günaydın kızlaarrr
haziran anneleri nasıllar bakalım
kızlar benim bebişim 17+2 idi cumartesi bugün ise 17+7 yani 18. haftada olması lazım gelişimi açısından veeee sırt üstü yattığımda karnıma elle hafif hafif dokununca bebeğimin nerde olduğunu sertliğinden anlamaya başladım herzaman olmuyo doktorun ultrasyonla baktığı yere tutuyorum çok hafif bastırıyorum elimle araya araya buluyorum
gerçekten kızlar sertlik hissedilmeyecek gibi değil ama hemende kaybolabiliyo çok tuhaf bi duygu ablamın karnında 8 aylık bebeğinin hareketlerini elimle anladığımdaaa ayyy bune bölee içinde bişey varmış gibi demiştim korkmuştumbi dahada tutmamıştım karnına aynı tuhaflığı kendimde hissetmem dimi ?
Günaydın hafzak ve diğer miniklerin anneleri.
Bende dün akşam karnımda elimi gezdirdim. Miniğimin nerede olduğu belli oluyor. Onun olduğu bölge hafif sert oluyor ve dediğin gibi sonra kayboluyor. Bence aynı tuhaflığı bir süre kendinde de hissedersin ama zamanla alışılır. Hem çok heyecan verici hem birazcık insanı ürkütüyor :))
Günaydın hafzak ve diğer miniklerin anneleri.
Bende dün akşam karnımda elimi gezdirdim. Miniğimin nerede olduğu belli oluyor. Onun olduğu bölge hafif sert oluyor ve dediğin gibi sonra kayboluyor. Bence aynı tuhaflığı bir süre kendinde de hissedersin ama zamanla alışılır. Hem çok heyecan verici hem birazcık insanı ürkütüyor :))
nerde olduğunu hissettin dimi canım aynı tarif ettiğin gibi oluyo bende de
onu beklerken ıslattığım selpaklardan selpak fabrikası kurulurdu bişey olmaz korkar korkar alışırımyeterki minik prensesim sağlıklı olsun
Hissedersin canım. İlk başta anlayamıyor insan ama zamanla daha da belirginleşecek eminimbende hissetmek istiyorum artık bebeğimi
Çatlıyorum meraktan ama doktor söylemedi. Netleşmeden söylemek doğru olmazmış. Yarın gideceğim doktora. İnşallah öğrenirimYE TATLIYI DOĞUR HAKKIYI derler17. haftaya girmişsin daha cinsiyet öğrenmedinmi ben çatlıyoruum ya nasıl dayanıyosun
bdamlagozbebegm çok teşekkür ederim, mesaj alıntısı nasıl yapılıyor bilmiyorum cehaletime verin onun için isim isim yazıyorum :)
o zaman hem bostancıya hem kadıköye uğramak gerekicek canım anladım. umarım birbirine yakın semtlerdir yoksa istanbul trafiğinde perişan olmak istemem.. sabah erken gitmek konusunda da çok haklısın. valla biz evden arabayla 6 buçuk gibi çıksak 8 de ancak oralarda oluruz tahminim.
kısmet olurda gidersek o mağazaya, buradan bir çok anne adayı da oralarda olur heralde :) keşke birbirimizi tanıyabilseydik :)
gunaydın arrkasaslar moralım cok bozuk
cok kotu bı afta sonu gecırdım
sebep kulak ıltıhabı
gecelerı ole bı artıo kı kafamı duvarlara vuruosum
dun kulak burun bogaz dr una gttım
ıltıhapp var dedı antıbıyotık verdı agrı kesıcı ve jel verdı
mecburen kullanıorm
kadın dogumcum kullanabılırsın dedı ama ben bebegım ıcın cok korkuorm umarım bısı olmaz
ya aksam 8 de uyudum sabah 8 de uyandım hala uykum var benım
bıraksalar hep uyumak ıstıorm
ne zaman gececek bu uyku problemı ya
canım geçmeeezzz.ben sarhoş gibi geziyorum evin içinde. beterin beteri var bak bana bi mesai saatleri içinde uyanık duruyorum onada uyanıklık denirse.geri kalan zamanlar hep uyuyorum. serviste uyuyorum eve gidiyorum sersem gibi. iki akşam önce nohut ıslattım dün eve gidince de haşlamak için ocağa koydum o sırada uyuyakalmışım bir uyandım ki abooooovvvvvv göz gözü görmüyor nohutlar yanmış caanım tencerem kömür olmuş ve sence ben ne yaptım ?? tencerenin altını söndürdüm camları açtım sonra eşimi aradım '' kocacım uyua kalmışım nohutlar yanmış '' birazda duygu sömürüsü yaptım aşkım da saolsun tamam hayatım ben geliyorum bişeyler yaparız dedi ben yattım tekrar uyudum kocam gelmiş kahvaltı türü bişeyler hazırlamış ve beni uyandırdı. bende utanmaz gibi oturdum yedim. yaaa hullycim rezillik diz boyu yani.
kızlar dünden beri içime bir endişe canavarı girdi çıkmıyorbebeğimin iyi olup olmadığından endişe duymaya başladım yine bugün itibariyle 15+5 im.bazı arkadaşlarımız hissediyor ama ben hala hissedemedim bebişimi.en son geçen 10 gün önce görmüştüm.diğer randevum haftaya.nasıl sabredicem bilmiyorum uzun zamandır sağ kasığım acırdı,ağrırdı.şimdilerde oda yok.belirti melirti hak getire gece yatmalarımda düzgün değil.uykuda bilmeden karnımın üstüne yatıyorda olabilirim:26:acaba ona zarar mı verdim?bişey oldumu?kafayı yicem sanırım Allah korusun bişey olduysa belirti verirmi acaba
biliyorum kızıcaksınız bana ama içine düştüğüm durum bu
ya aksam 8 de uyudum sabah 8 de uyandım hala uykum var benım
bıraksalar hep uyumak ıstıorm
ne zaman gececek bu uyku problemı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?