2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kısmetse ben gidiyorum :) 12. haftada erkeğe benzetmişti bakalım bu seferde erkek çıkacakmı.

ay canım benimkide aynı 12. haftada ikili test için başka bi doktora gitmiştim erkeğe benziyo demişti kendi doktorum 16 da gel şimdi hepsi erkeğe benzer demişti
bakalım ne diyecek

Yesin totosunu teyzeleri:))) maşallah oğluşuna
Tokoyaycım Recep Beye ödediğiniz ücret ne kadardı???
Benim doktorum ikili test için hiç memnun kalmadığım bir yere gönderdi belki değiştiririm dörtlü ve ayrıntılı için.
Bi de kendi doktoruma 8 senedir gitmiyor olsam kesin senin doktoruna giderdim...ne kadar güzel ilgileniyor seninle, bayıldım valla:)))

Günaydınlar herkese...Bugün markafonide mothercare indirimi var, belki ilginizi cekebilir. ben bikac takim zibin siparis verdim. bu arada tecrubeli annelere bir soru: 62 cm yaklasik hangi aylar icin uygun?

herkese Hayırlı cumalar dilerim, bu konuya yeni dahil oluyorum Adım Çiğdem, 16 Haftalık Gebeyim , babası gibi yakışıklı bir oğlumuz olacak inşallah

ya kızlar dün doktora gittim çok şükür çok iyiyiz fakat doktorumuz nerdeyse 20 dk bacağını açmasını bekledi en sonunda bi bacağını öbür bacağın üstüne attı kendinede çekti görmek ne mümkün öğrenemedik yani artık 15 gün sonraya kaldı ama doğum günümde gidicem bi sonraki kontrole o günde doğum günüm herhalde hediye gibi olucak bana :) bugüne kadar olan görüntülerinin cd sinide aldık. Git gide daha heyecanlı oluyo bu iş DD

Günaydınlar herkese...Bugün markafonide mothercare indirimi var, belki ilginizi cekebilir. ben bikac takim zibin siparis verdim. bu arada tecrubeli annelere bir soru: 62 cm yaklasik hangi aylar icin uygun?

Bende aldım 56 lıkdan , sanırım 2 aylık falandı 56 tam temmuza denk geliyor o yüzden yarım kol bacağı açık rahat giyinebilir diye düşündüm..

yok canım ya ben sosis bile yedim iyi pişmiş
sucuk da yemeyi düşünüyorum açıkçası gerçekten canım çok istiyor
o kadar ince düşünemeyeceğim

Arkadaşlar lütfen sosis ve sucuk tüketmeyin sosis sucuk ve salam gibi gıda maddelerinin üretiminde kullanılan bazı katkı maddeleri bebeklerimiz için inanın tehlikeli. Bu arada mesleğim nedeni ile bu kadar net konuşuyorum. Gıda Mühendisiyim.

Ben de aldım canım. 62 cm den 5 li set aldım - 56 cm 3 lü set aldım.

canım tuzlu suyla gargara yap biraz rahatlatır seni...

çocuğun gelişimine göre farklılık gösterebilir ama genelde 3 aylıkken falan olur...

arkadaşlar bayadır sadece okuyup çıkıyorum.ciddi bir düşük tehlikesi geçirdim ağrılardan geceleri bile uyuyamıyodum.çok korktum ama çok şükür bebeğime bişey olmadı.daha da tam iyileşmiş değilim.İNŞALLAH bebekelrimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız.bu arada benim de bi oğluşum olucak nasipse.kızım olur diye çok umut etmiştim ama önemli olan sağlıklı olmaları...

Bende aldım 56 lıkdan , sanırım 2 aylık falandı 56 tam temmuza denk geliyor o yüzden yarım kol bacağı açık rahat giyinebilir diye düşündüm..

ben sezon sonu indiriminden 0-3 aylık baya bi citcitli body almistim, simdi 3-6 aylikken giyebilecegi seyleri almak istiyordum ama cm olayi kafami karistirdi. ben de hem 62 hem 68 cm.liklerden siparis verdim... insallah cinsiyetleri bu vakitten sonra degismez :))

günaydın hanımlar bugün kendimi çok iyi hissediyorum, sanırım yavaş yavaş kurtulacağım mide bulantıları ve halsizlikten Güzel bir gün geçiririz bebişlerinizle.. Cinsiyeti belli olan arkadaşları ebrik ederim..

geçmiş olsun arkadaşım boşver cinsiyeti bak bebişin hala seninle ne mutlu

Merhabalar hanimlar :)

Daha once de soyledigim gibi bugun ikili testimiz ve muayenemiz icin doktor teyzemizi ziyarete gittik. Bebisimin herbirseyini tek tek gordum, cok sukur hicbir roem yok. Miniminnacik elleriii, parmaklari, ayaciklari, poposuu, burnusu, kolu bacagi agzi yuzu herbirseyi tastamam yerinde minnak minnak

İc organlarini ve kaburga imurga falan filan kemiklerini de tektek gorduk, sikintimiz yok cok sukur Allahima... Darisi gidecek olanlarin basina. Kan da verdik ve aksam bes gibi cikar sonuc dediler, ama muhtemelen daha erken cikabilir benim hastane hep oyle yapiyor... İnsaallah ondan da guler yuzumuz...

Gorenler bilir ama gormeyenler de bir an evvel bebislerinin bu halini gorurler ins cunku o kada guzel kii, hareketleri falan herbirseyi :) biz SAT a gore 12+5 idik, ultrasonda da +6 ciktik yani gunumuzle uyumluyuz aslinda... Boyumuz 6.6 cm olmus popodan, ayaklarla beraber 8-9 cm civari dedi...

Gelelim cinsiyetee. Valla doktorum bu konuda hic yormadi beni, kendisi soyledi bir de cinsiyete bakalim diyee. Benimki de sagolsun ayaklarini carpraz yapip kirmisti dizlerini yani bacak arasi ortadaydi aslinda. Doktor benim gordugum kadariyla kiz dedi, gosterdi bize de bacak arasini falan. Normalde burada daha bir cikinti olmasi gerek ama bunda oyle birsey gorunmuyor dedi, azicik kabarti var o da olabilir kiz bebekte dedi. Yine de hazirlik yapmaya baslamayin cunku kizlar hep yaniltabilir ama ben pek yanilacagimi da sanmiyorum bunda dediii... İste boyleee

Doktorum isine aşık bir kadın 64 yasinda. Herkese tavsiye edesim hatta kolundan tutup zorla herkesi ona goturesim var :) Recep Has'a ikili test icin 350 verdim canim. Ayrintili da o kadarmis. Makinesi uzay mekigi gibi :) mukemmel :) onu da soddetle tavsiye ederim.

ya gerçekten i ya bir kere pişirdim yedimne ar bu kadr kötüya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…