kesinlikle kızlar herşeyi denemeyin sakın bu dönem.bende maydanoz suyu sigara nikotinini bünyeden atıyo diye içiyim dedim de.kadınlar düşük yapmak için içiyomuş onu.o yüzden bitki falan demeyin iyice araştırmadan hi bişey kullanmayın.Kızlar geçmisi okurken gördüm de..
Bi arkadasımız sanırım elifdeme grip için çay tarifi vermiş..içinde çörekotu var..
Ablam doğuma gitmeden önce 1 yemek kasığı çörek otu yedi..bir saat sonra suyu geldi:) yani doğumu hızlandırıcı etkisi varmıs,halk arasında söylenen bise bu ama doğru çıktı..:)
tavsiyem arastırın çörek otunu öyle tüketin,düsük sebebi olmasın allah korusun..
kızlaarrrr bbiz geeldiikkkkk
bebişimin kalp atısını duydum,çok karısıktı sesler ama biseler pıtırdıyordu
kalp atıs hızının 127 olduğunu söyledi doktor.120-140 arası normal bu haftalarda dedi..
Allahım çok sükürler olsun...
darısı sizlerin basına insallah,sağlıkla keseyi de görün bebiside kalbini de
Bence de biri kapansın da hangisi olduğu farketmez bi oraya bi buraya başım döndü walla :))) galiba zaten sabit olan da bu bu kalsın o zaman madem daha eski öteki topik'in admini de buranın da admini olsun... Yönetim duy sesimizi :)
canım rengi kırmızı olmadığı sürece normal diyorlar ama içine sinmiyorsa doktoruna danış
Merhaba kızlae sarı ile kahverengi arası akıntım oldu biraz normalmidir:18::18:
şimdide pembe geldi yaa,doktora ulaşabilecek bi telefon yokki
senin canın galiba protein istiyor canım, bol bol ymeek lazım zaten ama ciğeri fazla tüketme dedi benim doktorum. Konserve balık da öyle. Onun yerine ızgara tavuk, balık işte kırmızı et fln diyor. Bir kereden birşey olmaz bence ama sonrası için başka şeylerle dengele derim ben, afiyet olsunKizlar armavut cigeri istiyor canim. Yesem bisey olur mu ki?
biz anlaşma yaptık, ben abur cuburu o sigarayı bırakacak, dün akşam da uygulamaya geçtik bakalım kaç gün sürecekbende aynı dertten muzdaripim canımbende sigarayı bırakmasını istiyorum ama eşim oralı olmuyor
hemen doktora gitsin canım nasılsa ilaç kullanabiliyor. Bolca ellerini yıka, evi havalandır. Arkadaşların dediği gibi C vitamini içeren yiyecekler al ama takviye C vitamini alma.Bol su iç,günde bir bardak ıhlamur ve bolca kant (sıcak suyun içine limon ya da portakal suyu) içkızlar bişe sorcam eşim grip oluyor galiba..senede 1 kez olur 1hafta yatar o da şu zamana denk geldi..korkuyorum bize de bulaşır diye..napmam gerek acaba?
canım yakında doktor var mı? benim de geldi,ilaca başladım ben ama hamilelerin bir çoğunda geliyormuş, yerleşme kanaması olabilir ama doktora da gitmekte yarar var.İlaç kullanmıyorsun di mişimdide pembe geldi yaa,doktora ulaşabilecek bi telefon yokki
deryaerhan, keseyi görmüşsün galiba, tebrik ederim canımsıra kalp atışlarında
aa pardon neremle okumuşumamman nerdee :):):): göremedim gitti pazartesiyi iple çekiyorum ozamn inşallah yazarım iyi yada kötü burada
amman nerdee :):):): göremedim gitti pazartesiyi iple çekiyorum ozamn inşallah yazarım iyi yada kötü burada
tebrikler canım, kana gittin mi?kan değerin 1500'ü geçince kese görünür. Ondan bir-iki hafta sonra da kalp atışı duyulur. Hafta hesabı erken veya geç yumurtlama olabileceğinden tutmayabilirslm güzel anne adayları benide aranıza alırmısınız bende hamile olduğumu öğrendim daha doktora gitmedm ama sanırım 5haftalık en son adet günüm 8 eylüldü nezman kalp atısı duyulur nezman doktora gittiniz cok merak ediyorum konu cok ilerlemiş hepsini okumam mümkün değil hepimizin sağlıklı bebekleri olur insallah
aa pardon neremle okumuşumpazartesi kesin görürsün canım, hatta yolk kesesini (kesenin içinde bebek noktası ) de görürsün. hadi hayırlı haberlerini duyalım pazartesi
adet 2gün gecince 232 ydi değerim bidaha gitmedm daha cok erken ozman tesekkür ederim birde ben kilolu hamile kaldım cok kilo almam insallah sizinde karın ağrınız varmı afedersiniz ama ishal falan oldunuzmu
bende pazartesi gidicem doktara 6 haftalıksin sanırım sen göremediysen ben hiç göremem cok üzüldüm m
sen ne kadarlıksın hamilelik imzası oluşturrusan daha iyi takip edersin gözüküyor yaa ben kendim erteeldim doktor cuma çağırdı ben gitmedim kendi doktoruma gitmek için pazartesi ona gidicem hemde eltim ebe oda erken dedi hatta pazartesi için alttan baktırma diyor ama bazıları sorun olmaz diyor doktor düzgün bakarsa birşey olmuyor bakalım bana nerden bakacak:):):):)
ben takvim yapamıyorum ki ama gebelik hesaplamadan hesapladım 5haftalık diyor alttan baktırdınmı sen bişey olmaz dimi klomen kullandım hamile kalmak için 2ayda kaldım 23 yasındayım
aa ne çok ortak noktamız var bende klomenle kaldım ilk ayımda bende 23 yaşındayım )::):))::):) yok ben öğrendikten sonra hiç gimedim pazartesi gidicem işte ilkdefa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?