ya kızlar bu uykusuzluk beni öldürcekuykum var ama uyuyamıyorum,burnum tıkalı,başım dönüyor sanki başımı yastığa koyunca.bir oyana bir buyana dönmekten başka bişey yapmıyorum en sonunda kalktım bende.ya bir günüm bir günümü tutmuyor.dünde gece 5 te kalkmış ve daha uyuyamamıştım.bu gece mesaim erken başladı 1,30 dan beri kıvranıyorum yatakta :84::85:
merhaba kızlar , umarım herkes iyidir , uzun zamandır yogunluktan giremiyorum işe başlamadan bigireyim dedim
uzun biaradan sonra kabızlık ve mide bulantısıyla güne başladım berbat bigün yaniartık 4ay olduk bu ne yaaa diyesim var
Uyku problem ceken birtek ben varim saniyordum. Yalniz olmadigima sevindim dogrusu:)
Gece12 den saat 4 kadar kvrandim en son uyumusum ama malesef 7 de geeri uyNmak zorundaydim
Simdi geri uyuyacam hehe size iyi sohbetler
Günaydin bu arada herkese,güzel bir gün olur umarim
ya kızlar bu uykusuzluk beni öldürcekuykum var ama uyuyamıyorum,burnum tıkalı,başım dönüyor sanki başımı yastığa koyunca.bir oyana bir buyana dönmekten başka bişey yapmıyorum en sonunda kalktım bende.ya bir günüm bir günümü tutmuyor.dünde gece 5 te kalkmış ve daha uyuyamamıştım.bu gece mesaim erken başladı 1,30 dan beri kıvranıyorum yatakta :84::85:
günaydın güzel anneler....bebişimin kıpırtılarını ne zaman hissedicem ben hisseden varmı
Ne güzel Rabbim daim kılsın canim ben şanslı miyim değil miyim tam bilemiyorum 3 tane ablam var ama hiçbiri yanımda değil bana cok yakın cokta uzaklar en zor günlerimi hep tek basıma geçirdim neyse kapatayım malum hormonlar yüksek sülünüm tutar
gunaydın arrkasaslar moralım cok bozuk
cok kotu bı afta sonu gecırdım
sebep kulak ıltıhabı
gecelerı ole bı artıo kı kafamı duvarlara vuruosum
dun kulak burun bogaz dr una gttım
ıltıhapp var dedı antıbıyotık verdı agrı kesıcı ve jel verdı
mecburen kullanıorm
kadın dogumcum kullanabılırsın dedı ama ben bebegım ıcın cok korkuorm umarım bısı olmaz
ben ben ben hemde çok net hissediyorum. benim 2. gebeliğim olduğu için daha erken hissettim.on gündür içimde sanki bir balık suyun içinde yüzüyor gibi
Bende antibiyotik kullandım hemde ilk organ oluşum döneminde, senin şuan daha az riskli..Ağrı kesiciyi zaten her hamile kullanıyor parol yada minoset vb.İnanki o iltihap bebek için çok çok daha riskliymiş mutlaka ilaçlarını kullan zaten hamileliğe uygun ilaçları veriyorlar korkma..
arkadaşlar takvimi nasıl yapıyorduk yardımcı olabilirmisiniz.
e senın takvım zaten varr
gunaydın arrkasaslar moralım cok bozuk
cok kotu bı afta sonu gecırdım
sebep kulak ıltıhabı
gecelerı ole bı artıo kı kafamı duvarlara vuruosum
dun kulak burun bogaz dr una gttım
ıltıhapp var dedı antıbıyotık verdı agrı kesıcı ve jel verdı
mecburen kullanıorm
kadın dogumcum kullanabılırsın dedı ama ben bebegım ıcın cok korkuorm umarım bısı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?