2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın güzel annişler! bebişimle kızılaya pantolon almaya gidiyoruz kalın kalın giyindik hava oldukça soğuk, kıyafetlere sığamamaya başladım mecburiyet oldu napalım görüşürüzz

Evet %80 indirimli olacak sadece ilk gğn daha erken ama ben bebek arabası istediğimi bulursam alayım diyorum.çünkü çoğu fuardan ucuz olacak

Geçmiş olsun, ilaçlarını kullanarak en kısa zamanda düzelirsin umarım. Kadın doğum doktorun ve KBB doktorun birlikte kullanabilirsin dediyse endişe etme, ben de katılıyorum bazen çok evhamlı olabiliyoruz ama ilaç kullanıyorsun diye de kendini suçlu hissetme, bence de ilacı kullanman senin ve bebeğin için daha iyi.

Buradan bir arkadaş da yazmıştı daha önce Bostancı'da Hello Baby'nin açılışı varmış bu cumartesi internet sitesinde de yazıyor %80 indirim felan diye KK'da da reklamı var.

diş agrısı cektım bas agrısı cektım ama ınan hıc bu kadar oleyımde kurtulayım dedıgım bı agrı yasamamıstım
oleyım dıe dua ettım resmen ozellıkle gecelerımı aglayarak kendımı hırpalayarak gecırdım ne agzımı acıp yemek yıyebıldım ne konusabıldım ne kafamı yastıga koyabıldım
allah kımseye yasatmasın su anda agrı kesıcı ıle duruorm
bıde kulak egzaması varmıs
yanı bıraz daha gıtmesem oda vucuduma yayılacakmıs

Hafta olarak benden daha geride olanlar bile cinsiyeti öğrendiler ben hala öğrenemedim.
Gerçi pek merak etmemiştim ama artık etraftan sıkıştırmaya başladılar.
Sorduklarında içimden bir şey geçmiyor diye hiç tahminde bulunmadım ama içime doğanı da söylemedim
Bu cuma kontrolümüz var eğer gösterirse cinsiyeti öğreniriz.
Ben de tuhaflık var sanırım çünkü bebeğime cinsiyet konduramıyorum.

çok geçmiş olsun. hiçbir hamile hasta olmasın istiyorum. zaten keyifli ama zor bir süreç yaşıyoruz bir de kimse ekstra dertlerle uğraşmasın istiyorum. Allah hepimize yardım etsin

Günayyydınn Hanımlarrrrr bebişlerrrrr

demir hapına başladık bu hafta gynoferro senol kullanan war mı ?

Ben başladım canım. Ama benim için tam bir sıkıntı oldu.
Tiroid ilacı kullandığım için.
İkisinin arasında en az 2 saat olmalı. Ve ikisini de aç içmem gerekiyor, kahvaltıdan önce. Sabah 6 da kalkıp demir ilacını içiyorum. Saat 10 da da troid ilacını. Öğlende de eleviti.

İlaç ağacı çıkacak içimde.

Bende hiç uyuyamıyorum canım. Dün 1 de yattık. 2 buçukta kalktım tuvalete. Yattım döndüm uyuyamadım. Su içmeye kalktım saat 3 ü çeyrek geçiyordu. Biraz dolandım evin içinde yattım tekrar. O arada uyumuşum 5 te kalktım tekrar tuvalete. Yattım... 6 ya çeyrek vardı tekrar kalktım. 6 da ilacım vardı ayaktayken içeyim dedim. İçtim tekrar yattım. 9 buçukta kalktım, hala ayaktayım işte.

Yemin ediyorum yazarken yoruldum birde uyumaya çalışırken ne kadar yorulduğumu sen düşün.

ya canım ben midemi bulandırır diye yatarken içiyorum bişey olur mu acaba ?

Bilmiyorum ki canım. Eczacı sabah aç karnına iç dedi diye eziyet çekiyorum ama.
Benim için tiroid ilacı daha önemli acaba sabah 6 da önce tiroid ilacını mı içsem. Sonra 10 gibi demir ilacını. :44::44:

4 saat arayla içiyorum ama eğer tiroid ilacımın etkinin azaltıyorsa o demir ilacını ben var ya.

kızlar merhaba, ben de allah kısmet ederse haziran annesi olucam.
yazılanları bir süredir takip ediyordum dedim ki artık ben de aranıza katılayım. bu benim ilk bebeğim olucak ve kısmetse kız :) aslında içime hep erkek doğmuştu, rüyalarımda hep oğlum olduğunu görürdüm, doktor kız deyince küçük çapta bir şok yaşadım :) sonra da kız fikrine öyle alıştım ki..
bu arada yazdıklarınız gerçekten çok aydınlatıcı. insan özellikle böyle zamanlarda kendisiyle benzer şeyler yaşayanları dinlemek, okumak istiyor. yani birbirimizi çok iyi anlıyoruz :)

ben demir ilacını tüplerde içiyorum bulantı yapar die yatmadan aç karnına alıyorum sıkıntı da olmuyor eczacı önerdi bana o şekilde sıkıntı olmaz die..

kızlar demir ilacını doktor vermese bile almalı mıyız?..ona göre gidip alacagım da..bir de maaşallah erkekler nerdeyse kızların iki katı olacak:) kızlar kıymetli olacak desenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…