2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canim ben cok severim yemeğini sevmem salatasını severim yapraklarını ayiarim yıkarım sarimsakli yoğurt dökerim üzerine de zeytin yağı gezdirir yerim cokta güzel oluyor dene bence

yemin ederim ağzım sulandı bak şimdi evdede yok. dur kocayı uyandırayımda alsın napiyim yani şimdi. nöbetçi manav varmıdır ki:)

işin ilginç yanı ben de hamile değilken sizin gibiydim
şimdi iki güne bir düzenli tuvalete çıkıyorum kendime şaşıyorum
bende ters tepki yaptı.

Ohh masallAh aman olmasında zaten Rabbim kimseye vermedin

yemin ederim ağzım sulandı bak şimdi evdede yok. dur kocayı uyandırayımda alsın napiyim yani şimdi. nöbetçi manav varmıdır ki:)

Ayy canim kiyamam neyse kapatalım bu yemek I'sini gerçi semız otunu sen actın ama nöbetçi manav hiç duymadim

KiZlar kizlar gecmise gittim.tek tek alinti yapip cevapladim tam gonderirken baglanti koptu :) bende alttakileri aldim onlara yorum yaptim :) kusura kalmayiniz :)

arkadaşının gözü aydın canım. Yahu bu ara bu tarz haberleri çok aldık. neye
inanıcamı bilmiyorum erkek dese kız mı acaba kız dese erkek mi acaba dicez

Allah bağıslasın yavrularını nasıl sürpriz ama:) hazırlıklarıda tamdı muhakkak,oğluslarının canı sağolsun artık

Nasıl yaaa ((
Kaç doktora teyit ettirmişler acaba??

Kizlar cideen bi bilgim yok ne yaptilar ne ettiler ama melegimiz geldimi prensesimize bakayim.dedim al sana prenses dediler bizim prenses olmus prens :)

Offf benim yine 2 gundur migde bulantim hortladi az önce cikartim yineiki haftadir rahattim kesildi
Artik kurtuldum diyordum tekrar basladi sanki hamleligim ilk gunlerini yasiyorum sanki yorgunluk halsizlik
Uykudan gozum acilmiyor sabahlari. Yine istahsizlik basladi.:-(

Birde merak ettigim birsey var sizdede olan varmi acaba. Hafta degisiminde bu tur belirtiletim
Artis gosteriyor yada ortaya yeniden cikiyor. Yani soyle aciklayim

16. Hafta biterken 17.hafta baslarken bunlar oluyor sizde hic dikkat eden oldumu?.

Canim kontroller artik ayda bir. 14 ocakta kontrolum. 30 ocakta da detayli iste. Ve artik karindan ultrasona gectik :) Ocakta 2 kere gorucem bebisimi ama 14 ocaga kadar ozlicem simdi
Ozaman bende ortalama bi hesap yapıp gideyim .doktorum bana 26 ocaktan itibaren gidebilirsin demişti.o zaman bende 22. Haftanın içinde oluyorum.senin doktorun hep son haftaya veriyor tetkikleri değil mi?bide bu haftaya kadar alttan muayene etti desene...ben demir hapına başlayalı iki hafyayı geçti.her doktorun tarzı farklı işte:)) özlersin tabi,özlenmez mi?bana şuan 2 hafta bile çok geliyor(

herkese günaydııııın

benimde 4 gün oldu daha tık yok canım
yarını umutla bekliyorum
senin kaç gün oldu
Ben bugün sikintiliyim cok fena kabiz oldum sancilanip duruyorum aci var aci

kızlar geçmiş olsun öncelikle.:26: size tavsiyem sabah aç karına hiç bişey yemeden bir büyük bardak su için içine limon da sıkabilirsiniz. oda sıcaklığında su olacak. içebilirseniz ılık daha iyi olur. birde ev yoğurdu yiyin. doğal diye satılanlardan diil evde kendiniz ya da anneniz felan yapsın. pastörize sütten de oluyor mayası doğal olsun yeter. ben bu ikisine dikkat ediyorum afedersiniz günde iki kere oluyor. çok rahatım çok şükür

bende de oluyor canım pazartesi günleri haftam değişiyor. her pazartesi rahatsız oluyorum bulantım oluyor halsizliğim artıyor

günaydın kızlar..ay bugünüde bitirseydik yarın uyuycam hep.kabızım hala sol tarafımda sancı var offffff

Önce teyzelere pipimizi bir gösterelim. Ultrason artık karından yapıldığından eskisi kadar net değil fotolarımız. Bizimki bacakları havaya dikince doktor teyzemizin popodan çektiği foto.

Evet canım benim doktor son haftada gönderiyor testlere. Nedendir bilinmez. SATa göre 22+0 oluyorum gittiğimde. Mesela bebişim 2 gün öne geçmişti dün 2 gün daha öndeydi. Yani ben dün SATa göre 15+1 dim 15+5 çıktı minnoşum.

Ama testlere gönderirken SATa göre gönderiyor beni. Onu baz alıyor.

Sende 22. haftanın sonuna ya da hemen 22+0 a falan el istersen. Bugün hallet ama.

Birde dün demişsin fiyat sordum diye. Bende Recep Bey'e giden bir arkadışma uğradım dün doktor çıkışı ona sordum. O da hepsi aynı ücret dedi. Farketmiyor. İkili teste verdiğin parayı vereceksin ayrıntılı içinde dedi.

Birde dün bizimki bacaklarını çok hareket ettirirken doktorum birden heyecanlandı. Bu bacak boyu çok önemlidir. Çok kolay vermezler bu pozu yakalamışken ölçelim dedi. Ultrason kağıdında FL diye geçiyor. Sanırım üst bacak ölçüsü müymüş neymiş bu. :44:

asesulfam canım dün rahim ağzı yetmezliğinden bahsetmişsin. Benim doktorum bu haftama kadar hep alttan muayene etti beni. En son 11+3 ken alttan muayene oldum. Her muayenede önce seni kontrol edelim annesi sonra bebek dedi doktorum ama bende neye baktı hiç bilmiyorum bende.

günaydın kızlar..ay bugünüde bitirseydik yarın uyuycam hep.kabızım hala sol tarafımda sancı var offffff

canım söylemeyi unuttum. bende normal hayatımda hamilelikten önce de çok kabızlık çekiyorum. dün hayatımda ilk defa avakado yedim yemeden önce de nette biraz araştırdım hamilelikte yararları zararları var mıdır diye. kabıza birebir yazıyordu ve sadece iki dilim yedim inan ki sabah akşam tuvalete çıkabiliyorum üstelik bağırsaklarımı bozdu da diyebilirim.kabız olan hamişler bence deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…