2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Birde renklendirmem amacli böcek kani kullanildigini söylentisi var bu nekadr dogru bir bilginiz varmi.
Getci ben almanyada yasadigim icin türkiyedekerle burdaki üretim farkli oluyor.
Kücük bir arastirma yaptim bazi markalar disinda cogunda oldugu dogru cikti.

Ben bun ogrendikten sonra uzun zamandir agzima sucuk koymadim. Esim yiyor bende
Izliyorum onu arada sadece yumurtasini yiyorum.

amin canım insallah cümlemizinkini bağışlasın. inşallah benimkide biter bi an önce cunku et tavuk balık ıspanak ve bunun gıbı yararlı olan bı suru yemegı yıyemıyorum bebeım mınnacık kalcak dıe ödüm kapuyor vallahi

kızlar ayrıntılıya devlette giricek olan var mı

normalde sucuk severm de hamilelktn u yana tiksinyrm zatn yemek mümkün deil..evt zararlı zaten iyiki tiksnyrm yemek istesem kötü olurdu:))tşklr bilgilern için..

doğru canım haklısın am şöyle bebeğini sağlıkla aldığıda kuağıa hrşey unutulucak inşallah çlün güzel çıkarda rahatlarsın btanem her sabah hepimiz için yasin okuyorum Allah kabul etsi

AMİNNNNN canım. tamam dediklerini dinleyecem ve rahat olmaya calısacam çok sağoll

herkese selamlaaaarr.. bugun mecburen doktora gittim, karnimin altinsa agri vevrahatsizlik hissi var diye..( maalesef rahim kailmasi yasiyorum, serum yedim ama gecmedi.. bol su ic ve yat dinlen dedi..mdaha pnve bunu duyan yasayan var mi.. bu arada 14+3 teyim, bebisim 14+6 cikti.. cinsiyet icin de %90 kiz dedi... sizce bu haftada yanilma olur mu, emin konusamayinca ben de kiz fikrine alisamadim..

ankarada hangi hastaneye gidiyorsun canım nde ankaradayım

kızlar Ankarada Prf. Özgür Deren'i bilen var mı? nasıl bir doktor acaba pztsi randevum var ikili test sonucumuz riskli çıktığı için onu tavsiye ettiler.ben de gitmeden tanımak istedim.

Haydi gözün aydın canım. Eminim çok memnun kalacaksın.
1 günden farketmez bir şey canım. Hepimiz hayırlı haberlerle geliriz inşallah maşallah. Fiyat verdiler mi? 300 mü 350 mi?

ikili test sonucumuzu aldık dün yaptırmıştım özel hastane olduğu için sanırım sonuç bugün çıktı temiz çak şükür.. bişey sorcam sizlere free beta hcg ye göre cinsiyet tahmini tutan varmı yalnız sadece 12. haftada yapılan testler doğru sonuç veriyormuş

12+2de kan verdim. 14lü bişey çıktı. doktor da erkek diyor. bakalım kısmet artık :) :)

12+2de kan verdim. 14lü bişey çıktı. doktor da erkek diyor. bakalım kısmet artık :) :)

ben 11+2 de 13,86 çıktı önce bebiş kız dedi sonra da ama burda bi çıkıntı var çok belli erkekte olabilir dedi hayırlısı net bişey demedi daha 31 inde gitcem o zaman der sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…