2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Hakkında hayırlısı olsun canim tabi herkes gibi birinin değişik olmasını isteriz Peygamber Efendimiz (s.a.v)" Rabbimden zahmetsiz evlat istedim. Bana kiz evladı verdi." buyurmuslardir.
Rabbim saglık sıhhat versin evlatlarımıza insallah

ben hep telaslanıyorum otururken kalkarken ay sıkıstırdımmı kı falan dıye ne zaman ultrasona gırsem masaalh benden ıyı keyfı var senı yaramaz dıyorum anne senı merak etsın sen bole yayıl :)

Merak etme annesi onlar yerlerinde güvendeler, ben neler yapıyorum bir bilsen, koşuyorum, dans ediyorum, temizlik vs vs bazen eşim hatırlatıyor "hayatım sen hamilesin onu ben taşırım" "hayatım sen hamilesin kendini koltuğa öyle bırakma, zıplama, oynama" vs vs..
Şimdiye kadar da bir sorun yaşamadık, biraz yapı meselesi belki ama fazla evhamlı olmamak gerek bak senin bebeiş nasıl rahat maşallah:)

ıkı 3 sayfa once koydum resmını bakabılırsın sende bana erkek demıstı sımdı yuzde yuz kız dedı senın resmı gorunce bende bı yerden pıpı cıkmasa dıyorum sımdı :)

tatlım şimdi gördüm evet sende niye birşey yok belki pozisyondandır hani daha yatık gibi neden benim kızımda çıkıntı var:26:

benım kanamalı olarak ogrendım hamıle oldugumu bırde kalp seklınde rahım var bende o yuzden endıselenıyorum.ama yavas yavas atıyorum ınsallh korkularımı allahıma emanet bebegım.

tatlım şimdi gördüm evet sende niye birşey yok belki pozisyondandır hani daha yatık gibi neden benim kızımda çıkıntı var:26:

ha ha ah sımdı bende telaslandım benımkının pıpısı olmasın bıde ay bıde 100 de yuz dedı doktor bana hayırlısı olsun napalım pıpı olanlardada yukarda gozukurdu heralde dımı bende bılemedım sımdı su erkek olanlar bacak arası resımlerı koysalarda bızde bılsek dımı

erkeğin popodan gördüm aynı benim kız gibi biraz daha uzantısı vardı:26: şimdi google amcayla araştırmaya çıktım:18:

Geçmişten gelebildik nihayet, herkesin günü güzel geçsin..
Hava malumunuz İstanbul böyleyse diğer yerleri düşünemiyorum. Mevsimlerin doğal halde yaşanmasını severim de
Dün haberlerde Urfa'da servisleri kara saplanmış küçük öğrencileri gösterdiler, birinin ayağında sadece çorap ve terlik vardı çoğunun montu bile yoktu..
Dün akşamdan beri aklımdalar, onlarda anne karnında bebeklerdi gibi gibi.. dua ediyorum..
İç karartıcı oldu ama benim annelik hormonlarım her yere her şeye yetiyor..

Karda, buzda düşmelerle ilgili okuduğum bazı şeyleri paylaşmak isterim.
Evde dışarıda herhangi bir yerde düşme durumunda eğer kontrollü düşebilecek gibiyseniz popo üzerine kendinizi bırakın.
Bebek için daha az sarsıcı ve tampon görevi görüyor. Karın üzerine ya da yan düşmek daha riskli.
Popo üzerine düşmeninde riski olabilir ama diğerlerine göre daha az, mutlaka düşmeden sonra doktora gidilmeli çünkü 24-48 saat sonra başlayan kanamalar ve kayıplar olabiliyor.

Tamam tamam bugün ben felaket tellalı gibiyim kayboluyorum :)

Senin avatarındaki fotoğraf beni bitiriyor :) çok güzel :116:

Evet benimkindede pipi namına hiçbirşey yoktu hatta kukusu bariz belliydi, doktorda kız dedi ama arada bir haftada söylediği için 14. haftada yinede bir köşede değişebilir ihtimalini tutuyorum kafamda.
Ama seninki daha ileri haftada söylendi artık kesindir...Ay ben yerim onları :)

Eşim hep kız bebk istiyordu hatta biz kız olması için birşeyler denedik :) eğer kesin tutarsa isteyenlerle paylaşırım..

eveeeetttt hakıkaten burdakıler senın kızınkıne benzıyor ha ha ah.ayyyy masallh kızlarımıza..ve damat adaylarımız erkek bebıslerımıze...

YaNi isteyenlerin kiziyla topik kertmesi yapabiliriz kizlar duyurulur

benim eşimde inanılmaz kız istedi, doktor erkeğe benzettiğinde tepki bile vermedi, ben imalatımı bilmiyormuyum Kızım o benim diyip durdu, sonundada muradına erdi çok sevindik kesinleşince

ben birşey yapmadım ama eminimki olası birşeydir vede ben isterim paylaşmanı

inşallah sizinde gönlünüzden geçen tatlımı tatlı küçük prensesiniz netleşir

acemiperi canım oğluşun hayırlı olsun

bendede tuttu hamilelik öncesi tatlı krizlerine girerdim bişey bulamazsam bir paket çikolata yerdim ama 3.5aydır ağzıma tatlı sürmedim. ancak acılı çiğ köfteye limon sıkıp yiyeyim:)

canım senin oğluşun mu olucak ?

kızımın resımlerı arkadaslar ekleyebılmısımdır ınsallh

canım hayırlı olsun prensesin
2.resim bacak arasımı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…