Canim ben cok severim yemeğini sevmem salatasını severim yapraklarını ayiarim yıkarım sarimsakli yoğurt dökerim üzerine de zeytin yağı gezdirir yerim cokta güzel oluyor dene bence
işin ilginç yanı ben de hamile değilken sizin gibiydim
şimdi iki güne bir düzenli tuvalete çıkıyorum kendime şaşıyorum
bende ters tepki yaptı.
Kızlar ben çıkıyorum hadi öptüm sizi
eşim dik dik bakıyo bana çok kötü valla
her an ağlama hormonlarım devreye girebilir
yemin ederim ağzım sulandı bak şimdi evdede yok. dur kocayı uyandırayımda alsın napiyim yani şimdi. nöbetçi manav varmıdır ki:)
Kızlar ben çıkıyorum hadi öptüm sizi
eşim dik dik bakıyo bana çok kötü valla
her an ağlama hormonlarım devreye girebilir
arkadaşının gözü aydın canım. Yahu bu ara bu tarz haberleri çok aldık. neye
inanıcamı bilmiyorum erkek dese kız mı acaba kız dese erkek mi acaba dicez
Allah bağıslasın yavrularınınasıl sürpriz ama:) hazırlıklarıda tamdı muhakkak,oğluslarının canı sağolsun artık
Nasıl yaaa((
Kaç doktora teyit ettirmişler acaba??
Ozaman bende ortalama bi hesap yapıp gideyim .doktorum bana 26 ocaktan itibaren gidebilirsin demişti.o zaman bende 22. Haftanın içinde oluyorum.senin doktorun hep son haftaya veriyor tetkikleri değil mi?bide bu haftaya kadar alttan muayene etti desene...ben demir hapına başlayalı iki hafyayı geçti.her doktorun tarzı farklı işte:)) özlersin tabi,özlenmez mi?bana şuan 2 hafta bile çok geliyorCanim kontroller artik ayda bir. 14 ocakta kontrolum. 30 ocakta da detayli iste. Ve artik karindan ultrasona gectik :) Ocakta 2 kere gorucem bebisimi ama 14 ocaga kadar ozlicem simdi
Kızlarr günaydınn size ve kuzucuklarınıza)
Hani kimsecikler yok çalışan anneler nerede!!!
Kızlarr günaydınn size ve kuzucuklarınıza)
Hani kimsecikler yok çalışan anneler nerede!!!
Neyseki haftanın son günü hafta sonu bebişleri gezdirme günügunaydinlar canim.ancak geldim ise malum 8 de basliyoruz
benimde 4 gün oldu daha tık yok canım
yarını umutla bekliyorum
senin kaç gün oldu
Ben bugün sikintiliyim cok fena kabiz oldum sancilanip duruyorum aci var aci
Offf benim yine 2 gundur migde bulantim hortladi az önce cikartim yineiki haftadir rahattim kesildi
Artik kurtuldum diyordum tekrar basladi sanki hamleligim ilk gunlerini yasiyorum sanki yorgunluk halsizlik
Uykudan gozum acilmiyor sabahlari. Yine istahsizlik basladi.:-(
Birde merak ettigim birsey var sizdede olan varmi acaba. Hafta degisiminde bu tur belirtiletim
Artis gosteriyor yada ortaya yeniden cikiyor. Yani soyle aciklayim
16. Hafta biterken 17.hafta baslarken bunlar oluyor sizde hic dikkat eden oldumu?.
Neyseki haftanın son günü hafta sonu bebişleri gezdirme günübu hafta sonu fuar var bilmiyorum istanbul damısınız ama.
günaydın kızlar..ay bugünüde bitirseydik yarın uyuycam hep.kabızım hala sol tarafımda sancı var offffff
Ozaman bende ortalama bi hesap yapıp gideyim .doktorum bana 26 ocaktan itibaren gidebilirsin demişti.o zaman bende 22. Haftanın içinde oluyorum.senin doktorun hep son haftaya veriyor tetkikleri değil mi?bide bu haftaya kadar alttan muayene etti desene...ben demir hapına başlayalı iki hafyayı geçti.her doktorun tarzı farklı işte:)) özlersin tabi,özlenmez mi?bana şuan 2 hafta bile çok geliyor(
günaydın kızlar..ay bugünüde bitirseydik yarın uyuycam hep.kabızım hala sol tarafımda sancı var offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?