2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ben p rofiline baktım en son dün girmiş ama başka topikde yazışmış arzumu ciddi birşeyi yok yani

amin inşsllsh csnım hsyırlısıyla alalım bebeklerimizi
mrb kizlar benide ekleyebilirmisiniz 23 yasindayim
ilk bebegim tahmini dogum tarihim 19-06-2013
kalp atislari ve kese hala gorulmedi cunku hala dr gitmedim
gittigim gun sizlere haber veririm
:)

mrb hayırlı olsun canım bebişin

hayırlı olsun canım. maşşalah bebişine ne güzel duyurmuş sana kalp atışlarını darısı başımıza inşallah.

Allahın izniyle duyarız canım bende söylemek için direniyorum resmen çatlamamsam iyidir
Kizlar mobilden giriyorum, alinti yapamiyorum. En bastan onu soyliim:)) ciger konusunda cesaretlendim onerilerinizle. Aksama aliriz, esim hazirlar dograr falan. Actifry da pisiricem zaten. Dokunmadan pisirmis ilurum hem. Gelin beraber yiyelim:)

afiyet olsun şekerim

amin canım inşallah bizlerde duyarızz:18:
aaynen bakalım hafta sonu eşim temizliğe yardım edecek mi, gerçi sağ olsun azcık naz yapınca kırmıyo beni hiçç
ne güzel benim eşimde yapar şanlıyız kocalardan yana

kızlarrr bebişlerimizle birlikte yeni bir güne merhaba benim de kocişim sağolsun az önce muftakta yardım etti..biraz söylendi ama olsun yaptı aşkoşum beim bir de sigarayı bıraksa ne güzel olurdu

kızlarrr bebişlerimizle birlikte yeni bir güne merhaba benim de kocişim sağolsun az önce muftakta yardım etti..biraz söylendi ama olsun yaptı aşkoşum beim bir de sigarayı bıraksa ne güzel olurdu
bende aynı dertten muzdaripim canım bende sigarayı bırakmasını istiyorum ama eşim oralı olmuyor

kızlar bişe sorcam eşim grip oluyor galiba..senede 1 kez olur 1hafta yatar o da şu zamana denk geldi..korkuyorum bize de bulaşır diye..napmam gerek acaba?

kızlar bişe sorcam eşim grip oluyor galiba..senede 1 kez olur 1hafta yatar o da şu zamana denk geldi..korkuyorum bize de bulaşır diye..napmam gerek acaba?

canım valla benimki gecen hafta olmuştu şimdi de ben oldum valla..hastalık mevsimi kaçmak çok zor..öenmli olan hafif atlatmak...bol bol mandalina ye...limonata falan yap

kızlar bir de biz bugün bebişimle geç kalktık,,birkaç gündür öyle kalkıyoruz da kalktıktan sonra canım bir şey yemek istemiyor.bulantım da henüz başlamadı..henüz bişe yemedik yani.. tek başıma kahvaltı yapmayı sevmiyorum alışkın değilim pek. 5 gün yumurtalı peynirli kahvaltı yaptım ama bugün artık hiç bişe yemek istemiyorm,nolcak bnm bu halim..

canım valla benimki gecen hafta olmuştu şimdi de ben oldum valla..hastalık mevsimi kaçmak çok zor..öenmli olan hafif atlatmak...bol bol mandalina ye...limonata falan yap

şimdi "ekim ayında hamile kalıp haziran ayında anne olacaklar" topiğinden okudum.. Bal ile limonu karıştırıp içmek de çok iyi geliyormuş hem C vitamini hem de bal boğazı yumuşatıyormş.. niye böyle 2 topik var ki? orada da ayrı liste var..birleşse olmaz mı topikler? birinde olup diğerinde olmayanlar var çnkü..

Mmr cim.
Biraz daha erken yatip erken kalkmaya calis bence. Hamile olmasan bile oglene kadar uyunsugunda istah iyice kapaniyor insanda. Ben ogle yemegini bile yedim sahsen:)) bebisini dusun, biraz daha duzene sokmaya calis derim ben. Sevgiler..

Mmr cim.
Biraz daha erken yatip erken kalkmaya calis bence. Hamile olmasan bile oglene kadar uyunsugunda istah iyice kapaniyor insanda. Ben ogle yemegini bile yedim sahsen:)) bebisini dusun, biraz daha duzene sokmaya calis derim ben. Sevgiler..

:) herkesten "dinlen dinlen, tadını çıkar, bugünlerini arayacaksın uykuya hasret kalacaksın" duyunca uyudukça uyuyorum sabahları..biraz daha erken kalkmayı deneyeyim bir de..işe yarar belki :)

tembellik bende var canım üşengec oldum resmen kolumu kaldırmaya üşeniyorum bu ara..

O bende de var ben tercümanım TRT'de evde internet üzerinden çalışıyorum. Program canlı yayın ve benim yarına yetiştirmem gerekn 10 tane VTR metni tercümesi var ama gördüğünüz gibi burda takılıyorum hiç tercüme yapasım yok

Gripten, oksurmekten olecegim. Bugun ise gitmedim, insallah pztsiye toprlarim biraz. Sizlerde durumlar nasil??

Diğer haziran anneleri topiğinde de paylaştım. Bal ile limonun suyunu sıkıp karıştırıp içerseniz öksürüğe çoooook iyi geliyo. Bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti hamileliğinde içmiş. Ben de denedim çok faydasını gördüm hem de tadı da çok güzellll :)

İki ayri topic olmasina ben de pek anlam veremiyorum. Birlessek keske

evet aslında Admin demişti diğer topik kapansın bu topikten devam etsin diye millet ilk burda söyledik falan dediler..istemediler..ama bir oıraya bir oraya yazıyorum..bence diğeri kapatılmalı..bu daha önce açılmış

Son düzenleme:

Bence de biri kapansın da hangisi olduğu farketmez bi oraya bi buraya başım döndü walla :))) galiba zaten sabit olan da bu bu kalsın o zaman madem daha eski öteki topik'in admini de buranın da admini olsun... Yönetim duy sesimizi :)

Kızlar benim doktorum çiğ ete dokunma demişti...kendin yapacaksan eldiven giy istersen cnm...
Onun dışında ben de bu akşam yemek istiyorum ama karar veremedim:))

canım ben de internette okudum ilk üç ay çiğ etler hamileler için taşıdığı mikroplardan dolayı çok tehlikeliymiş. Yemek de ellemek de. Çünkü elinde ufak bi kesik olabilir ve mikrop ordan vucuduna ordan da bebişine geçebilir Allah korusun. Benim babam rahmetli hiç çiğ et (sosis çiğ sucuk salam vs.) yedirmezdi bize bu mikropları çok iyi bildiği için. hep pişirtirdi anneme. etli çiğköfte yememeye çalışılım bi de salam sosis ve sucuğu canımız çok çekerse kızartıp da öyle yiyelim. Bi de tavuk, et ve sakatatları keserken mutlaka eldiven kullanalım ve kestiğimiz tahtayı çok güzel temizleyelim hatta mümkünse limonla da temizleyelim mikropları öldürüyo biliyosunuz.
Bu arada o kadar ciğer dediniz canım çekti walla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…