2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Aay evet ben de duramıyorum içim gidiyor, ilk zamanlarda ve hastane için gerekli olan şeyleri yavaş yavaş almayı düşünüyorum ama odası bebek arabası falan için erken gibi geliyor bana da,kıyafeti de fazla almayın diyorlar, anannesi de zaten maşallah şimdiden baya bi şey yaptı:)

Allah tamamına erdirsin zeyyno, senin dediğin de mantıklı maddi durum normal bizim daha düğünden kalan borçlarımız var ödemeye devam ettiğimiz, bir yandan gene gerekli şeylerini alıp kenara atmak lazım

Şöyle becerikli anne adaylarına özeniyorum valla bizde artık iğne oyası, örgü işlerine ananne bakıyor:) Evet özel olarak çıkmayı düşünmüyorum ama çok bayıldığım bi tulum bi battaniye falan da görürsem belki atıveririm sepetime :)

bende işte durmak zor ama napim acele etmenin anlamı yok çok çok beğendiğim birşey olursa alırım da arabası beşiği felan çokk erken onlar için :) ohoh bana daha kimse birşey yapmadı bakalım kayınvalidem yapıcak mı :) saolsun bana yapmıştı torununa hayl, hayli yapar heralde:)

Allah tamamına erdirsin zeyyno, senin dediğin de mantıklı maddi durum normal bizim daha düğünden kalan borçlarımız var ödemeye devam ettiğimiz, bir yandan gene gerekli şeylerini alıp kenara atmak lazım

tşkler canım. dedigim gibi sen kendi maddi şartlarını göz önünde bulundurarak hareket et, erken yada geç almalıyım diye kendini şartlama. sonuçta herkesin istedigi şeyler farklı. belkide sen çok fazla şey almayacakda olabilirsin. çok şey istiyorda olabilirsin.. benim listem baya bir uzun oldugu için mecburen başlamam gerekti ki inan bana alışverişe başlayınca ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksın :)))

Kızlar ben bebeğimin tekmelerini artık çok rahat hissediyorum pazar itibarı ile ilk tekmemi yediiimmm
Ben zaten herşeyini çok erken hissetim bizim kız çok aceleci çıktı 10 günde önden gidiyo allah vere 18 inde ben evlenicem demese

Henüz karar vermedim ama araştırmak isterseniz diye şimdiden aklımdakileri paylaşabilirim.

Travel sistem olacaksa;
Concord neo veya kraft twist travel sistem
Diğeri olacaksa;
Maclaren XT ve maxi cosy ana kucağı
off bu bebek arabaları of, yılbaşı akşamı ben hala bebek arabası araştırıyorum kraft twist pek beğendim ve mağazaları aramaya koyuldum. Geri dönüşler olduğu için Hello Baby o modeli getirmeyi bırakmış. 10 kişiden biri iade ediyormuş. Satıcının söylediğine göre de güvenlik ile ilgili bir sorunu varmışyazık oldu,listemde epey ön sıralara oturabilirdi

kızlar bende süt sağma makinesine araştırmasına koyuldum. herkes elektrikli dio ama elektrikliler de çok pahalı. manuel almayı düşünmüorum gerçi ama acaba doğumdan sonra mı alsam.

aaaaa nasıl yani? eledik mi yani onu? neymiş problem? ay gitti favorilerimden biri o zmn

kızlar bende süt sağma makinesine araştırmasına koyuldum. herkes elektrikli dio ama elektrikliler de çok pahalı. manuel almayı düşünmüorum gerçi ama acaba doğumdan sonra mı alsam.

bana yeni doğum yapmış biri kirala dedi kafam karıştı, o 3 aylık kiralamış hastaneden. ben ilk defa duydum böyle bişeyi, çok yakınım olan biri değildi ortam da müsait değildi detay soramadım. o elektrikli olan pahalı olan bir modelmiş satın almamış kiralamış.

2. elleri de var aslında. kiralayana kadar o daha mantıklı. ilerde de kullanılır. ama işte hijyen açısından tiksinirmiyim ki. 2. el eşyaları pek kullanamam. ortak kıyafet falan da kullanamam mesela. mecbur kalırsam 2. el alırım sanırım ama

kızlar bende süt sağma makinesine araştırmasına koyuldum. Herkes elektrikli dio ama elektrikliler de çok pahalı. Manuel almayı düşünmüorum gerçi ama acaba doğumdan sonra mı alsam.

canım belkide süt sağma makinası lazım olmayacak sana araştır tabi ama hemen alma göğüs ucun yoksa o ayrı bi durum tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…