canım merhaba bende haziran annesiyim pek giremiyorum arada okuyorum sizleri benimde nerdeyse iki haftadır aşırı baş arılarım vardı gözlerime kadar vuruyodu gece acile bile gittim acaba tansiyondanmı kaynaklanıyo diye çok normal çıktı tansiyonum hatta burun kanamalarım bile oldu doktora gittim ve sordum gayet normal oldugunu söyledi kan hacminin artmasından dolayı tansiyonun normalse çok normal canım hatta bir iki güne kalmaz geçr dedi ve dedigi gibide oldu hiç kafana takma canım çok ama çok normal bu hafta biter seninde ağrıların inan bana benimki kabus gibiydi çok şükür atlttım çok geçmiş olsun...
Canlar dün geceden beri karnım kasılıyor sanki toplanıyor gibi oluyor. Böyle bişi yaşayan var mı. Ağrım sızım yok çok şükür ama geriliyor gibi uff ifade edemiyorum:))
Kralkaya; cok buyuk ihtimalle yalanci kasilmadir. (Braxton-Hicks kasilmalari) Cokca su ic, uzan, dinlen. Kendini dinle eger cok su icmene ve dinlenmene ragmen gecmiyorsa ve belli araliklarla oluyorsa doktorunu haberdar et.[/QUOTECA
CANIM BENİM ÇOK SAĞOL AZICIK İÇİM RAHATLADI BELKİ RAHİM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN FİLAN OLUYORDUR HIIII YA DA BEBİŞ YUKARI MI ÇIKIYOR Kİ ACABA:)) YİNE DE RAHATLADIM ÖPÜCÜK ÖPÜCÜK ÖPÜCÜK:))
kaderdaşım bende de oyle kasılmalar oluyor çok rahatsızlık veriyor taş gibi oluyor ama sonra normale dönüyor ciddi değildir umarım tatlım içini ferah tut
:)) canımm bitanem belki bu haftalarda normaldir bunlar hıı ne dersin? Bir arkadaş da daha vardı doktora gidecekti mesaj yazdım ama dönmedi henüxz:))
tabiki canım normaldir sen kötü düşünme rahat ol tatlım dönerler canim acık değillerdir senin rendevun ne zaman
saol sedacım beni sormuşsun,geçen hafta biraz kötüydüm.zehirlendim sanırım apar topar doktora gitmiştim.şükür herşey yolunda,şimdi daha iyiyim.umarım sende iyisindir
ne tatlı kayınvaliden varmış.üşenmemiş kalkmış gelmiş.yakın o zaman sana:26:eltin senden önde sanırım.ne güzel aileye iki torun ardarda gelicek
canım ben senden sonraya aldım ki senin deneyimlerinden faydalanayımşaka bi yana,güzel olurdu,ama bu buluşmayı daha güzel bir ortamda yaparız inşallah bigün....
ya bu kan ilacı dediğiniz demir hapı mı?farklı bişey mi?ben demir hapı kullanıyorum:44:
sezen bitirdin beni şuan:18:bende 16+5 te gittim,kız dedi.bende pembişleri düzmeye başladım çoktan.ne olcek şimdi.benimkinden de pipiş çıkmasınhayırlısı olsun...
ama senin için mükemmell olmuş,bi kızcen varmış zaten
benim de oluyor dikkat ediyorum yediklerimizle alakalı gibi geliyor bana. Gaz yapan veya rahim kasılmasına neden olan şeylerden bi iki gün uzak durunca geçiyor. Dur ben listeyi koyayım yine, ne zamandır koymuyorumCanlar dün geceden beri karnım kasılıyor sanki toplanıyor gibi oluyor. Böyle bişi yaşayan var mı. Ağrım sızım yok çok şükür ama geriliyor gibi uff ifade edemiyorum:))
arzum nasılsınız yavruyla ? iyisiniz, rahatınız yerinde umarımm..
nerelerdesin,görünmüyorsun:79:
yada çakışmıyoruz hiç:44:
benim de oluyor dikkat ediyorum yediklerimizle alakalı gibi geliyor bana. Gaz yapan veya rahim kasılmasına neden olan şeylerden bi iki gün uzak durunca geçiyor. Dur ben listeyi koyayım yine, ne zamandır koymuyorum
Yasak Liste
- NANE
- MAYDANOZ
- FESLEĞEN
- KİMYON
- ÇEMEN
- TARÇIN
- SAFRAN
- KEKİK
- ADAÇAYI
- KETEN TOHUMU
- AHUDUDU
- SİNAMEKİ
- BİBERİYE
- KEREVİZ
- ANASON
- PAPATYA
- LAVANTA
- REZENE
- YABAN MERSİNİ
- SARI KANTARON
- MELİSA
- KEDİ OTU
- OĞUL OTU
- ALOE VERA
- GİNSENG
- KARAHİNDİBA
- MERCAN KÖŞK
- KARANFİL
- YEŞİL ÇAY
- YER ELMASI
- MARMELATLAR
- KAKAO
- TATLI VE ŞEKERLEMELER
- GAZLI,KAFEİNLİ İÇECEKLER
- HAFTADA İKİDEN FAZLA TON BALIĞI
- ET EZMELERİ
- ÇİĞ ET ÜRÜNLERİ VE CİĞER
Bugün cinsiyetimiz kesinleşti. Allah nasip ederse bie oğlumuz olacak. Bilmek çok güzel bir duygu elhamdülillah. Darısı öğrenmeyenlerin başına.
Canlar dün geceden beri karnım kasılıyor sanki toplanıyor gibi oluyor. Böyle bişi yaşayan var mı. Ağrım sızım yok çok şükür ama geriliyor gibi uff ifade edemiyorum:))
fındık oooğlum, Paşa oğluuum, akıllı yavruuum. Hadi bir tepik anneye hadi bir tepik...
Yeni oyun buldum bebeğim sen doğ azcık büyü sabahları senle babayı gıdıklamaca oynayacağız
Şimdi sen birgün daha büyüüü bende mutfaktan aylar sonra tatlı birşeyler bulup yiyim
afiyet olsun ikinize de nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?