olmamıştır canım inşallah hapşurunca benimde acıorbazen ya ir cinsiyet öğrenemeyen ben kadlım galia ikiliyi yaptırıpta
bende varım cınsıyet ogrenemeyen yılbasından sonra gıdıcez ogrenmeye daha da cok var merak edıyorummmmm
benım 5 ocakta demıstı dr ogrensek te baslasak alısverıse
bende baktım da şimdi boğaz tarafında çıtçıtı yok sadece altı çıtçıtlı. onun yerinde pile gibi bir şeyi var rahat olur mu ki çıtçıtlının yerini tutar mı ki zor olmaz mı bebekler giydirirken?
evet yaaa nasıl heveslenıyorummm bende 4unde ogrenıcem hayırlısı olsun ınsallhhh
hanmllarrrr bıbırınıze yorum ypıyodunuzda kız erkek dıye ıcınızden gecenlerııı bana da yapın hadı heveslendım
yok daha ben varım ama
senın 15. haftan olmus
cok ıcımden gelerek senın bebegının kız olduguna ınanmaktayım
ne zaman ogrenceksın
ya bılmıorm ama
erkek olabılır kuzum senın
oyyy canm aileden etraftan herkez erkek dıyo kız ıyen cıkmaı hadı hayırlısı bakalım
arkadaşlar 4.ayında olupta 1 gram bile almayan varmı.
ben bu durumu özeldeki dr.uma sordum, çok ilgilendiler, dedim.
devlet bu gebelik olayını çok önemsiyormuş. sağlık ocağının takip ettiği gebe sayısı düşünce araştırma yapıyorlarmış ilgili yer için. takip edilen gebe sayısı artınca da ilgili sağlık ocağı için artı bir durum söz konusu oluyormuş. ben de diyorum sanki veliaht doğurcam bu ne ilgi :))
kesin kızdır o zman kızlar utangaç olur göstermez derler terbiyeli kızçen olacakEvet doktorumda kız hissediyorum dedi ama benim için farketmez hiç
sağlıklı olduğunu bileyim yeter
ama göstermedikçe meraklandık eşimle gizemli bi hal aldı valla
bağdaşını kurmuş bizimki hiç açmadı
hoşgeldiniz kızlarhadi hemen hamilelik takviminizide ekleyin,sanki böyle çıplak gibi oluyonuz hamilelik takvimi yapmayan kalmasın
canım mesaj çekecektim ama kutun dolmuşbi zahmet boşaltıver
randevumu aldım senden bir gün sonra.31 ocak perşembe.aslında senin hesapla 22+0 olacağım gün 1 şubat cuma idi ama eşimin seyahati olabilirmiş o hafta.riske atmayalım dedi.bende 21+6 olucam ogün.bi güncükten bişey olmaz:)senin doktorla benim doktorun ortalamasını aldım zaten.öyle hesapladım tarihiinşallah herbirimiz hayırlı ve güzel sonuçlarla döneriz ultrasonumuzdan canım.öpüyorum
hullycim seninde kız bence iiiye yeni mi gidien canım
canm bana mı dedın tam anlamadım ama ben cınsıyet ogrenmeye 4 ocakda gıdıcem ıkılıde soylemedı
ay ben karıştırdım canım ya bende ikiliye gittiğimde sormadım hiç tek derdim iyi çıkmasıydı aklıma bile gelmedi
ya gerçekten i ya bir kere pişirdim yedimne ar bu kadr kötüya
inşallah yoktuuuur :18: çıldırırııııım
ayyyy hiç gülesiim yoktuu
kesin kızdır o zman kızlar utangaç olur göstermez derler terbiyeli kızçen olacak
ben kiloda takılı kaldım kilo takip çizelgesi yaptım
Öncelikle Sodyum Nitrat/ Sodyum Nitrit, Monosodyum Glutamat, Sodyum Sülfit dediğimiz gıda maddelerinde bulunan en tehlikeli katkı diye nitelendirdiğimiz katkılar var belli gıda üretiminde belli oranda izin verilen bu kkoruyucu ve lezzetlendirici maddeler bazı şarküteri ürünlerinde yasal sınırların üzerinde kullanılıyor, yasal sınırlarda kullanılanlar bile sürekli tüketimle vücüttan atılmayıp biriktiği için sağlığımızı tehlikeye atıyor canınız bu tip bir şey çektiğinde ende bir şeyler deneyebilirsiniz. internette evde sucuk ve sosis yapımı ile ilgili bir çok tarif bulunmakta. Lütfen en azından hamilelik döneminde tercih etmeyelim... Şarküteri ürünlerinden uzak duralım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?