http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html burada linkler var canım önce tahmini doğum tarihini öğreneceksin sonra profilinde yazacaksnben persembe aksamı karnımdan baktı doktora sadece keseyi gördüm kalp atısı görülmedi pazartesi dedi
Kizlar mobilden giriyorum, alinti yapamiyorum. En bastan onu soyliim:)) ciger konusunda cesaretlendim onerilerinizle. Aksama aliriz, esim hazirlar dograr falan. Actifry da pisiricem zaten. Dokunmadan pisirmis ilurum hem. Gelin beraber yiyelim:)
canım ben de internette okudum ilk üç ay çiğ etler hamileler için taşıdığı mikroplardan dolayı çok tehlikeliymiş. Yemek de ellemek de. Çünkü elinde ufak bi kesik olabilir ve mikrop ordan vucuduna ordan da bebişine geçebilir Allah korusun. Benim babam rahmetli hiç çiğ et (sosis çiğ sucuk salam vs.) yedirmezdi bize bu mikropları çok iyi bildiği için. hep pişirtirdi anneme. etli çiğköfte yememeye çalışılım bi de salam sosis ve sucuğu canımız çok çekerse kızartıp da öyle yiyelim. Bi de tavuk, et ve sakatatları keserken mutlaka eldiven kullanalım ve kestiğimiz tahtayı çok güzel temizleyelim hatta mümkünse limonla da temizleyelim mikropları öldürüyo biliyosunuz.
Bu arada o kadar ciğer dediniz canım çekti walla :)))
şimdide pembe geldi yaa,doktora ulaşabilecek bi telefon yokki
kızlar bişe sorcam eşim grip oluyor galiba..senede 1 kez olur 1hafta yatar o da şu zamana denk geldi..korkuyorum bize de bulaşır diye..napmam gerek acaba?
bende pazartesi gidicem cok heyecanlı bi durum paylasırız doktorumuzun dediklerini nerde yasıyorsun ben bursa
takvimi nasıl yapıyorsunuz arkadaslar yardım cı olumruusnuz
canım acile falan git agrın falan var mı belki yerleşme kanamasıdır cok mu geliyo:44:
Folik asit kullanıyorum cnm..Hastane varda kadın doğumcu yokturcanım yakında doktor var mı? benim de geldi,ilaca başladım ben ama hamilelerin bir çoğunda geliyormuş, yerleşme kanaması olabilir ama doktora da gitmekte yarar var.İlaç kullanmıyorsun di mi
kkoras ne kadarlık hamilesin??? eger 4 hafta civarındaysan yerleşme kanaması oluyormuş..
ben de çok açık pembe şeklinde bir iki kere olmuştu..ama geçti hemen..belki seninki de yerleşme kanamasıdır..
bence bir süre dinlen cnm..hiçbir iş yapma
slm güzel anne adayları benide aranıza alırmısınız bende hamile olduğumu öğrendim daha doktora gitmedm ama sanırım 5haftalık en son adet günüm 8 eylüldü nezman kalp atısı duyulur nezman doktora gittiniz cok merak ediyorum konu cok ilerlemiş hepsini okumam mümkün değil hepimizin sağlıklı bebekleri olur insallah
profiline giriyorsun profil düzenle alanında var bebeğiniz doğacağı tarih diye oradan yapıyorsun ancak öncelikle doğacağı tarihi hesaplaman lazım oda normal googledende yapabilirisn benim bir 12 çıkyor bir 13 haziran çıkıyor bende 12 haziran yaptım sonuçta odaha erken ):):):):)::)
oldu oldu
Ağrı yok cnm..Öyle kıpkırmızı kan da değil..Pembemsi bişey..Satım 2 eylül ..9 ekimde hcg testi yapıldı.219.98 ..Endişeliyim cnm..
Folik asit kullanıyorum cnm..Hastane varda kadın doğumcu yoktur
Bilmiyorum ki cnm ..sat 2 eylül doktor hiç bakmadan 4 haftalıksındır dedi.17. sinde ultrason.21 inde kontrol var..Değerimde 219.98(9 ekim)
tahmini doğum tarihlerimiz aynı:) sen keseyi görmüş müydün?
canım mnsroz günaydın..benim sat 29 ağustos dün gittim doktora kalp atışını duyamadım dedi bizde çok üzüldük sonra çok güvendiğimiz bir doktorumuz daha gittik oda daha çok küçük olduğunu söyledi.hcg istedi yaptırdım şükür sonuç iyi çıktı..şimdi tekrar doktorumu arayıp ne zaman geleyim diye sorucam..ama bana 6 hafta çok küçük seni boşuna çağırmışlar dedi..yani boşu boşuna sıkıntı çektik..şimdi sanırım 7 haftayı biraz geçince gidicem...sana ne dedi doktor canım???bu arada uykum çok azaldı erken kalkıyorum gördüğün gibi :)))
kızlaarrrr bbiz geeldiikkkkk
bebişimin kalp atısını duydum,çok karısıktı sesler ama biseler pıtırdıyordu
kalp atıs hızının 127 olduğunu söyledi doktor.120-140 arası normal bu haftalarda dedi..
Allahım çok sükürler olsun...
darısı sizlerin basına insallah,sağlıkla keseyi de görün bebiside kalbini de
Kızlar benim doktorum çiğ ete dokunma demişti...kendin yapacaksan eldiven giy istersen cnm...
Onun dışında ben de bu akşam yemek istiyorum ama karar veremedim:))
''deryaerhan'' yanlış hatırlamıyorsam sanırım sen sormuştun öncelerinden klomen le hamile kalan varmı diye:44:
bende tedavi gördüm 3 ay klomen,glifor,estrofem kullandım klomen bu aylarda bana hiç etki etmedi iğne tedavisine geçiceğim ay sadece glifor kullandırttı doktorum çünkü umut yoktu yumurtalarım gelişmiyordu ve ben o ay hamile kaldım, gerçek bir mucize yaşadık biz.
aldığımız iğnelerde buzdolabında bekliyordu geri iade ettik. sanırım klomenin kullanıldıktan sonra da etkileri sürebiliyormuş.
kızlarrr bebişlerimizle birlikte yeni bir güne merhababenim de kocişim sağolsun az önce muftakta yardım etti..biraz söylendi ama olsun yaptı aşkoşum beim bir de sigarayı bıraksa ne güzel olurdu
şimdi "ekim ayında hamile kalıp haziran ayında anne olacaklar" topiğinden okudum.. Bal ile limonu karıştırıp içmek de çok iyi geliyormuş hem C vitamini hem de bal boğazı yumuşatıyormş.. niye böyle 2 topik var ki? orada da ayrı liste var..birleşse olmaz mı topikler? birinde olup diğerinde olmayanlar var çnkü..
SAT'ına göre 6 haftalıksın cnm...benim SAT 31 Ağustos ve bugun (6+1)im mesela...
Bence bir doktora danış durumu, fazlalaşırsa da hemen hastaneye git cnm...
ama içini de ferah tut çünkü birçok hamişin boyle akıntısı oluyormuş...artmadığı sürece bence normal...
bol bol dinlen annesi...
keseyi persembe aksamı gördüm de bebeği göremedm pazartesi gel dedi insallah görürüm canım sen gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?