2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlar , umarım herkes iyidir , uzun zamandır yogunluktan giremiyorum işe başlamadan bigireyim dedim
uzun biaradan sonra kabızlık ve mide bulantısıyla güne başladım berbat bigün yani artık 4ay olduk bu ne yaaa diyesim var

Uyku problem ceken birtek ben varim saniyordum. Yalniz olmadigima sevindim dogrusu:)
Gece12 den saat 4 kadar kvrandim en son uyumusum ama malesef 7 de geeri uyNmak zorundaydim

Simdi geri uyuyacam hehe size iyi sohbetler

Günaydin bu arada herkese,güzel bir gün olur umarim

sanada günaydın canım kabızlık çok zor bir rahatsızlık sadece bağırsakları rahatsız etse iyi insanın psikolojisi de bozuluyor halsiz düşüyor ben bilirim kabızlığı çok çektim. ama hamileliğimden beri kabızlık falan yok bende.herkes aynı şeyden şikayetçi ama bende binde bir oluyor. bulantılarımda kesildi sayılır. iştahım kesildi birde uyku halim hiç geçmeyecek gibi bulduğum yerde uyuyasım geliyor. sabah 5.30 da kalkıyorum servise yetişmek için. gölgencim bir şey söyledin bin ah işittin valla canım çok geçmiş olsun kabızlığın için bol bol kayısı kurusu ye bu arada sen ne zaman işe başlıyosun çok kötü bir durum olsa gerek koca bir tatilden sonra yine iş.havalarda çok soğuk bende diyorum ki doktorumu kafaya alsam da şöyle bir kafa izni mi yapsam

günaydın kızlar keşke bende uyuyamasam belki o zaman kocamı biraz yanlız bırakmaış olurum.

Kıyamam ya halen uyanıksın .. Ben 23:30 olduğunda göz kapaklarım aşağı iniyor sadece gece bir kaç defa tuvalet ihtiyacım oluyor onun için kaklıyorum.Gündüz uyumamaya çalış, öyle bir durumun varsa sabah 7 de uyanmaya alıştır kendini otamatik vücut saatin değişecektir eğer sabah geç uyanıyorsan hepsi birbirine girebiliyor.
Birde uyuduğumuz ortam karanlık olmalıymış hamilelikle ilgili bir durum değil herkes için geçerli bir durum, sadece gece uyurken karanlık ortamda vücut bir şey salgılıyormuş o da bizi kanserden özelliklede meme kanserinden koruyormuş.

günaydın güzel anneler....bebişimin kıpırtılarını ne zaman hissedicem ben hisseden varmı

gunaydın arrkasaslar moralım cok bozuk
cok kotu bı afta sonu gecırdım
sebep kulak ıltıhabı
gecelerı ole bı artıo kı kafamı duvarlara vuruosum
dun kulak burun bogaz dr una gttım
ıltıhapp var dedı antıbıyotık verdı agrı kesıcı ve jel verdı
mecburen kullanıorm
kadın dogumcum kullanabılırsın dedı ama ben bebegım ıcın cok korkuorm umarım bısı olmaz

üzüldüm...Yani bilemiyorum ama biz ailecek çok zor günler geçirdik belkide o bizi birbirimize çok bağladı...

bulantılar benide mahvediyor ama asla isyan etmıyorum.çok çok çok şükür.
bir gün iyiysem 2 gün kötüyüm.inş bulantılarımız geçer.
uykusuzluk bendede var.herkezde aynı sanırım.
güzel günler bizi bekler sabredelim

Bende antibiyotik kullandım hemde ilk organ oluşum döneminde, senin şuan daha az riskli..Ağrı kesiciyi zaten her hamile kullanıyor parol yada minoset vb.İnanki o iltihap bebek için çok çok daha riskliymiş mutlaka ilaçlarını kullan zaten hamileliğe uygun ilaçları veriyorlar korkma..

kızlar bostancı köprüsünün hemen altında koskoca bir bebek mağazası açılıyor. çok büyük bir plaza ve tamamı bebek ürünleri üzerineymiş. adını bilmiyorum ama zaten çok kolay bir yerde. aklınıza gelen her şey var plazanın üzerine kocaman reklamını asmışlar. yaklaşık 7 katlı bir bina. ve düşünüyorumda ilk açılışta herşey çok uygun olabilir :119:

günaydın kızlar . bende grip oluyorum sanırım burnum ,gözüm sızlıyor . başım ağrıyor hapşurmaktan bir hal oldum . şimdi ıhlamurum kaynıyor birazdan alıp içeceğim

ben ben ben hemde çok net hissediyorum. benim 2. gebeliğim olduğu için daha erken hissettim.on gündür içimde sanki bir balık suyun içinde yüzüyor gibi

gerçektenmi ay ne güzel.ben hissetmiyorum hala ilk gebelik benim bazen kendimi dinliyorum özellikle acaba hissedermiyim diye ama yok hissetmiyom benim gibi uykucumu acaba.cok güzel bir duygu olsa gerek

ayyy o kadarsakınıorm yedıgımden ıctıgımden basıma gelene bak
allahım korusun yavrmu
yapcak bısı yok artık ıltıhabı kurutmam lazım

çok geçmiş olsun canım benim.kulak iltihapı çok zordur. geçen yıl benimde olmuştu ilk başlarda boğaz iltihapı sandım yutkunamıyosun konuşamıyosun resmen kafan kocaman gibi hissediyosun ben çok iyi biliyorum o hastalığı birde kolay kolay kurumuyormuş kulak iltihapı.ama bebişin konusunda çok fazla düşünme endişeni çok iyi anlıyorum ama biz biraz abartıyoruz bu ilaç olayını. gayet tabiki hamileler içinde ilaçlar var.ysmc doğru söylüyor. iltihap endişelendiğin ilaçlardan daha tehlikeli bişey. iltihap üzerinde ki mikropların vücuduna dağılmasını önlüycek bebeğini koruyacak o ilaçlar sen hiç merak etme bebişin içerde oynuyo şimdi halinden çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…