Ya ben hala hiç kilo almadım.. Doktor iyi gidiyorsun diyor başa birşey demiyor.. Balıkta yemediğimi söyledim birşey olmaz dedi
evet kız anneleri az canım
iyiyim çok şükür baş ağrımda olmasa süper olacak uyuyamadım valla
bende buraya geldim sen nasılsın?
Ben almayı bırak 5 kilo verdim canim bende yiyemiyorum balığı
Cok gecmis olsun kime soruyorsam herkeste var bu bas ağrıdı bak mutlu mutlu buz azaltıyor dedi ben denicem sende bı sene istersen Rabbim saglık afiyet versin benimde badim cok ağrıyordu iki gündür biraz hafifledi sanki cok şükür diyelim halimize Rabbim başka sıkıntı vermesin
Doktorum "altı üstü hamilesin" der gibi bakıyor olaya..
Ben: Doktor başım ağrıyor
Dt: Normaldir hanımefendi parol yazıyorum
Ben:Bacaklarım ağrıyor
Dt: Magnezyum yazıyorum onu için
Ben: E ben balık yemiyorum yorgunluk halsizlik var tansiyonum hiç düzelmiyor..
Dt: Hanımefendi hamilesiniz çok normal.. Balıktan birşey olmaz.Haftaya görüşürüz..
Ben:
Dt:
nasıl yapacağız o buzu acep:26::26:
nasıl yapacağız o buzu acep:26::26:
evet hatta ben yazmıştım sana tuzlada olduğunu söylediğimde yakınmışız eskiden diye ama üstüne çok sohpet geçti sayfa çoğaldı okuyamadın sanırım cevap alamamıştım ama olsun bazen gözden kaçıyor sayfalar çok ilerleyince.bende öyle ümit ediyorum ama şüphem kalmadı bebeğim erkek benim sağlıklısı olsun benden çok oğlumun mutluluğu önemli daha iyi anlaşırlar destek olurlar birbirlerine herşeyi daha rahat anlatırlar birbirlerine kız olsa daha zor anlaşırlardı paylaşım az olurdu kendi duygularımın tatminini bıraktım artık ne yapayım kızım gibi olucak gelinlerim olur inşallahhhh...........
Allahım ya ne güldüm ne güldüm Allah da seni güldürsün tatlın ya ne rahat bı doktorun var benim esım gibi esime diyorum midem bulanıyor normal hamilesin diyor ama bı taraftanda iyi hep olumlu bakıyor seni telaşa vermiyor
Benim bzudolabını aldığımda hazır buz kalıbı vardı.. Kullanıp yıkayıp yeniden donduruyorum. Eczanedende alabilirisiniz.. Eridi aktı derdi de olmuyor
Ya Rana buda birşey mi? 2,5 aylıkken benden önce aynı doktora gidip 2,5 aylıkken kız olan bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşımın tavsiyesiyle doktora utana sıkıla sordum..
Ben: Doktor cinsiyeti belli mi acaba?
Dt: Dha çok küçük belli değil...
Ben: E bi tahminde mi yok??
Dt: Kumar oynamıyoruz hanımefendi..
Ben:
SONUÇ:4 aya kadar bekletti mendebur. Ama güveniyorum kendisine o ayrı
hanımlar biraz once hamileler icin ucretsiz bi telefon uygulaması kesfettim cok iyi
gun gun gebelık takvımı var aşı takvımı var kı dogumdan sonrada kullanılabılır, kalorı hesaplama vs gıbı ıcerıkler var
en guzelı ıse acıl durum kısmı
acıl bı durumda senın bulundugun yerin kordınatlarını bulup konumunu harıta olarak maıl atıyo ıstedıgın kışıye
ıphone ıpad andorıd hepsı ıcın var ve ucretsız belkı denemek ıstersınız dıye paylasmak ıstedım
en basıtı gun gun takvımın bıle her an elımın altında olması guzel olcak
bu arada uygulamanın adı hamilelik
hanımlar biraz once hamileler icin ucretsiz bi telefon uygulaması kesfettim cok iyi
gun gun gebelık takvımı var aşı takvımı var kı dogumdan sonrada kullanılabılır, kalorı hesaplama vs gıbı ıcerıkler var
en guzelı ıse acıl durum kısmı
acıl bı durumda senın bulundugun yerin kordınatlarını bulup konumunu harıta olarak maıl atıyo ıstedıgın kışıye
ıphone ıpad andorıd hepsı ıcın var ve ucretsız belkı denemek ıstersınız dıye paylasmak ıstedım
en basıtı gun gun takvımın bıle her an elımın altında olması guzel olcak
bu arada uygulamanın adı hamilelik
Ya Rana buda birşey mi? 2,5 aylıkken benden önce aynı doktora gidip 2,5 aylıkken kız olan bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşımın tavsiyesiyle doktora utana sıkıla sordum..
Ben: Doktor cinsiyeti belli mi acaba?
Dt: Dha çok küçük belli değil...
Ben: E bi tahminde mi yok??
Dt: Kumar oynamıyoruz hanımefendi..
Ben:
SONUÇ:4 aya kadar bekletti mendebur. Ama güveniyorum kendisine o ayrı
hııım tahninde bulunacaktım erkekler çok hareketli olur o yüzden hissediyosundur diyecektim o zman senin kisi pipicandır
canım ben yaptırmadım ama en önemlisi ense kalınlığı dedi seninkide normLMİŞ,doktorum inşallah hiç bi sorun yoktur rabbim hayırlı sağlıklı ewlatlar versin inşallah...
Ben hiç bişey yaptırmadım alllah göstermesin bi sorun olsada engellenemez zaten rabbimden gelene razıyız ,
ama ayrıntılı ultrasonum var önümüzdeki hafta bebişimin organları incelenecek onu yaptıracam inaşallahh..
kayın babişin adı ne ki:26::26:
Parapen icermeyen krem kullanılması tavsiye ediliyor. Lierac, Bella B, Mustela, Clarins iyi oldugunu duydugum markalar. Ama forumlara bakarsanız "hic işe yaramadı" diyen de var " çok memnunum hiç çatlağım olmadı" diyen de. Yani tamamen yapıyla alakalı. Hamilelikten önce gergin böyle taş gibi karnınız varsa, birden kilo alırsanız, çok su içmez ve iyi nemlendirmezseniz, aileden çatlak hikayeniz varsa ne krem kullanırsanız kullanın çatlarsınız diyorlar.
ben de 32 yasindayim, ense benim de 1.6mm yas riskim 630 cikti. ama ikili test 2300 dü senin daha düşük. Bu normal yaştan dolayı. Bence risk düşük. 4lü yaptırcak misin? Doktorun ne dedi? Benimlkiyapmayalım dedi ama cumartesi yaptircam 17+0da, eğer risk cikarsa detayli ultrasona erken girebilmek için randeum 20+4'te çünkü.
Mınikkus Aminosentez yaptırırken "hızlı sonuc" istiyorum dersin, ozaman riskli 3 kromozoma once bakıp 3 gun icinde veriyorlar. En azından down, edward vs sendromları var mı ogreniyorsun.
Hayırlı olsun canım. Ben doga koymayı dusunuyorum ogluma Doruk Doga uyumlu gibi. Gerci yasları yakın kardeslere cok yakın isimler koymayın diyor psikologlar cocugun kisiliğini etkilermis. Ama sen uyumlu sordun diye bir kac isim yazayım. Daghan, Derin, Dora, Duhan.
kayınpederin adı nazım:) neyse eşime söz verdirdim koymıcazz...zaten koymamda onun öyle söylemesi üzdü beni..isim konusunda fikir ayrılığı yaşamak istemem doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?