2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cAnım sana bir şey soracaktım sen kan sulandırıcı kullanıyorsun değil mi
kaçlık kullanıyorsun
bide hangi faktör seninki?

Allah'ın izniyle bişeycik olmaz canım maşallah oğlanlar şahlandı gidiyo
İnşallah bebeğin sağlıklıdır

merveee canikom artık buraya takılıyoz galiba:)) hehee bn de heryerde takılıyom:)) kaç kilo aldın şekeer,bn 2 kilo aldım

canım geçmiş olsun.hayırlı haberlerini alırız inşallah,dualarımız seninle...

gecmis olsun cnm insallah sorun cikmaz birimde kizimiz olucak insallah..
cnm ozgur beye riskten dolayimi yoksa devamlimi gidiyorsuz ..
ben devamli gidiyorum riskli geligim var cuma gunude bana hrs de dikis aticak cnm..

slm kızlar ben çok giremiyorum nete evde netim yok anca babamlara geldikce girip okuyommm bizimde cuma kntrlmz vardı drmz yüzde doksan erkek dediii bi kızım vardı bide oğlum olcak galibaaaa ben ikinciyide çok kız istemiştimm allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş..sağlıkla kucağımıza alırız inş.

seninki nazlı çıktığına göre kız olabilir canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda önemli değil
bulantıların geçtimi canm benim tam gaz devam ediyo

seninki nazlı çıktığına göre kız olabilir canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda önemli değil
bulantıların geçtimi canm benim tam gaz devam ediyo

Evet doktorda öyle söyledi kız gibi sanki dedi
yok canım ne geçmesi amaann en son geçen hafta serum takmıştı doktorum
biraz derman geldi koluma bacağıma
ölçümlerini felna yaptımı doktorun bebeklerin?

sonunda bugun kendıme dr buldum sanırım bu dr da dogum yapacam ınşallah :) bebeğin biraz aşagıda ama tehlıkelı degıl dedı bır de kordon dolanmıs ( sımdı de aklıma bu takıldı karnına ve bacaklarının arasına dolanmıs cınsıyetını ıkılı test te ogrenmıstık ama bu dr a ılk defa geldıgım ıcın çok zorladı goremedı 3 hafta sonra kordon olsa da ayrıntılıda daha net gorunur dedı yanı bu kordon 3 hafta sonra da cıkmaz mı acaba yaa son aylarda dolanan duydum da bu kadar kucukken duymamıstım (

Evet doktorda öyle söyledi kız gibi sanki dedi
yok canım ne geçmesi amaann en son geçen hafta serum takmıştı doktorum
biraz derman geldi koluma bacağıma
ölçümlerini felna yaptımı doktorun bebeklerin?

evet canım ense kalınlıkları- burun kemiği- boyları falan hepsi çok şükür iyi çıktı
inşallah böyle sağlıkla devam eder hepimizinki

yerim kız ben senin o hevesini

Allah sağlıkla kucağına da aldığın günleri de göstersin merve'm

kızlar kusura bakmayın konuya da sazan gibi atlamış bulundum destursuz

idare ediverin gaaariiiiiiii

Ay canım sağolasınn ne yapayım durumları biliyorsun işte
Yok kız ne kusuru olur mu öyle şey
İnşallah canım hala hayal gibi geliyo:)

evet canım ense kalınlıkları- burun kemiği- boyları falan hepsi çok şükür iyi çıktı
inşallah böyle sağlıkla devam eder hepimizinki

Maşallah bebeklerine canım inşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görürüz
tabi sen 3ünü birden nasıl alacaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…