Allah allah canım ilk defa duydum bu afsyi
ama doktor zaten öyle bi inceliyorki ultrasonda omurgasını
ölçüm felan yapıyo her gittiğimizde
senin doktorun neden bu testi yapma gereği duydu sordun mu
inşallah bi aksilik yoktur
Mevecim anladım ama nefes darlığın çıksa doktoruna bildirseydin inşallah gecer tekrar gecmiş olsun
Lala: sana da merhaba canim benim de ikili test sonucum iyi çıktı üçlüyü doktorum önermedi bende zaten istemedim ama dediğin şeyi bende ilk defa duyuyorum doktorum böyle birsey söylemedi ama merak ettim İki hafta sonra gideceğim o zaman sorarım
arkadaslar herkese tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın allah herkese saglıklı ve mutlu bır hamılelık gecırıp hayırlısı ıle saglıklı bır sekılde evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın doktorum ayrıntılı ultrason cektır dedı ben anadolu yakasında oturuyorum umranıye tarafında bunu yapan ve ucretlerını bılen varsa bana yardımcı olacaklar varmı acaba hastanelerı tam olarak bılmıyorum bende yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
Canım merveyede yazdım afp testin adı omurga boşluğu varmı diye bakılacakmış sorarsan sende canım sevinirim benim 25 ocakta randevum
Canım yanlış yazmışım Afp alfa protein 3 lü test yapılmayacak değerlerim iyi diye bu test de 3lü terşn içinde olan bir testmiş.bitek benmiyim bu testi yaptıran diye merak ediyorum yani 3 lüyü ya istiyor doktorlar ya istemiyorlar.
Tamam canim ben sorarım seni haberdar ederim inşallahhem bakalım bizede öyle birsey uygulanacak mı teşekkür canim
Haa anladım canım
ya inşallah bi sıkıntı yoktur ne zaman yapılacak
doktoruna sorsaydın iyice illiğini çilliğini cnm
keşke sorsaydım ya soracağım o kadar çok soru oluyorki
artık kağıda yazıp gidiyorum kağıdı çıkarınca doktorum gülümsüyor:)
bidahaki kontrolümde soracağım inş sağol
Yok canım sanmıyorum azcık şüphesi olsa söylerdi doktorum inşallah hayırlısı içim hep rahat şülürler olsun bebişimle ilgiliöğrenince yazarım sizede
Sende sagol canim gercekten öyle unutkanlıktan mı yoksa heyecandan mı bilmiyorum bebişimi gördüğüm zaman herseyi unutuyorum valla inşallah sağlicakla sorunsuz bir sekilde kucağımıza alirda bu çektiğimiz sıkıntıları unuturuz
Dün esım cok yaramaz bu bebek seni cok üzüyor dedi bende olsun onun canı sagolsunda ben raziyim valla şimdiden laf ettirmiyorumcanim bulantilarin geri mı geldi yanlış hatırlamıyorsam tabi
bencede canım sen içini ferah tut aynen
tedbir amaçlı yapacaktır doktorun
sonuçları muhakkak paylaş bizimle
güzel haberlerini bekliyoruz
evet banada öyle oluyor bebeği gördüğüm zaman helede doktor ölçümlerini yapıp bi sıkıntı yok dediğinde
dünyalar benim oluyor ağzım 5 karış açılıyor doktorun söylediklerini duymuyorum bile allahtan eşimin hafızası iyi
benim eşimde diyor seni çok yoruyor diye ama olsun annelik kolay mı öyle dedim:)
evet geri geldi ya ben inat ettim kusmayayım diye ama malesef tuttum tuttum sonra yerlere kustum
bide onu temizlemekle uğraştım
yaa 19. haftadayım hala geçmedi
İyi günler annişler, yılbaşından beri sessizim bildiğiniz tatsız mevzudan ötürü..burada konu gereği hamilelik heyecanlarımızı paylaşıyoruz acısıyla tatlısıyla..yılbaşı günü canım gerçekten çok sıkıldı yazılanlara,silindiğini yeni farkettim.. bazı konularda hepimizin hassasiyeti olabilir,farklı şeyler de düşünebiliriz ama yargılamak yanlış geliyor bana onun yerine sadece güzel güzel dileklerimizi iletelim mümkünse..yoksa ben hiç sevmem atışmayı,ayrıca 'ranana' arkadaşım seni şikayet ettiğimi elime bir şey geçmediğini yazmışsın ama inan ben seni şikayet etmedim. biliyorsun ki yazılanlar okunuyor , sana ceza vermeyi uygun görmüşler benimle bir ilgisi yok onu belirtmek istedim...
bu dönem hepimiz kırılganız,hassasız birbirimize verdiğimiz destek çok önemli diye düşünüyorum,umarım bunu kaybetmeyiz.. hepinize güzel günler..
ya benm kızım mı olcak oğlum mu? Bişey hisseden yok mu hiç
İyi günler annişler, yılbaşından beri sessizim bildiğiniz tatsız mevzudan ötürü..burada konu gereği hamilelik heyecanlarımızı paylaşıyoruz acısıyla tatlısıyla..yılbaşı günü canım gerçekten çok sıkıldı yazılanlara,silindiğini yeni farkettim.. bazı konularda hepimizin hassasiyeti olabilir,farklı şeyler de düşünebiliriz ama yargılamak yanlış geliyor bana onun yerine sadece güzel güzel dileklerimizi iletelim mümkünse..yoksa ben hiç sevmem atışmayı,ayrıca 'ranana' arkadaşım seni şikayet ettiğimi elime bir şey geçmediğini yazmışsın ama inan ben seni şikayet etmedim. biliyorsun ki yazılanlar okunuyor , sana ceza vermeyi uygun görmüşler benimle bir ilgisi yok onu belirtmek istedim...
bu dönem hepimiz kırılganız,hassasız birbirimize verdiğimiz destek çok önemli diye düşünüyorum,umarım bunu kaybetmeyiz.. hepinize güzel günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?