2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bir kiz yine bir kiz kardese ihtiyac duyuyor, erkek icin cok onemli olmasada kiz icin farkli ben bu konuda cok sansliyim bir suru kiz kardesim var, arkadas falan bir yere kadar bir sikintimda derdimde ablalarimi ararim yeri gelir onlar bana ben onlara yardim ederim.Boylesi daha hayirliymis demekki, omurleri guzel olur insallah :)

canım 1.5 kilo almışım gece yatarken ekmeği çok yedim bulantıyı bastırıyo diye almışım malesef üçüz olunca kilo alımı çok olacak sanırım

canım seninkiler üçüz bide alman normal bu haftada
ya boşver aman isterki 50 kilo alayım umrumda değil:)
yeterki sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım değil mi?

öncelikle ilgine teşekkür ederim canım ama malesef lekelenmem hala devam ediyor. çok yoğun değil ama yine de korkutuyor. dualarınızı bekliyorum...
Allah hayırlı evlat nasip etsin canım, iki kızkardeş harika oluyor bence. kızların çok şanslı olacaklar :)

Ne güzel Rabbim daim kılsın canim ben şanslı miyim değil miyim tam bilemiyorum 3 tane ablam var ama hiçbiri yanımda değil bana cok yakın cokta uzaklar en zor günlerimi hep tek basıma geçirdim neyse kapatayım malum hormonlar yüksek sülünüm tutar

Ay cnm Allah yardimcin olsun,cok gecmis olsun.bende cikariyorum ama arada bir,bir yada iki defa ancak
Okadar cikarsam herhalde ben direk hastanelik olurum.

Insallah yarin guzel haberlerle gelirsin. Kilo almadigin icinde hic endiselenme bende hic kilo alnadim
Hatta 3 kiloda vermisim.kilo alanayinca bebegin de kilosu az olur sanma aksine tam tersi oluyor
Daha kilolu doguyorlar.

Gecmis olsun cnm insallah duzelir moralini bozma bence. Simdi daha cok kucukler ve cok hareketli
Oldugu zamandalar .yerleri genis oldugu icin taklalar atarlar donerler ziplarlsr. Merak etme bence
Duzelir kafaba takarak stres yapma. Son aylarinda rahat hareket edemedikleri icin kordon cozulemeye
Biliyor. Insallah duzelir.

evet o da ayrı bi mevzuuu
alırım kız inşallah sığdırırım biyerlerime

Masallah nekadaf guzl 3ü birarada.:)Allah bagislasin kucagina almayi nasip etsin
Anne kucagi genistir biride sigdirir binide sigdirir.
Bende ikizim olsun cok istedim ama olmadi kismet degilmis.

Canim; benim abim var, o yuzden abla ya da kizkardes sahibi olmanin nasil birsey oldugunu bilmiyorum. Belki inanmayacaksin ama senin bu yorumun beni cok rahatlatti, tesekkur ederim. Hepimizin bebeklerinin omru guzel olsun insallah.

Gorumcezede; bu konunun seni ne kadar korkuttugunu tahmin edebiliyorum. Cok rahatsiz edici birsey ama bu tip problemler her hamilelikte yasanabiliyor. Lekelenme olmasa baska birsey. Aslinda hicbiri bir digerinden basit olmayan problemler ama biz nedense en fazla lekelenmeden korkuyoruz. Demeye calistigim su ki; bebeklerimiz saglikla kucagimiza gelecekse hicbir problem bunu engelleyemiyor. Senin bebegin de hayirlisiyla gelecek, lutfen buna inan ve canini sikma.
Ayrica kizkardeler konusunda da cok tesekkur ederim. Sen de yuregime su serptin canim.

ikili test sonuçlarında da annesini üzmedi fındığım darısı sonuçları bekleyen diğer annelerin başına.. Cinsiyeti tabii ki öğrenemedim . Meraklardan çatlamaya devam.. Hadi bi gün daha büyüyelim kuzum..

Not: Annen seni çok seviyor

Şöyle bi ankete bakayım dedim maşallah erkek bebekler önden gidiyor 47ye 26 galiba maşallah yavrularımıza
Ya bende kullanmak istiyorum amaa artık ankete oyumu
minik kuşum çarşamba günü göster bizee

canımcım artık 16.haftandasın mutlaka görünür cinsiyeti ama sen yinede gitmeden önce meyve suyu iç bide çikolata ye. ben sıramı beklerken yemiştim biparçacık bize resmen şov yaptı bebiş

panik oldum 15. haftada hala kilo alamadım diye ama doktor bebek gayet iyi gelişiyor dedi bide kızım var kızımda 1. aydan itibaren kilo almaya başladım ve 25 kilo ile noktaladım. bi orta yol bulamadım ben :)(

ya kızlar bu uykusuzluk beni öldürcekuykum var ama uyuyamıyorum,burnum tıkalı,başım dönüyor sanki başımı yastığa koyunca.bir oyana bir buyana dönmekten başka bişey yapmıyorumen sonunda kalktım bende.ya bir günüm bir günümü tutmuyor.dünde gece 5 te kalkmış ve daha uyuyamamıştım.bu gece mesaim erken başladı 1,30 dan beri kıvranıyorum yatakta:84::85:

aynen aynen aynen benim de öyle!!! mide bulantımdan ve boyun ağrımdan uyuyamıyorum, sabaha kadar işkence gibi geçiyor en sonunda sızıyorum saatler sonra. düzen falan kalmadı 4. ayım dolacak hala kendime gelemedim durmadan mide ve baş dönmesi ve baş ağrısı... psikolojik diyorlar bir de, geçsin artıkkk. ömür boyu bu duygular geçmeyecek gibi, daha hamileliğimin tadını çıkaramadım hep hasta gibiyim. en azından benim durumumda başkalarının da olması rahatlatıyor, daha normal geliyor bu durum aynı şeyleri yaşayanlar olduğunu bilnce

al bendende o kadar.arti dun gecedende uykusuzumaksama kadar calis sabaha kadar uyuyamaa imdattttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…