2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlaarrr
haziran anneleri nasıllar bakalım

kızlar benim bebişim 17+2 idi cumartesi bugün ise 17+7 yani 18. haftada olması lazım gelişimi açısından veeee sırt üstü yattığımda karnıma elle hafif hafif dokununca bebeğimin nerde olduğunu sertliğinden anlamaya başladım herzaman olmuyo doktorun ultrasyonla baktığı yere tutuyorum çok hafif bastırıyorum elimle araya araya buluyorum
gerçekten kızlar sertlik hissedilmeyecek gibi değil ama hemende kaybolabiliyo çok tuhaf bi duygu ablamın karnında 8 aylık bebeğinin hareketlerini elimle anladığımdaaa ayyy bune bölee içinde bişey varmış gibi demiştim korkmuştum bi dahada tutmamıştım karnına aynı tuhaflığı kendimde hissetmem dimi ?

kızlar geçmişi okudumda
benim gibi hissedip korkan kızlar varmış sevcey ysmc tuhaf geliyo ilk etapta insanı korkutuyo dimi ozaman içimde bişey var diyosun

Günaydın hafzak ve diğer miniklerin anneleri.

Bende dün akşam karnımda elimi gezdirdim. Miniğimin nerede olduğu belli oluyor. Onun olduğu bölge hafif sert oluyor ve dediğin gibi sonra kayboluyor. Bence aynı tuhaflığı bir süre kendinde de hissedersin ama zamanla alışılır. Hem çok heyecan verici hem birazcık insanı ürkütüyor :))

nerde olduğunu hissettin dimi canım aynı tarif ettiğin gibi oluyo bende de
onu beklerken ıslattığım selpaklardan selpak fabrikası kurulurdu bişey olmaz korkar korkar alışırım yeterki minik prensesim sağlıklı olsun

Ben de hayırlısıyla bebeğimi hissetmek istiyorum artık :) hiç korkarmışım gibi de gelmiyor :) darısı tüm hissetmeyenlerin başına inşallah :)))

Evet canım. Benim minik genelde hep sağda, doktorda öyle demişti. Sağ tarafıma elimi koyuyorum yumurta gibi bir sertlik var ama aynı sertlik solda yok. Bir süre sonra sağdaki de kayboluyor. Akşam eşimde baktı, çok net belli orada olduğu dedi şaşırdı.

İnşallah darısı herkesin başına.

Günaydın kızlar

bende hissetmek istiyorum artık bebeğimi
Hissedersin canım. İlk başta anlayamıyor insan ama zamanla daha da belirginleşecek eminim
YE TATLIYI DOĞUR HAKKIYI derler 17. haftaya girmişsin daha cinsiyet öğrenmedinmi ben çatlıyoruum ya nasıl dayanıyosun
Çatlıyorum meraktan ama doktor söylemedi. Netleşmeden söylemek doğru olmazmış. Yarın gideceğim doktora. İnşallah öğrenirim

günaydın kızlar... soğuk bir adana sabahı okulun bahçesi göl olmuş paçalarım ıslandı hep midem kötü...

Bugün pozitif enerji yaymak isterdim ama hiçç keyfim yok. Kendimi toparlamaya çalışıyorum.

Akşam kabus gibiydi. Güzelce yemeğimizi yedik, güldük eğlendik. Sonra ben ağda yapacaktım. O kartuş sir ağda var ya, kartuşun kapağı elimde kaldı ve içindeki sıcak ağda banyoya doldu. Klozet, fayanslar, lavabo, paspaslarım, kirli sepetim, eşofmanım hepsi mahvoldu

Nasıl bu kadar yeri kirletti anlamadım. Sanki patlar gibi dağıldı. Üstüne eşim bana kızdı, bir sürü söylendi o manzarayı görünce. Bir yandan oraları temizledik, bir yandan ağladım Saatlerce ovdum çıksın diye. Sonra da belime ve kalçama ağrı girdi.

Düşüncesiz eşim üç dört dakika sonra ne halt yemekte olduğunu kavrayıp "aşkım, canım" diye pervane oldu ama kalbim kırıldı bir kere

Bebeğim üzüldüğümü hissetmiş de destek olmak istermiş gibi sağ yanımda sürekli kıpırdandı. Tekme mi atıyordu elini mi oynatıyordu bilmiyorum ama ben elimi koyduğumda bile kıpırdandı uzun süre. Annesinin birtanesi o

ya aksam 8 de uyudum sabah 8 de uyandım hala uykum var benım
bıraksalar hep uyumak ıstıorm
ne zaman gececek bu uyku problemı ya

yakamıza karanfil takarızz

Gecmis olsun canim daha once var miydi kulak iltihabin? Bn ameliyat oldum kulaktan ama ara ara tekrarliyor iltihap ilerletmeden temizletiyorum..cok fena bir agrisi var bilirim ama ilac kullanmak zorundasin cunku ilerleyip ameliyata kadar goturebiliyor..hatta bn ameliyat olduktan snra dr tam zamaninda bir ameliyat oldu yoksa beyin duvarini inceltip beyne gidebilirmis o zamn menenjit olurdu dedi,bir yandan da yuz sinirlerine gidiyormus o da yuz felci yapcakti Allah korudu..baya oldu dr a gitmeyeli bnm de.simdi korkuyorum yine tekrarladiysa diye ins bebisine bir sey olmaz canim..suan hem kendin hem onun icin ilac iciyorsun unutma

ya aksam 8 de uyudum sabah 8 de uyandım hala uykum var benım
bıraksalar hep uyumak ıstıorm
ne zaman gececek bu uyku problemı ya

canım geçmeeezzz.ben sarhoş gibi geziyorum evin içinde. beterin beteri var bak bana bi mesai saatleri içinde uyanık duruyorum onada uyanıklık denirse.geri kalan zamanlar hep uyuyorum. serviste uyuyorum eve gidiyorum sersem gibi. iki akşam önce nohut ıslattım dün eve gidince de haşlamak için ocağa koydum o sırada uyuyakalmışım bir uyandım ki abooooovvvvvv göz gözü görmüyor nohutlar yanmış caanım tencerem kömür olmuş ve sence ben ne yaptım ?? tencerenin altını söndürdüm camları açtım sonra eşimi aradım '' kocacım uyua kalmışım nohutlar yanmış '' birazda duygu sömürüsü yaptım aşkım da saolsun tamam hayatım ben geliyorum bişeyler yaparız dedi ben yattım tekrar uyudum kocam gelmiş kahvaltı türü bişeyler hazırlamış ve beni uyandırdı. bende utanmaz gibi oturdum yedim. yaaa hullycim rezillik diz boyu yani.

kızlar dünden beri içime bir endişe canavarı girdi çıkmıyor bebeğimin iyi olup olmadığından endişe duymaya başladım yinebugün itibariyle 15+5 im.bazı arkadaşlarımız hissediyor ama ben hala hissedemedim bebişimi.en son geçen 10 gün önce görmüştüm.diğer randevum haftaya.nasıl sabredicem bilmiyorumuzun zamandır sağ kasığım acırdı,ağrırdı.şimdilerde oda yok.belirti melirti hak getiregece yatmalarımda düzgün değil.uykuda bilmeden karnımın üstüne yatıyorda olabilirim:26:acaba ona zarar mı verdim?bişey oldumu?kafayı yicem sanırımAllah korusun bişey olduysa belirti verirmi acaba
biliyorum kızıcaksınız bana ama içine düştüğüm durum bu

boş veerrrrrrrrrrrrrrr en nazlı ne kaprisli günlerimiz canım olsun o kadar , kolay mı hem calısacağız hem doğuracağız hemde evde 4 *4 lük olacağız oldu beeee idare edecekler valla bizi dimi amaaa

canım aynı endişeyi bende yaşıyorum zaman zaman ama hemen o fikri kafamdan uzaklaştıyorum , uslu mışıl mışıl uyuyan bebeğim var diyorum sonraaaaa aklına kötü seyler getirmeeee , bebişi de üzmeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…