Doktorum isine aşık bir kadın 64 yasinda. Herkese tavsiye edesim hatta kolundan tutup zorla herkesi ona goturesim var :) Recep Has'a ikili test icin 350 verdim canim. Ayrintili da o kadarmis. Makinesi uzay mekigi gibi :) mukemmel :) onu da soddetle tavsiye ederim.
,Oldukça tecrübelidir :) hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim..
,
Doktorum hastanede çalışmıyor canım. Özel muayenehanesi var. Hastaneye sadece doğumlar için gidiyor. O da sadece 3 hastaneye.
Çok tecrübeli bir kadın ve inanılmaz şeker.
15-16 haftalık olup da göbeğinin altından aşağıya doğru koyu bir çizgi keşfeden oldu mu? yoksa yalnızca ben miyim?
Ben de aldım canım. 62 cm den 5 li set aldım - 56 cm 3 lü set aldım.
ben sezon sonu indiriminden 0-3 aylık baya bi citcitli body almistim, simdi 3-6 aylikken giyebilecegi seyleri almak istiyordum ama cm olayi kafami karistirdi. ben de hem 62 hem 68 cm.liklerden siparis verdim... insallah cinsiyetleri bu vakitten sonra degismez :))
15-16 haftalık olup da göbeğinin altından aşağıya doğru koyu bir çizgi keşfeden oldu mu? yoksa yalnızca ben miyim?
Canım nerede bu doktor. Hangi hastanelere gidiyor?
Bende henüz bir şey yok. Belki göbeğin çok veya az büyümesiyle ilgilidir. Benimki çok büyük değil.
bende baktım da şimdi boğaz tarafında çıtçıtı yok sadece altı çıtçıtlı. onun yerinde pile gibi bir şeyi var rahat olur mu ki çıtçıtlının yerini tutar mı ki zor olmaz mı bebekler giydirirken?
LİNEA NİGRA (KARINDA KOYU RENK ÇİZGİ)
Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir. Genellikle gebeliğin 4. - 5. aylarında sonra oluşur ve koyu tenli hamilelerde daha sık görülür. Gebelikte meydana gelen hormonal değişiklikler nedeniyle ciltte melanin pigmentinin artmasından dolayı oluşur. Gebelik bittikten sonra çoğunlukla bu çizgi kaybolur fakat bazı bayanlarda tamamen geçmeyebilir. Bu çizginin bebeğin kız veya erkek olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur, halk arasındaki bu tür söylentiler asılsızdır.
Ben varım. Çok bariz kahverengi bir çizgi ve epey aşağılara kadar iniyor.
İncirli Caddesinde canım muayenehanesi. Bakırköyde.İsmi Mebruke Yılmaz. İnternetten araştırabilirsin. Röportajı falan var hastası yapmış bir blogda.
Bakırköy Acıbadem, Yeşilköy International ve Hizmet Hastenesine geliyor doğumlara canım.
cnm bende o çizgi nerdeyse 9-10 haftalıktan beri var..
çok erken çıktı bende
Merhabalar hanimlar :)
Daha once de soyledigim gibi bugun ikili testimiz ve muayenemiz icin doktor teyzemizi ziyarete gittik. Bebisimin herbirseyini tek tek gordum, cok sukur hicbir roem yok. Miniminnacik elleriii, parmaklari, ayaciklari, poposuu, burnusu, kolu bacagi agzi yuzu herbirseyi tastamam yerinde minnak minnak
İc organlarini ve kaburga imurga falan filan kemiklerini de tektek gorduk, sikintimiz yok cok sukur Allahima... Darisi gidecek olanlarin basina. Kan da verdik ve aksam bes gibi cikar sonuc dediler, ama muhtemelen daha erken cikabilir benim hastane hep oyle yapiyor... İnsaallah ondan da guler yuzumuz...
Gorenler bilir ama gormeyenler de bir an evvel bebislerinin bu halini gorurler ins cunku o kada guzel kii, hareketleri falan herbirseyi :) biz SAT a gore 12+5 idik, ultrasonda da +6 ciktik yani gunumuzle uyumluyuz aslinda... Boyumuz 6.6 cm olmus popodan, ayaklarla beraber 8-9 cm civari dedi...
Gelelim cinsiyetee. Valla doktorum bu konuda hic yormadi beni, kendisi soyledi bir de cinsiyete bakalim diyee. Benimki de sagolsun ayaklarini carpraz yapip kirmisti dizlerini yani bacak arasi ortadaydi aslinda. Doktor benim gordugum kadariyla kiz dedi, gosterdi bize de bacak arasini falan. Normalde burada daha bir cikinti olmasi gerek ama bunda oyle birsey gorunmuyor dedi, azicik kabarti var o da olabilir kiz bebekte dedi. Yine de hazirlik yapmaya baslamayin cunku kizlar hep yaniltabilir ama ben pek yanilacagimi da sanmiyorum bunda dediii... İste boyleee
merhabalar öncelikle hepinize bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum. kısmetse bende haziranda anne olucam ilk defa anne olucam bebişime tüp bebekle sahip oldum inşallah saglıklada kucagıma alırım ayın 29 unda kontrolum var cınsıyetınıde ogrencez ınsallak suan 13+6 yım ama bulantılarım hala devam edıyor ne zaman gecer acaba
evet guzel anneler ne guzel bazılarıız bebıslerımızın saglıklı haberlerını almısız
ben de yarın dr a gıdıcem ıkılı testımız var cok merak edıorm kım bılır ne kadar buyumustr yavrum:)
neyse calısan annelerın yemek derdı cok zor bende calısıorm ve dısarda ev yemegıde yesem mıdemı yakıo
evde yemek yapıp getrmem lazım ısıtacak yer yok burda falan
bugun gittim
simit domates salatalık peynir ve zeytin yagı aldım
oturduk mınıgımle bı guzel yedık mısler gıbı tertemız
bıde az once hapsurdum o an sankı ıcımden bısı koptu gıbı ınanılmaz bı acı yasadım bagırmısım can havlıyle umarım bebegıme bısı olmamıstr
olmamıştır canım inşallah hapşurunca benimde acıorbazen ya ir cinsiyet öğrenemeyen ben kadlım galia ikiliyi yaptırıpta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?