Sahnen canim bende şiddetle tavsiye ediyorum bende iki haftada 4 kilo verdim kilo vermemden şikayetçi değilimde ben yemek hiç yiyemiyorum yediğim zamanlarda midemde kalmıyor cocuk besinsiz kalır diye korkuyorum
daha öncede yazmıştım aslında semiz otu o derdin devası diye onun lifli kaygan bi yapısı var zaten hemde omega 3 kaynağıymış balık yiyemeyenlere. kaysı incir falan işe yaramıyo zaten mevsimi bütün manavlarda var. bi yiyinde dua edin bana
amminn Rabbim bu evladını sana bağışlasın.... bi daha acı göstermesin inşş... bende ki durumu az çok biliyosunbende ilkine 2 sene sonra hamile kaldım normal .. ama 22 haftada kaybettim.. 1 sene sonrada aşılamayla bu gebeliğime kavuştum şükür.. inş bi acı daha yaşatmaz RAbbim .. ben totele bektığında 4.5 senelik evliyim anca kavuşcam nasipse evladıma :26:Rabbim kimseye aratmasın acısını yaşatmasın inş....
Aynen canim aynen benimde senden farkım yok aman ne yaparsalar yapsınlar raziyim yeter ki kurtarsınlar beni bu sıkıntıdankız ben bazen afedersin popomun üstüne bile oturamıyorum o derece yani
sanki içerden bişeyler batıyo zor valla
olmazsa bi lavman yaparlar sana hemen kurtulursun
allah şükür dersin vala
canım benimde bağlı olduğum sağlık ocağı çok uzaktı... yakında olana gittim kaydımı aldırmak için doluyuz falan dediler... dedim benim gebeliğim riskli diğerine gidemiyorum... tmm ozamn dediler aldılar kaydımı... bence bi git dene şansını çalışıyomuşsunda yazık okadar zahmet çekme boşuna....
Ama canım muhakkak olması lazım kaydının seni aramadılarmı bu vakte kadar:26:
bide anlamadım sana en yakın sağlık ocağında kaydının olması lazım
zaten amacı o değilmi
Benim doktorum kabızlık için magnesie calcine verdi suyla karıştırıp yarım ölçek içiyorum her akşam ve çok iyi geldi bana düzene girdim biraz rahatladım. baştan kabızlık olursa sonra basura çevirebilir dedi ve çok dikkat etmemi söyledi bir de. bir sorun isterseniz 6 gün çok uzun..
evet ya gideceğim söyleeceğim artık içime dert oldu
benim daha hiç kaydım yok
daha önce başka bir ildeydim
buraya iki yııl oldu geleli
muhtarlıkta kayıt olurken muhtar gidin kaydınızı yaptırın demişti yeni açılmıştı o zaman
ben de hiç ihtiyaç duymadım gitmedim kayda. işte hamilelik testine gidince dolu olduğunu söylediler. muhtarlığa gittim başka sağlık ocağına yönlendirdiler.
ya sanki bütün hastalar aynı günde mi gidiyor da almasınlar dimi
Aynen canim aynen benimde senden farkım yok aman ne yaparsalar yapsınlar raziyim yeter ki kurtarsınlar beni bu sıkıntıdan
kusma olayı çok kötü rabbim kusanlara kolylık versin ben 2 kere çıkardım toplamda, dünyam karardı.neyse az kaldı bebişleri kucağımıza almaya,şurda ne kaldı ki 5 aycık
öyle tabi kzuum buna şükür ... sınavdan geçmişizdir inş....ay canım kayıp yaşamak çok kötü evet biliyorum senin durumunu
rabbim bu yavrunu sana bağışlasın
hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
ne yapalım bazıları 10 15 sene beklkiyo
yine bizimki iyi sayılır
Aman ne saçma ya olurmu öyle şey yer dolu başka bi sağlık ocağına git
saçmalığa bak.muhtarınada sinir oldum,
herkes sığdıda bi ben mi sığmadım deseydin
olmazsa bi gün eşinle git canım
Semizotu mu allah allah ilk defa duydum yani bu kabızlığa iyimi geliyormuş
nasıl tüketeceğiz peki tadı nasıl yiyebilrmiyizki bu bulantılardan felan
salatada tüketsek olurmu canım
eşimi götürmeye korkuyorum
orayı birbirine katar diye
Yok bacım olur mu öyle
lütfen üzülme Bak
hiç negatifte düşünme
Allah büyük yardımcımız olacaktır elbet
Canim ben cok severim yemeğini sevmem salatasını severim yapraklarını ayiarim yıkarım sarimsakli yoğurt dökerim üzerine de zeytin yağı gezdirir yerim cokta güzel oluyor dene bence
Nedenki canım eşin sinirli biri mi:26:
Semizotu mu allah allah ilk defa duydum yani bu kabızlığa iyimi geliyormuş
nasıl tüketeceğiz peki tadı nasıl yiyebilrmiyizki bu bulantılardan felan
salatada tüketsek olurmu canım
güldürdün beni Allahta seni güldürsün emi.....
öyle tabi kzuum buna şükür ... sınavdan geçmişizdir inş....
Amin İnşAllahh sagolun desteginize ve dualarınıza ihtiyacım var. benden beterleride var biliyorum ama ben dayanamıyorum napıyım Allah kimseye taşıyamayacagı yükü derdi vermesin çok şükür annem başımda sabah eşim annemlere bırakıyo beni hep yataktayım her şeyim yatagıma geliyo gece geliyo alıyo eşim eve getiriyo bu defa evde yatıyorumeşimin annesi diyo senin gbi olsaydım 10 tane dogururdum cok nazigim galiba:18: Rabbim herkesin yardımcısı olsun saglık bulunmaz nimet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?