herkese iyi akşamlar kızlar! bugün ankarada prof dr. özgür derene gittik ikili testimiz riskli çıktığı için cvs yaptırdık.yarın sonuçlarımızı alacağız. inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşacağım.bu arada %70 erkek dedi doktorumuz.dua edin kızlar oğluma bişey olmasın
herkese iyi akşamlar kızlar! bugün ankarada prof dr. özgür derene gittik ikili testimiz riskli çıktığı için cvs yaptırdık.yarın sonuçlarımızı alacağız. inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşacağım.bu arada %70 erkek dedi doktorumuz.dua edin kızlar oğluma bişey olmasın
slm kızlar ben çok giremiyorum nete evde netim yok anca babamlara geldikce girip okuyommm bizimde cuma kntrlmz vardı drmz yüzde doksan erkek dediii bi kızım vardı bide oğlum olcak galibaaaa ben ikinciyide çok kız istemiştimm allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş..sağlıkla kucağımıza alırız inş.
Canım ben o ilaçları içemiyorum içtiğim an kusuyorum kaya gibiler aynı
malesef bizimki göstermedi kapadı bacakların arasını
ayy maşallahhh seninkilereee 1 kız 2 oğlan mıı çok güzel
inşallah sağlıklı olsunlarda farketmezz
Evet doktorda öyle söyledi kız gibi sanki dedi
yok canım ne geçmesi amaann en son geçen hafta serum takmıştı doktorum
biraz derman geldi koluma bacağıma
ölçümlerini felna yaptımı doktorun bebeklerin?
sonunda bugun kendıme dr buldum sanırım bu dr da dogum yapacam ınşallah :) bebeğin biraz aşagıda ama tehlıkelı degıl dedı bır de kordon dolanmıs ( sımdı de aklıma bu takıldı karnına ve bacaklarının arasına dolanmıs cınsıyetını ıkılı test te ogrenmıstık ama bu dr a ılk defa geldıgım ıcın çok zorladı goremedı 3 hafta sonra kordon olsa da ayrıntılıda daha net gorunur dedı yanı bu kordon 3 hafta sonra da cıkmaz mı acaba yaa son aylarda dolanan duydum da bu kadar kucukken duymamıstım (
Evet doktorda öyle söyledi kız gibi sanki dedi
yok canım ne geçmesi amaann en son geçen hafta serum takmıştı doktorum
biraz derman geldi koluma bacağıma
ölçümlerini felna yaptımı doktorun bebeklerin?