2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

su an calisiorsun herhalde dimi? ben olsam soylerdim cunku 6 ay calismis olman lazim bi yerde annelik hakkindan yararlanmak icin buna sut izni dahil mi bilmiorum bir arastir ama 120 gunu doldurursa is yeri dogum yapacaksin diye seni isten cikarirsa tazminat oduyor. ben isveren olsam hamile birini ise almakta dusunurum, hamilelik zor zaten vites dusuruyoruz calisirken sonra da reel olarak 4 kafa olarak en az 6ay uzak kaliniyor. sonrsdan sikinti yasayip mevcut alistigin isinden olacgina bence iyi dusun, alistigin yer izin de kolay verir malum sorunlar sikintilar cikabilir bu surecte

rahat kilo alabilenler ne kadar aldığını yazarsa sevinirim :) benim hiç karnım da çıkmadığı için merak ediyorum...diyet mi yapıyosun diye soranlar oluyo üzülüyorum kilo bu alınır da verilir de bebeğim sağlıklı olsun da tek düşündüğüm bu

54 le hamile kaldım 58,5 a çıktım bir ara. Az önce tartıldım 57,5 a düşmüşüm.
Bugün itibariyle 3 buçuk kilo almış bulunuyorum.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım cümlemiz inşallah..

evet adı o imiş ama doktorum ayrıntı vermedi yazılı bir rapor da yok ilk üç ay adet gibi 15nde kahverengi oldu ama bu ay olmadı bakalım hayırlısı hakkımızda :/

Şu an çalışmıyorum, bu yıl nisanda çıktım son iş yerimden o zamandan beri görüşmeler felan yaptım ama burası kadar uygun bir yer olmamıştı.
Aslında hem benim için cvimden kaynaklı onlar içinde olumluydu telefonda iş teklif ettiler birşey diyemedim. Sadece yarın görüşmeye gidicem.
Zaten yarın gittiğim de yüz yüzeyken söylemeyi düşünüyorum hamileliğimi ama ben çalışmayı çok istiyorum evde olmaktan bunaldım artık. Şimdiye kadar çalışmadan bu kadar süre geçirmemiştim. Görüştüğüm şirkette Kanadalı ve evimin bir arka caddesinde 15 dk yürüme mesafesi yoktur :) Doğumdan sonra da çalışmayı düşünüyorum ayrıca.

Ben 3 kilo aldım 50 den 53 e çıktım son durumu cumartesi öğrenicez. ama kuzenim hamileliğinin ilk 4 ayı hiç almadı ve son aylar aldı sadece ve toplamda 8.5 kilo aldı. bebeği normal kiloda doğdu ve kendisi de çok sağlıklı hamilelik geçirdi. ona da herkes rejim mi yapıyorsun bebeğinin sağlıklı olduğuna emin misin gibi sorular sorardı ama o hiç moralini bozmadı, şimdi bebeği 2 yaşında ikisi de gayet sağlıklı ve 2 yıl da rahatça emzirdi bebeğini üstelik. herkesin vücudu farklı canım bebeklerimizi de doktor zaten takip ediyor, tehlike görse söyler

evet canım aynen öyle hiç bişey kaçırmadınocakta birtanede daha varmış.CNR da,belki o daha güzeldir.bakırköyde oturan yakın bir arkadaşımın oğlunun 1. yaş günüydü ogün ,fuarda hediye bulurum sanmıştım,tabikide bulamadımonun için marmara foruma geçtik,ordanda hediye bişeyler aldım.çok güzel bi yermiş.şanslısın gezersin bol bolzaten pek bakamadık,malum fuardan dolayı yorulmuştukgelicez yinebizim eve göre dünyanın bir ucu,taaa tuzladan kalktık geldik oralara

canım ya,davetin için çok teşekkür ederim.bilsem seve seve gelirdim güzel kahveni içmeyeinşallah bi gün onuda yaparız

yok canım görmedim yazınıben primanın eşantiyonundan almadım,görmedim yanibenim bi arkadaşımın standı vardı.hem ona destek olmak içinde gitmiştim ben.adı happy babies.
keşkem karşılaşsaydık ne güzel olurdu yabende hep bebek mağazalarındaydım,görsem seni mutlaka tanırdım zatenvalla eğer değişmezse iksiri daha ayrıntılı alırım sendenbende çok merak ediyorum bir hafta var daha benimkine

kızlar m care ürünlerini hangi sitede bulabilirim
bilginiz var mı?
gecen bi sitede 2 gunluk ındırım vardı ama adını hatırlayamıyorum su an
topikte yazmıstı bırı

dert etme bunu kendine arkadasımda aynı sorunu yasadı ve ona bunu 8.ayında söylediler normal doğum yapamazsın demişlerdi kanaması vs cok olurmus rahmini kaybedersin demişlrdi oda doktorunu değiştirdi sezeryan doğum yaptı 2saat sürmüş ameliyatı ama bi sorun yok ikinciye hamile

sağol kuzucum
ben de orası degıldı dıye baska yerlerde dolasıp duruyorum

canım şimdi bende baktım bitmiş sanırım
ben tecrübeli bir arkadaşıma danıştım alayımmı diye,sanırım kozyatağında outlet mağazası varmış.aynı fiyat dedi.bakıp alırsın diyince bende almadım.yerini tam öğrenirsem yazarım burdan.buarada yeni öğrendim mothercarede her ayın 15 inde bazı ürünlerde %50 indirim oluyormuş.bilmiyordum bende:44:

Benim ilk hamileligimde de bu hamileligimde de bebegin esi onde. İlkinde bundan kaynaklanan hicbir problem yasamadim. İmdi de doktorum kanama falan yasarsan korkma, bu sebepten olabilir ama onemli degil dedi. Cok sukur, knama yasamadim.

Sfkaydn; cok uzuldum. Allah sabirlar versin, en kisa zmanda hamile kalip bebegini saglikla kucagina lirsin insallah.

Gorumcezede; gecmis olsun canim. Leklenme kesildi mi?

Littledumblonde; ben kizimin butun neredeyse butun alisverisini markabebe.com'dan yapiyorum. Urunlerin cogu Yurtdisindan geldigi icin cok degisik ve guzel seyler oluyor.

Glelim cinsiyete.. Bildiginiz uzere bir kizim var. Ama ben yillardir hp ilk oglum olcak diye dusunmustum, o yuzden doktorum ilk bebegimin kiz olacagini soylediginde cok sasirmistim. Neyse; bir kizi olan bir anne olarak cok dogal bir sekilde bir de erkek bebek istiyordum. Bugun ikili teste girdigimde yine bir kizimiz olacagini ogrendik. Tabii ki cok mutlu oldum, ozellikle ilk kizimdan once senin ocugun olmaz denmisken simdi Allah'in lutfu olarak ir tane daha oluyor. Ama yine de ir buruk oluyor insan. Hele ki duyan insanlain orumun falan dusununce. Saglik olsun diyen bile olacak biliyorum. :)

Ben 2,5 kg aldım ama 6 aylık gibi karnım

Canım ben o ilaçları içemiyorum içtiğim an kusuyorum kaya gibiler aynı
malesef bizimki göstermedi kapadı bacakların arasını
ayy maşallahhh seninkilereee 1 kız 2 oğlan mıı çok güzel
inşallah sağlıklı olsunlarda farketmezz

Şöyle bi ankete bakayım dedim maşallah erkek bebekler önden gidiyor 47ye 26 galiba maşallah yavrularımıza
Ya bende kullanmak istiyorum amaa artık ankete oyumu
minik kuşum çarşamba günü göster bizee

herkese iyi akşamlar kızlar! bugün ankarada prof dr. özgür derene gittik ikili testimiz riskli çıktığı için cvs yaptırdık.yarın sonuçlarımızı alacağız. inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşacağım.bu arada %70 erkek dedi doktorumuz.dua edin kızlar oğluma bişey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…