kızlar bostancı köprüsünün hemen altında koskoca bir bebek mağazası açılıyor. çok büyük bir plaza ve tamamı bebek ürünleri üzerineymiş. adını bilmiyorum ama zaten çok kolay bir yerde. aklınıza gelen her şey var plazanın üzerine kocaman reklamını asmışlar. yaklaşık 7 katlı bir bina. ve düşünüyorumda ilk açılışta herşey çok uygun olabilir :119:
gunaydın arrkasaslar moralım cok bozuk
cok kotu bı afta sonu gecırdım
sebep kulak ıltıhabı
gecelerı ole bı artıo kı kafamı duvarlara vuruosum
dun kulak burun bogaz dr una gttım
ıltıhapp var dedı antıbıyotık verdı agrı kesıcı ve jel verdı
mecburen kullanıorm
kadın dogumcum kullanabılırsın dedı ama ben bebegım ıcın cok korkuorm umarım bısı olmaz
kızlar bostancı köprüsünün hemen altında koskoca bir bebek mağazası açılıyor. çok büyük bir plaza ve tamamı bebek ürünleri üzerineymiş. adını bilmiyorum ama zaten çok kolay bir yerde. aklınıza gelen her şey var plazanın üzerine kocaman reklamını asmışlar. yaklaşık 7 katlı bir bina. ve düşünüyorumda ilk açılışta herşey çok uygun olabilir :119:
Evet %80 indirimli olacak sadece ilk gğn daha erken ama ben bebek arabası istediğimi bulursam alayım diyorum.çünkü çoğu fuardan ucuz olacak
çok geçmiş olsun canım benim.kulak iltihapı çok zordur. geçen yıl benimde olmuştu ilk başlarda boğaz iltihapı sandım yutkunamıyosun konuşamıyosun resmen kafan kocaman gibi hissediyosun ben çok iyi biliyorum o hastalığı birde kolay kolay kurumuyormuş kulak iltihapı.ama bebişin konusunda çok fazla düşünme endişeni çok iyi anlıyorum ama biz biraz abartıyoruz bu ilaç olayını. gayet tabiki hamileler içinde ilaçlar var.ysmc doğru söylüyor. iltihap endişelendiğin ilaçlardan daha tehlikeli bişey. iltihap üzerinde ki mikropların vücuduna dağılmasını önlüycek bebeğini koruyacak o ilaçlar sen hiç merak etme bebişin içerde oynuyo şimdi halinden çok memnun
diş agrısı cektım bas agrısı cektım ama ınan hıc bu kadar oleyımde kurtulayım dedıgım bı agrı yasamamıstım
oleyım dıe dua ettım resmen ozellıkle gecelerımı aglayarak kendımı hırpalayarak gecırdım ne agzımı acıp yemek yıyebıldım ne konusabıldım ne kafamı yastıga koyabıldım
allah kımseye yasatmasın su anda agrı kesıcı ıle duruorm
bıde kulak egzaması varmıs
yanı bıraz daha gıtmesem oda vucuduma yayılacakmıs
Acep ne zaman açılıyor hsonu gitsek olur mu ?=
Günayyydınn Hanımlarrrrr bebişlerrrrr
demir hapına başladık bu hafta gynoferro senol kullanan war mı ?
ya kızlar bu uykusuzluk beni öldürcekuykum var ama uyuyamıyorum,burnum tıkalı,başım dönüyor sanki başımı yastığa koyunca.bir oyana bir buyana dönmekten başka bişey yapmıyorum en sonunda kalktım bende.ya bir günüm bir günümü tutmuyor.dünde gece 5 te kalkmış ve daha uyuyamamıştım.bu gece mesaim erken başladı 1,30 dan beri kıvranıyorum yatakta :84::85:
Günayyydınn Hanımlarrrrr bebişlerrrrr
demir hapına başladık bu hafta gynoferro senol kullanan war mı ?
Ben başladım canım. Ama benim için tam bir sıkıntı oldu.
Tiroid ilacı kullandığım için.
İkisinin arasında en az 2 saat olmalı. Ve ikisini de aç içmem gerekiyor, kahvaltıdan önce. Sabah 6 da kalkıp demir ilacını içiyorum. Saat 10 da da troid ilacını. Öğlende de eleviti.
İlaç ağacı çıkacak içimde.
ya canım ben midemi bulandırır diye yatarken içiyorum bişey olur mu acaba ?
Ben başladım canım. Ama benim için tam bir sıkıntı oldu.
Tiroid ilacı kullandığım için.
İkisinin arasında en az 2 saat olmalı. Ve ikisini de aç içmem gerekiyor, kahvaltıdan önce. Sabah 6 da kalkıp demir ilacını içiyorum. Saat 10 da da troid ilacını. Öğlende de eleviti.
İlaç ağacı çıkacak içimde.
Bana doktorum sabah akşam günde 2 kere dedi. Ve yemeklerden 2 saat sonra. Birini kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum. birinide akşam yatarken içiyorum. Vitamin ve kalsiyum+magnezyum hapımı da yatarken içiyorum.
Bana doktorum sabah akşam günde 2 kere dedi. Ve yemeklerden 2 saat sonra. Birini kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum. birinide akşam yatarken içiyorum. Vitamin ve kalsiyum+magnezyum hapımı da yatarken içiyorum.
Şimdi reçeteme baktım benim daktır teyze sabahları 1 tane yazmış. Ben eziyete kaldığım yerden devam yani.
Bilmiyorum ki canım. Eczacı sabah aç karnına iç dedi diye eziyet çekiyorum ama.
Benim için tiroid ilacı daha önemli acaba sabah 6 da önce tiroid ilacını mı içsem. Sonra 10 gibi demir ilacını. :44::44:
4 saat arayla içiyorum ama eğer tiroid ilacımın etkinin azaltıyorsa o demir ilacını ben var ya.
Şimdi reçeteme baktım benim daktır teyze sabahları 1 tane yazmış. Ben eziyete kaldığım yerden devam yani.
Ay bilmiyim yaa ben yatarken içiyorum ama şindi şüphe düştü içime acep fayda etmiyomu yatarkene :S sabahta previt içiyorum ikisi mahveder midemi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?