2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bugün doktora gidicek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah:)cinsiyetlerde belli olur umarım:34:

kasık ağrısı ceken arkadaşlarım,ben doktoruma sordum.normal dedi.rahim büyüdüğü için onu tutan kaslarda gerilme oluyormuş.sonuçta rahim artık bu haftalarda yukarı çıkmaya başladı.ama çok uzun ve dayanılmayacak kadarsa doktorunuza danışın derim...

keşke benimde azıcık belirtim olsa,ne bebişim oynuyor,ne kasıgım ağrıyor,ne mide bulantım ne tiksinmem.bebeğim iyimi ordamı hala benimle mi diye düşünmekten gün bitmiyor:36:bu nasıl hamileliktir ya:14:

mrb canım inşallah gönlünden geçen olur allah dualarını karşılıksız bırakmaz önce bebeğinin sağlık haberlerini alır rahatlarsın sonrada bir kızcen olur inşallahhhh sende bize dua edersin belki bir mucize olur...............

ben 16 artı 2 de gıttıgımde kız dedı doktor.benım bulantım falan olmadı hıc bende erkege adapte olmustum ıyıce artık.bende sok oldum kızı duyunce hatta gun boyu agladım durdum cunku kız bebegımın olmasını ıstıyordum.allahta senın gonlune gore versın saglıklı ve hayırlı olması en basta tabıkıde.yanı degısebılıyor demkkı.

tabiki en önemlisi sağlığı Allah hayırlı evlatlar versin ilki erkek olunca gönül istiyoki sonraki kız olsun erkeğe benziyor dediğinde doktor çok fazla üzülmedim aslında çünkü ikili test için gitmiştim herşey normal deyince çok sevindim ama değişebildiğini duyuncada bi umut işte Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahh

mrb bende ikinci kez anne olucam bir oğlum var kızım olmasını çok istiyordum bende içimde hep bir şüphe vardı ama erkek olucağına dair 12 haftada doktorum kız dedi çok mutlu oldum tabi 14 haftada erkek dedi çok üzüldüm önce insan kendini alıştırıyor hemen birde çok isteyince bir daha da gitmedim doktora 18 haftada kontrolüm var bakalım ne diycek değişeceğini sanmam ama çok ufakta olsa bir umudum var belki bir mucize olur ama olmazsada artık oğlum için sevinicem ona yoldaş olucak diye zaten içimde kıpırdadıkça karnım büyüdükçe hiç önemi kalmıyor benim bebeğim canım oda kız bebekleri görünce azıcık içim tuhaf oluyor tabi sende kendini çok üzme ama umudunuda yitirme ilk zamanlar çok yıprattım ben kendimide bebeğimide ama kaderimizde olanın önüne geçemiyoruz belki bir gün hiç beklemediğim bir anda bir kızım olur 3. yü düşünmesemde......
birde en güseli 16. haftadan sonra tahminde bulunmalı doktorlar öncesi çok yanıltıcı olabiliyor.....

Allah hayırlı evlatlar versin canım bende şuan erkeğe alıştırdım kendimi rüyalarımdada hep erkek görüyodum bende erkek hissediyodum yani en baştan beri eğer kız derse doktor bu gidişimde çok şaşırırım ben doktorun erkeğe benziyo dediği gün eşime 3.cüyü ne zaman yaparız planları yapmaya başladım sanki 3.nün kız olucağı kesinmiiş gibi o anın şokuyla ama şimdi kısmet diyorum herşey Allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım

arkadaslar hayırlı cumalar.bırsey sormak ıstıyorum sız hangı sutu ıcıyorsunuz bırde gunde kac bardak bılıyorsunuzkı pastorıze sutlerı actıktan sonra hemn tuketmek gerekıyor ben bır bardak gunde anca ıcıyorum gerıye daha kalıyor pastorıze sutlerı ne kadrda bıtırıyorsunuz bır lıtrelıklerı acaba.

cnm bende süt içemeyenlerdenim,:17: ama içtiğim zaman sek günlük sütlerden alıyorum 2-3 günde bitirmeye çalısıyorum artık kücük sütlerden alıcam bende bide yanında nescuqık alırım artık :34:

2 li testim iyi çıktı ama yinede 3lü testi önerioruz biz demişlerdi hastaneden.
üniversite hastanesinde bedavaya yaptırıyorum zaten.

pazartesi 3 lü teste gidecem, hemen oğlumun pipisini de iyice emin oluruz :52:

arkadaslar hayırlı cumalar.bırsey sormak ıstıyorum sız hangı sutu ıcıyorsunuz bırde gunde kac bardak bılıyorsunuzkı pastorıze sutlerı actıktan sonra hemn tuketmek gerekıyor ben bır bardak gunde anca ıcıyorum gerıye daha kalıyor pastorıze sutlerı ne kadrda bıtırıyorsunuz bır lıtrelıklerı acaba.

en fazla 2-3 günde bitmesi gerekiyor diye biliyorum canım.sen yine iyi içiyormuşsun ben hiç süt içemiyorum artık çok midem bulandı.

Kızlar şimdi doktordan geldim bir sıkıntı yokmuş çok şükür..

15 haftalık görünüyor..Cinsiyet bellimi dedim.Şimdi net birşey diyemem sadece tahminde bulunabilirim dedi..Daha bir çıkıntı yok...Kız dedi..Ama kesin değil..

cnm bende süt içemeyenlerdenim,:17: ama içtiğim zaman sek günlük sütlerden alıyorum 2-3 günde bitirmeye çalısıyorum artık kücük sütlerden alıcam bende bide yanında nescuqık alırım artık :34:

canım ben de süt içemiyorum midem bulanıyordu nescuqıkle içmeye çalışıyordum doktora sordum zararı var mı diye kullanma dedi süt yerine ayran içebiliyorsan ayran iç dedi.

benim bi tane oğlum var canım 2.cisinide artık emindim yani erkek olucağından ama bu yazılanları okuyunca olabilirmiki acaba diyede düşünmedim değil bende haftaya gidicem 15. haftama girmiş olucam artık netleşir inşallah

Bizimki de değişti. 16. haftada erkek değil kızmış dedi doktor :))) hakkında hayırlısı :)

sol tarafa yatınca sancıdı..Birkaç kez deneyince vaz geçtim.Sağ tarafıma yattım..Şimdide sol tarafımdan belim ağrıyor..Birşeymi oldu acaba

benzer sancılar bende fazlasıyla var hatta 1 hafta öncesinde çok daha fazlaydı.bu yüzden doktorum serklaj (rahim ağzı dikişi)önerdi, geçi benim gündüz de sancım oluyordu.bana magnezyum ve uyurken yumuşak minik yastıklar iyi geldi, biraz zorlandım ama sırt üstü yatmaya çalışınca da nispeten ağrılar azalabiliyor.

günlük süt içmeye çalışıyorum.ama çoğu zaman bitiremeden tarihi geçiyor:50:çünkü günlük sütlerin ömrü 3-5 gün oluyor genelde...

mrb canım inşallah gönlünden geçen olur allah dualarını karşılıksız bırakmaz önce bebeğinin sağlık haberlerini alır rahatlarsın sonrada bir kızcen olur inşallahhhh sende bize dua edersin belki bir mucize olur...............

amin canım inşallah...
dualarım herkes ve senin için ,Allah herkese gönlündeki bebeği sağlıcakla versin inşallah.AMİN...
Kızlar şimdi doktordan geldim bir sıkıntı yokmuş çok şükür..

15 haftalık görünüyor..Cinsiyet bellimi dedim.Şimdi net birşey diyemem sadece tahminde bulunabilirim dedi..Daha bir çıkıntı yok...Kız dedi..Ama kesin değil..

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim:16:gözün aydın rahatlamışsındır:34:

Arkadaşla merhaba,

hamileliğimin 14. haftası içerisindeyim ve 8. haftadan bu yana 3-4 haftada bir yaşadığım lekelenme problemleri nedeni ile derdimi iyi anlayabilecek sorduğum her soruya geçiştirmeden cevap verebilecek güleryüzlü bir doktora ihtiyacım var. Hastane olarak beylikdüzü medilifeyi tercih ediyorum ama Burcu hanım ile Selda hanım arasında kararsız kaldım...

Beylikdüzünde medilife giden yada yakınlarında başka bir hastaneye giden yada Burcu hanıma devam eden haziran anneleri var ise bilgi almak isterim...

Ayrıca benim gibi böle kısa kısa lekelenmeler yaşayan var mı? her gittiğim doktor bebekle ilgili değil çok sağlıklı deyip neden söylemiyor bu tarz bir sıkıntı yaşayan yada çevresinden duyan oldu mu???

hanımlar canım çok sıkkın ama biraz açıldım gelim kafamı dağıtayım dedim hafta sonu kanamam oldu panikledim tabi 16. haftadayım kanama için geç bir vakit sanıyordum ama sanırım bu haftalarda kanama olabiliyormuş.. doktora gittik bebek rahim ağzına çok yaklaşmış plesenta zedelenmiş biraz sancımda vardı zaten progesteron hapı ile iğnesi verdi doktor.. pazartesiye kadarda tuvalet dışında ayağa kalkma uzan dedi.. bir haftadır yatıyorum çok sıkıldım bir yandan bebeğe biirşey olacak mı korkusu umarım kimsenin bebişine hiç bir şey olmaz sağ sağlim sağlıklı alırız kucaklarımıza..

bebeğin aşağıda olması nasıl birşey ki daha önce böyle bir durum yoktu..

Arkadaşla merhaba,

hamileliğimin 14. haftası içerisindeyim ve 8. haftadan bu yana 3-4 haftada bir yaşadığım lekelenme problemleri nedeni ile derdimi iyi anlayabilecek sorduğum her soruya geçiştirmeden cevap verebilecek güleryüzlü bir doktora ihtiyacım var. Hastane olarak beylikdüzü medilifeyi tercih ediyorum ama Burcu hanım ile Selda hanım arasında kararsız kaldım...

Beylikdüzünde medilife giden yada yakınlarında başka bir hastaneye giden yada Burcu hanıma devam eden haziran anneleri var ise bilgi almak isterim...

Ayrıca benim gibi böle kısa kısa lekelenmeler yaşayan var mı? her gittiğim doktor bebekle ilgili değil çok sağlıklı deyip neden söylemiyor bu tarz bir sıkıntı yaşayan yada çevresinden duyan oldu mu???

canım bende de aynı şekilde devam ediyor lekelenme :( her ne kadar bebek sağlıklı olsa da aslında hamilelikteki hiçbir kanama normal kabul edilmemeliymiş. bende kanamanın nedeni plasenta previa gibi duruyor, yani gebeliğin en alt tarafta oluşması ve aslında riskli bir durum :(

o yüzden bence sen de ihmal etme, en azından durumun nedenini öğren ki, ona göre davranırsın. yanlış anlama, amacım moral bozmak değil kesinlikle, nedenini öğrenip ona göre dikkat etmeni tavsiye ediyorum sadece. (mesela doktor bize ilişkiyi ve birçok fiziksel hareketi yasakladı)

hanımlar canım çok sıkkın ama biraz açıldım gelim kafamı dağıtayım dedim hafta sonu kanamam oldu panikledim tabi 16. haftadayım kanama için geç bir vakit sanıyordum ama sanırım bu haftalarda kanama olabiliyormuş.. doktora gittik bebek rahim ağzına çok yaklaşmış plesenta zedelenmiş biraz sancımda vardı zaten progesteron hapı ile iğnesi verdi doktor.. pazartesiye kadarda tuvalet dışında ayağa kalkma uzan dedi.. bir haftadır yatıyorum çok sıkıldım bir yandan bebeğe biirşey olacak mı korkusu umarım kimsenin bebişine hiç bir şey olmaz sağ sağlim sağlıklı alırız kucaklarımıza..

Geçmiş olsun canım..

Sen doktorunu dinle ve yat dinlen..İçinide ferah tut inşallah bebeişine birşey olmayacak

canım aynı şeyi ben de yaşıyorum ve iğne ve progestan kullanıyorum. evde istirahat etmek en iyisi. inşallah bişeycik olmaz bebişlerimize, biz kendimize dikkat edelim ve dua edelim birbirimize...

canım bende de aynı şekilde devam ediyor lekelenme :( her ne kadar bebek sağlıklı olsa da aslında hamilelikteki hiçbir kanama normal kabul edilmemeliymiş. bende kanamanın nedeni plasenta previa gibi duruyor, yani gebeliğin en alt tarafta oluşması ve aslında riskli bir durum :(

o yüzden bence sen de ihmal etme, en azından durumun nedenini öğren ki, ona göre davranırsın. yanlış anlama, amacım moral bozmak değil kesinlikle, nedenini öğrenip ona göre dikkat etmeni tavsiye ediyorum sadece. (mesela doktor bize ilişkiyi ve birçok fiziksel hareketi yasakladı)

bebeğin yada plesentanın rahim ağzına yakın olması da kanama sebebi olabilirmiş, doktor bana da cinsel ilişkiyi ve fiziksel eğilip doğrulmaları falan yasakladı.. 20 haftadan sonra bebek zaten yukarı çıkacakmış dikkat edebiliriz .. bence de iyi bir doktora tekrar görün denenini anla..

Geçmiş olsun canım..

Sen doktorunu dinle ve yat dinlen..İçinide ferah tut inşallah bebeişine birşey olmayacak

teşekkür ederim cnm , bebeğimde üzülmesin diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..

Back
X