Kızçeler atağa geçti.
Hayırlı uğurlu olsun kızçen.
Bizim de esnerken koca ağızlı bir fotomuz var. Üşenmezsem eklerim birazdan bakıp bakıp gülüyorum. Kocaman açık ağzı.
günadyın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya etsi çiğ köfte yasak mı yiyen var mı
kızlar bostancı köprüsünün hemen altında koskoca bir bebek mağazası açılıyor. çok büyük bir plaza ve tamamı bebek ürünleri üzerineymiş. adını bilmiyorum ama zaten çok kolay bir yerde. aklınıza gelen her şey var plazanın üzerine kocaman reklamını asmışlar. yaklaşık 7 katlı bir bina. ve düşünüyorumda ilk açılışta herşey çok uygun olabilir :119:
Günaydın canim valla doktorum çığ et ve az pişmiş et yeme demişti ama etsiz cig kofte de yeme demedi ben cok severim daha gecen gün yedim haftada bir gün yerim valla bok acılı ekşili
günadyın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya etsi çiğ köfte yasak mı yiyen var mı
ben hamilelikten önce de düşkün değildim tatlıya şimdi görmeye tahammülüm yok1 çikolatanın hepsini bitiremezdim yani düşünün hep eşime kalırdı
Günaydın canim valla doktorum çığ et ve az pişmiş et yeme demişti ama etsiz cig kofte de yeme demedi ben cok severim daha gecen gün yedim haftada bir gün yerim valla bol acılı ekşili
Benim doktorum baharatlı ve acı olduğundan midene dokunursa yeme eğer midene dokunmuyorsa yiyebilirsin, et yok sonuçta içinde dedi.
kızımın resımlerı arkadaslar ekleyebılmısımdır ınsallh
amın saol arkadasım hepımızın bebegı hayırlı saglıklı olsun ınsallh.bızımkını son anda cektıgınden hayalet gıbı cıkmıs dıkkatlı bakınca bellı oluyor ama esım anlayamadı dıger resımlerı bıle tek tek gosterıyorum bak bu kafası bu karnı dıye yoksa dırek bakınca anlayamıyo nedense :)
Günaydın kızlar
Biz geldik oğluşumlaBebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş Prensimiz geliyor
İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsunTahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs görünüyor
Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah
Günaydın kızlar
Biz geldik oğluşumlaBebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş Prensimiz geliyor
İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsunTahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs görünüyor
Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah
MasallAh SubhanAallah kızına valla minnoşcum 3. Fotoda kızın pek bı rahat keyfine düşkün gördüm nasılda yatmış gel keyfim gel der gibi
oyyyyyyy yine bir erkek dahaaaa sağlıklı sıhhatli gelir insallah cnmmm [
maşallah bu sene erkek senei diyorlr ama kızçeler var maşallah ya benimkide belli olsun geçen üyamda birkız arkadaşımın sakalıolduğunu gördüm rüyada erke bebeğ delalet yazıyor hayırlısı:)
kızlarr valaaa inanırmısınınız bende çig köfte paketi araştıryorudum , birzamanlar markette paket halinde satılanından bulmuştum evde kendim yapmıştım sonra fena da olmamıştı , acaba nerden bulabilirm diye araştırıyodum bende bimde patatesli ciğ köfte paketi varmış denemek istiyorum dışarda yapılana göre daha sağlıklı olur diyorumbenim eşim dışardan almama izin vermiyooo :26:
canım ya çok sevindim allh gönlüne göre vermiş ne güzel :) bizde gittik haftasonu ama göstermedi kendini nasıl üzüldüm anlatamam şimdi önümüzdeki randevuyu beklicem :) 2 li 3 lü testi bende yaptırmadım detaylı ultrasyon yaptırcam 14 ocak - 30 ocak arası dedi doktor orada da belli olur dedi gittiğim hastanede yapmıyorlar bu testı başka bı yere yaptırcam inş.bakalım hangimizin doğumu önce olucak :) artık 5. Ayın içindeyiz belli olsada biran önce ciciler alsam bebişime yaa
kızımın resımlerı arkadaslar ekleyebılmısımdır ınsallh
sagol arkadasım evet hep boyle bacak arası acık yatıyor nedense o yuzden doktor ıkıde bır bakıyordu her gıttıgımde araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?