2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

daha ne istiyosun işte ne güzel olmuş tavuk,et haricinde diğerlerini at gitsin benim eltim ilk bebeğinde sürekli sigara ve kola içti hiç önemsemedi
kızı çok ufak büyüyor yazık günah annenin hatasını çekmek zorunda değil o bebekler..
bence sevinmelisin bu duruma

Azeri_gelini veeee balası geldiii... kızım oluyor canlar

gözün aydın canım hergeçen gün öğreniyosunuz beeeen kaldııııım yaa rabbim uzun ömür versin inşallah annesiyle babasıyla sağlıklı günlerr

15-16 haftalık olup da göbeğinin altından aşağıya doğru koyu bir çizgi keşfeden oldu mu? yoksa yalnızca ben miyim?
bendede var ben farketmemiştim ama geçenlerde ablam gördü aaa hamilelik çizgin belli olmuş deyince inceledim artık hamile olduğuma inanabilirim
ya bide onun haricinde göğsümdeki kahverengi halka çok koyu bi renk oldu simsiyah duruyo korkunçç

ayyy canım benim inşallah sağ sağlim kucağnıza alırsınız rabbim onu size bağışlasın..
bulantılar genetik oluyormuş annemdede ablamdada çabuk geçti benimde 3 ayı bitirince sıkıntı kaladı şükür ama eski iştahımda kalmadı

valla benimde aynı göğüslerim.kapkara oldu valla çocuk korkar görse

Kızlar bu Haziran anneleri listesine nasıl dahil oluyoruz yaa yardımcı olurmusunuz?

canım hoşgeldin öncelikle
eğer özelden mesaj atma hakkın varsa topiğimizin kurucusu olan arzu_mu ya mesaj atabilirsin.
yada burdan paylaş bilgilerini.kendisi görecektir.
yaşın?
kaçıncı gebeliğin?
son adet tarihin?
öğrendiysen cinsiyeti?

geçmiş olsun canım vitaminsizlikten vücut direnç gösteremiyormuş böle şeylere benimde gözümde arpacık çıktı 4 ay oldu geçmedi mecburen antibiyotik damla kullanıyorum..
bir diş sarımsağı soy üzerinden biraz kes içindeki hafif çıkan sıvıyı uçuğuna sür günde 3 4 kez tekrarla biraz canını yakar ama iltabını acayip akıtoyor
2 günde bişey kalmaz geçer

valla benimde aynı göğüslerim.kapkara oldu valla çocuk korkar görse

alemsin yaa korkarmı hiç o canavarlar ayırmasan bütün gün orda dururlarbide ben beyaz tenliyim beşiktaş oldum resmen

kız öyle deme valla kocama gösteriyorum allahaşkına kapat beni göğüsten soğutma diyo ya

Ben buğday tenliyim ama benim de belli oluyor koyulaşma var henüz kapkara değil ama oda olacak gibi.

Insallah böyle devam etmez. Iki haftadir olnayinca ohh kurtuldum diyordum niye cikti orrata
Böylesinide hic yasamamistim umatkm tekrar etmez. Dün cikarinca biraz rahatladim.

Öncelikle teşekkür ederim yardım için,yaşım27 üçüncü gebeliğim iki tane oğlum var,son adet tarihim 3eylül,cinsiyetimizi daha öğrenmedik inşallah haftaya salı günü

çok teşekkür ederim kızlar son 1 hafta kaldı ıste zaman gecmek bılmıyor.Bende ıyı seyler dusunmeye calısıyorum ama muayene sonrasını dusununce ıyıler yok oluyor

recep has 350 ise herhalde atıl yuksel 500 falandır değil mi?

selam kızlar....
her akşam işten gelince giriyorum yazdıklarnızı okuyorum arada cevap yazıyorum.burda olmaktan mutluyum
yarın doktora gidiyoruz bakalım cinsiyeti kesin olarak öğreniriz diye düşünüyorum. hepimiz hakkında hayırlısı diyerek hepinizi öpüyorum.
(tebrik kartı gibi oldu sanki :)

arkadaşlar;
dr yüksek oranda kansızlığım olduğu için bana ferro sanol duodenal verdi.. aç karınla kahvaltıdan önce al dedi ama ben kahvaltımı çayla yaptığım
ve bağırsaklarım için buğday ekmeği yediğim için kahvaltıdan önce almam doğru olmaz diye sabah yedide uyandığımda alıp yattım normal saattimde de kalkıp
kahvaltımı ettim fakat yoğun bi şeiklde yumuşatmış bağırsaklarımı kullanan ve aynı şeyi yaşayan var mı? nasıl almanızı önerdi bi de dr.larınız?

benim de cıktı doktora sordum zovirax kullan bisi olmaz dedi.

teşekkür ederim cnm...ben de ayarlayabilirsem ona gitmeye çalışıcam bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…