- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
kızlar ne çok erkek annesi var ya bu sene erkek bebek yılı galiba, ben benmkini hep kız hissediyordm aama bu yoğunluğu gördkten snra erkek de olabilr diyorum şimdihiiiç farketmez Rabbim hayrlı evlat nasip etsin herbirimize inşallah , dr. kontrolüm 14 ünde, 3 lü test için gittiğimde işte, çok sabırsızlanıyorum aslında, aacaba diyorum randevu alıp başka bi dr.a mı gitsem 14 ünü beklemden ne dersiniz?
Evet canım Fatihe devam ediyorum. Oğlum olacak inşallah. 17.haftanın sonuna doğru gittiğimde öğrendim. Hemen söylemedi doktor netleşsin dedi. Biz de bekledik.
Şu pembeler, somonlar beni benden alıyor ama renk çetelem mavi,sarı, yeşil, beyaz ve krem. Oğluşumun hiç mavi bir şeyi yok. Annesi gibi rengarenk olacak. Ben onu sarılarla civciv gibi yapıcam inşallah
İyi haftalar kızlar!
Koşu bandında yavaş ya da normal tempo yürüyüş yapıp yapamayacağımızı aranızda doktoruna soran oldu mu ya da bir şekilde bilgisi olan var mı?
Benim işim bilgisayar başında oldugu için ve haliyle daha hareketsiz bir yaşamada girdiğim için cok kilo almaktan endişeliyim. Özellikle basen ve bacaklarım da kilo almaya elverişli bölgelerimdir,ee göbekte ki bebekle de birleşince tostopak birşey olacagım sanırım:)) Endişeliyim yani hangi spor hareketleri sakıncalı olur bilemediğim için de sanırım bu durumda en risksiz gibi görünen yürüyüş yapmak.
Fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Selaam hamiş anneleer,hepinize mutlu sağlıklı bebişlerinizle güzel seneler diliyorum...yılbaşı tatilinden dolayı pek fazla giremedim...bu arada doktorumuz aradı,3lü test sonuçlarıız güzel çıktı.şöyle derin bir nefes aldık...bu zmna kadr hiiç alışveriş ypmamıştık,dün eşimle alışveriş merkezinde dolaşırken oğluşumuza ciciler aldıkbi heveslendim,normalde hemen yorulan ben yorgunluğumu bile unuttum birde siz bebişlerinize uzun kollu çıtçıtlı bodyleri yada kışın giyeceği giysileri alırken kaç beden aldınız?ben dün çok kararsız kaldım,6-9aylıkmı 9-12 aylıkmı alsam diye??? bu arada bebek arabası araştırmalarımız tam gaz devam ediyor..concord neo da karar kılmış gibiydik ama dün gittiğimiz bi mağazadaki satıcı bugaboo markayıda önerince kafamız karıştı tekrardan...bakalım biraz daha araştırcaz galiba...
Erkek anneleriiiii isim düşündünüz müüüü:))))
Canım bende çok merak etmiştim kendi doktoruma 2 hafta önce gitmiştim. Kendi doktoruna gidersen tamam ama başka doktora gitme derim benBir de tatlı mı yiyorsun tuzlu mu. Benim 2. gebeliğim az çok öğrendim bu işleri dermişim :)) Sen ne hissediyorsun bir de o çok önemli:)) Hayırlısı olur inşallah:))
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum...bu ara anne-bebekle ilgili okuduğunuz kitaplar varmı?yada tavsiye edebileceğiniz kitaplar varmıdır?ben bu aralar anne-bebek iletişimiyle ilgili kitaplara taktım kafayı ama araştırıyorum sürekli anne çocuk iletişimiyle ilgili var..ama çocukluktan önce anne karnındaki ve yeni doğmuş 1 yaşa kadar olan zman zarfındaki iletişimin çok önemli olduğunu düşünüyorum...bununla ilgili kitaplar araştırıyorum..tavsiye deceğiniz kitaplar varsa paylaşırsanız sevinirim...
Erkek anneleriiiii isim düşündünüz müüüü:))))
canm agrılar için hiç endiselenme bende de var inanılmaz sırt ve kasık agrısı bikaç sabah resmen kitlendim zor duzeldım
doktora sordum bu hfatalarda bekliyoru zaten normal dedı rahım genişledigi ve kaslar gerildiği için oluyomus cok normal yani magnezyum verdi bana ama her içişimde kustum o yuzden devam edemedim bu kasılmalara iyi geliyomuş
erkek annesiyim insalla cumartesi kesinlesecek, dusundugum isimler: Doga, Ruzgar, Isık, Alkan ve Hayat.. esim Doga ve Ruzgar'a sıcak bakıor digerlerini istemiyor simdilik.
erkek annesiyim insalla cumartesi kesinlesecek, dusundugum isimler: Doga, Ruzgar, Isık, Alkan ve Hayat.. esim Doga ve Ruzgar'a sıcak bakıor digerlerini istemiyor simdilik.
kızlar ne çok erkek annesi var ya bu sene erkek bebek yılı galiba, ben benmkini hep kız hissediyordm aama bu yoğunluğu gördkten snra erkek de olabilr diyorum şimdihiiiç farketmez Rabbim hayrlı evlat nasip etsin herbirimize inşallah , dr. kontrolüm 14 ünde, 3 lü test için gittiğimde işte, çok sabırsızlanıyorum aslında, aacaba diyorum randevu alıp başka bi dr.a mı gitsem 14 ünü beklemden ne dersiniz?
magnezyumu iç mutlaka önemliki aksatmadn ilaçlarınızı kullanın o kadar da kötü deil ya.magnorm kullanıyrm bende portakallı gibi sandoz işte çözünnce içyrm..
ben yenidogan hic almadim, son gunlerde (cocugun kilosuna gore 4u gecerse yenidogan olmuyormus)yenidogan alacagım. onun disinda yaz icin 0-3 ve 3-6 ay kolsuz atlet gibi veya yarım kollu citcitli body, havlu tulum ve uzun kollu body ve alt alıcam. 2-3 tanede gezme icin sort kot tshirt gibi seyler.
kis icinse yani kazak pantalon vs 3-6 veya 6-9 aylık alıyorum. Kis icın cok almayacagım cocuk 4 kilo dogar her ay 1-1.5 kilo alırsa Aralık ayına 10 -12 kiloyu gecer ozaman 6-9 da olmaz 9-12 de:)
ben de su kitaplar var:
Harvey Karp -Mahallenin en mutlu bebeği - kolik bebekleri susturma rahatlatma teknikleri uzerine.
Elizabeth FENWICK - Annelik Ve Bebek Bakımı - yilbasinda hediye geldi, renkli resimli bir kitap 3 yasina kadar cocuk bakımı temalı
Tracy Hogg - bebek bakımında mucize çözümler - basucu kitabı gibi ama dili cok sıkıcı, lazım oldukca okuyacagım simdilik gitmiyor.
Bir de onerdikleri.
Annelik Akademisi - Bebeim - Kolektif - %20 indirimli : Kitap | idefix.com
Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı - Ayşe Öner - %20 indirimli : Kitap | idefix.com
Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler - Arlene Eisenberg - %20 indirimli : Kitap | idefix.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?