2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

geçicegini bilsem biraz rahatlarım ama hiç geçmicek dogursam bile geçmicek bu öyle geliyo bana dua edin ne olur

benimde 4 gün oldu daha tık yok canım
yarını umutla bekliyorum
senin kaç gün oldu

Benimde Cumartesi gunünden beri 6. Gün bitti afedersiniz taş oturdu sanki makayım yara kan geliyor yerime oturamiyorum ne yapcam ya bol su iciyorum kuru kaysı incirde yiyorum yok babamizin demiyo

şükürler olsun Rabbim e kendi evlatlarımız kokusu olcak evlerimizde... senin ne kadar sonra oldu.. özel değilse tabi sordum ama
benimde 4 gün oldu daha tık yok canım
yarını umutla bekliyorum
senin kaç gün oldu
hehe ben 4 gün süren ağrıdan sonra dün kurtuldum şükür...darısı diğer haftaya walla çatlıcaz böle giderse

Benimde Cumartesi gunünden beri 6. Gün bitti afedersiniz taş oturdu sanki makayım yara kan geliyor yerime oturamiyorum ne yapcam ya bol su iciyorum kuru kaysı incirde yiyorum yok babamizin demiyo

yarın gidince bunu mutlaka doktoruna bildir
sana en azından bir şurup verir olmaz böyle
bende duphalac var
yani sıkıştımmı içiyorum 4-5 saat sonra çıkıyorum tualete
tabi biraz sancılı oluyo ama ne yapalım
ayıptır söylemesi zeytinyağı sürebilrsin makat bölgene
benimkini çok yumuşattı kanamayı kesti

canım bunu doktorun farketmedi mi tartmıyo mu seni her gittiğinde
tsh hormonunu felan ölçtürdün mü

biliyo doktorum daha 2 gün önce oradaydım biraz fazla almışsın dedi:S hormonlarıma gebelikten önce baktırmıştım bi sıkıntı yoktu acaba sigarayı bıraktım diyemi şiştim bilmiyorumki bi şeyde yiyemiyorum eskiden uyumadan önce ekmek arası yapıp yerdim öyle özlüyorumki Rabbim yemeyi nasip etsin hastaların durumunu anlıyorum şimdi çok zor çookk

ben 3 ayda düzenli olarak 3 kilo verdim normalde basenliyimdir 3 aydır basen falan kalmadı. kilo vermek isteyenlere hamileliği tavsiye eder oldum hihi:)

Sahnen canim bende şiddetle tavsiye ediyorum bende iki haftada 4 kilo verdim kilo vermemden şikayetçi değilimde ben yemek hiç yiyemiyorum yediğim zamanlarda midemde kalmıyor cocuk besinsiz kalır diye korkuyorum

ben 3 ayda düzenli olarak 3 kilo verdim normalde basenliyimdir 3 aydır basen falan kalmadı. kilo vermek isteyenlere hamileliği tavsiye eder oldum hihi:)

aynen canım bende
az öncede yazdım 7 kilo verdim
yani diyet yapsaydım veremzdim bu kiloyu aylarca

yok canım ne özeli:)
2.5 sene sonra oldu 2 düşük yaptım işte bu 3. gebeliğim
2 düşükten sonra araştırldı sebebi bende gen bozukluğu çıktı
yani bendeki bozuk gen bebeğe geçtiği için sağlıksız oluyo bebek
ve doktorlarım bana %20 sağlıklı gebelik yaşama şansın var dediler
bizde tüp bebek denedik çok şükür bu haftalara geldik
canım rabbim yokluğunu göstermesin

daha öncede yazmıştım aslında semiz otu o derdin devası diye onun lifli kaygan bi yapısı var zaten hemde omega 3 kaynağıymış balık yiyemeyenlere. kaysı incir falan işe yaramıyo zaten mevsimi bütün manavlarda var. bi yiyinde dua edin bana

Soylicem zaten böyle olmuyor sürdüm canim iki defa fayda etmedi cokta acıyor ben böyle şey görmedim taş sanki Allah'im yardım et

sağol valla içim rahatladı ne bileyim devamlı tansiyonu düşük düşük geziyorumda endişelendim aslında doktor dedi sağlıklı gayet bebişin diye
hha hiç sıkıntı yapma annesi iliğini kemiğini sömürüyodur şimdi kuzucun benimde tansiyonum 9 a 6 10 a 6 falan bende pek bişiy yiyemiyorum midem bulanmıyo şükür ama iştahsızı çok fazlaRabbim korusun evlatlarımızı aç acına doğuran analar var şkürübiz vitamini ayrı kan ilaçlarını ayrı canımızın istedğini ayrı buluyoruz.... şükür bak drde iyi demiş ilerleyen günlerde daha da iyi olucaz inş...
Teşekkür ederim tatlım cok sagol sende de bar mı bebiş bakim
allaha şküür ... 2012 bana umut oldu..bizde 15 haftalığız teyzesi nasipse oğluşumuz geliyo :)
ben ne aldım ne verdim hamile kaldığım gibi duruyom öyle... dr de yavaştan alsak iyi olcak diyo ama alamıyorum...benim bebişte hiç ağırlık yapmıyo heralde az tardıda fazla çıksak bari...

Şaşa vallami kiz cokta severim omega 3 olmasinada ayrıca sevindim doktor balık ceviz ye dedi ikisinize giyemedim Allah tuttuğunu hamile etsin e mı:))) saka bı yana cok sagol canim Rabbim gönlüne göre versin

Soylicem zaten böyle olmuyor sürdüm canim iki defa fayda etmedi cokta acıyor ben böyle şey görmedim taş sanki Allah'im yardım et
kız ben bazen afedersin popomun üstüne bile oturamıyorum o derece yani
sanki içerden bişeyler batıyo zor valla
olmazsa bi lavman yaparlar sana hemen kurtulursun
allah şükür dersin vala

amminn Rabbim bu evladını sana bağışlasın.... bi daha acı göstermesin inşş... bende ki durumu az çok biliyosun bende ilkine 2 sene sonra hamile kaldım normal .. ama 22 haftada kaybettim.. 1 sene sonrada aşılamayla bu gebeliğime kavuştum şükür.. inş bi acı daha yaşatmaz RAbbim .. ben totele bektığında 4.5 senelik evliyim anca kavuşcam nasipse evladıma :26:Rabbim kimseye aratmasın acısını yaşatmasın inş....

inşAllahhh çok enerjisizim bebişime bakamamaktan korkuyorum Allah ım güç versin hepimize çaresiz olan herkese

Yok bacım olur mu öyle
lütfen üzülme Bak
hiç negatifte düşünme
Allah büyük yardımcımız olacaktır elbet

Benim doktorum kabızlık için magnesie calcine verdi suyla karıştırıp yarım ölçek içiyorum her akşam ve çok iyi geldi bana düzene girdim biraz rahatladım. baştan kabızlık olursa sonra basura çevirebilir dedi ve çok dikkat etmemi söyledi bir de. bir sorun isterseniz 6 gün çok uzun..

Ohh masallAh bebişine kuzum Rabbim tamamına erdirsin kucaginada almayı nasip etsin bizimkinden büyükmüş teyzesi yerim ben onların yumuk ellerini ya:))) cinsiyet belli mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…