum. 30 ocakta da detayli iste. Ve artik karindan ultrasona gectik :) Ocakta 2 kere gorucem bebisimi ama 14 ocaga kadar ozlicem simdi

Son düzenleme:
Kimden öğrendin bakım kuzum bilmiyordum öğrendim sagol canim benim cumlemizinkini teyzesi 13 haftalık bile olduk yarın doktor teyzesine gideceğiz cok özledim bebisimi
2012 topiğndyimde ben son zamnlarda yazılarını falan gördüm orda.... takviminde yoktu .. sonradan burda görünce anladım yani... maşallah maşallah nice yaşlarınıda gör yarında hayırlı hbrlerle gel canım inş......

evet canım allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın ben çektim çok iyi bilirim
arkadaşalr gelirdi bebekleriyle bana giderlerdi bebeklerin kokusu kalırdı
ben nasıl ağlardım ahh rabbime şükürler olsun bu haftalara geldik

sağol valla içim rahatladı ne bileyim devamlı tansiyonu düşük düşük geziyorumda endişelendim aslında doktor dedi sağlıklı gayet bebişin diye

Teşekkür ederim tatlım cok sagol sende de bar mı bebiş bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…