2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Çok güzel birşey aileninde aynı anda izleyebilmesi sevincini heyecanını aynı anda paylaşmaları çok hoş, iyi olmanıza sevindim maşallah.
Bu arada hsumeyyeyi bir ara online gördüm ama mesajı var mı bilmiyorum :) geçmişten geliyorum..

Az önce kulağını çınlattık arkasından mesajını gördüm canım.
Oğluşun iyiymiş maşallah
Erkek gözüyle çocuk yapma işi böyle işte... anca hayal kursun... inşallah gönlüne göre olur :)
Evet canım çok uzun bir süre sonra döndüler sağolsunlar. Benim hiç bulantım felan olmamıştı o yüzden aldım kiloları:) sadece aşırı uyku ve halsizlik vardı ama hamilelere bakış açısı biraz farklı iş hayatında. Bugün görüştüm canım doğumdan sonraki 5-6. aylarda başlamak üzere anlaştık :)

Bebeğe acil şifalar diliyorum canım umarım en kısa zamanda düzelir, yeni doğum yapmış bir anne için ne kadar zor bir süreç..
Umarım en kısa zamanda bu kötü günleri atlatıp güzel anılar biriktirmeye başlarlar..

evet canım atıştırdım bu kez..ve kızım olacakmış..% 80 dedi..bir kızım vardı 2. geliyor
oh hayırlı olsun canım..bebek nasipli olacak desene..

Gözün aydın, maşallah kızına iki kız kardeş o kadar güzel birşey ki umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Evet bebeğim kısmetini getirmeye başladı :)

Canim kaan kocatepenin sitesinde okumustum. Gebelikte kan hacmi normalden %50 daha fazla oluyormus. Bunun sonucunda kalp daha fazla calisiyor ve carpinti hissi olabiliyor. Bende de var bir aydir. Birde burnum kaniyor ara ara. Bu da kan hacminin artmasindanmis.
Ne guzel dilekler, Allah razi olsun..

Ankarada bir hastane, adini vermem dogru olur mu bilmiyorum.

Benim sürecim başladığında ben hamile bile değildim:) ama bazen şirketler o kadar ağırdan alıyorlar ki insanın başına bir sürü şey gelebiliyor örneğin hamilelik gibi :)
Açıkça söyle, eğer spesifik bir iş yapacaksan ve işe gerçekten uygunsan onlar senin için şartlarını esnetiyor canım.
Ben evlenmeden bir ay önce işe başladığımda düğünüm, balayım, bayram tatili gibi pek çok iznimi şirket kendisi ayarladı, ben ona göre iş başı yaptım yoksa gitmez bekler sonra iş bakardım.

Tiroid tahlillerine mutlaka baktir hizli calismaya yatkinsa carpinti yapabiliyor mutlaka baktir cunku tiroid hastasi olmayanlarda bile bu donemde hormonlar sebebi ile bozukluk cikabiliyor.

Gözün aydın, maşallah kızına iki kız kardeş o kadar güzel birşey ki umarım sağlıkla kucağına alırsın.

Benim de kizim 4 yasinda. Ve kardesimiz de kiz a
Olacak insallah. Nasil seviniyoruz anlatamam. Esim bir yere giderken ben artik5 saat beklerim hazirlanmanizi diyor:))) son sıkıntılarimizdan sonra ben artk sadece bebegiki sagsalim alip eve gelebilmeyi diliyorum Allah tan. Gerisi hikaye

İşinde iyi olsun, normal doğumu desteklesin, gerekmedikçe benimle konuşmasın muhabbet beklentim yok zaten :)
Zorunlu acil durumlarda sezeryan olmasında sorun yok ben sadece başka bir seçenek kalmadıysa olsun isterim:)
Ücretleri nasıl? Başak hanımın sgklı muayene ücreti 40 TL felandı diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu benim için.

Tiroid tahlillerine mutlaka baktir hizli calismaya yatkinsa carpinti yapabiliyor mutlaka baktir cunku tiroid hastasi olmayanlarda bile bu donemde hormonlar sebebi ile bozukluk cikabiliyor.

hamile kalmadan hemen önce tiroitlerime bakmışlardı.3 civarı çıkmıştı.bu muayeneye gittiğimde doktora sorayım bir.olmazsa tekrar kansızlık için tiroit için bir test isteyeyim.cevabın için sağol canım...

Merak etme yalnız değilsin, ben korkar mıyım bilmiyorum da tedirgin olurum. Belkide oynuyor kuzum ben hissedeyim diye ama ben her kıpırtıya yok bu gaz, yok bu midem, yok bu bağırsak felan diye uyduruyorum bişeyler

Evet ama boyle tam net hissedilmesi cok garip nasil bir mucize insanin akli almiyor, yalniz olmadigama sevindim.Bu arada is gorusmesinin guzel gecmesinede cok sevindim ben her aksam 2 saat yol cektigim icin arka sokagindaki isi kaybedicek olmana uzulmustum neyseki olumlu gecmis bebegin sansli gelecek :) hayirli olsun

amin canım..cümlemizinki inş. aynı şekilde..

maşallah canım sizede..bizimde aralarında tam 4 yaş olacak nasipse..eşim açıkçası erkek bebek istiyordu biraz onuda tadalım inşallah diyordu..ama öyle şeyler yaşadıkki 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim 9 ay önce..o da hep sağlıklı olsun..Rabbim neyi layık görürse o diyordu..çok şükür bebeğimiz sağlıklıya..

Son düzenleme:

Gerçekten çok imrendim size :) Sizde evde kızlar kulubü kurarsınız artık :)
Yazık olacak eşine oy oyy :)
Süsler püsler sonrasında kuaförler, ojeler, elbiseler amanda aman, içim gitti valla :)
Tedirgin olmakta haklısın ama iyisin, bebeğinde iyi, iyi düşün iyi olasın...

Him basak hanim daha uygunmus Narter beyin 150 tl ozel sigortan varsa onunda o civarlara gelebilir ama 150 tl ..Dogum fiyatlarinida henuz ogrenemedim .O hastanede birde FatmaNur diye bir doktor var galiba burda onun hakkindaki yorumlari okumustum yada hastane sayfasindan okumustum normal dogum yaptirdigi baya kisi vardi o hastanenin uygun oldugunu biliyorum.O doktoruda bir arastir istersen basak hanimla aynidir fiyati.

Fatma hanımla ilgili iyi şeyler duymuştum biraz bakınayım ben ama genelde o hastanenin fiyatları uygun dediğin gibi.. Böyle giderse doğum sancısıyla doktor arıycam :)

Teşekkür ederim canım, aslında ben şimdiden çalışmayı çok istemiştim evde oturmaktan çok sıkıldım ama böylesine de şükür.

Fatmanur dedimde burda bir sayfada yorumlarda birisi memnun kalmamis sebepde olmak istemem, ben bildigim kisi Narter beyi oneriyim Narter bey hakkinda hic olumsuz yorum okumadim ama yinede sende bir arastir canim gidicegin doktoru.

günaydın güzel anneler....bebişimin kıpırtılarını ne zaman hissedicem ben hisseden varmı

Ben varkm hisseden hatta 11 haftalik flndi hissetmeye basladigim. Ama uzulme benim 3.bebegim oldugu
Icin gayet normal

Bende daha kesin net ogrenmis degilim en son gittigimde kiza benziyor pipi gozukmuyir dedi
Ama net olamayinca bende emin olamiyorum.insallah sende ogrenirsin yakinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…