Öncelikle Sodyum Nitrat/ Sodyum Nitrit, Monosodyum Glutamat, Sodyum Sülfit dediğimiz gıda maddelerinde bulunan en tehlikeli katkı diye nitelendirdiğimiz katkılar var belli gıda üretiminde belli oranda izin verilen bu kkoruyucu ve lezzetlendirici maddeler bazı şarküteri ürünlerinde yasal sınırların üzerinde kullanılıyor, yasal sınırlarda kullanılanlar bile sürekli tüketimle vücüttan atılmayıp biriktiği için sağlığımızı tehlikeye atıyor canınız bu tip bir şey çektiğinde ende bir şeyler deneyebilirsiniz. internette evde sucuk ve sosis yapımı ile ilgili bir çok tarif bulunmakta. Lütfen en azından hamilelik döneminde tercih etmeyelim... Şarküteri ürünlerinden uzak duralım ...
daha ne istiyosun işte ne güzel olmuş tavuk,et haricinde diğerlerini at gitsin benim eltim ilk bebeğinde sürekli sigara ve kola içti hiç önemsemedi
kızı çok ufak büyüyor yazık günah annenin hatasını çekmek zorunda değil o bebekler..
bence sevinmelisin bu duruma
gözün aydın canım hergeçen gün öğreniyosunuz beeeen kaldııııım yaarabbim uzun ömür versin inşallah annesiyle babasıyla sağlıklı günlerr
bendede var ben farketmemiştim ama geçenlerde ablam gördü aaa hamilelik çizgin belli olmuş deyince inceledim artık hamile olduğuma inanabilirim
ya bide onun haricinde göğsümdeki kahverengi halka çok koyu bi renk oldu simsiyah duruyo korkunçç
ayyy canım benim inşallah sağ sağlim kucağnıza alırsınız rabbim onu size bağışlasın..
bulantılar genetik oluyormuş annemdede ablamdada çabuk geçti benimde 3 ayı bitirince sıkıntı kaladı şükür ama eski iştahımda kalmadı
amin canım insallah cümlemizinkini bağışlasın. inşallah benimkide biter bi an önce cunku et tavuk balık ıspanak ve bunun gıbı yararlı olan bı suru yemegı yıyemıyorumbebeım mınnacık kalcak dıe ödüm kapuyor vallahi
Canım ben nice test sonucu kötü çıkıpta sağasağlam doğan bebek gördüm
inşallah senin bebeğinde sağlıklıdır.üzme kendini
elini karnına koy bol bol dua et[/QUOTE
ewet bende duydum ole sağlıklı olanları ama sen hamılelıgın tadını cıkaramıyorsun.Teşekkür ederim.
doğru canım haklısın am şöyle bebeğini sağlıkla aldığıda kuağıa hrşey unutulucak inşallah çlün güzel çıkarda rahatlarsın btanem her sabah hepimiz için yasin okuyorum Allah kabul etsi
Arkadaşlar lütfen sosis ve sucuk tüketmeyin sosis sucuk ve salam gibi gıda maddelerinin üretiminde kullanılan bazı katkı maddeleri bebeklerimiz için inanın tehlikeli. Bu arada mesleğim nedeni ile bu kadar net konuşuyorum. Gıda Mühendisiyim.
allah yardımcın olsun canım ya rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin..
dualarımdasın:
teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun.
doğru canım haklısın am şöyle bebeğini sağlıkla aldığıda kuağıa hrşey unutulucak inşallah çlün güzel çıkarda rahatlarsın btanem her sabah hepimiz için yasin okuyorum Allah kabul etsi
AMİNNNNN canım. tamam dediklerini dinleyecem ve rahat olmaya calısacam çok sağoll
recep has 350 ise herhalde atıl yuksel 500 falandır değil mi?
canım mesaj çekecektim ama kutun dolmuşbi zahmet boşaltıver
randevumu aldım senden bir gün sonra.31 ocak perşembe.aslında senin hesapla 22+0 olacağım gün 1 şubat cuma idi ama eşimin seyahati olabilirmiş o hafta.riske atmayalım dedi.bende 21+6 olucam ogün.bi güncükten bişey olmaz:)senin doktorla benim doktorun ortalamasını aldım zaten.öyle hesapladım tarihiinşallah herbirimiz hayırlı ve güzel sonuçlarla döneriz ultrasonumuzdan canım.öpüyorum
ikili test sonucumuzu aldık dün yaptırmıştım özel hastane olduğu için sanırım sonuç bugün çıktı temiz çak şükür.. bişey sorcam sizlere free beta hcg ye göre cinsiyet tahmini tutan varmı yalnız sadece 12. haftada yapılan testler doğru sonuç veriyormuş
12+2de kan verdim. 14lü bişey çıktı. doktor da erkek diyor. bakalım kısmet artık :) :)
kızlar bebeğimn kalbi durdu cumartesi gecesi alındı maalesef
kızlar bebeğimn kalbi durdu cumartesi gecesi alındı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?