Haa, bu arada dun ikili test sonucumuzun temiz oldugunu ogrenince ailelerimize haber verdik. Kayinvalidem ilk kizimin cinsiyetini ogrendiginde: " Olsun, kizi doguran, erkegi de dogurur." demisti. Dun ikincinin de kiz oldugunu duyunca: " Ucuncuyu de yaparsiniz canim n'olacak. Yaparsiniz, di mi?" dedi. :) Ben de ucuncunun erkek olacagi ne malum, ev kadinlar hamamina donmesin sonra dedim. :) Tabbi, yas 36, bunda bile odum koptu ikili test sonucunu alana kadar, nereye doguruyorum ucuncuyu demedim.
Ben artik guluyorum boyle yorumlara ama kizimda cok sinirleniyordum.
ben hep telaslanıyorum otururken kalkarken ay sıkıstırdımmı kı falan dıye ne zaman ultrasona gırsem masaalh benden ıyı keyfı var senı yaramaz dıyorum anne senı merak etsın sen bole yayıl :)
ıkı 3 sayfa once koydum resmını bakabılırsın sende bana erkek demıstı sımdı yuzde yuz kız dedı senın resmı gorunce bende bı yerden pıpı cıkmasa dıyorum sımdı :)
Merak etme annesi onlar yerlerinde güvendeler, ben neler yapıyorum bir bilsen, koşuyorum, dans ediyorum, temizlik vs vs bazen eşim hatırlatıyor "hayatım sen hamilesin onu ben taşırım" "hayatım sen hamilesin kendini koltuğa öyle bırakma, zıplama, oynama" vs vs..
Şimdiye kadar da bir sorun yaşamadık, biraz yapı meselesi belki ama fazla evhamlı olmamak gerek bak senin bebeiş nasıl rahat maşallah:)
tatlım şimdi gördüm evet sende niye birşey yok belki pozisyondandır hani daha yatık gibi neden benim kızımda çıkıntı var:26:
ha ha ah sımdı bende telaslandım benımkının pıpısı olmasın bıde ay bıde 100 de yuz dedı doktor bana hayırlısı olsun napalım pıpı olanlardada yukarda gozukurdu heralde dımı bende bılemedım sımdı su erkek olanlar bacak arası resımlerı koysalarda bızde bılsek dımı
öncelikle bayıldım demekki 2inci kız bu bende ilk kızım olucak inşallah ikinciyide kız istiyorum 3üncüde olabilir kız kardeşler birbirine destek olsunlareşime düşünsene 3 kızın olduğunu diyorum hepsi birbirinden süslü korkuma tutmam gerek o zman diyor
Senin avatarındaki fotoğraf beni bitiriyor :) çok güzel :116:
Fikir olsun, bu benim oğlumun pipisi.İşaretledim ama tıklayın büyüsün o zaman belli oluyor.
Eki Görüntüle 582339
ahh teşekkür ederim canım beğenmene sevindimkızım olduğu netleşsin koyucam diyordum
MİNNOŞ1 buldum bak popodan kız görüntüleri, şimdi rahatladım kesin kız benimki, seninkide
Post your confirmed "Girl" ultrasound photos (potty shots only) from 15weeks + - In-Gender.com
oh ıyı o zaman hayırlısı olsun ınsallh.verdıgın lınk acılmıyor nerden baktın acaba.
birde burdan dene canım
Ultrasound Gender Prediction - In-Gender.com
ilk konu
Post your confirmed "Girl" ultrasound photos (potty shots only) from 15weeks +
burda bir sürü görüntü var
kızlar merhaba bende aranıza katılabılırmıyımmmmm
ahh teşekkür ederim canım beğenmene sevindimkızım olduğu netleşsin koyucam diyordum
MİNNOŞ1 buldum bak popodan kız görüntüleri, şimdi rahatladım kesin kız benimki, seninkide
Post your confirmed "Girl" ultrasound photos (potty shots only) from 15weeks + - In-Gender.com
eveeeetttt hakıkaten burdakıler senın kızınkıne benzıyor ha ha ah.ayyyy masallh kızlarımıza..ve damat adaylarımız erkek bebıslerımıze...
Evet benimkindede pipi namına hiçbirşey yoktu hatta kukusu bariz belliydi, doktorda kız dedi ama arada bir haftada söylediği için 14. haftada yinede bir köşede değişebilir ihtimalini tutuyorum kafamda.
Ama seninki daha ileri haftada söylendi artık kesindir...Ay ben yerim onları :)
Eşim hep kız bebk istiyordu hatta biz kız olması için birşeyler denedik :) eğer kesin tutarsa isteyenlerle paylaşırım..
bendede tuttu hamilelik öncesi tatlı krizlerine girerdim bişey bulamazsam bir paket çikolata yerdim ama 3.5aydır ağzıma tatlı sürmedim. ancak acılı çiğ köfteye limon sıkıp yiyeyim:)
kızımın resımlerı arkadaslar ekleyebılmısımdır ınsallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?