merhaba arkadaslar bu ara hastaneden cıkamaz oldum neysekı ıyıyım allaha sukur akcıgerde su toplanması var dıye gıttıgım doktordan tuberkılozdan suphelendıler yaptırdıgım teslerde bır sey cıkmadı ama merdıven cıkarken cabuk yorulmam fazla yuruyemememden suphelenen doktorum benı kardiyolojiye sevkettı ve kalp kapakcıgımda mıtral darlık suphelendı ve dedıgı dogru cıktı hamılelıgım ılerledıkce kalp kapakcıgım daralmaya baslamıs neysekı florence nıghtengerdeki prof.dr.nuran yazıcıoglu ıle tanıstım ve balonla kalp kapakcıgmı actı sımdı bıraz daha ıyıyım bebegımın durumuna baktırdım ve oda ıyıymıs bu arada erkek mıs bebegımız doktorumuz kursunla koruduktan sonra operasyonu yaptı valla su 1 ay nasıl gectı bılmıyorum ama benım omrumden omur gıttı sızlerle paylaşmak ıstedım sevgıler herkese
benim daha başlamadı şükür görenler hamile olduğuma bile inanmıyorlar
çok hızlı kilo almaktan dolayı çatlak oluyormuş yinede bebe yağı kullanmayı aksatma özellikle duştan sonra çok faydası oluyomuş vücut nemliyken
ilacları kremleri pek tavsiye etmiyorlar kimyasal madde içeriyormuşş[/FONT][/COLOR]
kombine risk : < 1:10000
ikili test: 1:4266
yaş riski: 1:558
trisomy 13/18 NT <1:10000
ense kalınlığı 1.6 mm
İkili test sonuçlarım yukarıdaki gibi.. 32 yaşındayım yaş riski beni korkutuyor ..ne yapacağımı bilemedim..
Sağol canım inşallah, amniyosentez olmak dert değilde sonucun çıkması 3 haftayı buluyor nasıl beklerim onu bilmiyorum.. Umarım iyi haberler verebilirim.
mrb hamişler...bugün kontrol vardı..bi oğluşum daha olacak...gönlüm kızdan yanaydı ama rabbim bi oğlan daha verdi sağlıklı hayırlı bi evlat olur inş...benim canımı sıkan eşim tuttu bunada babamın adını koyarız belki ddi halbuki ilk oğlumda "ben koymam..isim öyle yaşamaz..ben diyemem babamın adını diyodu" şimdi öylee bi duyurdu ama beni çok canım sıkıldı ilk oğlumun adı doruk..bana ona uygun güzel isimler yazarmısınızz...fikirlerinizi bekliyorum......
cinsiyetini öğrenmedim daha 12sine doktor randevum var ama dayanamıycam bu gün 8 i için başka bir doktordan randevu aldım daha erkene bulamadım. Önümüzdeki hafta öğrenicez kısmetse.
canım ben yaptırmadım ama en önemlisi ense kalınlığı dedi seninkide normLMİŞ,doktorum inşallah hiç bi sorun yoktur rabbim hayırlı sağlıklı ewlatlar versin inşallah...kombine risk : < 1:10000
ense kalınlığı 1.6 mm
İkili test sonuçlarım yukarıdaki gibi.. 32 yaşındayım yaş riski beni korkutuyor ..ne yapacağımı bilemedim..
selam herkese..
benim de bir kızım var 2. ye hamileyim. bu da kızmış. sağlıcakla doğar inşaAllah..
kızlar ben de 2li test yaptırdım normal çıktı. 3lü yaptırmıycam 4lü test yaptırmayı düşünüyorum.
3lü testin geçerliliği çok yokmuş doktorum söyledi.
mrb hamişler...bugün kontrol vardı..bi oğluşum daha olacak...gönlüm kızdan yanaydı ama rabbim bi oğlan daha verdi sağlıklı hayırlı bi evlat olur inş...benim canımı sıkan eşim tuttu bunada babamın adını koyarız belki ddi halbuki ilk oğlumda "ben koymam..isim öyle yaşamaz..ben diyemem babamın adını diyodu" şimdi öylee bi duyurdu ama beni çok canım sıkıldı ilk oğlumun adı doruk..bana ona uygun güzel isimler yazarmısınızz...fikirlerinizi bekliyorum......
Cok gecmis olsun.
kombine risk : < 1:10000
ense kalınlığı 1.6 mm
merhaba sevgili anneler,
öncelikle minikuss, akasya78 ve naz basta olmak uzere tum annelerimize saglikli, huzurlu, mutlu eden sonuclar almayi diliyorum...
sigorta meselesi konusulmus, is kanununa gore su anki maasin 2/3'unu alabilecegiz. yani bir hayli dusecek toplamda alinacak para. ama en azından elimize toplu para gecmis olacak insallah...
Rabbim hayirla o gunleri gostersin de, para isleri bir sekilde cozulur, bebek kismetiyle gelir, ben buna inanmak istiyorummm...
geriden gelenlerden biri olarak, bu arada biz de 16. haftamiza basladik...
herkese hayirli cumalar ve guzel bir haftasonu diliyorummm...
Sağol canım inşallah, amniyosentez olmak dert değilde sonucun çıkması 3 haftayı buluyor nasıl beklerim onu bilmiyorum.. Umarım iyi haberler verebilirim.
Ne güzel bir şey yapmışsın umarım küçük kız iyileşir, duasıda bebeğine ulaşır.
Günaydınnnnn kızzzzlarrrrr detaylı ultrason için randevu alan varmııı ben şafak sayıyorumm 12 sine aldımm :)
merhaba arkadaslar bu ara hastaneden cıkamaz oldum neysekı ıyıyım allaha sukur akcıgerde su toplanması var dıye gıttıgım doktordan tuberkılozdan suphelendıler yaptırdıgım teslerde bır sey cıkmadı ama merdıven cıkarken cabuk yorulmam fazla yuruyemememden suphelenen doktorum benı kardiyolojiye sevkettı ve kalp kapakcıgımda mıtral darlık suphelendı ve dedıgı dogru cıktı hamılelıgım ılerledıkce kalp kapakcıgım daralmaya baslamıs neysekı florence nıghtengerdeki prof.dr.nuran yazıcıoglu ıle tanıstım ve balonla kalp kapakcıgmı actı sımdı bıraz daha ıyıyım bebegımın durumuna baktırdım ve oda ıyıymıs bu arada erkek mıs bebegımız doktorumuz kursunla koruduktan sonra operasyonu yaptı valla su 1 ay nasıl gectı bılmıyorum ama benım omrumden omur gıttı sızlerle paylaşmak ıstedım sevgıler herkese
Çok sağol canım. Duaların için amin diyorum.. Allah razı olsun..
Benim pazartesi günü 3. haftam olacakGerçekten çok ama çok zor bir bekleyiş. Tarif bile edemiyorum. İnsanın kalbinin üstüne bir taş oturuyor. Ve sürekli orada kalıyor. Öyle ki , yemek yerken, dizi izlerken, gezerken her an aklına geliyor. Allah kimseye yaşatmasın. Ben bu süreci dua okuyarak geçirdim. Beni sadece dualar rahatlattı. Yoksa insan gerçekten delirebilir Bakalım ben sürecin sonuna geldim. İnşallah umutlu bekleyişim sevinçle son bulur.
Minikuss sen benim gibi çok stres yapma canım. Ben çok kötü günler geçirdim. Sen kendini sakinleştirmeye çalış. Süreci daha rahat geçirirsin inşallah. Dualarım seninle
İnşallah Allah dualarımızı kabul eder..Tüm bebeklerin ve benim bebeğimin de sağlığı için duacıyım..
akasyacım Rabbim yar ve yardımcın olsun ne zamanalıcaksın sonucu
tokoyaycım sen üçlü yaptıdın mı
akasyacım Rabbim yar ve yardımcın olsun ne zamanalıcaksın sonucu
Günaydınnnnn kızzzzlarrrrr detaylı ultrason için randevu alan varmııı ben şafak sayıyorumm 12 sine aldımm :)
Yok yaptırmadım. Doktorumda, ikili testimi yapan riskli gebelik uzmanı da gerek yok dediler.
benim daha çok var,ayın son günü.ben mi geç aldım?sizler mi erken gidiyorsunuz acep:44:bana doktorum 22. ve 23. haftalar en iiyisi dedi:26:
tokoyaycım nerelerdesin?özlettin kendinibiraz daha gözükmeseydin dayanıcaktım kapına
canım peki sen 4 lü yaptırcan mı acaba?benim doktorum hiç birini yaptırmıyor,bitek ikili yaptırdık:44:
Canım tahlillerdi ekoydu sonuçlardı derken canım çıktı 2 gündür. Gelip okuyup kaçıyorum sadece. Hafta sonu da sınavlarım var. Ondan sonra hep burdayım inşallah.
Benden ne üçülüyü ne 4 lüyü istemedi her iki doktorum da, yaptırmıyorum. Direk ayrıntılıya giricem yani.
Biz senle 22. haftanın sonu 23. haftanın başında gidiyoruz. Eltimde 22+2 de gitti. Onun doktoru da 22. 23. haftalar en sağlıklı sonuç alınacak zamandır dedi.. Endişelenme.
Canım tahlillerdi ekoydu sonuçlardı derken canım çıktı 2 gündür. Gelip okuyup kaçıyorum sadece. Hafta sonu da sınavlarım var. Ondan sonra hep burdayım inşallah.
Benden ne üçülüyü ne 4 lüyü istemedi her iki doktorum da, yaptırmıyorum. Direk ayrıntılıya giricem yani.
Biz senle 22. haftanın sonu 23. haftanın başında gidiyoruz. Eltimde 22+2 de gitti. Onun doktoru da 22. 23. haftalar en sağlıklı sonuç alınacak zamandır dedi.. Endişelenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?