Canım bende aynı durumdayım ama mutsuz değilim çok şükür
rabbime hamd olsun hamile olduğumuz için böyleyiz başka bi hastalıkta olabilirdi
anne olmak böyle bişey bence fedakarlık....
benimki hala geçmedi inşallah geçecek bigün
benimde 4 gün oldu daha tık yok canım
yarını umutla bekliyorum
senin kaç gün oldu
şükürler olsun Rabbim eevet canım allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın ben çektim çok iyi bilirim
arkadaşalr gelirdi bebekleriyle bana giderlerdi bebeklerin kokusu kalırdı
ben nasıl ağlardım ahh rabbime şükürler olsun bu haftalara geldik
hehe ben 4 gün süren ağrıdan sonra dün kurtuldum şükür...benimde 4 gün oldu daha tık yok canım
yarını umutla bekliyorum
senin kaç gün oldu
geçicegini bilsem biraz rahatlarım ama hiç geçmicek dogursam bile geçmicek bu öyle geliyo banadua edin ne olur
Benimde Cumartesi gunünden beri 6. Gün bitti afedersiniz taş oturdu sanki makayım yara kan geliyor yerime oturamiyorum ne yapcam ya bol su iciyorum kuru kaysı incirde yiyorum yok babamizin demiyo
canım bunu doktorun farketmedi mi tartmıyo mu seni her gittiğinde
tsh hormonunu felan ölçtürdün mü
ben 3 ayda düzenli olarak 3 kilo verdim normalde basenliyimdir 3 aydır basen falan kalmadı. kilo vermek isteyenlere hamileliği tavsiye eder oldum hihi:)
ben 3 ayda düzenli olarak 3 kilo verdim normalde basenliyimdir 3 aydır basen falan kalmadı. kilo vermek isteyenlere hamileliği tavsiye eder oldum hihi:)
şükürler olsun Rabbim ekendi evlatlarımız kokusu olcak evlerimizde... senin ne kadar sonra oldu.. özel değilse tabi sordum ama
hehe ben 4 gün süren ağrıdan sonra dün kurtuldum şükür...darısı diğer haftaya walla çatlıcaz böle giderse
Benimde Cumartesi gunünden beri 6. Gün bitti afedersiniz taş oturdu sanki makayım yara kan geliyor yerime oturamiyorum ne yapcam ya bol su iciyorum kuru kaysı incirde yiyorum yok babamizin demiyo
yarın gidince bunu mutlaka doktoruna bildir
sana en azından bir şurup verir olmaz böyle
bende duphalac var
yani sıkıştımmı içiyorum 4-5 saat sonra çıkıyorum tualete
tabi biraz sancılı oluyo ama ne yapalım
ayıptır söylemesi zeytinyağı sürebilrsin makat bölgene
benimkini çok yumuşattı kanamayı kesti
hha hiç sıkıntı yapma annesi iliğini kemiğini sömürüyodur şimdi kuzucunsağol valla içim rahatladı ne bileyim devamlı tansiyonu düşük düşük geziyorumda endişelendim aslında doktor dedi sağlıklı gayet bebişin diye
allaha şküür ... 2012 bana umut oldu..bizde 15 haftalığız teyzesi nasipse oğluşumuz geliyo :)Teşekkür ederim tatlım cok sagol sende de bar mı bebiş bakim
ben ne aldım ne verdim hamile kaldığım gibi duruyom öyle... dr de yavaştan alsak iyi olcak diyo ama alamıyorum...ben 3 ayda düzenli olarak 3 kilo verdim normalde basenliyimdir 3 aydır basen falan kalmadı. kilo vermek isteyenlere hamileliği tavsiye eder oldum hihi:)
bak bende 16. haftamdayım serumlarla ayakta duruyorum
yok canım doğurunca geçecek inşallahhh
daha öncede yazmıştım aslında semiz otu o derdin devası diye onun lifli kaygan bi yapısı var zaten hemde omega 3 kaynağıymış balık yiyemeyenlere. kaysı incir falan işe yaramıyo zaten mevsimi bütün manavlarda var. bi yiyinde dua edin bana
kız ben bazen afedersin popomun üstüne bile oturamıyorum o derece yaniSoylicem zaten böyle olmuyor sürdüm canim iki defa fayda etmedi cokta acıyor ben böyle şey görmedim taş sanki Allah'im yardım et
amminn Rabbim bu evladını sana bağışlasın.... bi daha acı göstermesin inşş... bende ki durumu az çok biliyosunyok canım ne özeli:)
2.5 sene sonra oldu 2 düşük yaptım işte bu 3. gebeliğim
2 düşükten sonra araştırldı sebebi bende gen bozukluğu çıktı
yani bendeki bozuk gen bebeğe geçtiği için sağlıksız oluyo bebek
ve doktorlarım bana %20 sağlıklı gebelik yaşama şansın var dediler
bizde tüp bebek denedik çok şükür bu haftalara geldik
canım rabbim yokluğunu göstermesin
inşAllahhh çok enerjisizim bebişime bakamamaktan korkuyorum Allah ım güç versin hepimize çaresiz olan herkese
hha hiç sıkıntı yapma annesi iliğini kemiğini sömürüyodur şimdi kuzucunbenimde tansiyonum 9 a 6 10 a 6 falan bende pek bişiy yiyemiyorum midem bulanmıyo şükür ama iştahsızı çok fazla Rabbim korusun evlatlarımızı aç acına doğuran analar var şkürübiz vitamini ayrı kan ilaçlarını ayrı canımızın istedğini ayrı buluyoruz.... şükür bak drde iyi demiş ilerleyen günlerde daha da iyi olucaz inş...
allaha şküür ... 2012 bana umut oldu..bizde 15 haftalığız teyzesi nasipse oğluşumuz geliyo :)
ben ne aldım ne verdim hamile kaldığım gibi duruyom öyle... dr de yavaştan alsak iyi olcak diyo ama alamıyorum...benim bebişte hiç ağırlık yapmıyo heralde az tardıda fazla çıksak bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?