canımmmm ben tekden aytule gıdıyorumm ya sennnn cnmm
evet o da ayrı bi mevzuuu
alırım kız inşallah sığdırırım biyerlerime
canımmmm ben tekden aytule gıdıyorumm ya sennnn cnmmayyy ck sevındım yaaaaaaaaaaaaaaaaa sevıncden bu smıle heeeeeee
Sen sığdırırsın inşallah bacım sende o kapasite var bence
vallamı kızzzzzzzzzzzzzz ne bildin genişsin diyon yani hee
Benim ilk hamileligimde de bu hamileligimde de bebegin esi onde. İlkinde bundan kaynaklanan hicbir problem yasamadim. İmdi de doktorum kanama falan yasarsan korkma, bu sebepten olabilir ama onemli degil dedi. Cok sukur, knama yasamadim.
Sfkaydn; cok uzuldum. Allah sabirlar versin, en kisa zmanda hamile kalip bebegini saglikla kucagina lirsin insallah.
Gorumcezede; gecmis olsun canim. Leklenme kesildi mi?
Littledumblonde; ben kizimin butun neredeyse butun alisverisini markabebe.com'dan yapiyorum. Urunlerin cogu Yurtdisindan geldigi icin cok degisik ve guzel seyler oluyor.
Glelim cinsiyete.. Bildiginiz uzere bir kizim var. Ama ben yillardir hp ilk oglum olcak diye dusunmustum, o yuzden doktorum ilk bebegimin kiz olacagini soylediginde cok sasirmistim. Neyse; bir kizi olan bir anne olarak cok dogal bir sekilde bir de erkek bebek istiyordum. Bugun ikili teste girdigimde yine bir kizimiz olacagini ogrendik. Tabii ki cok mutlu oldum, ozellikle ilk kizimdan once senin ocugun olmaz denmisken simdi Allah'in lutfu olarak ir tane daha oluyor. Ama yine de ir buruk oluyor insan. Hele ki duyan insanlain orumun falan dusununce. Saglik olsun diyen bile olacak biliyorum. :)
Ben bilirimmmm
Şaka canım şaka
niye kız kilo aldın mı?
bulantın var o kadar gerçi nasıl alacaksın
canım 1.5 kilo almışım gece yatarken ekmeği çok yedim bulantıyı bastırıyo diye almışım malesef üçüz olunca kilo alımı çok olacak sanırım
Benim ilk hamileligimde de bu hamileligimde de bebegin esi onde. İlkinde bundan kaynaklanan hicbir problem yasamadim. İmdi de doktorum kanama falan yasarsan korkma, bu sebepten olabilir ama onemli degil dedi. Cok sukur, knama yasamadim.
Sfkaydn; cok uzuldum. Allah sabirlar versin, en kisa zmanda hamile kalip bebegini saglikla kucagina lirsin insallah.
Gorumcezede; gecmis olsun canim. Leklenme kesildi mi?
Littledumblonde; ben kizimin butun neredeyse butun alisverisini markabebe.com'dan yapiyorum. Urunlerin cogu Yurtdisindan geldigi icin cok degisik ve guzel seyler oluyor.
Glelim cinsiyete.. Bildiginiz uzere bir kizim var. Ama ben yillardir hp ilk oglum olcak diye dusunmustum, o yuzden doktorum ilk bebegimin kiz olacagini soylediginde cok sasirmistim. Neyse; bir kizi olan bir anne olarak cok dogal bir sekilde bir de erkek bebek istiyordum. Bugun ikili teste girdigimde yine bir kizimiz olacagini ogrendik. Tabii ki cok mutlu oldum, ozellikle ilk kizimdan once senin ocugun olmaz denmisken simdi Allah'in lutfu olarak ir tane daha oluyor. Ama yine de ir buruk oluyor insan. Hele ki duyan insanlain orumun falan dusununce. Saglik olsun diyen bile olacak biliyorum. :)
canım seninkiler üçüz bide alman normal bu haftada
ya boşver aman isterki 50 kilo alayım umrumda değil:)
yeterki sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım değil mi?
Bir kiz yine bir kiz kardese ihtiyac duyuyor, erkek icin cok onemli olmasada kiz icin farkli ben bu konuda cok sansliyim bir suru kiz kardesim var, arkadas falan bir yere kadar bir sikintimda derdimde ablalarimi ararim yeri gelir onlar bana ben onlara yardim ederim.Boylesi daha hayirliymis demekki, omurleri guzel olur insallah :)
bende 16 haftalık hamileyim ve hala bulantılarım çıkarmalarım devam ediyor. bazen kan kusuyorum, zorlanarak çıkardığım için ve gün boyu boğazlarım tahriş oluyo öğretmenim konuşmak da çok zor geliyo... günde 10-15 kere çıkardığım zamanlar da oldu şimdi öyle olmadığımdan günde bir kereye şükrediyorum. 1 kilo alabildim 60 kilo oldum. şimdiye kadar diğer hamişlerin kilo alımları nasıl? Çıkarmayan arkadaşlar haline çok şükretsinler inanın çok zor yesemde çıkıyor yemesemde... ilaçlar da kar etmiyor. Geçen gün yüzüme kırmızı çiller bastı doğum lekesi denilen şey mi diye meraklanıp hemen doktor gittim meğer zorlanarak öğürmekten yüzüme kan oturmuş. Cildiye doktoru solüsyon verdi çok şükür geçti biraz. Benim gibi yüzüne kan oturan var mı, onu merak ettim bi de ? kırmızı minik noktalar
yarın doktora gidiyoruz gelişimimize bakacağız, inşallah cinsiyetimizi de öğreneceğiz :)
sonunda bugun kendıme dr buldum sanırım bu dr da dogum yapacam ınşallah :) bebeğin biraz aşagıda ama tehlıkelı degıl dedı bır de kordon dolanmıs( sımdı de aklıma bu takıldı karnına ve bacaklarının arasına dolanmıs cınsıyetını ıkılı test te ogrenmıstık ama bu dr a ılk defa geldıgım ıcın çok zorladı goremedı 3 hafta sonra kordon olsa da ayrıntılıda daha net gorunur dedı yanı bu kordon 3 hafta sonra da cıkmaz mı acaba yaa son aylarda dolanan duydum da bu kadar kucukken duymamıstım (
Bir kiz yine bir kiz kardese ihtiyac duyuyor, erkek icin cok onemli olmasada kiz icin farkli ben bu konuda cok sansliyim bir suru kiz kardesim var, arkadas falan bir yere kadar bir sikintimda derdimde ablalarimi ararim yeri gelir onlar bana ben onlara yardim ederim.Boylesi daha hayirliymis demekki, omurleri guzel olur insallah :)
öncelikle ilgine teşekkür ederim canım ama malesef lekelenmem hala devam ediyor. çok yoğun değil ama yine de korkutuyor. dualarınızı bekliyorum...
Allah hayırlı evlat nasip etsin canım, iki kızkardeş harika oluyor bence. kızların çok şanslı olacaklar :)
Şöyle bi ankete bakayım dedim maşallah erkek bebekler önden gidiyor 47ye 26 galiba maşallah yavrularımıza
Ya bende kullanmak istiyorum amaa artık ankete oyumu
minik kuşum çarşamba günü göster bizee
bi de tam tersi 3 ayda 10 kilo alanlar var tubice, yani herkes kilo vermiyor zaten normali de kilo vermek değil :) erkek bebek mi bekliorsun kiz de basenler öyle bir genişliyorki. Kuzenim 95 cm basenle hamile kaldi sadece 11 kilo aldı 110 cm ile bitirdi kiz bebegi oldu.
ya kızlar bu uykusuzluk beni öldürcekuykum var ama uyuyamıyorum,burnum tıkalı,başım dönüyor sanki başımı yastığa koyunca.bir oyana bir buyana dönmekten başka bişey yapmıyorum en sonunda kalktım bende.ya bir günüm bir günümü tutmuyor.dünde gece 5 te kalkmış ve daha uyuyamamıştım.bu gece mesaim erken başladı 1,30 dan beri kıvranıyorum yatakta :84::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?