Erkek anneleriiiii isim düşündünüz müüüü:))))
Herkese selammm.
Pat diye konuya gircem ama benim vücudumdaki tüyler büyümüyor artık çok yavaşladı ve seyreldi. Sakın şikayet ettiğimi sanmayın elbette bu harika bişey ama merak ediyorum benim gibi olan varmı diye. Cevap verirseniz sevinirim. Sevgilerr.
Herkese selammm.
Pat diye konuya gircem ama benim vücudumdaki tüyler büyümüyor artık çok yavaşladı ve seyreldi. Sakın şikayet ettiğimi sanmayın elbette bu harika bişey ama merak ediyorum benim gibi olan varmı diye. Cevap verirseniz sevinirim. Sevgilerr.
benim bacaklarımda tuyler buyumuyor.hatta 4 ayda agda gerektirmedi. ama kasıkve koltuk altım her zamanki gibi uzuyor. Soyle birsey vardı tuyler hızlı uzatsa erkek, uzamazsa kız diye hormonlardan herhalde.. bana erkek dendi yani tutmadi:)
kızlar ben geçen hafta cumartesi muayene olmuştum doktorum 2 hafta sonra geldi 4lü tarama testi yapılcak dedi.bugun muayene için aradığımda hem test ücreti hem muayene ücreti talep edileceğini öğreniyorum.normalde kontrol süresine girmiyor mu tekrar muayene ödemem gereksiz deil mi sizlerinde öyle mi merak ettim.
benim bacaklarımda tuyler buyumuyor.hatta 4 ayda agda gerektirmedi. ama kasıkve koltuk altım her zamanki gibi uzuyor. Soyle birsey vardı tuyler hızlı uzatsa erkek, uzamazsa kız diye hormonlardan herhalde.. bana erkek dendi yani tutmadi:)
Su icemeyen hamilelere oneriler:
Suyun onemlini hepimiz biliyoruz ozellikle vucud elastikiyeti ve catlaklar icin, sonra sindirimi kolaylastırmak icin su sart.
Ben cok icemiyordum cay kahve icmeyince suya abanmam gerektiği icin biraz arastırdım ve denedim, kesinlikle daha cok su iciliyor. Sizinle paylasmak isterim.
- Omega 3 hapi - hem agizda kotu tat birakıyor hem de inanilmaz susatiyor, doktorunuz oneriyorsa mutlaka kullanın faydasını gorursunuz.
- Suyu 500 ml ya da 1000 ml lik sisede ya da surahide icmek, ozellikle calisiyorsaniz cok ise yarıyor.
- Suya salatalık veya limon ya da tatlı seviorsaniz haslanmis (komposto gibi) meyve eklemek
- saat basi 1 bardak icmek boylece en az 10 bardak iciliyor.
Bugaboo'yu portbebe ile birlikte mi alacaksın? Ben ilk 6 ay bebeğin ana kucağında olmasını daha rahat bulduğum için travel sisteme daha yakınım açıkçası. bu sebeple concord neo diyordum ve bugaboonun portbebesini de hiç sevmedimama bugün baktım bugaboo beeyi maxi cosi ana kucağıyla kullanabilirsiniz diyor adaptör yardımıyla. eğer öyle ise bunu da düşünebilirim. sen nasıl kullanıcan onu merak ettim. Ana kucağını ilk 6 ay sadece oto koltuğu gibi kullanıp doğumdan itibaren bebek arabasını mı kullanıcan?
kızlar ben de sürekli bebek arabalarına bakıyorum... Cidden çok zor bir seçim olacak heralde... ben graco evo yu çok çok beğendim ama sanıyorum daha gelmemiş, bu sene gelecek belki ocak sonu cnr daki fuarda olacaktır diye düşünüyorum. Yalnız muhtemelen fiyatları yüksek olacakEşim de bu konuda uygun fiyatlı birşey almak fikrinde... Bugün 500 liralardan 1000 liralara çıktığımı söylüyordu, yakınıyordu. Daha doğrusu 700-800 lere çıkmışım, yakında 1000 lira dersin sen biliyorum diyor... Bir yandan da alacağım tek büyük şey bu olacak. Başka büyük bir masraf olmayacak, birden çıkan... Oda falan da yapmayacağım bir süre... Ne yapmalı bilemiyorum...
Bir de martta ispanyaya gideceğim, oralarda şu marka daha ucuz olur, olmaz falan bir fikri olan var mı? Hem almak istiyorum hem de acele edip üzülmek istemiyorum... Zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?