2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Senin şurubun adı ne canim Rabbim düşmanımın basına vermesin kabir azabı çekiyorum sanki cocuklar gibi ziril ziril ağlıyorum cok şükür bebegin iyi ikili testi de yaptırdık herseyi cok güzel dedi doktor tahlili verdik 10 gün sonra tekrar gideceğim herseyin iyi olmasına sevinemedim bile bu arada oğlum oluyor Allah izin verirse

Aaa erkekmiymiş anam maşallahhhh
hakikaten bu sene erkek senesii
Ya peki lavman yapsalardı bari o ne yaa uff
Benim şurubun adı Duphalac canım

Aaa erkekmiymiş anam maşallahhhh
hakikaten bu sene erkek senesii
Ya peki lavman yapsalardı bari o ne yaa uff
Benim şurubun adı Duphalac canım

Lavman nedir nasıl yapiliyo ki banada oSMOLAK diye bir şurup verdi sorma ya babasının ağzı kılıklarında tam bı erkek bebek meraklısı

Lavman nedir nasıl yapiliyo ki banada oSMOLAK diye bir şurup verdi sorma ya babasının ağzı kılıklarında tam bı erkek bebek meraklısı

Lavmanda canım makattan ilaçlı su veriyorlar
içerdeki dışkıyı yumuşatıyor 5 dakikaya çıkıyorsun valla wcye
banada bir tane yetmedi iki tane yapmıştı hemşire

Lavmanda canım makattan ilaçlı su veriyorlar
içerdeki dışkıyı yumuşatıyor 5 dakikaya çıkıyorsun valla wcye
banada bir tane yetmedi iki tane yapmıştı hemşire

Dayanılacak gibi bir aci değil biraz daha bekleyeyim olmazsa acile giderim devlet hastenesinde yapıyorlar mı ki acaba

Dayanılacak gibi bir aci değil biraz daha bekleyeyim olmazsa acile giderim devlet hastenesinde yapıyorlar mı ki acaba

Biliyorum canım ben onun yüzünden kaç gün uykularımı bile kaybetmiştim
acilde yapmazlar herhalde bilmiyorum
ama yarın sabah özel hastaneye git yaparlar muhakkak

Biliyorum canım ben onun yüzünden kaç gün uykularımı bile kaybetmiştim
acilde yapmazlar herhalde bilmiyorum
ama yarın sabah özel hastaneye git yaparlar muhakkak

Sagol canim Allah razı olsun kendine iyi bak duramıyorum ben çıkıyorum gorusuruz

tamam canım hadi güle güle geçmiş olsun
yarın sabah muhakkak hallet bak yoksa çekilecek çile değil valla

Tamam canim cok sagol inşallah kendiliğinden olurda beni oralara düşürmez Rabbim sana da yaşatmasın daha gercekten çekilecek birşey değil Rabb'imize cok şükretmemiz lazım bulantilardan şikayet ederken bu çıktı beterin beteri de varmış hadi tatlım öptüm seni byyy

Kızlar allah nasip ederse ben de yarın cinsiyeti öğrenebilirim
Ben ikili test yaptırmadım ve henüz öğrenemedim cinsiyetini
ayrıca üçlü test de yaptırmıycam ben

Allah yardımcın olsun ama yine olur benim düşük dış gebelik ne varsa yaşadım şimdi çok şükür 3 yaşında kızım var hatta ikinci de yolda

Öncelikle teşekkür ederim yardım için,yaşım27 üçüncü gebeliğim iki tane oğlum var,son adet tarihim 3eylül,cinsiyetimizi daha öğrenmedik inşallah haftaya salı günü

ne demek canım maşallah bu genç yaşında 3. bebeğine hamilesininşallah bu da kız olur canım

recep has 350 ise herhalde atıl yuksel 500 falandır değil mi?

ben sordum 600 Tl canım:26:

canım kıyamam sanaçok çok geçmiş olsun,benim bilgim yok bu konuda ama bol bol dinlen doktorun dediği gibi.rapor alsaydın keşke.kız demek bebişin maşallah canım

Haydi gözün aydın canım. Eminim çok memnun kalacaksın.
1 günden farketmez bir şey canım. Hepimiz hayırlı haberlerle geliriz inşallah maşallah. Fiyat verdiler mi? 300 mü 350 mi?

saol canım,inşallah hayırlısı ben dün öğrenmiştim zaten 350 TL.sordum telefondaki kıza tazminat raporuyla sigortamdan geri alıcam zaten

kızlar bebeğimn kalbi durdu cumartesi gecesi alındı maalesef

canım çok çok üzüldümbaşın saolsun...Allah kucağını boş bırakmasın

arkadaşlar acil cevap lütfen... lekelenmesi olan var mı aramızda??? bu durum normal midir??? benim lekelenmem var ((

canım çok geçmiş olsun.yoğun ise bence acile git.bi iğne yapsınlar,mümkünse doktorunada bir haber veriver...

Kızlar allah nasip ederse ben de yarın cinsiyeti öğrenebilirim
Ben ikili test yaptırmadım ve henüz öğrenemedim cinsiyetini
ayrıca üçlü test de yaptırmıycam ben

Bende yaptırmadım canım
bizde öğrenemedik daha cinsiyetini

gref ikili test iyi çıkınca zaten 3 lü yapmıyolar genelde mesela benim doktorum yapmıyacak inşallah öğrenirsin cinsiyetini ben öğrenemedim ay sonunda diğer kontrole artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…