2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benimde aynı canım. Tam geçti kurtulduk galiba derken. Bulantılar başladı. Hatta geçen gece saat 3 te bulantıyla uyanıp, çıkardım. Banyoya zor yetiştim. Dönem dönem oluyor böyle herhalde. Sadece bende olduğunu sanıyordum korkmaya başlamıştım, 9 ay böyle mi devam edecek diye.

Günaydın herkeslere ve miniklere. Hayırlı cumalar. Allah bizlere ve minişlerimize sağlık sıhhat versin inşallah.

Bugün çabucak geçsin, yarın miniğimi göreceğim çok heyecanlıyım.

ben de 3e yakın aldım, yatarken neden muz yiyorsun ki zaten cok sekerli 2 meyve sayılıor, yakmana da imkan yok uykuda direkt kilo yapmaz mi?

* Trabzon Hurması aslında daha çok, Kocayemiş, Kara hurma .cennet hurması ,adlarıyla bilinir. Bol miktarda, Protein, karbonhidratlar, selüloz, fosfor, kalsiyum, demir, sodyum, tanen, potasyum, mağnezyum, A, B1, B2, B3, C vitaminleri.
*Peklik (kabızlık) giderici ve besleyici özelliklere sahiptir.
*İshal, iştahsızlık, gastrit, bağırsak iltihaplarının tedavisinde kullanılabilir.
* Kolesterolü ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcı olur.
* Anne sütünün miktarını ve besin değerini arttırır.

çok faydalı bir meyve kızlar. tam da mevsimi. çok sert olmayanlarını alın ama iyice yumuşamışta olmasın

Hamile olduğumdan beri tek yiyebildiğim meyve bu hurma ve muz. Bir şey daha var mevsimi değil ama arada pazarda ve markette çıkıyor canım isteyince yiyorum.

ben 3 ayda düzenli olarak 3 kilo verdim normalde basenliyimdir 3 aydır basen falan kalmadı. kilo vermek isteyenlere hamileliği tavsiye eder oldum hihi:)

bi de tam tersi 3 ayda 10 kilo alanlar var tubice, yani herkes kilo vermiyor zaten normali de kilo vermek değil :) erkek bebek mi bekliorsun kiz de basenler öyle bir genişliyorki. Kuzenim 95 cm basenle hamile kaldi sadece 11 kilo aldı 110 cm ile bitirdi kiz bebegi oldu.

GÜnaydınnnn kızlarrrrr :) Hayırlı Cumalarrrr hepimizee

Ya kızlar hamileliğimin başlangıcından beri dişetlerim korku filmelerinde o çirkin ağızlı yaratıklara benzedi. o kadar şiştilerki ağzımı kapatınca bile hissedebiliyorum. Özellikle diş fırçalamak işkence gibi öğürmekten bi hal oluyorum çünkü çok kanıyor. o da midemi alt üst ediyor. Sanırım diştaşlarım da var ama korkuyorum temizletmeye. Bu süreçte dişçiye giden var mı ? Çok canım acıyor temizletirkende iğnede yapmıyorlar daha da korkuyorum (( napıcam ben

gecmis olsun, dktorunla konus gitmeden ama hamilelik takvimlerinde 15-16. haftalar dis kontrolu icin idealdir cunku dis eti sıkıntılarınız baslayacak diye okumustum.

Hemen bi dişciden randevu al canım benim. şükür benim o tarz bi şikayetim yok ama karnım sanki gerilecek de patlayacak gibi hep yemek yemek istiyorum

canım bizim topikte bir ikiz hamişimiz var onunda dişetleri baya kötü olmuştu doktora gitti tedavi için bişeyler verdi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam ve hamilelikte çokça olabiliyo diş eti rahatsızlığı

çok sağolun kızlar sanırım tek çare doktora gitmek (( yarın doktor randevum var ona da danışıp haftaya randevu alayım en iyisi
aa bu arada yarın kimler cinsiyet öğrenmeye gidiyor ben hariç

çok sağolun kızlar sanırım tek çare doktora gitmek (( yarın doktor randevum var ona da danışıp haftaya randevu alayım en iyisi

Kısmetse ben gidiyorum :) 12. haftada erkeğe benzetmişti bakalım bu seferde erkek çıkacakmı.

iyi günler . hayırlı cumalar olsun hepimiz için İNŞALLAH RABBİM bütün dualarımız kabul etsin .

ben yarın 2 li test için gidicem cinsiyet söylermı bimiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…