2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bu yıl çok kar yağmaz diyordum ama erken başladı.Allah yardımcımız olsun..

günaydın . dün akşam hiç uyuyamadım . çok uykum var sabah zar zor kalkıp işe geldim . kasıklarım çok ağrıyor bugün

Herkese Günaydın,

Kar buz olmuş her yer, hepimiz çok dikkatli olmalıyız. Bebişlerinize de kendinize de iyi bakın :)
Bebeğini hissedenlere çok özeniyorum, darısı en kısa zamanda biz hissetmeyenlerin başına inşallah.
Bugün doktor kontrolümüz var. Haftalar sonra bebişimi görücem :)))) Çatlaklar için ne kullanayım bir de artık koşu bandına çıkayım mı diye sorucam doktoruma :)))

günaydın . dün akşam hiç uyuyamadım . çok uykum var sabah zar zor kalkıp işe geldim . kasıklarım çok ağrıyor bugün

günaydın canım, hiiç boşa sızlanma annesi 13. hafta kasık ağrıları içim normal bir hafta. 20, haftaya kadar ağrılar sık olurmuş doktorum söyledi. rahmin genişliyo bebiş kendine yer açıyo ki rahat rahat oynasın içeride.

kis lastigi sart canim boyle havalarda..hele buzda yokus cikacaksan kaptirip cikacaksin hafif duraksarsan kalir araba.cok kalip rezil olmuslugum vardir

kızlar ya göğüs ucunda kıl olan var mı? benim var bebiş emmezse diye korkuyorum

kis lastigi sart canim boyle havalarda..hele buzda yokus cikacaksan kaptirip cikacaksin hafif duraksarsan kalir araba.cok kalip rezil olmuslugum vardir

haklısın ben de lastik fiyatlarına bakıyorum şimdi sabah bir iki denemeden sonra başardım ama daha çok kar yağınca ne olacak oooyy inşallah öyle çok yağmaz

bebeğim benim canım onun için her ağrıya katlanırım yer açcın kendine bebeğim rahat rahat dönüp dursun zamanı gelince bende hisedeyim hareketlerini . uykumu alamayınca kötü oldum sabah bide ağzımda acayip bir tat kahvaltıdan bir zevk alamadım

bendede tuttu hamilelik öncesi tatlı krizlerine girerdim bişey bulamazsam bir paket çikolata yerdim ama 3.5aydır ağzıma tatlı sürmedim. ancak acılı çiğ köfteye limon sıkıp yiyeyim:)

bendede tuttu hamilelik öncesi tatlı krizlerine girerdim bişey bulamazsam bir paket çikolata yerdim ama 3.5aydır ağzıma tatlı sürmedim. ancak acılı çiğ köfteye limon sıkıp yiyeyim:)

ben hamilelikten önce de düşkün değildim tatlıya şimdi görmeye tahammülüm yok 1 çikolatanın hepsini bitiremezdim yani düşünün hep eşime kalırdı

maşallah canım 3. Bebeğin ne güzel yaa 2. 3. Hamilelikde ilki gibi oluyomu aynı heycanı yaşıyomu insan yine ne biliyim ilki tabiki özeldir ama diğerleri nasıl oluyo

canım benimde 2. bebeğim en az ilki kadar heycanlı oluyo.hatta ilkinde benim korkularım biraz heycanımın önüne geçmişti.nasıl olucak, bakabilirmiyim. çok minik ya hasta olursa falan şeyleri çok takıyodum.minikk kelebeğim kızım şimdi 5 yaşında.ama bunda bir an önce günlerin geçmesini istiyorum:)

Yok canım ben aldım ock sonuna O kadar da degil Cok merak ediyorum doktorun servetini:) Bu arada cok iyi diyorlar, inanılmaz ilgiliymis.

o işin şakası canım...ama benim bikaç arkadaşım geçen sene gerçekten çok uzun süre için randevu alamamışlardı çok yoğundu...
işinde bir numara olduğu için sanırım...

Gunaydinlarrrr...
İkili test sonucumuz cikti. Yas riskimiz dogal olarak yuksek, 1:280. Ama digerleri 1:10.000 gibi. Ben yaimdan dolayi korkuyordum ve amniyosentez yaptirmak istiyordum, doktor amniyosentezin a'sini bile duymak istemxiyorum dedi. Mutluyuz yani.
Bugun ilk defa peynirli, salatalik, domatesli bir kahvalti yapabildim, daha da mutluyum. Hala zeytin, cay vs. yiyemiyorum ama digerleri de yeter, cok ozlemisim.
Bu arada polemik olmasin diye simdiye kadar hic soylemedim ama gecen hamileligimde 1,5 kg aldim. Kizim 3,100 gr dogdu. Tabii 70 kg ile hamile kalmistim ve hem hamilelik sirasinda hem de emzirme doneminde bebegime yetecek depolarim vardi. Yani 50 kg ile hamile kalsaydim 1,5 kg almak sagliksiz olabilirdi belki. Doktorum en basindan yedigim ictigim herseye karisarak bunu basarmami sagladi. Bu hamileligimde de 3 kg vermis durumdayim, bugun cok ozledigim ve aylardir ilk defa yiyebildigim icin yedim ama bundan sonra dikkat etmeyi dusunuyorum. İlk hamileligimde dogumdan 2 gun once yeni tasidigimiz evimize saatlerce yuruyerek esya alisverisi yapiyordum, agirlasmadigim icin hicbir zorluk cekmedim. Bu hamileligimde de oyle olsun istiyorum.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar kırk yılda bır gırdım kımse yok ha h aha..sıze kendımden haberlerım var.ıkı gun once kontrolumuz vardı bebegımı en son ıkılı testte gormustum bılıyorsunuzkı 10 haftalıktan berıdır benım pıtırcıgıma erkege benzıyor dıyordu doktor.en son ıkılı testte de bır yukseltı vardı ben pıpısı olusacak heralde dıye dusunmustum ama doktor kız ve erkek bebeklerın ılk basta cınsel organları benzer yukseltı gosterır demıstı.ama bızım gonlumuzden de gecen kızdı.tabıkı en onemlısı saglıklı ve hayırlı olması ıdı.ıkı gun once bebegımı gordum ayaklarını tepıstırıyordu bır ara esnedı hatta doktor resmını cektı.agzı acık yavrum benım.cınsıyet konusunda bılıyorsunuzkı benım hamılelıgımın basından berıdır bulantım olmadı.bulantısı olamayıp kızı olan varmı dıye umutlar aramaktaydım.gelelım kesınlesen cınsıyetımıze KIZIM OLUYOOOORRRRR doktor 100 de yuz dedı hatta erkek olursa butun kıyafetler benden dedı kac kere bacak arasının resmını cekmıs bana verdı hakıkaten pıpısı yoktu.allah gonlumuze gore verdı.bu aradasırt kemıgının olusup olusmadıgına falan baktı 3.lu teste gerek gormedı.20 gun sonra detaylı ultrason ıcın cagırdı ayrıca 4 boyutluda bakacagını soyledı.sımdılık benden bu kadar dılerım butun annelerımız saglıklı rahat hamılelıklerını gecırır.bebıslerımızede saglıklı olmalarını dılerım.bu arada bebgını hıssedıyormusun dersen elımı koydugumda az pıtırtılar oluyor gıbı ama normalde hıssetmıyorum.doktor daha kemıklerının cok sert olmadıgını bıraz daha beklemek gerek zaten agırlıgıda dusuk bu aylarda dedı yanı normalmıs.

Maşallah kızına. Bu gidişle topikde kızçeler çoğalacak herhalde :))

Maşallah kızına. Bu gidişle topikde kızçeler çoğalacak herhalde :))

sagol arkadasım evet bende benım bebegımın cınsıyetı bellı olmadan bulantısı olan arkadasların oglu olmasına sasırıyordum demekkı cınsıyetın hıcbırseyle alakası yok anlamak mumkun degıl.

Kızçeler atağa geçti.
Hayırlı uğurlu olsun kızçen.

Bizim de esnerken koca ağızlı bir fotomuz var. Üşenmezsem eklerim birazdan bakıp bakıp gülüyorum. Kocaman açık ağzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…