2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Oldukça tecrübelidir :) hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim..

15-16 haftalık olup da göbeğinin altından aşağıya doğru koyu bir çizgi keşfeden oldu mu? yoksa yalnızca ben miyim?

Ben de aldım canım. 62 cm den 5 li set aldım - 56 cm 3 lü set aldım.

bende baktım da şimdi boğaz tarafında çıtçıtı yok sadece altı çıtçıtlı. onun yerinde pile gibi bir şeyi var rahat olur mu ki çıtçıtlının yerini tutar mı ki zor olmaz mı bebekler giydirirken?

15-16 haftalık olup da göbeğinin altından aşağıya doğru koyu bir çizgi keşfeden oldu mu? yoksa yalnızca ben miyim?

Ben varım. Çok bariz kahverengi bir çizgi ve epey aşağılara kadar iniyor.

Canım nerede bu doktor. Hangi hastanelere gidiyor?

İncirli Caddesinde canım muayenehanesi. Bakırköyde. İsmi Mebruke Yılmaz. İnternetten araştırabilirsin. Röportajı falan var hastası yapmış bir blogda.

Bakırköy Acıbadem, Yeşilköy International ve Hizmet Hastenesine geliyor doğumlara canım.

Son düzenleme:
Bende henüz bir şey yok. Belki göbeğin çok veya az büyümesiyle ilgilidir. Benimki çok büyük değil.

Benim göbeğim çok çıktı sadece karın kısmından da değil göğüslerimden aşağıya doğru yuvarlak bir şekilde yanlardan basık.
Dün farkettim ben de duştan sonra aynada hatta inanmayıp eşime gösterdi göbek deliğime kadar ince ama tamamen koyulaşmamış bir çizgi belirmiş.
Daha geç olur sanıyordum ama benim bebiş 1 hafta önde sayesinde herşeyi haftamdan önce yaşıyorum.

[h=3]LİNEA NİGRA (KARINDA KOYU RENK ÇİZGİ)[/h]
Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir. Genellikle gebeliğin 4. - 5. aylarında sonra oluşur ve koyu tenli hamilelerde daha sık görülür. Gebelikte meydana gelen hormonal değişiklikler nedeniyle ciltte melanin pigmentinin artmasından dolayı oluşur. Gebelik bittikten sonra çoğunlukla bu çizgi kaybolur fakat bazı bayanlarda tamamen geçmeyebilir. Bu çizginin bebeğin kız veya erkek olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur, halk arasındaki bu tür söylentiler asılsızdır.

Bende yakasındaki pilelere güvendim. İnşallah rahattır.

yok valla bende çook erken çıktı
hatta belki 9. haftadan bile önce
benim tenim koyudur
ondan olabilir..

Bana çok tersmiş ya. Ters bir yerde olmasaydı gitmek isterdim.

cnm bende o çizgi nerdeyse 9-10 haftalıktan beri var..
çok erken çıktı bende

Sanırım bende de vardı ama bu kadar uzamamıştı, çok aşağılarda bir kere çizgi gibi bir şey görmüştüm ama silikti erken demiştim, göbeğe kadar çıkmış.
Buğday tenliyim artık hemen farkediliyor. Çizgilerimizde oldu tam hamile olduk şimdi.

Çok sevindim adına buraya artık şartları eşitlemek için kız bebişler lazım bakalım bends pazartesingidicem ikili teste.kız hissediyorum bende

merhabalar öncelikle hepinize bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum. kısmetse bende haziranda anne olucam ilk defa anne olucam bebişime tüp bebekle sahip oldum inşallah saglıklada kucagıma alırım ayın 29 unda kontrolum var cınsıyetınıde ogrencez ınsallak suan 13+6 yım ama bulantılarım hala devam edıyor ne zaman gecer acaba

sağol canım inşallah çabuk geçer bulantıların tokoyaycım keşke dokturndan bir tanede ankarada olsa

evet guzel anneler ne guzel bazılarıız bebıslerımızın saglıklı haberlerını almısız
ben de yarın dr a gıdıcem ıkılı testımız var cok merak edıorm kım bılır ne kadar buyumustr yavrum:)
neyse calısan annelerın yemek derdı cok zor bende calısıorm ve dısarda ev yemegıde yesem mıdemı yakıo
evde yemek yapıp getrmem lazım ısıtacak yer yok burda falan
bugun gittim
simit domates salatalık peynir ve zeytin yagı aldım
oturduk mınıgımle bı guzel yedık mısler gıbı tertemız
bıde az once hapsurdum o an sankı ıcımden bısı koptu gıbı ınanılmaz bı acı yasadım bagırmısım can havlıyle umarım bebegıme bısı olmamıstr

olmamıştır canım inşallah hapşurunca benimde acıorbazen ya ir cinsiyet öğrenemeyen ben kadlım galia ikiliyi yaptırıpta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…