slm kızlar çok mutsuzum( gebeligimin 6. haftasından itibaren en sevdigim yiyeceklerden tiksinir oldum et tavuk kola hatta ve hatta sigara. neyse sigara cok iyi olduda digerleri fena hiç bi şey canım istemiyor mide bulantısı gibi degil kusmuyorumda ama isimlerini duyunca bile fena oluyorum aşırı derecede koku alıyorum cok mutsuzum hiç geçmicek benimkisi halsizlikten ayaga bile kalkamıyorum çok mutsuzum benim gibi olupta geçen varmı
Azeri_gelini veeee balası geldiii... kızım oluyor canlar
bendede var ben farketmemiştim ama geçenlerde ablam gördü aaa hamilelik çizgin belli olmuş deyince inceledim artık hamile olduğuma inanabilirim15-16 haftalık olup da göbeğinin altından aşağıya doğru koyu bir çizgi keşfeden oldu mu? yoksa yalnızca ben miyim?
merhabalar öncelikle hepinize bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum. kısmetse bende haziranda anne olucam ilk defa anne olucam bebişime tüp bebekle sahip oldum inşallah saglıklada kucagıma alırım ayın 29 unda kontrolum var cınsıyetınıde ogrencez ınsallak suan 13+6 yım ama bulantılarım hala devam edıyor ne zaman gecer acaba
daha ne istiyosun işte ne güzel olmuş tavuk,et haricinde diğerlerini at gitsin benim eltim ilk bebeğinde sürekli sigara ve kola içti hiç önemsemedi
kızı çok ufak büyüyor yazık günah annenin hatasını çekmek zorunda değil o bebekler..
bence sevinmelisin bu duruma
gözün aydın canım hergeçen gün öğreniyosunuz beeeen kaldııııım yaarabbim uzun ömür versin inşallah annesiyle babasıyla sağlıklı günlerr
bendede var ben farketmemiştim ama geçenlerde ablam gördü aaa hamilelik çizgin belli olmuş deyince inceledim artık hamile olduğuma inanabilirim
ya bide onun haricinde göğsümdeki kahverengi halka çok koyu bi renk oldu simsiyah duruyo korkunçç
ayyy canım benim inşallah sağ sağlim kucağnıza alırsınız rabbim onu size bağışlasın..
bulantılar genetik oluyormuş annemdede ablamdada çabuk geçti benimde 3 ayı bitirince sıkıntı kaladı şükür ama eski iştahımda kalmadı
Kızlar bu Haziran anneleri listesine nasıl dahil oluyoruz yaa yardımcı olurmusunuz?
Arkadaşlar bide dudağımın tam ortasında kocaman bir uçuk çıktı nasıl acıyor doğru düzgün konuşamıyorum yemek yiyemiyorum evimde uçuk için kremlerim var ama hamileyim diye kullanmaya çekiniyorum yani kremlerin içeriği bebişe zarar verirsetavsiyeleriniz varmı?
valla benimde aynı göğüslerim.kapkara oldu valla çocuk korkar görse
geçmiş olsun canım vitaminsizlikten vücut direnç gösteremiyormuş böle şeylere benimde gözümde arpacık çıktı 4 ay oldu geçmedi mecburen antibiyotik damla kullanıyorum..
bir diş sarımsağı soy üzerinden biraz kes içindeki hafif çıkan sıvıyı uçuğuna sür günde 3 4 kez tekrarla biraz canını yakar ama iltabını acayip akıtoyor
2 günde bişey kalmaz geçer
alemsin yaa korkarmı hiç o canavarlar ayırmasan bütün gün orda dururlarbide ben beyaz tenliyim beşiktaş oldum resmen
bendede var ben farketmemiştim ama geçenlerde ablam gördü aaa hamilelik çizgin belli olmuş deyince inceledim artık hamile olduğuma inanabilirim
ya bide onun haricinde göğsümdeki kahverengi halka çok koyu bi renk oldu simsiyah duruyo korkunçç
kız öyle deme valla kocama gösteriyorum allahaşkına kapat beni göğüsten soğutma diyo ya
hullycim seninde kız bence iiiye yeni mi gidien canım
Benimde aynı canım. Tam geçti kurtulduk galiba derken. Bulantılar başladı. Hatta geçen gece saat 3 te bulantıyla uyanıp, çıkardım. Banyoya zor yetiştim. Dönem dönem oluyor böyle herhalde. Sadece bende olduğunu sanıyordum korkmaya başlamıştım, 9 ay böyle mi devam edecek diye.
bende kensı bebgmı kız hıssedıorm ama herkes erkek dıo karnm cıkmıs falan filan dıe
bakalım hemen paylascam zaten hele bı bellı oldsun
ıkılıyı sordun galıba yarın gıdıcem
canım hoşgeldin öncelikle
eğer özelden mesaj atma hakkın varsa topiğimizin kurucusu olan arzu_mu ya mesaj atabilirsin.
yada burdan paylaş bilgilerini.kendisi görecektir.
yaşın?
kaçıncı gebeliğin?
son adet tarihin?
öğrendiysen cinsiyeti?
Doktorum isine aşık bir kadın 64 yasinda. Herkese tavsiye edesim hatta kolundan tutup zorla herkesi ona goturesim var :) Recep Has'a ikili test icin 350 verdim canim. Ayrintili da o kadarmis. Makinesi uzay mekigi gibi :) mukemmel :) onu da soddetle tavsiye ederim.
olmamıştır canım inşallah hapşurunca benimde acıorbazen ya ir cinsiyet öğrenemeyen ben kadlım galia ikiliyi yaptırıpta
benim de cıktı doktora sordum zovirax kullan bisi olmaz dedi.Arkadaşlar bide dudağımın tam ortasında kocaman bir uçuk çıktı nasıl acıyor doğru düzgün konuşamıyorum yemek yiyemiyorum evimde uçuk için kremlerim var ama hamileyim diye kullanmaya çekiniyorum yani kremlerin içeriği bebişe zarar verirsetavsiyeleriniz varmı?
recep has 350 ise herhalde atıl yuksel 500 falandır değil mi?
teşekkür ederim cnm...ben de ayarlayabilirsem ona gitmeye çalışıcam bakalım...Doktorum isine aşık bir kadın 64 yasinda. Herkese tavsiye edesim hatta kolundan tutup zorla herkesi ona goturesim var :) Recep Has'a ikili test icin 350 verdim canim. Ayrintili da o kadarmis. Makinesi uzay mekigi gibi :) mukemmel :) onu da soddetle tavsiye ederim.
Canım ben nice test sonucu kötü çıkıpta sağasağlam doğan bebek gördüm
inşallah senin bebeğinde sağlıklıdır.üzme kendini
elini karnına koy bol bol dua et[/QUOTE
ewet bende duydum ole sağlıklı olanları ama sen hamılelıgın tadını cıkaramıyorsun.Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?