2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben persembe aksamı karnımdan baktı doktora sadece keseyi gördüm kalp atısı görülmedi pazartesi dedi

Son düzenleme:
Kizlar mobilden giriyorum, alinti yapamiyorum. En bastan onu soyliim:)) ciger konusunda cesaretlendim onerilerinizle. Aksama aliriz, esim hazirlar dograr falan. Actifry da pisiricem zaten. Dokunmadan pisirmis ilurum hem. Gelin beraber yiyelim:)

Ahahaaa afiyet şeker olsun:)))) valla benim de istiyor sabahtan beri..

şimdide pembe geldi yaa,doktora ulaşabilecek bi telefon yokki

kkoras ne kadarlık hamilesin??? eger 4 hafta civarındaysan yerleşme kanaması oluyormuş..
ben de çok açık pembe şeklinde bir iki kere olmuştu..ama geçti hemen..belki seninki de yerleşme kanamasıdır..
bence bir süre dinlen cnm..hiçbir iş yapma

kızlar bişe sorcam eşim grip oluyor galiba..senede 1 kez olur 1hafta yatar o da şu zamana denk geldi..korkuyorum bize de bulaşır diye..napmam gerek acaba?

Bence bol bol C vitamini al şimdiden cnm..tedbirini almış olursun biraz...bi de ballı limonlu sıcak su yap iyi geliyor diyorlar:)

takvimi nasıl yapıyorsunuz arkadaslar yardım cı olumruusnuz

profiline giriyorsun profil düzenle alanında var bebeğiniz doğacağı tarih diye oradan yapıyorsun ancak öncelikle doğacağı tarihi hesaplaman lazım oda normal googledende yapabilirisn benim bir 12 çıkyor bir 13 haziran çıkıyor bende 12 haziran yaptım sonuçta odaha erken ):):):):)::)

Son düzenleme:
canım acile falan git agrın falan var mı belki yerleşme kanamasıdır cok mu geliyo:44:

Ağrı yok cnm..Öyle kıpkırmızı kan da değil..Pembemsi bişey..Satım 2 eylül ..9 ekimde hcg testi yapıldı.219.98 ..Endişeliyim cnm..

canım yakında doktor var mı? benim de geldi,ilaca başladım ben ama hamilelerin bir çoğunda geliyormuş, yerleşme kanaması olabilir ama doktora da gitmekte yarar var.İlaç kullanmıyorsun di mi
Folik asit kullanıyorum cnm..Hastane varda kadın doğumcu yoktur

Bilmiyorum ki cnm ..sat 2 eylül doktor hiç bakmadan 4 haftalıksındır dedi.17. sinde ultrason.21 inde kontrol var..Değerimde 219.98(9 ekim)

merhaba, ben 6+2 de duydum canım.

canım biz seninle hemen hemen aynıyız benimde 14 16 haziran tahmini doğum tarihi cıkıyor :)

SAT'ına göre 6 haftalıksın cnm...benim SAT 31 Ağustos ve bugun (6+1)im mesela...
Bence bir doktora danış durumu, fazlalaşırsa da hemen hastaneye git cnm...
ama içini de ferah tut çünkü birçok hamişin boyle akıntısı oluyormuş...artmadığı sürece bence normal...
bol bol dinlen annesi...

canım benimde doktor daha küçük dedi,bebeği bile doğru düzgün göremedik.sadece kese vardı.haftaya bugüne randevu verdi.inşallah ozaman duyarız:))benimde uykum azaldı heyecandan mıdır nedir bilmiyorum

canım hayırlı olsundarısı bizlere inşallah...

Kızlar benim doktorum çiğ ete dokunma demişti...kendin yapacaksan eldiven giy istersen cnm...
Onun dışında ben de bu akşam yemek istiyorum ama karar veremedim:))

canım neden çiğ ete dokunmanın zararı var anlamadımben geçen gün baya bi etle haşır neşir olmuştumda:18:

canım benim doktorum gliforu bıraktırdı bana.sen de bırakmışmıydın?bazı doktorlar devam ettiriyorlar kafam karıştı valla:26:

kızlarrr bebişlerimizle birlikte yeni bir güne merhaba benim de kocişim sağolsun az önce muftakta yardım etti..biraz söylendi ama olsun yaptı aşkoşum beim bir de sigarayı bıraksa ne güzel olurdu

benimde eşim çok içiyor yane yapsakta bıraktırsak bunları

canlarım bencede iki topik çok gereksiz.hem parçalanıyoruz hemde paylaşımlar azalıyor.bencede herkes burda toplansın.olmadı nete daha çok giren kimse o olsun listeyi tutan...

kızlar herkese merhaba..arada mobilden girip okudum sayfaları ama cevap yazamadım sonra geldi de selam vermedi demeyin
yeni gelen tüm arkadaşları tebrik ediyorum sağlıklı bir hamilelik geçirmelerini diliyorum,umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
beni sorarsanız bulantım çok çok fazla,arada bi bacağıma kramp giriyor,ve sürekli uyku modundayım akşam 10 u zor görüyorum.işte böyle geçiyo günler..salı günü de doktor randevumuz var umarım kalp atışını duyabilirz

Umarım öyledir cnm

keseyi persembe aksamı gördüm de bebeği göremedm pazartesi gel dedi insallah görürüm canım sen gördünmü

yok canım ben geçen pazartesi gittim ilk defa doktora. o zaman kese görünmüyordu daha..rahim kalınlaşmaya başlamış dedi sadece. salı günü gel görürüz demişti. salıyı bekliyorum ben de işte..

canım neden çiğ ete dokunmanın zararı var anlamadımben geçen gün baya bi etle haşır neşir olmuştumda:18:

msnrozcum asağıda bi siteden alıntı var..doktorum eger elinde yara falan olursa çiğ etten bu hastalığın sana geçme ihtimali olabilir dedi..ozellikle kıyma mesela...
o yüzden ben pek çiğ ete yanaşmıyorum...bence sen de uzak dur cnm...hatta doktor kedi köpek gibi hayvanlardan da uzak dur bir süre dedi((

Toksoplazma enfeksiyonu, Toxoplasma Gondii adı verilen parazitin vücuda girmesiyle oluşan bir hastalıktır. Parazit bazı hayvanların vücutlarında bulunur ve bu hayvanların etlerininin pişirilmeden ya da az pişmiş yenmesiyle insana geçebilir. Paraziti taşıyan evcil kedilerin dışkılarında bulunan parazit de insana bulaşma yollarından birini oluşturur"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…