2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızzzzzzzz bunun ayaklarında belliii oyyyyy çok tatlılar yaaaa keyfi gayet iyi görünüyooorrr maaşallahhh

ha ha aha sagol arkadasım ogun kocaman bır cıkolata yedım ılk defa cok hareketlı gordum sınırlımıydı mutlumuydu bende anlamadım heyecanlı heyecanlı ayaklarını ellerını hızlı hızlı yer degıstırıp duruyordu.evet daha oncede resımlerını yayınlamıstım rahatına duskun olacak hep boyle masallh benım kızıma.

Gözünüz aydın bayanlar testler temiz çıkmış, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah

Ankarada genelde 150 tl. CD de veriyorlarmış.

sfkayn En kısa zamanda yeni bir bebeğin olur inşallah

masallah bebısıne arada pıpısı gorunuyormu acaba merak ettım.kımse resım koymuyor nedense.kızları erkeklerı bır gorelım.
Pipisini gösterdi doktor ama verdiği resimde bebek bile anlaşılmıyor, çok kötü. Ayrıntılı ultrasonda görürsünüz zaten dedi. Bana da o an gördüklerim yetti zaten.
oyyyyyyy yine bir erkek dahaaaa sağlıklı sıhhatli gelir insallah cnmmm
Evet bu yıl erkek bol maşallah. Ben en başta kız hissediyordum ama sonra erkek hissetmeye başladım. Hatta kız dese çok şaşıracaktım o kadar emindim. Beni gören de 1-2 kişi hariç hep oğlun olacak diyordu zaten.

KV çok erkek istiyordu. Duyunca havalara uçtu

ayy maşşallah canım yesinler oğlunu, bir erkek adam daha geliyor demekki bolca erkeğimiz oldu

öncelikle canım Kızına maşallah, ne güzel gönlünüzdeki olmuş
benim kıza bir kız kardeş daha geldi ohh oynarlar böyle merk etme canım bnmde hiç miğdem bulanmadı ve kızım oluyor

bu arada hanımlar kızlar göstermez diyorlar ama benim kızın herşey ortada buda popodan görüntüsü
buraya koyuyorum ki en azından birbirimizden fikrimiz olsun

masallah bebegıne kucagında kokladıgın gunlerıde gor ınsallh.

Kızlar cinsiyet konusunda çin takvimi tutmadı ama nub teorisi tuttu. Ultrasonda çıkıntıyı yukarı doğru görmüştüm.

Merak etme canım o konuda yalnız değilsin, ben de ultrason çıktılarını eşime izah ediyorum tek tek ama benim gördüğümü göremiyor.
Sonra da "Annelik böyle birşey" diyip işin içinden çıkmaya çalışıyor

Maşallah oğluna
Testlerin de temiz çıkmış gözün aydın, bizde yarın gidiyoruz umarım bizimki gösterir..

masallah kızına sımdıkı kızlar boyle demkkı benımkınde arada oyle bır yukseltı yok neden acaba senınkı erkek olabılırmı.

esınde ısın kolay yolunu bulmus desene ben bıde buyutec verıyorum elıne ha ha ha baba olacak oda gorsun banane

Haa, bu arada dun ikili test sonucumuzun temiz oldugunu ogrenince ailelerimize haber verdik. Kayinvalidem ilk kizimin cinsiyetini ogrendiginde: " Olsun, kizi doguran, erkegi de dogurur." demisti. Dun ikincinin de kiz oldugunu duyunca: " Ucuncuyu de yaparsiniz canim n'olacak. Yaparsiniz, di mi?" dedi. :) Ben de ucuncunun erkek olacagi ne malum, ev kadinlar hamamina donmesin sonra dedim. :) Tabbi, yas 36, bunda bile odum koptu ikili test sonucunu alana kadar, nereye doguruyorum ucuncuyu demedim.
Ben artik guluyorum boyle yorumlara ama kizimda cok sinirleniyordum.

masallah kızına sımdıkı kızlar boyle demkkı benımkınde arada oyle bır yukseltı yok neden acaba senınkı erkek olabılırmı.

teşekkür ederiz teyzesi bütün bebişlerimize maşşallah 16+1 deki görüntüsü bu
Ciddimisin?:18: ama doktor baktı burdan da anlaşıldığı gibi kız dedi bize geçen gün, erkek olana baktım biraz daha uzuncası bunun biraz daha çıkıntılıydı
eğer sonradan pipili çıkarsa keserim pipisini:26:

seninkini tatlım varsa böyle alttan koyabilirmisin acaba merak ettim:26:

Totosunun bile fotosu var kocaman oldular maşallah
Kese içinde ufacık noktayı görücez diye ölüyoduk, şimdi totolar, pipiler :))

Benim de hiç midem bulanmadı, bana da genelde erkek diyorlar ama ben birşey düşünemiyorum yarın kontrolümüz var bugüne kadar da pek merak edip heyecanlanmamıştım.
Ama sizinkilerden etkileniyorum sanırım, heyecan yaptım yarını merak ediyorum ama bebeğim göstermeyecek diye neredeyse eminim

öncelikle bayıldım demekki 2inci kız bu bende ilk kızım olucak inşallah ikinciyide kız istiyorum 3üncüde olabilir kız kardeşler birbirine destek olsunlar eşime düşünsene 3 kızın olduğunu diyorum hepsi birbirinden süslü korkuma tutmam gerek o zman diyor

ıkı 3 sayfa once koydum resmını bakabılırsın sende bana erkek demıstı sımdı yuzde yuz kız dedı senın resmı gorunce bende bı yerden pıpı cıkmasa dıyorum sımdı :)

ne kaldı şurda canım dolu dolu 5 ay geçiyor zaman büyüyorlar hemencecik annelerini bile tepikliyorlar artık

emin olma annesi sen öncesinden çikoltayı bir ye bak nasıl hareketleniyor doktorda uğraşırsa biraz görebilirsiniz banada herkes erkek dedi belirtilerimin hepsi erkekti ama hepsi hurafe baştada doktor erkek demişti ama neyseki tutmadı, bende artık erkek gibi kız doğurucam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…