2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet kız anneleri az canım
iyiyim çok şükür baş ağrımda olmasa süper olacak uyuyamadım valla
bende buraya geldim sen nasılsın?

Cok gecmis olsun kime soruyorsam herkeste var bu bas ağrıdı bak mutlu mutlu buz azaltıyor dedi ben denicem sende bı sene istersen Rabbim saglık afiyet versin benimde badim cok ağrıyordu iki gündür biraz hafifledi sanki cok şükür diyelim halimize Rabbim başka sıkıntı vermesin

Ben almayı bırak 5 kilo verdim canim bende yiyemiyorum balığı

Doktorum "altı üstü hamilesin" der gibi bakıyor olaya..

Ben: Doktor başım ağrıyor
Dt: Normaldir hanımefendi parol yazıyorum
Ben:Bacaklarım ağrıyor
Dt: Magnezyum yazıyorum onu için
Ben: E ben balık yemiyorum yorgunluk halsizlik var tansiyonum hiç düzelmiyor..
Dt: Hanımefendi hamilesiniz çok normal.. Balıktan birşey olmaz.Haftaya görüşürüz..
Ben:
Dt:

nasıl yapacağız o buzu acep:26::26:

Allahım ya ne güldüm ne güldüm Allah da seni güldürsün tatlın ya ne rahat bı doktorun var benim esım gibi esime diyorum midem bulanıyor normal hamilesin diyor ama bı taraftanda iyi hep olumlu bakıyor seni telaşa vermiyor

yok canım aslında kesin okumuşumdur ama unutmuşum sanırımcanım,artık ben hiç bişeye kesin gözüyle bakamıyorum.çok değişiyor cinsiyetler ileri haftalarda bile:44kuyorum burdan,etraftan duyuyorum falan,kısmet artık hepimiz için hayırlısı olsun,sağlıcakla gelsin bebişlerimiz.Allah herkesin gönlündekini nasip etsin sağlıcakla inşallah.belki üçlersin canım belli mi olurbelki ozaman gelir

Ya Rana buda birşey mi? 2,5 aylıkken benden önce aynı doktora gidip 2,5 aylıkken kız olan bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşımın tavsiyesiyle doktora utana sıkıla sordum..

Ben: Doktor cinsiyeti belli mi acaba?
Dt: Dha çok küçük belli değil...
Ben: E bi tahminde mi yok??
Dt: Kumar oynamıyoruz hanımefendi..
Ben:
SONUÇ:4 aya kadar bekletti mendebur. Ama güveniyorum kendisine o ayrı

hanımlar biraz once hamileler icin ucretsiz bi telefon uygulaması kesfettim cok iyi
gun gun gebelık takvımı var aşı takvımı var kı dogumdan sonrada kullanılabılır, kalorı hesaplama vs gıbı ıcerıkler var
en guzelı ıse acıl durum kısmı
acıl bı durumda senın bulundugun yerin kordınatlarını bulup konumunu harıta olarak maıl atıyo ıstedıgın kışıye
ıphone ıpad andorıd hepsı ıcın var ve ucretsız belkı denemek ıstersınız dıye paylasmak ıstedım
en basıtı gun gun takvımın bıle her an elımın altında olması guzel olcak

bu arada uygulamanın adı hamilelik

Benim bzudolabını aldığımda hazır buz kalıbı vardı.. Kullanıp yıkayıp yeniden donduruyorum. Eczanedende alabilirisiniz.. Eridi aktı derdi de olmuyor

yok ben onu değilde o buzu nasıl uygulayacağımızı sormak istemiştim

Bence kesin belli oldugunda yani degisme riski az oldugu donemde soylemesi cok daha guzel oluyor.
Mesela ben meraklanip agzini yokladim 12. Haftada suan erkek bulgusuna rastlamadim ama cok erken dedi.
Tekrar 14. Haftada kiz gibi gorunuyor ama yine erken dedi.
Tabi biz kiz ihtimalini yuksek dusunduk ama yinede bir tarafim erkek demesine kendimi alistirdigi icin boyle tam anlamiyla heyecanlanip icten ice hissedemedim.
15. Haftanin sonunda bakildi ve yine kiz dendi boyle wow olmadim ama mesela direk 16. Haftada cinsiyeti su denseydi daha sevinelebilirdim.
Alistira alistira olunca birsey anlamadim.Ne yalan soyliyim halen daha degisme ihtimalini dusunuyorum belli olmaz o yuzden doktorun en iyisini yapmis ben kendim kasindim meraklaniyor insan iste nebiliyim.Hayirlisi artik saglikli olsunlarda varsin gec ogrenelim.

Cok cok saol :) bende daha once regli icin ozel gunler diye bir aplikasyon vardi cok isime yaradi sonra hamilelik icin boyle bir aplikasyon aramistim ama bulamamistim simdi hemen bulup yukluyecegim.Teskkeurler

Nasıl yapılıyor peki ???

Söyleme sekli biraz komik tabi ama en iyisini yapmış bize iki defa üst üste çıkıntı var erkek gibi dendi ikili test sonucu 14. Haftalikkende kiz dedi yani erken soylememesi benzese cok iyi olmuş çünkü yanılma payı yüksek insan kendini ister istemez kaptırıyor Rabbim saglık sıhhat versin de geç öğrenelim dert değil ama doktorunu sevdim valla yaşlı mı

kayınpederin adı nazım:) neyse eşime söz verdirdim koymıcazz...zaten koymamda onun öyle söylemesi üzdü beni..isim konusunda fikir ayrılığı yaşamak istemem doğrusu...

saol canım önerilerin için..haklısın çok yakın olmayabilir...ben ilk oğlumdada çınar koymayı istedim eşimi ikna edememiştim..eğer ikna oolursa bunda koyarım belki...anlamı çok hoşuma gidiyor...bu arada seninde oğluşun hayırlı olsun:))

Hamile kalmadan once karnim ciktikca depresyona girerim saniyordum ama insan tam tersi ciktikca seviniyormusuz.Bizim ailenin ic karni genis iri yapili oldugum icinde daha gec cikmasi ihtimali bu yuzden oluyor.

Cok az bir yukselme var :) hatta normalde yan donerek uyurdum ama hafif yuzustune dogruda donerdim dungece resmen ordaki siskinligi iyice hissettim ve sadece yan donebildim biraz daha donmeye cesaret edemedim.:) ve en dert ettigim yuzustu uyuyamamaktan bile rahatsiz olmadim sanirim yavas yavas annelige hazirlaniyorum.Suan varligini hissetmek icin sabirsizlaniyorum :) hem karnim buyusun hemde hareketlerini hissediyim, am kivama geldim.

kayınpederin adı nazım:) neyse eşime söz verdirdim koymıcazz...zaten koymamda onun öyle söylemesi üzdü beni..isim konusunda fikir ayrılığı yaşamak istemem doğrusu...

Benim rahmetli babamda yine annemde isim koyma olayina karsi.Bizim isimlerimizi cocugunuza koymayin diyor hatta eger oglum olsaydi ismini ali kerem koyacaktim ali ismi dedemin adiydi aslinda ben ismi seviyordum ama anneme dedim hemde dedemin adi guzel olmaz mi diye sordum hemen karsi cikti.Koyma dedi sevdigin icinse birsey diyemem ama buyuklerin adini cocugunuza koymayin herkes kendi adiyla yasar dedi sen yeri gelecek o cocuga bagirip belki kufur ediceksin ben istemem sakin benim adimi koymayin cocugunuza dedi.Sen cocuga o agirligi yukleme dedi.
Saygi ve sevgiyse biz zaten elimizden geleni yapiyoruz buyuklerimize, esim ailesine hediye almaz ben yine kayinpederim yada kayinvalideme arada hediye alirim yani yine onlardan bahsederken iyi bahsederim cocuguma isimlerini koyunca mi sevgimi saygimi gosyermis olucam.
Bence boyle bir zarureti kimse eslerinden israrci bir tutumla talep etmemeli, sizin esiniz zaten istememenizi saygiyla karsilamis ve kabul etmis ne guzel.

Günaydın güzel bebişlerin güzel annişleri:))) Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…