2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kızlar mesajıma cevap yooookmuuu :26:

Biraz geç oldu sanırım herkes kaynaşmış ama.... Ben de İnşallah Haziran 2013 annesi olacağım. Aynı duyguları paylaşan kişilerle birarada olmak güzel. (Bu arada siteye çok alışık değilim, umarım doğru yerlere mesaj yazıyorumdur)

huhuuuuuuu Fındığım pek seviNçliyiz.. Gerçi ben yemeği çok kaçırdım sen sıkıştın oralarda ama artık kusura bakma, Annede günlerdir açtı sonuçta

Bugün ilk defa hamile olduğumu bilmeyen biri göbüşümden anladı Artık hamile hamile görünüyor anne fındığım.. Hadi şimdi bir gece daha büyüyelim

Canım ben acı hissetmiyorum. Resmen karnımın içinde yüzüyor bir şey. İçim kalkıyor oynadığında tuhaf oluyorum. Özellikle uzun süre ayakta kalıp oturduğumda geziniyor bizimki. Birde yemek yerken. Bu hafta başladı benim daha. Ondan önce hissetmiyordum hiçbir şey.

Son düzenleme:

kargunesi hoşgeldin :) ben de yeniyim senin gibi :)

bende Allahın izni ile mayıs sonu haziran bası annesiyimm Rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin miniklerimizi:)

Hosgeldiniz aramiza.rabbim saglikli bir sekilde herkesin bebeklerini kucaklarina
almayi nasip etsin insallah.
Bu arada bende cok eski sayilmam hatta yeni bile denir.

HG kargüneşi , ben de senin gibi geç katıldım yalnız değilsin

İnşallah Allahon izni ile hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Allah herkese annelik duygusunu yaşatır inş

Canım bende 1 sene öncesine kadar enfeksiyon sorunuyla uğraştım okadar çok dr gittimki aynı hormon testleri antibiyotikler ama yok düzgün ilaçları vermedikleri için hep tekrarladı o ilaçları içtiğim içinde çocuk düşünemiyordum sonra tavsiyeyle çok tecrübeli bir doktor buldum,çünkü tedavi olamadığımdan tüplerimden biri tıkanmak üzereydi hiç bi doktorun vermediği ilaçları verdi ve 3.ayda bebişim oldu.olur Allahın izniyle ama doğru doktor çok önemli.ve bende ikibuçuk senedir evliyim olmayacak diye çok korkmuştum.hiç canını sıkma elbet olur ama dediğim gibi doğru tedavi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…