günaydın kızlaristanbul donuyor hava buzz gibi yollar buz işe gelene kadar canım çıktı kış çok ağır geçmez inşallah ev yokuşta arabayı çıkaramazsam işe gelmek çok zor olur benim için Allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın . dün akşam hiç uyuyamadım . çok uykum var sabah zar zor kalkıp işe geldim . kasıklarım çok ağrıyor bugün
günaydın kızlaristanbul donuyor hava buzz gibi yollar buz işe gelene kadar canım çıktı kış çok ağır geçmez inşallah ev yokuşta arabayı çıkaramazsam işe gelmek çok zor olur benim için Allah hepimizin yardımcısı olsun
kis lastigi sart canim boyle havalarda..hele buzda yokus cikacaksan kaptirip cikacaksin hafif duraksarsan kalir araba.cok kalip rezil olmuslugum vardir
günaydın canım, hiiç boşa sızlanma annesi 13. hafta kasık ağrıları içim normal bir hafta. 20, haftaya kadar ağrılar sık olurmuş doktorum söyledi. rahmin genişliyo bebiş kendine yer açıyo ki rahat rahat oynasın içeride.
aslında kızlar şöyle bir kanıya vardımnacizane
eğer hamilelik öncesi tatlıyı çok seven ve yoğun tüketen biri hamile kaldıktan sonra tatlıdan tiksindiyse oğlu oluyor.
eğer daha önceden tatlı düşkünlüğü olmayan birinin hamilelikle beraber tatlıya meğili artıyorsa kızı oluyor
diye düşünüyorumcinsiyeti kesin belli olanlar, nasıl tutuyor mu?:26:
bendede tuttu hamilelik öncesi tatlı krizlerine girerdim bişey bulamazsam bir paket çikolata yerdim ama 3.5aydır ağzıma tatlı sürmedim. ancak acılı çiğ köfteye limon sıkıp yiyeyim:)
günaydıın, ay ne güzel oldu bu enerji, ihtiyaç var vallagunaydin guzel anneler,guzel bir uyku cekmenin keyfi uzerimde,hiiiic huysuz degilim
pozitif basladim gune,sizede bu enerjiden gonderiyorum
maşallah canım 3. Bebeğin ne güzel yaa 2. 3. Hamilelikde ilki gibi oluyomu aynı heycanı yaşıyomu insan yine ne biliyim ilki tabiki özeldir ama diğerleri nasıl oluyo
Yok canım ben aldım ock sonuna O kadar da degil Cok merak ediyorum doktorun servetini:) Bu arada cok iyi diyorlar, inanılmaz ilgiliymis.
merhaba arkadaslar kırk yılda bır gırdım kımse yok ha h aha..sıze kendımden haberlerım var.ıkı gun once kontrolumuz vardı bebegımı en son ıkılı testte gormustum bılıyorsunuzkı 10 haftalıktan berıdır benım pıtırcıgıma erkege benzıyor dıyordu doktor.en son ıkılı testte de bır yukseltı vardı ben pıpısı olusacak heralde dıye dusunmustum ama doktor kız ve erkek bebeklerın ılk basta cınsel organları benzer yukseltı gosterır demıstı.ama bızım gonlumuzden de gecen kızdı.tabıkı en onemlısı saglıklı ve hayırlı olması ıdı.ıkı gun once bebegımı gordum ayaklarını tepıstırıyordu bır ara esnedı hatta doktor resmını cektı.agzı acık yavrum benım.cınsıyet konusunda bılıyorsunuzkı benım hamılelıgımın basından berıdır bulantım olmadı.bulantısı olamayıp kızı olan varmı dıye umutlar aramaktaydım.gelelım kesınlesen cınsıyetımıze KIZIM OLUYOOOORRRRR doktor 100 de yuz dedı hatta erkek olursa butun kıyafetler benden dedı kac kere bacak arasının resmını cekmıs bana verdı hakıkaten pıpısı yoktu.allah gonlumuze gore verdı.bu aradasırt kemıgının olusup olusmadıgına falan baktı 3.lu teste gerek gormedı.20 gun sonra detaylı ultrason ıcın cagırdı ayrıca 4 boyutluda bakacagını soyledı.sımdılık benden bu kadar dılerım butun annelerımız saglıklı rahat hamılelıklerını gecırır.bebıslerımızede saglıklı olmalarını dılerım.bu arada bebgını hıssedıyormusun dersen elımı koydugumda az pıtırtılar oluyor gıbı ama normalde hıssetmıyorum.doktor daha kemıklerının cok sert olmadıgını bıraz daha beklemek gerek zaten agırlıgıda dusuk bu aylarda dedı yanı normalmıs.
Maşallah kızına. Bu gidişle topikde kızçeler çoğalacak herhalde :))
merhaba arkadaslar kırk yılda bır gırdım kımse yok ha h aha..sıze kendımden haberlerım var.ıkı gun once kontrolumuz vardı bebegımı en son ıkılı testte gormustum bılıyorsunuzkı 10 haftalıktan berıdır benım pıtırcıgıma erkege benzıyor dıyordu doktor.en son ıkılı testte de bır yukseltı vardı ben pıpısı olusacak heralde dıye dusunmustum ama doktor kız ve erkek bebeklerın ılk basta cınsel organları benzer yukseltı gosterır demıstı.ama bızım gonlumuzden de gecen kızdı.tabıkı en onemlısı saglıklı ve hayırlı olması ıdı.ıkı gun once bebegımı gordum ayaklarını tepıstırıyordu bır ara esnedı hatta doktor resmını cektı.agzı acık yavrum benım.cınsıyet konusunda bılıyorsunuzkı benım hamılelıgımın basından berıdır bulantım olmadı.bulantısı olamayıp kızı olan varmı dıye umutlar aramaktaydım.gelelım kesınlesen cınsıyetımıze KIZIM OLUYOOOORRRRR doktor 100 de yuz dedı hatta erkek olursa butun kıyafetler benden dedı kac kere bacak arasının resmını cekmıs bana verdı hakıkaten pıpısı yoktu.allah gonlumuze gore verdı.bu aradasırt kemıgının olusup olusmadıgına falan baktı 3.lu teste gerek gormedı.20 gun sonra detaylı ultrason ıcın cagırdı ayrıca 4 boyutluda bakacagını soyledı.sımdılık benden bu kadar dılerım butun annelerımız saglıklı rahat hamılelıklerını gecırır.bebıslerımızede saglıklı olmalarını dılerım.bu arada bebgını hıssedıyormusun dersen elımı koydugumda az pıtırtılar oluyor gıbı ama normalde hıssetmıyorum.doktor daha kemıklerının cok sert olmadıgını bıraz daha beklemek gerek zaten agırlıgıda dusuk bu aylarda dedı yanı normalmıs.
Maşallah kızına. Bu gidişle topikde kızçeler çoğalacak herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?