2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

merhaba canım benim bir iki aydır ağrıyor benimde tansiyonum normal zaten aclıktan olabileceğini düsünüyorum inşallah dediğin gibi olur bi tuttumu bir hafta ağrıyor bir iki gün normale dönüyor ve sonra tekrar başlıyor tek taraftan vuruyor ya sağdan ya soldan gecmesine sevindim xanım Rabbim korusun seni ve bebişini

Canlar dün geceden beri karnım kasılıyor sanki toplanıyor gibi oluyor. Böyle bişi yaşayan var mı. Ağrım sızım yok çok şükür ama geriliyor gibi uff ifade edemiyorum:))

kaderdaşım bende de oyle kasılmalar oluyor çok rahatsızlık veriyor taş gibi oluyor ama sonra normale dönüyor ciddi değildir umarım tatlım içini ferah tut

kaderdaşım bende de oyle kasılmalar oluyor çok rahatsızlık veriyor taş gibi oluyor ama sonra normale dönüyor ciddi değildir umarım tatlım içini ferah tut

:)) canımm bitanem belki bu haftalarda normaldir bunlar hıı ne dersin? Bir arkadaş da daha vardı doktora gidecekti mesaj yazdım ama dönmedi henüxz:))

:)) canımm bitanem belki bu haftalarda normaldir bunlar hıı ne dersin? Bir arkadaş da daha vardı doktora gidecekti mesaj yazdım ama dönmedi henüxz:))

tabiki canım normaldir sen kötü düşünme rahat ol tatlım dönerler canim acık değillerdir senin rendevun ne zaman

tabiki canım normaldir sen kötü düşünme rahat ol tatlım dönerler canim acık değillerdir senin rendevun ne zaman

En son 26 aralıkta gitmiştim cinsiyeti için o zaman 2-3 hafta sonra gel dedi. Salı günü 16 haftalık oluyoruz inşallah. Bilmiyoırum bu hafta mı gideyim sonra ki hafta mı?

çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol allah korumuş ben iyi sayılırım keyfim olmuyarr bazen idare eder işte......

Slm kızlar, nasılsınız? Dün sabah alacakaranlık kuşağı gibiydik biz. Sabah yediklerime veda ettim o anda eşim seslendi, gittim yanına burnumdan kan boşaldı sonra da bir baş ağrısı ki of of of hamilelikte normalmiş ya nerde antin kuntin belirti var bulup çıkartıyorum yahu Bebişi gördüm iki gün önce yine, sağlıklı sağlıklı büyüyor annesinin kuzusu ne oluyorsa analara oluyor valla

Canlar dün geceden beri karnım kasılıyor sanki toplanıyor gibi oluyor. Böyle bişi yaşayan var mı. Ağrım sızım yok çok şükür ama geriliyor gibi uff ifade edemiyorum:))
benim de oluyor dikkat ediyorum yediklerimizle alakalı gibi geliyor bana. Gaz yapan veya rahim kasılmasına neden olan şeylerden bi iki gün uzak durunca geçiyor. Dur ben listeyi koyayım yine, ne zamandır koymuyorum
Yasak Liste

• NANE
  • MAYDANOZ
  • FESLEĞEN
  • KİMYON
  • ÇEMEN
  • TARÇIN
  • SAFRAN
  • KEKİK
  • ADAÇAYI
  • KETEN TOHUMU
  • AHUDUDU
  • SİNAMEKİ
  • BİBERİYE
  • KEREVİZ
  • ANASON
  • PAPATYA
  • LAVANTA
  • REZENE
  • YABAN MERSİNİ
  • SARI KANTARON
  • MELİSA
  • KEDİ OTU
  • OĞUL OTU
  • ALOE VERA
  • GİNSENG
  • KARAHİNDİBA
  • MERCAN KÖŞK
  • KARANFİL
  • YEŞİL ÇAY
  • YER ELMASI
  • MARMELATLAR
  • KAKAO
  • TATLI VE ŞEKERLEMELER
  • GAZLI,KAFEİNLİ İÇECEKLER
  • HAFTADA İKİDEN FAZLA TON BALIĞI
  • ET EZMELERİ
  • ÇİĞ ET ÜRÜNLERİ VE CİĞER

Canım ellerine sağlık liste için..ya eşim tere almış yeşil yapraklı sebze yemeyi çok severim ben..ama şimdi tedirgin oldum..bi zararı olurmuki:26:

arzum nasılsınız yavruyla ? iyisiniz, rahatınız yerinde umarımm..
nerelerdesin,görünmüyorsun:79:
yada çakışmıyoruz hiç:44:

bana mı yazdın aseee
ben iyiyim çok şükür
pazartesi detaylı ultrasona giricem kısmetse
ona deü,şik senaryolar hazırlamakla meşgul zihnim
burada bagırsaklarda ve bobrekte anomali bulduklarını okudum ya
bende de kesın cıkar dıye sartladım kendımı
su an ona konsantreyım
sen gırdın mı detaylı ya
nasıl gectı?

Ayyy canım yaaa Allah ne muradın varsa versin. Bu hafta 3 kutu küçük kutu ama ton balığı yedim dün de bol yeşillikli salata tarçınlı şeker hasmi balığı üstüne de kola :)) ohhhhhh bu liste iyi oldu şimdi daha dikkat ederim sağol öpücük öpücük öpücük

Arkadaşlaar
Allah nasip ederse değişmezse bir oğlanda benden geliyo forma :))
dr.um pipi görüyorum dedi.. kordon olmasın dedim o da şüpheye düştü bi daha baktı
emin konuşmayı sevmiyorum ama erkek dedi :):119: İnşalllaahhh değişmez :)
ulturason ölçümleri bir haftaya yakın önden gidiyo
ulturasna göre 17 haftam biticek yani :)

3lü testin güvenirliği tartışılır olduğu için benim doktorum da ayrıntılı ulturasonu tavsiye etti
beni yönlendirdiği görüntüleme merkezinde özel fetus takibi yapılan bir yermiş 260tl fiyat verdiler
yaptır kimyasalın biraz yüksek dedii biraz kafama takıldı
devlette yaptırdığım dr. iyi çıkmış demişti oysaki..
sayfanın sonundaki hesaplamada risk : 1:10000 çıkmış gayet düşük bir risk demişti devletteki
ama
biyokimyasal trisomy 21 riski : 1:264
kombine trisomy 21 riski : 1:1536

sanırım şu biyokimyasal olana takıldı onun için yaptırmamı öneriyoo biraz aklım bulandı açıkcası
bi fikir verebilecek var mı?

geridonusumkutusu arkadaşım;
senin paylaştığın tahlil sonuçlarına göre benim gibi senin de troid problemin olduğu görünüyo
hormon testlerinde tsh larında sorun çıkmış bilgin var di mi bu durumdan??

BAŞI AĞRIYAN ARKADAŞLAR;
baş ağrısına en iyi çözümlerden birisi elma suyu içmekmiş bilginiz olsun
ben zaman zaman içiyorum migrenim olduğu için..

benden şimdilik bu kadar
hepimiz bebishlerimizle Rabbime emanet olalım :)

Bugün cinsiyetimiz kesinleşti. Allah nasip ederse bie oğlumuz olacak. Bilmek çok güzel bir duygu elhamdülillah. Darısı öğrenmeyenlerin başına.

fındık oooğlum, Paşa oğluuum, akıllı yavruuum. Hadi bir tepik anneye hadi bir tepik...

Yeni oyun buldum bebeğim sen doğ azcık büyü sabahları senle babayı gıdıklamaca oynayacağız

Şimdi sen birgün daha büyüüü bende mutfaktan aylar sonra tatlı birşeyler bulup yiyim

Canım geçmişi okuyorsan 3-4 gün önce bendede böyle şeyler olmuştu
çok korkmuştum hatta yazmıştım buraya ağlaya ağlaya
ertesi gün sabahı zor etmişitm hemen doktora gittik bi sıkıntı yoktu çok şükür
doktorum artık bu ağrıların olması çok normal rahim büyüyo demişti
içim rahat etmez diyorsan doktora git elbette

afiyet olsun ikinize de nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…