canım ben p rofiline baktım en son dün girmiş ama başka topikde yazışmış arzumu ciddi birşeyi yok yaniyok canım onun için söylemedim..arzuya msj atacaktım msj kutusu dolu..ilk sayfadan değiştir..böyle orta sayfalarda karışıklık oluyor diye..o da bir kaç gündür girmiyor foruma..inşallah ciddi bişey yoktur..
evet sürüyormuş ben ilk ayımda kaldım bakalımmmm ne kadarlık oldu bebeğin :):):): iyiki iğneye geçmeden kalmışsın benimde 1 yumurtam oluşmuştu ıda tuttu inşallah bişey olmaz bebeişlerimize sağlıkla kucağımıza alırız:):):):
mrb kizlar benide ekleyebilirmisiniz 23 yasindayim
ilk bebegim tahmini dogum tarihim 19-06-2013
kalp atislari ve kese hala gorulmedi cunku hala dr gitmedim
gittigim gun sizlere haber veririm
:)
merhaba kızlar :)
dün tahmini doğum tarihimizin belli olması ile ben de artık buradayım :)
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik, doğum ve evlat nasip etsin inşallahhhh...
28 yaşındayım.
ilk bebeğim olacak inşallah.
sat: 22 ağustos
şimdilik tarihimiz de 4 haziran :)
kalp atışını da dün duyduk :) 12,10,12 yani :)
pazartesş ama kese daha yeni görünür heralde 5+4 oluyor daha çünkü senin olmuş baya beklemek çok kötü yaa duysam daha a hamile hissedicem kendimi birde herkese söyledim keşke kalp atışını bekleseyd,m şimdi pişman oldum: neyse önemli değl duyarız allahın izniyle kötü düşünmemek lazım :):):)
Kizlar mobilden giriyorum, alinti yapamiyorum. En bastan onu soyliim:)) ciger konusunda cesaretlendim onerilerinizle. Aksama aliriz, esim hazirlar dograr falan. Actifry da pisiricem zaten. Dokunmadan pisirmis ilurum hem. Gelin beraber yiyelim:)
kızlaarrrr bbiz geeldiikkkkk
bebişimin kalp atısını duydum,çok karısıktı sesler ama biseler pıtırdıyordu
kalp atıs hızının 127 olduğunu söyledi doktor.120-140 arası normal bu haftalarda dedi..
Allahım çok sükürler olsun...
darısı sizlerin basına insallah,sağlıkla keseyi de görün bebiside kalbini de
ne güzel benim eşimde yapar şanlıyız kocalardan yanaaaynenbakalım hafta sonu eşim temizliğe yardım edecek mi, gerçi sağ olsun azcık naz yapınca kırmıyo beni hiçç
bende aynı dertten muzdaripim canımkızlarrr bebişlerimizle birlikte yeni bir güne merhababenim de kocişim sağolsun az önce muftakta yardım etti..biraz söylendi ama olsun yaptı aşkoşum beim bir de sigarayı bıraksa ne güzel olurdu
kızlar bişe sorcam eşim grip oluyor galiba..senede 1 kez olur 1hafta yatar o da şu zamana denk geldi..korkuyorum bize de bulaşır diye..napmam gerek acaba?
bende aynı dertten muzdaripim canımbende sigarayı bırakmasını istiyorum ama eşim oralı olmuyor
canım valla benimki gecen hafta olmuştu şimdi de ben oldum valla..hastalık mevsimi kaçmak çok zor..öenmli olan hafif atlatmak...bol bol mandalina ye...limonata falan yap
Mmr cim.
Biraz daha erken yatip erken kalkmaya calis bence. Hamile olmasan bile oglene kadar uyunsugunda istah iyice kapaniyor insanda. Ben ogle yemegini bile yedim sahsen:)) bebisini dusun, biraz daha duzene sokmaya calis derim ben. Sevgiler..
tembellik bende var canım üşengec oldum resmen kolumu kaldırmaya üşeniyorum bu ara..
Gripten, oksurmekten olecegim. Bugun ise gitmedim, insallah pztsiye toprlarim biraz. Sizlerde durumlar nasil??
İki ayri topic olmasina ben de pek anlam veremiyorum. Birlessek keske
İki ayri topic olmasina ben de pek anlam veremiyorum. Birlessek keske
evet aslında Admin demişti diğer topik kapansın bu topikten devam etsin diye millet ilk burda söyledik falan dediler..istemediler..ama bir oıraya bir oraya yazıyorum..bence diğeri kapatılmalı..bu daha önce açılmış
Merhaba kızlae sarı ile kahverengi arası akıntım oldu biraz normalmidir:18::18:
Kızlar benim doktorum çiğ ete dokunma demişti...kendin yapacaksan eldiven giy istersen cnm...
Onun dışında ben de bu akşam yemek istiyorum ama karar veremedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?