2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
olmamıştır canım inşallah hapşurunca benimde acıorbazen ya ir cinsiyet öğrenemeyen ben kadlım galia ikiliyi yaptırıpta

yok daha ben varım ama
senın 15. haftan olmus
cok ıcımden gelerek senın bebegının kız olduguna ınanmaktayım
ne zaman ogrenceksın

yarin kendim de dahil olmak uzere kontrole gidecek tum arkadaslarima iyi sanslar diliyorm.bana 3 lu test yapicak gaiba doktorum.13.hafaa erkege benzetti bakalim belki degismistir

benım 5 ocakta demıstı dr ogrensek te baslasak alısverıse

evet yaaa nasıl heveslenıyorummm bende 4unde ogrenıcem hayırlısı olsun ınsallhhh
hanmllarrrr bıbırınıze yorum ypıyodunuzda kız erkek dıye ıcınızden gecenlerııı bana da yapın hadı heveslendım

canım, ben daha önceden aldığım aynı modelden bodylere baktim simdi, o pileler iki katli ve acilabiliyor, kullanisli olacagini dusunuyorum...

ya bılmıorm ama
erkek olabılır kuzum senın

canım mesaj çekecektim ama kutun dolmuşbi zahmet boşaltıver

randevumu aldım senden bir gün sonra.31 ocak perşembe.aslında senin hesapla 22+0 olacağım gün 1 şubat cuma idi ama eşimin seyahati olabilirmiş o hafta.riske atmayalım dedi.bende 21+6 olucam ogün.bi güncükten bişey olmaz:)senin doktorla benim doktorun ortalamasını aldım zaten.öyle hesapladım tarihiinşallah herbirimiz hayırlı ve güzel sonuçlarla döneriz ultrasonumuzdan canım.öpüyorum

arkadaşlar 4.ayında olupta 1 gram bile almayan varmı.

inşallah yoktuuuur :18: çıldırırııııım

ayyyy hiç gülesiim yoktuu
kesin kızdır o zman kızlar utangaç olur göstermez derler terbiyeli kızçen olacak

hoşgeldiniz kızlarhadi hemen hamilelik takviminizide ekleyin,sanki böyle çıplak gibi oluyonuzhamilelik takvimi yapmayan kalmasın

ben kiloda takılı kaldım kilo takip çizelgesi yaptım

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşalah hepimiz güzel haberler alırız inşallah

ya gerçekten i ya bir kere pişirdim yedimne ar bu kadr kötüya

Öncelikle Sodyum Nitrat/ Sodyum Nitrit, Monosodyum Glutamat, Sodyum Sülfit dediğimiz gıda maddelerinde bulunan en tehlikeli katkı diye nitelendirdiğimiz katkılar var belli gıda üretiminde belli oranda izin verilen bu kkoruyucu ve lezzetlendirici maddeler bazı şarküteri ürünlerinde yasal sınırların üzerinde kullanılıyor, yasal sınırlarda kullanılanlar bile sürekli tüketimle vücüttan atılmayıp biriktiği için sağlığımızı tehlikeye atıyor canınız bu tip bir şey çektiğinde ende bir şeyler deneyebilirsiniz. internette evde sucuk ve sosis yapımı ile ilgili bir çok tarif bulunmakta. Lütfen en azından hamilelik döneminde tercih etmeyelim... Şarküteri ürünlerinden uzak duralım ...

selam canım bende 14 haftalık hamileyim ama henüz hiç kg almadım. aksine 5 kg verdim

canım çok sağol ya ben aslına vejeteryanım ama canım manyak istedi hayatımda ilklerden biriydi neyse bir daha yemem

Arkadaşlar bide dudağımın tam ortasında kocaman bir uçuk çıktı nasıl acıyor doğru düzgün konuşamıyorum yemek yiyemiyorum evimde uçuk için kremlerim var ama hamileyim diye kullanmaya çekiniyorum yani kremlerin içeriği bebişe zarar verirsetavsiyeleriniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…