Offf benim yine 2 gundur migde bulantim hortladi az önce cikartim yineiki haftadir rahattim kesildi
Artik kurtuldum diyordum tekrar basladi sanki hamleligim ilk gunlerini yasiyorum sanki yorgunluk halsizlik
Uykudan gozum acilmiyor sabahlari. Yine istahsizlik basladi.:-(
Birde merak ettigim birsey var sizdede olan varmi acaba. Hafta degisiminde bu tur belirtiletim
Artis gosteriyor yada ortaya yeniden cikiyor. Yani soyle aciklayim
16. Hafta biterken 17.hafta baslarken bunlar oluyor sizde hic dikkat eden oldumu?.
bulantım da oldu ama hep bastrma yollarını bulmayı başardım canım, yani çıkarmadım hiç , bastrmak için uğraşrken de 3 kilo almışım dr çok iyi diyor aslında en istikrarlısı bu diyıor, iştahım çook çook acık değil ama bsleyci şeyler yiyorum , yatarken muz yiyorum incirli cvizlier yiyorum falan filan :)
benimde 4 gün oldu daha tık yok canım
yarını umutla bekliyorum
senin kaç gün oldu
Eki Görüntüle 576463
* Trabzon Hurması aslında daha çok, Kocayemiş, Kara hurma .cennet hurması ,adlarıyla bilinir. Bol miktarda, Protein, karbonhidratlar, selüloz, fosfor, kalsiyum, demir, sodyum, tanen, potasyum, mağnezyum, A, B1, B2, B3, C vitaminleri.
*Peklik (kabızlık) giderici ve besleyici özelliklere sahiptir.
*İshal, iştahsızlık, gastrit, bağırsak iltihaplarının tedavisinde kullanılabilir.
* Kolesterolü ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcı olur.
* Anne sütünün miktarını ve besin değerini arttırır.
çok faydalı bir meyve kızlar. tam da mevsimi. çok sert olmayanlarını alın ama iyice yumuşamışta olmasın
ben 3 ayda düzenli olarak 3 kilo verdim normalde basenliyimdir 3 aydır basen falan kalmadı. kilo vermek isteyenlere hamileliği tavsiye eder oldum hihi:)
GÜnaydınnnn kızlarrrrr :) Hayırlı Cumalarrrr hepimizee
Ya kızlar hamileliğimin başlangıcından beri dişetlerim korku filmelerinde o çirkin ağızlı yaratıklara benzedi. o kadar şiştilerki ağzımı kapatınca bile hissedebiliyorum. Özellikle diş fırçalamak işkence gibi öğürmekten bi hal oluyorum çünkü çok kanıyor. o da midemi alt üst ediyor. Sanırım diştaşlarım da var ama korkuyorum temizletmeye. Bu süreçte dişçiye giden var mı ? Çok canım acıyor temizletirkende iğnede yapmıyorlar daha da korkuyorum(( napıcam ben
GÜnaydınnnn kızlarrrrr :) Hayırlı Cumalarrrr hepimizee
Ya kızlar hamileliğimin başlangıcından beri dişetlerim korku filmelerinde o çirkin ağızlı yaratıklara benzedi. o kadar şiştilerki ağzımı kapatınca bile hissedebiliyorum. Özellikle diş fırçalamak işkence gibi öğürmekten bi hal oluyorum çünkü çok kanıyor. o da midemi alt üst ediyor. Sanırım diştaşlarım da var ama korkuyorum temizletmeye. Bu süreçte dişçiye giden var mı ? Çok canım acıyor temizletirkende iğnede yapmıyorlar daha da korkuyorum(( napıcam ben
günaydınnnn kızlarrrrr :) hayırlı cumalarrrr hepimizee
ya kızlar hamileliğimin başlangıcından beri dişetlerim korku filmelerinde o çirkin ağızlı yaratıklara benzedi. O kadar şiştilerki ağzımı kapatınca bile hissedebiliyorum. özellikle diş fırçalamak işkence gibi öğürmekten bi hal oluyorum çünkü çok kanıyor. O da midemi alt üst ediyor. Sanırım diştaşlarım da var ama korkuyorum temizletmeye. Bu süreçte dişçiye giden var mı ? çok canım acıyor temizletirkende iğnede yapmıyorlar daha da korkuyorum(( napıcam ben
Önce teyzelere pipimizi bir gösterelim. Ultrason artık karından yapıldığından eskisi kadar net değil fotolarımız. Bizimki bacakları havaya dikince doktor teyzemizin popodan çektiği foto.
Eki Görüntüle 576429
azeri_gelini veeee balası geldiii... Kızım oluyor canlar
çok sağolun kızlar sanırım tek çare doktora gitmek(( yarın doktor randevum var ona da danışıp haftaya randevu alayım en iyisi
aa bu arada yarın kimler cinsiyet öğrenmeye gidiyor ben hariç :d
çok sağolun kızlar sanırım tek çare doktora gitmek(( yarın doktor randevum var ona da danışıp haftaya randevu alayım en iyisi
aa bu arada yarın kimler cinsiyet öğrenmeye gidiyor ben hariç
aa bu arada yarın kimler cinsiyet öğrenmeye gidiyor ben hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?