Kafam karıştı hafiften şaşkınlık bastı beni :44:
Çok daha önce görüştüğüm bir şirket bugün iş teklifi için aradı yarın için çağırdılar.Hamilelik konusunda hassaslar ama öncelikleri pozisyona uygun kişiymiş vs vs.
Hamileliğimi zaten saklamak niyetinde değilim gayet de iyiyim ama yarın karşılarına dikilip merhaba ben hamileyim demek tuhaf olacak.
Ne yapıcam ne diycem karasızım kafam karışık
rahat kilo alabilenler ne kadar aldığını yazarsa sevinirim :) benim hiç karnım da çıkmadığı için merak ediyorum...diyet mi yapıyosun diye soranlar oluyo üzülüyorum kilo bu alınır da verilir de bebeğim sağlıklı olsun da tek düşündüğüm bu
canım gözün aydın..sağlıcakla doğar inşallah oğluşun
Ense kalınlığı konuşulmuş..benim doktorum değerlere çok takma demişti..değerlerin normal..herşeyi incelersen stresli bi hamilelik geçirirsin dedi..bende daha fazla sormadım..
Bua arada benim gibi 17. haftaya giren arkadaşları tebrik ederim nerdeyse yolun yarısına yaklaşıyoruz şükür..
cnm gecmis olsun cnm bendede var plasenta previa onun adi cnm riskli kanama yapabiliyormus kahverengi lekem geldi bu gun sende bol bol dinlen cnm kanaman olunca dr bildir benim tam rahmin agzinda cnm ortalamis seninki ne yaziyor cnm bi kismimi rahmin agzinda cvp veremezsen ozelime yaz cnm..
su an calisiorsun herhalde dimi? ben olsam soylerdim cunku 6 ay calismis olman lazim bi yerde annelik hakkindan yararlanmak icin buna sut izni dahil mi bilmiorum bir arastir ama 120 gunu doldurursa is yeri dogum yapacaksin diye seni isten cikarirsa tazminat oduyor. ben isveren olsam hamile birini ise almakta dusunurum, hamilelik zor zaten vites dusuruyoruz calisirken sonra da reel olarak 4 kafa olarak en az 6ay uzak kaliniyor. sonrsdan sikinti yasayip mevcut alistigin isinden olacgina bence iyi dusun, alistigin yer izin de kolay verir malum sorunlar sikintilar cikabilir bu surecte
rahat kilo alabilenler ne kadar aldığını yazarsa sevinirim :) benim hiç karnım da çıkmadığı için merak ediyorum...diyet mi yapıyosun diye soranlar oluyo üzülüyorum kilo bu alınır da verilir de bebeğim sağlıklı olsun da tek düşündüğüm bu
Giden kimse memnun kalmamış canım fuardan. Bir şey kaçırmamışım yani iyi.
Marmara Foruma kadar gelmişken bana kahveye gelseydiniz ya.10 dk yürüme mesafesindeyim.
Bir gün yolun düşerse beklerim.Çok güzel kahve yaparım ayıptır söylemesi.
Biz dun gittik fuara sabah erkendende yazdim gitmeyin diye ama gormedin demekki aynen bizde etrafimizdaki bebeklere hayranlikla bakip sevdik sadece prima esantiyon dagitti bir tane bebek bezi onu alip ciktik gereksi giris parasi ve otopark ucreti zaman kaybiydi.
Ama bugun c&a dan hellokity havlu aldim h&m den bir tane yenidogan takim aldim cok guzel ve organikmis galiba koyabilirsem fotografinida koyarim hevesimide almis oldum.
Ayrica bizde bugun marmara forumdaydik tuh ya belki karsilasirdik :) bizde baktik e-bebek e ama onumuzdeki fuari merakla bekliyoruz.
Tesekkurederim degismezse belli oldu diyebilirim :) iksiri unutmaseninkini cok merak ediyorum Allah insallah seninde gonlune gore versin, isteyem tum herkesin gonlune gore versin.
kızlar m care ürünlerini hangi sitede bulabilirim
bilginiz var mı?
gecen bi sitede 2 gunluk ındırım vardı ama adını hatırlayamıyorum su an
topikte yazmıstı bırı
arzucum markofonideydi.ama hala devam ediyor mu bilmiyorum...
arkadaşlar bu konu açılmış ama aktif diil fazla.haziran annelerinden plasantası (bebeğin eşi) önde olan var mııııııı? bana öyle dedi doktorum.korkutmak istemedi sanırım 24.haftaya kadar çıkar falan dedi ama riskli bi durum diye okuyorum canım sıkılıyor
siz de yoktur umarım bi sorun .ama olan varsa paylaşsın
sağol kuzucum
ben de orası degıldı dıye baska yerlerde dolasıp duruyorum
Benim ilk hamileligimde de bu hamileligimde de bebegin esi onde. İlkinde bundan kaynaklanan hicbir problem yasamadim. İmdi de doktorum kanama falan yasarsan korkma, bu sebepten olabilir ama onemli degil dedi. Cok sukur, knama yasamadim.arkadaşlar bu konu açılmış ama aktif diil fazla.haziran annelerinden plasantası (bebeğin eşi) önde olan var mııııııı? bana öyle dedi doktorum.korkutmak istemedi sanırım 24.haftaya kadar çıkar falan dedi ama riskli bi durum diye okuyorum canım sıkılıyor
siz de yoktur umarım bi sorun .ama olan varsa paylaşsın
SELAM KIZLARR
BİŞEY SORMAK İSTİYORUM ELEVİT VE DEMİR HAPI KULLANIYORUM BUGÜN BAŞLADIM AMA MAHVETTİ BENİ YAA BULANTIM ZATEN GEÇMEMİŞTİ İYİCE ARTTI HALSİZLİK FALAN BU HAPLAR SİZDEDE BU ETKİLERİ YAPTIMI??
MERVECİM cinsiyet belli oldumu canım? ben dün gittim tahminen 1 kız 2 oğlan gibi dedi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?