2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Çok geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun

Parapen icermeyen krem kullanılması tavsiye ediliyor. Lierac, Bella B, Mustela, Clarins iyi oldugunu duydugum markalar. Ama forumlara bakarsanız "hic işe yaramadı" diyen de var " çok memnunum hiç çatlağım olmadı" diyen de. Yani tamamen yapıyla alakalı. Hamilelikten önce gergin böyle taş gibi karnınız varsa, birden kilo alırsanız, çok su içmez ve iyi nemlendirmezseniz, aileden çatlak hikayeniz varsa ne krem kullanırsanız kullanın çatlarsınız diyorlar.

ben de 32 yasindayim, ense benim de 1.6mm yas riskim 630 cikti. ama ikili test 2300 dü senin daha düşük. Bu normal yaştan dolayı. Bence risk düşük. 4lü yaptırcak misin? Doktorun ne dedi? Benimlkiyapmayalım dedi ama cumartesi yaptircam 17+0da, eğer risk cikarsa detayli ultrasona erken girebilmek için randeum 20+4'te çünkü.

Sağol canım inşallah, amniyosentez olmak dert değilde sonucun çıkması 3 haftayı buluyor nasıl beklerim onu bilmiyorum.. Umarım iyi haberler verebilirim.

Mınikkus Aminosentez yaptırırken "hızlı sonuc" istiyorum dersin, ozaman riskli 3 kromozoma once bakıp 3 gun icinde veriyorlar. En azından down, edward vs sendromları var mı ogreniyorsun.

Hayırlı olsun canım. Ben doga koymayı dusunuyorum ogluma Doruk Doga uyumlu gibi. Gerci yasları yakın kardeslere cok yakın isimler koymayın diyor psikologlar cocugun kisiliğini etkilermis. Ama sen uyumlu sordun diye bir kac isim yazayım. Daghan, Derin, Dora, Duhan.

cinsiyetini öğrenmedim daha 12sine doktor randevum var ama dayanamıycam bu gün 8 i için başka bir doktordan randevu aldım daha erkene bulamadım. Önümüzdeki hafta öğrenicez kısmetse.

hııım tahninde bulunacaktım erkekler çok hareketli olur o yüzden hissediyosundur diyecektim o zman senin kisi pipicandır
canım ben yaptırmadım ama en önemlisi ense kalınlığı dedi seninkide normLMİŞ,doktorum inşallah hiç bi sorun yoktur rabbim hayırlı sağlıklı ewlatlar versin inşallah...

Ben hiç bişey yaptırmadım alllah göstermesin bi sorun olsada engellenemez zaten rabbimden gelene razıyız ,
ama ayrıntılı ultrasonum var önümüzdeki hafta bebişimin organları incelenecek onu yaptıracam inaşallahh..

kayın babişin adı ne ki:26::26:

Günaydınnnnn kızzzzlarrrrr detaylı ultrason için randevu alan varmııı ben şafak sayıyorumm 12 sine aldımm :)

neyini düşünüyosunn süper çıkmış sonuçların

Çok sağol canım. Duaların için amin diyorum.. Allah razı olsun..

Sağol canım inşallah, amniyosentez olmak dert değilde sonucun çıkması 3 haftayı buluyor nasıl beklerim onu bilmiyorum.. Umarım iyi haberler verebilirim.

Benim pazartesi günü 3. haftam olacak Gerçekten çok ama çok zor bir bekleyiş. Tarif bile edemiyorum. İnsanın kalbinin üstüne bir taş oturuyor. Ve sürekli orada kalıyor. Öyle ki , yemek yerken, dizi izlerken, gezerken her an aklına geliyor. Allah kimseye yaşatmasın. Ben bu süreci dua okuyarak geçirdim. Beni sadece dualar rahatlattı. Yoksa insan gerçekten delirebilir Bakalım ben sürecin sonuna geldim. İnşallah umutlu bekleyişim sevinçle son bulur.

Minikuss sen benim gibi çok stres yapma canım. Ben çok kötü günler geçirdim. Sen kendini sakinleştirmeye çalış. Süreci daha rahat geçirirsin inşallah. Dualarım seninle

Ne güzel bir şey yapmışsın umarım küçük kız iyileşir, duasıda bebeğine ulaşır.

İnşallah Allah dualarımızı kabul eder..Tüm bebeklerin ve benim bebeğimin de sağlığı için duacıyım..

Günaydınnnnn kızzzzlarrrrr detaylı ultrason için randevu alan varmııı ben şafak sayıyorumm 12 sine aldımm :)

Benim ayrıntılım 30 ocakta.
14 ocakta da doktor kontrolümüz var bakalım.

Çok geçmiş olsun. Geçip gitmiş olsun inşallah.

Hayırlı cumalar herkese. Dün topiğe girememiştim. Cinsiyet öğrenenler olmuş, tebrik ederim. Testleri olumsuz çıkanların da Allah yardımcısı olsun. Sizi ve miniklerinizi korusun.

akasyacım Rabbim yar ve yardımcın olsun ne zamanalıcaksın sonucu

cnm çok büyük geçmiş olsun , neler atlatmışsın öyle biz burda karın ağrımızdan , miğde bulantımızdan yakınırken.... Geçirdiğin operasyona hem üzüldüm hem de bebişinle iyi olabilmene sevindim cnm bundan sonra inşallah doğuma kadar hiçbir sıkıntı çekmezsin cnm.

nurcancım,neler atlatmışsın öyle(çok üzüldüm,Allaha şükür atlatmışsın,çok çok geçmiş olsun.sana ve bebeğine sağlıklı bir ömür diliyorum...

benim daha çok var,ayın son günü.ben mi geç aldım?sizler mi erken gidiyorsunuz acep:44:bana doktorum 22. ve 23. haftalar en iiyisi dedi:26:

Yok yaptırmadım. Doktorumda, ikili testimi yapan riskli gebelik uzmanı da gerek yok dediler.

tokoyaycım nerelerdesin?özlettin kendinibiraz daha gözükmeseydin dayanıcaktım kapına
canım peki sen 4 lü yaptırcan mı acaba?benim doktorum hiç birini yaptırmıyor,bitek ikili yaptırdık:44:

arkadaslar mubarek cuma gununde testı olumsuz cıkan arkadaslarımın mutlu haber almasını dılıyorum gonulde.sevgılı naz akasya mınıkkus arkadaslarım saglıkla bebeklerımızı kucagımıza aldıgımız gunlerı gorecegız ınsallah.mınıkkus bugun doktora gıdecektı dılerım sorunsuzca gecer ve sonuclarıda ıyı cıkar.her ne kadar sık gıremesemde ınanın takıpteyım ozellıkle naz akasya mınıkkustan haber varmı dıye acıp bakıyorum.ben ıkılı testımı yaptırmıstım ucluye gerek duymadı doktor yasım 33 bende acıkca endıselenmıyor degılım.cunku mınıkkus arkdasımında ıkılı testı guzel cıkmıstı.benımde ayın 18,nde detaylıya gırecegım.allahım herkes hayırlı haberler alır mınıklerımıze kavustugumuz gunlerı goruruzde su endıselerımızı mınık popolarını sıktırır oper koklar mıncılayarak atarız.bende mınık kızıma 3 takım bıseler aldım ogun heyecandan uyuyamadım sankı yarın doguma gıdecekmısım gıbı bır tuhaf duygulara kapıldım.kıyafetlerıne baktım durdum esıme durup durup ne guzel dımı deyıp durdum zavallı evet guzel demekten dılınde tuy bıttı.herkese mutlu keyıflı haftasonu gecırmenızı dılerım.bebıslerınıze cok ıyı bakın.herseyı kafanıza takmayın.bu arada ben hala tekme hıssetmıyorum.ama pıt pıt dıye bıseyler oluyo arada.sanırım 20.haftada net hıssederım dıye dusunuyorum.kendınıze bebıslere ıyı bakın arkadslar.

Canım tahlillerdi ekoydu sonuçlardı derken canım çıktı 2 gündür. Gelip okuyup kaçıyorum sadece. Hafta sonu da sınavlarım var. Ondan sonra hep burdayım inşallah.
Benden ne üçülüyü ne 4 lüyü istemedi her iki doktorum da, yaptırmıyorum. Direk ayrıntılıya giricem yani.

Biz senle 22. haftanın sonu 23. haftanın başında gidiyoruz. Eltimde 22+2 de gitti. Onun doktoru da 22. 23. haftalar en sağlıklı sonuç alınacak zamandır dedi.. Endişelenme.

kızlar şu cuma vkti Rabbim hpimizin bebeğine sağlık versin inşallah

tamam canım,bende merak etmiştim senine sınavı buarada?başka bir bölüm mü okuyorsun?
benimde doktorum da ne gerek var dedi,masraf yapma dedi:44:bende sadece ayrıntılıya gircem.21+6 da.senden bi gün sonra
geçen facede gördüm eltini,onunda mı oğlu olacak?aranızda bir bayan vardı,oda kayınvaliden mi yoksa?çok mutlu görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…