Canım, sen bugün iş görüşmesine gidecektin ne oldu?
evet canım atıştırdım bu kez..ve kızım olacakmış..% 80 dedi..bir kızım vardı 2. geliyorMerakla bekliyorum :) umarım gösterir bebeğin, tatlı bişiler atıştır istersen
Maşallah bir kız annesi daha...hayırlı olsun canım..Allah gönlünüze göre vermiş ne güzelevet merhaba hanımlar
biz geldik
bugün 4 hafta aradan sonra doktor kontorülümüze gittik, çok şükür bebişimi gördüm nasıl özlemişim anlatmam
nasıl kıpır kıpır hareketler işve cilveler
bugün itibariyle 16+1 olduk ve boyumuz 15cm, kilomuzda 182gr olmuşbiraz göbişli çıktık ama babamız aynı babasına çekmiş diye söylenip durdu
vee kesin olarak minik Prensesim Kızım oluyorrrrrr
inanılmaz sevindik eşimle gönlümüzdeki oldu:118:
Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhaatli evlat nasip etsin
Allahım sağlık sıhaatle herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin, hepsini nazarlardan korusun yarabbim
hepsinede kocaman MAŞALLAHH!
oh hayırlı olsun canım..bebek nasipli olacak desene..Gittim canım saat 17:00 itibariyle gayet kısa oldu :)
Durumumu anlattım, gözün aydın dediler.
Hamile olarak işe başlamamak konusunda anlaştık ancak bebek doğduktan 5-6 ay sonrası için işbaşı yapacak şekilde anlaştık
Sadece oryantasyon süreci biraz daha uzun olacak eğitimler felan, iyiydi sonuç olarak yerim hazır :)
sezennn, n'apıyosun,nasılsınız?:80:
kızlar demir ilacını doktor vermese bile almalı mıyız?..ona göre gidip alacagım da..bir de maaşallah erkekler nerdeyse kızların iki katı olacak:) kızlar kıymetli olacak desenize
hoşbuldum golgencim çok teşekkür ederim :)
kızlar ben istanbulda oturan veya orayı iyi bilenlere bir şey sormak istiyorum. ben kocaelide oturuyorum, bu cumartesi eşimle istanbul a gelmeyi düşünüyoruz hem kendime hamile pantolonu vs, hem de bebeğimize bir şeyler bakmak için. yanlış hatırlamıyorsam bostancıda zaten yeni bir bebek mağazası açılışı vardı, oraya uğramak istiyorum. siz de bana tavsiyede bulunabilir misiniz hamile kıyafeti ve bebek eşyaları için nerelere uğramalıyım?
hangi semtler hangi mağazalar filan her konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var :)
cnm ya bana da aynını diyolar karnın top gibi çıkmış önden diyolar bazen acaba kilodanmı diye düşünüyorum ama eşimde öyle diyo göbeğin büyüdü artık top gibi önde belli oluyo diyoböyle bi garip hissediyorum mutlu oluyorum :26:
Bende bir anormallik mi var ya, hala kilo almadım. herkesler 3-5 kilolardan bahsediyor. perşembe günü sorayım ben bunu doktoruma en iyisi... korktum valla
herkese hayırlı akşamlar.
ara ara anca giriyorum nete. martta izne ayrılınca inşallah daha faal olarak katılıcam yazışmalara.
bugün 3lü tarama yaptırdık. cuma günü sonuçları alıcaz. ultrasonda herşey yolunda görünüyordu çok şükür.
ancak 4 gündür moralim çok bozuk.
geçen cuma en yakın arkadaşım doğum yaptı. 4200 kg bir oğlu oldu ancak bebek 4 gündür yoğun bakımda. normal dogum sırasında bir süre oksijensiz kalmış kalbi durmuş ve işte 4 gündür küvöz de. soğutma tedavisi artı solunum tedavisi alıyor. özel bir hastanede doğum yaptı ve doktorun doğum sırasında çok paniklediğini bebeği çıkaramadığını anlattı. zaten bu ağırlıkta bebeği normal doğumla almaya çalışması ayrı bir saçmalık. ne düşündü ne yaptı bilemiyoruz. bebek ancak 2 saat sonra ambulansla tam teçhizatlı bir devlet hastanesine götürülebilmiş. göğüsleri sütle dolu ama daha bebeğine dokunamadı bile. içimiz yanıyor. günde sadece iki saat o da uzaktan görebiliyor. dua ediyoruz elimizden başka hiç bir şey gelmiyor.
şimdi özel mi devlet mi diyoruz eşimle bu acı olaydan sonra. oldukça iyi bir hastane şu an gittiğimiz. ama bu olay çok korkuttu beni.
Gittim canım saat 17:00 itibariyle gayet kısa oldu :)
Durumumu anlattım, gözün aydın dediler.
Hamile olarak işe başlamamak konusunda anlaştık ancak bebek doğduktan 5-6 ay sonrası için işbaşı yapacak şekilde anlaştık
Sadece oryantasyon süreci biraz daha uzun olacak eğitimler felan, iyiydi sonuç olarak yerim hazır :)
asemmm seni görmek ne güzel..doktordan geldim bugün..sanırım 2. kızım geliyormuş..%80 dedi..bakalım..hayırlısı böyleymiş..çok şükür sağlıklı gayet..herşey normal dedi..oğlan gibi geliyordu ama içimdeki his yanılttı beni demek
O hastaneyi biliyorum arkadaşımın kontrolünde ve doğumunda gittim, iyi bir hastaneye benziyor ilgililer ama arkadaşımın doktoru Başak hanım'dı, kendisinden herkes çok iyi bir doktor diye bahsediyordu biraz araştırdım iyi diyen herkes sezeyan olmuş yani bir tane normal doğum örneğini bulamadım Başak hanım'ın o yüzden o hastaneye gitmekten vazgeçmiştim.
Ama Narter Yeşildağlar için iyidir dersen araştırıp gidebilirim arayış içerisindeyim.
gözünüzaydın canım..Sezenim Hiç bir gebelık birbirine benzemiyormus meger..nasılmıs,ne kadar olmus pekı bebıs? Allahım saglıkla tamamına erdırsın,o günlerıde görelım ıns..
bir senelık evlıyız 7 aydır bebiş ıstıyoruz ama olmuyor dktr gıttım enfeksıyon var dedı ılac verdı gectı yumurtalıkların ıı durumda dedı ama neden olmuyoorr bugunde hasta gıttım yıne baktı ve horman testı ıstedı 4 gun sonra sonuc alcam bakalım ...bu ay cok umutluydum yumurtlamamdan bır hafta sonra kasık agrım basladı hasta olcam san kı ama adetıme cok vardı nasıl mutlu oldum tutunma cabalarıdır diye bır hafta surdu gectı adetım 2 gun gecıktı agrımda cok hafıftı 3.gun test yapcaktım sabah uyandım hala hasta degıldım ama oglen daha test yapmadan hasta olduumbole bısey yasayan varmı acaba tutunamadı mı lutfffffen yardım edın
benı duyan yok muu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Rabbime binlerce şükürlerf olsun ki cvs sonuçlarımız tertemiz çıktı OĞLUM çok iyi teyzeleri:))))))))
benı duyan yok muu
benı duyan yok muu
merhaba hanımlar
biz geldik
bugün 4 hafta aradan sonra doktor kontorülümüze gittik, çok şükür bebişimi gördüm nasıl özlemişim anlatmam
nasıl kıpır kıpır hareketler işve cilveler
bugün itibariyle 16+1 olduk ve boyumuz 15cm, kilomuzda 182gr olmuşbiraz göbişli çıktık ama babamız aynı babasına çekmiş diye söylenip durdu
vee kesin olarak minik Prensesim Kızım oluyorrrrrr
inanılmaz sevindik eşimle gönlümüzdeki oldu:118:
Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhaatli evlat nasip etsin
Allahım sağlık sıhaatle herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin, hepsini nazarlardan korusun yarabbim
hepsinede kocaman MAŞALLAHH!
Ben tekme atmasından korkabilirim, bana çok tuhaf geliyor :) ayağını elini bariz hissediyormusun?Ben korkuyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?