2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Basit bir mide yanması çözümü mü arıyor sunuz? Yemeklerden sonra şekersiz sakız çiğneyin. Artan saliva gastrit asitleri etkisizleştirir ve midenize sıvıların girişini kolaylaştırır.

Ohh ohh afiyet olsun yarasın meleğine benim annende yok ne yapcaz neyseki rüyamda annemi gördüm baba bı tepsi börek getirdi yedim artık rüyalarımda yiyorum

Manevi gıda vermiş annen ne güzel, Allah size bebişine sağlıklı mutlu ömürler versin

Canım benim çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgilerin için.doktoruma çok güveniyorum her konuda

kızlar banada eczacı kan ilacını sabah aç karnına içeceksin dedi..ama normalde bile kokusu midemi bulandırıyor...sabah sabah aç karnına çok kötü oluyorum yaaa...eleviti ztn akşam yatmadan önce alıyorum onda bir sorun yok ama kan ilacı kapsül olduğu için boğazıma yapışıyor bide portakal suyuyla içmeyi deneyeyim belki o kokuyu bastırır...

Bu çantalı bebek bakım setlerinin çantaları nasıl ki kullanışlı olur mu ki, ya da set halinde almasak ayrı ayrı içine bakım ürünü mü koysak

Herkes iyidir inşallah. Bugün cennet kokulu bir minik bebek gördüm. Hala kendi kendime hayal kurup sırıtıyorum

M.rhipo adlı sitede çok uygun şeyler vardı birkaç ürün aldım ben de. Alışverişe yavaş da olsa başlamış oldum. Büyük eşyalarını da 7.ayda alacağım inşallah

Ferro sanol duo içiyorum her sabah en erken ne zaman uyanırsam 7 flan gibi meselaa sonra uyumaya devam ediyorum kaldıım yerden :) çok büyük bi ilaç olmasına rağmen bi şişe suya yakın içiyorum üstüne ve yatıyorum hiç mide bulantısı yapmasına fırsat kalmıyo.. bağırsaklarımı da yumuşattı bölece kabızlıktan kurtuldum.. belki faydası olur :)

kullanmak istiyorum ama kullanmıyorum doktorada sormadım herhangi bi sakıncası varmıdır acaba ??

bende kullanmadım hiç hamileyken..diş için doktordan geldim şimdi.. o da gargara için B kategorisi dedi,kullanılabilir bu durumda..
ama bunlar alkol içermiyormu:44:ama kızlardan biri burda -gargara kullanılmamalıymış- demişti.. sirkeli suyla mı iyi oluyormuş demişti sanki :44:
20lik dişim ağrıyor.. gargara yap sık sık dedi dr.. beklemedeyim.. randevumda sorayım bakalım kendi doktoruma

Bende aynısından içiyorum.ama kapsül şeklinde olduğu için boğazıma takılıyor...üstüne su içincede ağzımda bir tat bırakıyor..o tat da midemi bulandırıyor...su yerine portakal suyu yada ıce tea gibi içeceklerle denicem artık..belki o bıraktığı kötü tadı bastırır şekerli içecekler...

gargaraların alkolsüzleri warmış canım şimdi netten baktım oral-b nin var mesela alkolsüzü marketten bi bak istersen

evet maalesef dediğim gibi bayağı iri bi kapsül ama ben dikine tam boğazımın dibine yerleştiriyorum öyle gidiyo.. ağzımda tat bırakmıyo banada dr. portakal suyuyla içmeyi önermişti ama ben dediğim gibi uyanır uyanmaz uyku arası içtiğim ve kahvaltıda çaydan başka bişi düşünemediğim için böle alıyorum ama sen üşenmiyorsan sabah iki tane portakalı sıkıp suyuyla içersen çok daha güzel tabiii..

Arkadaşlar benimde üçlü testim riskli çıktı
İkili testim normaldi üçlü 220 / 1 çıkmış
Sınırdaymış değerim aminosentez konusunda ne dersiniz?

denizkizi57; İnşallah canım sağol iyi dileklerin için, biraz zaman alacak ama kısmetse iyi haberler verebilicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…