2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızçeler atağa geçti.
Hayırlı uğurlu olsun kızçen.

Bizim de esnerken koca ağızlı bir fotomuz var. Üşenmezsem eklerim birazdan bakıp bakıp gülüyorum. Kocaman açık ağzı.

amın saol arkadasım hepımızın bebegı hayırlı saglıklı olsun ınsallh.bızımkını son anda cektıgınden hayalet gıbı cıkmıs dıkkatlı bakınca bellı oluyor ama esım anlayamadı dıger resımlerı bıle tek tek gosterıyorum bak bu kafası bu karnı dıye yoksa dırek bakınca anlayamıyo nedense :)

günadyın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya etsi çiğ köfte yasak mı yiyen var mı

Günaydın canim valla doktorum çığ et ve az pişmiş et yeme demişti ama etsiz cig kofte de yeme demedi ben cok severim daha gecen gün yedim haftada bir gün yerim valla bol acılı ekşili

Son düzenleme:
kızımın resımlerı arkadaslar ekleyebılmısımdır ınsallh

Eklentiler

• $Fotoğraf0422.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf0423.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 42

hello baby magazası, 22 aralıkta acılıyor acılısa ozel indirim olcakmis.

Günaydın canim valla doktorum çığ et ve az pişmiş et yeme demişti ama etsiz cig kofte de yeme demedi ben cok severim daha gecen gün yedim haftada bir gün yerim valla bok acılı ekşili

günadyın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya etsi çiğ köfte yasak mı yiyen var mı

Benim doktorum baharatlı ve acı olduğundan midene dokunursa yeme eğer midene dokunmuyorsa yiyebilirsin, et yok sonuçta içinde dedi.

kızlar hepinize merhabalar bugün bembeyaz ve oldukça soğuk bir İstanbula gözlerimizi açtık . Uyandığımda etrafı bembeyaz görünce çocukluğumdaki gibi sevindim ama sonra ya kayıp düşersem diye korku senaryoları üretmeye başladım aman dikkat edin kızlar popişlerimizin üstüne düşmemeye çalışın

Son düzenleme:
ben hamilelikten önce de düşkün değildim tatlıya şimdi görmeye tahammülüm yok 1 çikolatanın hepsini bitiremezdim yani düşünün hep eşime kalırdı

Aynen canim bende tatlıyı pek sevmem çikolatayı dahi bir adet öldüğümde bir tane yerim ama oldu bitti aci ve ekşiyi severim halada seviyorum ama eşim tatli delisidir bende su konuya vardım anne adayının değilde asıl babanın nasıl neyle beslendiği önemli esın gebeliğimin basından beridir ben cok et ve çikolata tatli yerim kesin oğlan ve dediği de çıktı

Günaydın kızlar

Biz geldik oğluşumla Bebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş Prensimiz geliyor

İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsun Tahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs görünüyor

Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah

Günaydın canim valla doktorum çığ et ve az pişmiş et yeme demişti ama etsiz cig kofte de yeme demedi ben cok severim daha gecen gün yedim haftada bir gün yerim valla bol acılı ekşili

kızlarr valaaa inanırmısınınız bende çig köfte paketi araştıryorudum , birzamanlar markette paket halinde satılanından bulmuştum evde kendim yapmıştım sonra fena da olmamıştı , acaba nerden bulabilirm diye araştırıyodum bende bimde patatesli ciğ köfte paketi varmış denemek istiyorum dışarda yapılana göre daha sağlıklı olur diyorum benim eşim dışardan almama izin vermiyooo :26:

canım ya çok sevindim allh gönlüne göre vermiş ne güzel :) bizde gittik haftasonu ama göstermedi kendini nasıl üzüldüm anlatamam şimdi önümüzdeki randevuyu beklicem :) 2 li 3 lü testi bende yaptırmadım detaylı ultrasyon yaptırcam 14 ocak - 30 ocak arası dedi doktor orada da belli olur dedi gittiğim hastanede yapmıyorlar bu testı başka bı yere yaptırcam inş.bakalım hangimizin doğumu önce olucak :) artık 5. Ayın içindeyiz belli olsada biran önce ciciler alsam bebişime yaa

masallah bebısıne arada pıpısı gorunuyormu acaba merak ettım.kımse resım koymuyor nedense.kızları erkeklerı bır gorelım.

oyyyyyyy yine bir erkek dahaaaa sağlıklı sıhhatli gelir insallah cnmmm

MasallAh SubhanAallah kızına valla minnoşcum 3. Fotoda kızın pek bı rahat keyfine düşkün gördüm nasılda yatmış gel keyfim gel der gibi

sagol arkadasım evet hep boyle bacak arası acık yatıyor nedense o yuzden doktor ıkıde bır bakıyordu her gıttıgımde araya

Valla canim sokakta satılan birşeyi bende almıyorum güvendiğin bir yer varsa oradan alabilirsin evde yapilmisini ben sevmiyorum bak bizim burda KOMAGENE diye bir çığ köftesi var ben bayılıyorum cokta güzel oluyor başka bir yerin çığ köftesini yemem paket de yapıyorlar internetten araştır belki senin yakınında da vardir

sagol arkadasım ınsallah allah herkesın gonlune gore versın.evet detaylıda daha ayrıntılı gozukece herseyı banada kız dedı kesınlestı ama hala bırsey alamadım ıkı kere erkege benzıyor deyınce doktordan geldıgım gun aklıma geldıkce agladım esımde noldu uzuldunmu sevındınmı anlamadım ben senı dedı durdu.sanırım kısa surelı sok yasadım allah bılıyor kız ıstemıstık.en onemlısı tabıkı saglıklı ve hayırlı bır evlat olması.sende en yakın zamanda ogrenırsın ınsallh.

sagol arkadasım evet hep boyle bacak arası acık yatıyor nedense o yuzden doktor ıkıde bır bakıyordu her gıttıgımde araya

Genelde kizlar cok göstermez hayali olur toplu oturur toplu yatar ama senin ki pek bı rahat canim masallAh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…