Kısmetse ben gidiyorum :) 12. haftada erkeğe benzetmişti bakalım bu seferde erkek çıkacakmı.
Önce teyzelere pipimizi bir gösterelim. Ultrason artık karından yapıldığından eskisi kadar net değil fotolarımız. Bizimki bacakları havaya dikince doktor teyzemizin popodan çektiği foto.
Evet canım benim doktor son haftada gönderiyor testlere. Nedendir bilinmez.SATa göre 22+0 oluyorum gittiğimde. Mesela bebişim 2 gün öne geçmişti dün 2 gün daha öndeydi. Yani ben dün SATa göre 15+1 dim 15+5 çıktı minnoşum.
Ama testlere gönderirken SATa göre gönderiyor beni. Onu baz alıyor.
Sende 22. haftanın sonuna ya da hemen 22+0 a falan el istersen.Bugün hallet ama.
Birde dün demişsin fiyat sordum diye. Bende Recep Bey'e giden bir arkadışma uğradım dün doktor çıkışı ona sordum. O da hepsi aynı ücret dedi. Farketmiyor. İkili teste verdiğin parayı vereceksin ayrıntılı içinde dedi.
Birde dün bizimki bacaklarını çok hareket ettirirken doktorum birden heyecanlandı.Bu bacak boyu çok önemlidir. Çok kolay vermezler bu pozu yakalamışken ölçelim dedi. Ultrason kağıdında FL diye geçiyor. Sanırım üst bacak ölçüsü müymüş neymiş bu. :44:
asesulfam canım dün rahim ağzı yetmezliğinden bahsetmişsin. Benim doktorum bu haftama kadar hep alttan muayene etti beni. En son 11+3 ken alttan muayene oldum. Her muayenede önce seni kontrol edelim annesi sonra bebek dedi doktorum ama bende neye baktı hiç bilmiyorum bende.
ben ben ben ve beeennn inşallah
Günaydınlar herkese...Bugün markafonide mothercare indirimi var, belki ilginizi cekebilir. ben bikac takim zibin siparis verdim. bu arada tecrubeli annelere bir soru: 62 cm yaklasik hangi aylar icin uygun?
Günaydınlar herkese...Bugün markafonide mothercare indirimi var, belki ilginizi cekebilir. ben bikac takim zibin siparis verdim. bu arada tecrubeli annelere bir soru: 62 cm yaklasik hangi aylar icin uygun?
herkese Hayırlı cumalar dilerim, bu konuya yeni dahil oluyorum Adım Çiğdem, 16 Haftalık Gebeyim, babası gibi yakışıklı bir oğlumuz olacak inşallah
Bende aldım 56 lıkdan , sanırım 2 aylık falandı 56 tam temmuza denk geliyor o yüzden yarım kol bacağı açık rahat giyinebilir diye düşündüm..
yok canım ya ben sosis bile yedim iyi pişmiş
sucuk da yemeyi düşünüyorum açıkçası gerçekten canım çok istiyor
o kadar ince düşünemeyeceğim
canım tuzlu suyla gargara yap biraz rahatlatır seni...GÜnaydınnnn kızlarrrrr :) Hayırlı Cumalarrrr hepimizee
Ya kızlar hamileliğimin başlangıcından beri dişetlerim korku filmelerinde o çirkin ağızlı yaratıklara benzedi. o kadar şiştilerki ağzımı kapatınca bile hissedebiliyorum. Özellikle diş fırçalamak işkence gibi öğürmekten bi hal oluyorum çünkü çok kanıyor. o da midemi alt üst ediyor. Sanırım diştaşlarım da var ama korkuyorum temizletmeye. Bu süreçte dişçiye giden var mı ? Çok canım acıyor temizletirkende iğnede yapmıyorlar daha da korkuyorum(( napıcam ben
Bende aldım 56 lıkdan , sanırım 2 aylık falandı 56 tam temmuza denk geliyor o yüzden yarım kol bacağı açık rahat giyinebilir diye düşündüm..
arkadaşlar bayadır sadece okuyup çıkıyorum.ciddi bir düşük tehlikesi geçirdim ağrılardan geceleri bile uyuyamıyodum.çok korktum ama çok şükür bebeğime bişey olmadı.daha da tam iyileşmiş değilim.İNŞALLAH bebekelrimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız.bu arada benim de bi oğluşum olucak nasipse.kızım olur diye çok umut etmiştim ama önemli olan sağlıklı olmaları...
Yesin totosunu teyzeleri:))) maşallah oğluşuna
Tokoyaycım Recep Beye ödediğiniz ücret ne kadardı???
Benim doktorum ikili test için hiç memnun kalmadığım bir yere gönderdi belki değiştiririm dörtlü ve ayrıntılı için.
Bi de kendi doktoruma 8 senedir gitmiyor olsam kesin senin doktoruna giderdim...ne kadar güzel ilgileniyor seninle, bayıldım valla:)))
Arkadaşlar lütfen sosis ve sucuk tüketmeyin sosis sucuk ve salam gibi gıda maddelerinin üretiminde kullanılan bazı katkı maddeleri bebeklerimiz için inanın tehlikeli. Bu arada mesleğim nedeni ile bu kadar net konuşuyorum. Gıda Mühendisiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?