yakında muayenen varsa, doktorundan serviks uzunluğuna bakmasını rica edebilirsin(yoksa genel olarak doktorların bi çoğu bakmıyor )
doktorum 16.haftamda ölçüm yapmıştı, geçen 10 gün önceki muayenemde yine baktı..
ultrason muayenesinde, onuda ölçebiliyor..rahimağzı yetmezlği için tedbir almak amaçlı..çok şükür ölçümler iyiydi
çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol allah korumuş ben iyi sayılırım keyfim olmuyarr bazen idare eder işte......
kızlar oğluşlarınız hayırlı olsun,tebrikler
sağlıcakla kucağınıza alın inşallah...
Bizde keyif bol valla. Yiyoz içiyoz yatıyoz
Sen nasılsın teyzesi Miniğin nasıl??
ohh ohh maşallah iyi yapıyorsunuz yarasın cinsiyeti de belli oldu
benimde baş ağrılarım çok oluyor biraz geçti gibi çok şükür lokumum iyi bi hareketli sorma teyzesi ellerinizden öper
canım,sizin uyarılarınız üzerine en son muayenemde doktoruma sordum,oda sorun olsa ben sana söylerdim dedi önce,sonrada ultrasonla bebeğe bakarken ölçtü.iyi dedi.bu ölçüm karından mı oluyor?yoksa alttan muayeneyle mi?:26:doktor beni mi kandırdı yoksa
sedacım bidahaki kontrolün ne zaman?sen istanbulda mıydın buarada?inşallah önemli bişey yoktur canım,keyfini kaçıran her ne ise:26:
Hey maşşallah.. Benim oğlum keyfine düşkün galiba teyzesi.. Hiç istifini bozupta tepik neym atmıyor kerata
Baş ağrısı bende de çok fazla.. Doktor ağrı kesici yazdı ama işte kullanmak istemiyorum.. İki güne bir ağrıyor.. Buz iyi geliyor ama tavsiye ederim canım
maşallah erkekler atak yapmış 93 olmuş
kızlar 63te kalmış
canım,sizin uyarılarınız üzerine en son muayenemde doktoruma sordum,oda sorun olsa ben sana söylerdim dedi önce,sonrada ultrasonla bebeğe bakarken ölçtü.iyi dedi.bu ölçüm karından mı oluyor?yoksa alttan muayeneyle mi?:26:doktor beni mi kandırdı yoksa
sedacım bidahaki kontrolün ne zaman?sen istanbulda mıydın buarada?inşallah önemli bişey yoktur canım,keyfini kaçıran her ne ise:26:
Erkekler agir başlı ve keyiflerine düşkün olurlar annesi bana ağrı kesici fayda etmiyor zaten bı tuttu mü 3-4 gün sürüyo bir iki gün donra tekrar başlıyor ahh canim cok sagol cok makbule gecti valla buz deneyeyim bir de
He valla bizi solladılar nasılsın mervem
Ya ben hala hiç kilo almadım.. Doktor iyi gidiyorsun diyor başa birşey demiyor.. Balıkta yemediğimi söyledim birşey olmaz dedi
senin doktorda çok rahatmış maşallah
doktorun bayan mı erkek mi?
Canım rahim ağzı uzunluğu hem vajinadan ölçülüyo hemde üstten ölçülüyo yani karından
ama en sağlıklısı vajinal ölçüm çünkü nerdeyse 1 cm kadar oynuyo aradaki fark
3'ün üstünde olması lazım r.a.u'nun benimkinide ölçmüştü vajinal 4.2 cm çıkmıştı
canım ben istanbulluyum hatta pendikli ama boluda yaşıyorum bir süredir iş icabı geçen hafta gittim kontrole ama gitmez olaydım eşim doktoru dövecekti nerdeyse suratsız benim doktorum birde ogün strese girmiş iş yoğunluğundan ilgilenmedi doğru düzgün asık suratla kafası başka yerde baktı bebeğe telefonda eşiyle tartıştı birde o halde nasıl oldysam muhayene oldum bende hiç birşey soramadım kısık sesle buda torbalar dedi sanırım pipisi demek istedi zaten toz kondurmuyo kendine ne söylediyse oooo bizde sinirlendik birdaha da gitmiycem bu iki oldu zaten adam azlığında kıymetli olmuş boluda yoğunluktan güya birde onun için önemli olan bebekmiş ters giden birşey yoksa halin hatrın önemli değil kiloma bile bakmıyor şugün gel kontrole demedi bile yeni doktor arıyorum ama karar veremedim sezeryan olucam çünki korkuyorum ameliyat neticede cerrahi müdehale önemli bu doktor o konuda başarılı diye gidiyordum allah yardımcım olsun inşallah bulurum adam gibi birini:26:
Erkek canım.. 3'lüye bile son dakika muayne biterken hocam yapacak mısnız dediöm yapalım mı dedi Yani siz bilirsiniz biz size güveniyoruz dedim.. E hadi haftaya gel yapalım dedi
Oğlumun cinsiyeti için 4 ay hiç yorum yapmadı daha iki gün önce lütfetti söyledi. Azcık uyuz ama olsun herkes bu adamı söylüyor bulunduğum yerde..
hehehegerçekten bir rahatlık var senin doktorunda
ama boşverr böyle olması daha iyi
snei gereksiz yere strese sokup üzeceğine bırak böyle olsun
anladım canım saol,bana karından baktı iyi dedi.ama kaç santim olduğunu söylemedi.bi daha sorsam kızar heralde
canım ne güzel taşınmadan önce yakınmışızda,bende tuzladayım,görüşürdükboşver o doktoru,doktor kıtlığı mı sanki bulursun elbet boluda gönlüne göre bir doktor.bazen böyle talihsizlikler oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?