yok kuzum ya hiç sıkma canını onlar bi şekilde bizden alıyolarmış zaten besinleri drlerin demesi yiyin beslenin ki siz halsiz vitaminsiz kalmayın onlar zaten olanı alıyo ee bize bişiy kalmıyo halsizliğim buna bağlı iştehsızlık bu yüzden.. az az ama sık yiyebildiğiniz kadar yiyin herşeyden...normalmi ki acep bebişler beslenemiyo falan olmasın.
aman yok şaka yaptım ne bileyim aklıma geldi de sordum. bizimki samuray gibi uçan tekmeler atıyodu içerde beslenmiş demekki:)
ayy var öyle cahiller... yedik sanki... ama şükürler olsun Rabbim bize kendi evlatlarımızı nasip etti inş kucağımızada almayı nasip eder... Rabbim kimsenin kucağında bırakmasın gözümüzü... evlat hasreti , acısı ne demek bilmiyolar... Rabbim bildrmesinde ama insanın zoruna gitmiyo değil hani...walla bende birinin bebeğini sevmeye korkuyodum bişiy der yanlış düşünür falan..
ayy hoşgeldin kzum biliyomusun ben senin hamiş oldunu yeni öğrendim.. hayırlıs olsu bebeğin Sana bağışlasın Rabbim...
Canim detayli ultrason 18 ile 23 arasi yapilirmis. Beni 22. Haftam bitince gonderiyor. 23 un icinde olmami istedi yani.seninkini henüz hissedemedim canımdur biraz yoğunlaşayım
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımbirdahaki randevuna nekadar zaman sonra çağırdı doktorun?benimki bu aralar iki haftada bir görcekmiş.bende anlamadım:44:neyse ben bebişimi özlüyom zaten,işime geldi
bugün aradım doktoru detaylıda aynı fiyatmış şaşırdım,nerdeyse Atıl Yükselin yarısı kadar.sevindim yani
sen 30 ocakta tam kaç hafta kaç gün olucan ki?geç geldi bana?sen o tarihte gidiceksen benim daha geç gitmem gerekecek ozaman22. haftada gitmicekmiydik:26:
hadi bakalımbi kaç kişininkini hissettim burdan çıktı Allah gönlündekini verir inşallah diyelim
Yok ben 14. haftamda ikili teste gittim o zaman soyledi.
Hosbulduk nasılsın canim
Amin canim. Adi Ali olacak :) ikinci ismi babasi koyacak :)oh oh keyfiniz daim olsun tatlıım.oğluşunun adı ne olacak var mı düşündüğünüz isim
slm kızlar çok mutsuzum( gebeligimin 6. haftasından itibaren en sevdigim yiyeceklerden tiksinir oldum et tavuk kola hatta ve hatta sigara. neyse sigara cok iyi olduda digerleri fena hiç bi şey canım istemiyor mide bulantısı gibi degil kusmuyorumda ama isimlerini duyunca bile fena oluyorum aşırı derecede koku alıyorum cok mutsuzum hiç geçmicek benimkisi halsizlikten ayaga bile kalkamıyorum çok mutsuzum benim gibi olupta geçen varmı
bide şu varki bi şey yemeden kilo alıyorum şimdiden 10 kilo aldım:S ama hiçte belli degil en fazla 3 4 kg almış görünüyorum kimse farketmiyo bile ne cns bi insanım her seyim garip
2012 topiğndyimde ben son zamnlarda yazılarını falan gördüm orda.... takviminde yoktuKimden öğrendin bakım kuzum bilmiyordum öğrendim sagol canim benim cumlemizinkini teyzesi 13 haftalık bile olduk yarın doktor teyzesine gideceğiz cok özledim bebisimi
iyi diyelim iyi olalım canım çok şükür rabbime
sen nasılsın?
ayy var öyle cahiller... yedik sanki... ama şükürler olsun Rabbim bize kendi evlatlarımızı nasip etti inş kucağımızada almayı nasip eder... Rabbim kimsenin kucağında bırakmasın gözümüzü... evlat hasreti , acısı ne demek bilmiyolar... Rabbim bildrmesinde ama insanın zoruna gitmiyo değil hani...walla bende birinin bebeğini sevmeye korkuyodum bişiy der yanlış düşünür falan..
ayy hoşgeldin kzum biliyomusun ben senin hamiş oldunu yeni öğrendim.. hayırlıs olsu bebeğin Sana bağışlasın Rabbim...
İyiyim cok sukur canim. Doktorum demir hapi verdi. Baslicaz artik demir hapina dediTokoyay sen nasılsın canim merceğim ben gene cok fena kabiz olmuşum ya
Ben bugün sikintiliyim cok fena kabiz oldum sancilanip duruyorum aci var aci
yok kuzum ya hiç sıkma canını onlar bi şekilde bizden alıyolarmış zaten besinleri drlerin demesi yiyin beslenin ki siz halsiz vitaminsiz kalmayın onlar zaten olanı alıyo ee bize bişiy kalmıyo halsizliğim buna bağlı iştehsızlık bu yüzden.. az az ama sık yiyebildiğiniz kadar yiyin herşeyden...
2012 topiğndyimde ben son zamnlarda yazılarını falan gördüm orda.... takviminde yoktu.. sonradan burda görünce anladım yani... maşallah maşallah nice yaşlarınıda gör yarında hayırlı hbrlerle gel canım inş......
sen kaç kilo verdin canım daha doğrusu verdin mi yani?
sağol valla içim rahatladı ne bileyim devamlı tansiyonu düşük düşük geziyorumda endişelendim aslında doktor dedi sağlıklı gayet bebişin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?