bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Ogluma cok eskiden beri (esimle tanismadan hatta) Deniz ismini koymayi dusunuyorum. Ama gorumcemin ismi Deniz yani halasinin ismi :) esim ve ailesi ne isterseniz koyun hic farketmez bilakis biz mutlu oluruz ayni isimde olursa diyor, ama benim ailem olmaz baska isim mi kalmadi halasiyla oglanin adi ayni olmasin diyor. Cok kararsiz kaldim, aklima daha guzel isim gelmiyor takildim maalesef. 1-2 alternatifim var ama hicbiri Deniz kadar sinmiyor. Siz olsaniz ne yaparsiniz?
evet cnm gerildiğinden acıyo badem yagı tüylenme yapıyo diyolar ondan kullanmak istemedim iç karnım darmış ondan erkenden çıkmıstı şimdide iki kiloyuda alınca kocaman oldu
Badem yağının 2 çeşidi var demişlerdi acı badem bi de tatlı badem yağı biri tüylenme yapmıyormuş diye duymuştum ben bebe yağı kullanıyorum gerçi hiç karnım büyümedi daha ama ilerde faydası olur mu bilmem
Evet canım işte o bebişin haraketi tam da tarif ettiğin gibi. İlk hissettiğin zaman çok sık olmuyo zaten canım. Zaten sen haraket halindeyken sallantıdan dolayı o da genelde uyuyomuş bi de kıpırdasa bile hissetmen daha zor. Gece ya da sabah kalkmadan önce sırt üstü yattığında kendini dinle veya elini karnına koy o zaman daha net hissedersin. Konuşmayı da deneyebilirsin benimki babasının sesine ve dokunuşlarına çok güzel tepki veriyo...kızlarrrrr sanırım ben de bebeğimi hissettim ya, bi paylaşıyım da siz yorumlayın. Bundan 4-5 gün önce karnımda bağırsak hareketinden tamamen farklı böle bi karıncalanma mı desem, yada suyun yüzeyinden cabucak bi balık geçer ya onun gibi bişey mi desem öyle bişey hiseettm ya böle kelebek çırpınışı gibi bişeydi sonra aynısını bidaha hissetmedim . Ama o günden beri hep koşturuyorum, yoğunduk, bugün inşallah evdeym, yani dinleyemedm hiç, bakalım kulağım onda
annişlerrrr oğluşum geliyorrrr!!!!çok mutluyum Allah gönlümüze göre verdi..eşim çok istemişti rahmetli babasının adında bi oğlu olmasını,ben de istemiştim nası mutluyum anlatamam.. annesinin kuzusu oğluşum benim sağlıkla gel inşallah
canım güle güle kullan yastığınıbanada yeni doğum yapan bi arkadaşım kullanmam için verdi hemde aynısı,bende bir heves aldım ama aynı gece alışamadım sanırım kaldırdım hemen.geri vermeyi düşünüyordum.çünkü okadar yer kaplıyorki şimdi senin yazını görünce bi daha şans vermek istedim yastığıma ben kolumu yastığın altına alarak uyumayı tercih ettiğim için boynumu sıktı biraz,ondan dolayı rahat edemedim sanırım
Canım hamile yastığından memnun musun?? Ben de bu modelin aynısının resimlerini geçen gün anneme gönderdim aynısından dikmesi için. Hem hamile yastığı hem emzirme yastığı hem de bebek oturmaya başladığında etrafında güvenli bir oyun alanı olarak kullanılabildiği için tercih ettim bu modeli. İyi bir tercih mi yapmışım kullanan birinden de duymak istedim. İşim bitince vakumlayıp kaldırırım diye düşündüm o zaman çok yer de kaplamaz. Ben de gece sırt üstü yattığımda ağrıyla ve oğlumun tekmeleriyle uyanıyorum daha bu kadarcık göbekle bu ağrılar başladıysa ilerki ayları düşünemiyorum....
Bir erkek daha.Oğluşun hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
selam kızlar çook uzun zamandır birşeyler paylaşmadım minikkuşa çok üzülmüştüm yeni gelişmelermi var acaba? bizede bi oğlan daha geliyor diğer arkdaşlar biliyor zaten bizde ilk oğlumda yağızı koymyı düşünüyorduk sonradan vazgeçip emir kyomuştuk şimdi buna yağızı düşünüyorum ama boğaç ve çağın da düşündüğüm isimler arasaında aslında demir heep istemiştim emir demirgörümcem benden önce davrandı eşimde kutay diyor ama bakalım en son neye karar vericez :26:
Hangi haftada kaçıncı aydayım olayını çözemiyorum mantığını anlayamadım başka bir topikden kopyaladım aşağıdaki çizelge doğru mu?
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Ben çok memnunum.Onu almadan önce geceleri uyuyamıyordum. Bacağımın arasına yastık almayı denedim ama sırtımı destekleyecek bir şey eksik kaldı o zaman. Ne yapsam ne etsem derken eltim biliyordu belimin çok ağrıdığını, araştırmış bulmuş bu yastığı. Hiç haberim yoktu yoksa böyle bir şey olduğundan. Hemen aldım. Şiddetle de tavsiye ediyorum.
Ayy ne guzel annen unutmustur artık o duyguları böyle telaş yaptığına göre Rabbim o gunleride yaşatır inşallah bende Betül ismini düşünüyorum nasıl
hoşbuldum canım iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok sizleri takip ediyorum arada sizde durumlar ne oğluşların nasıl ? bizde bu aralar yatk konusu sardı ne alacağıma karar veremiyorum bakıp bakıp duruyorumhoşgeldinnnn:79: iyisiniz umarım yavrularlaa
mona seçtiğin isimler çok güzel.. Çağın ve Yağız kulağa hoş geliyor ..
isimleriyle yaşasın yavrular.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canımm...
seninde bi oğluşun daha geliyorAllahım esirgesinnn
Bu hamile yastığım. Emzirme yastığı yanında hediye geldi dediğim gibi. Üstünde arabalar falan var. Deseni çok hoşuma gitmedi ama yapacak bir şey yok.
Eki Görüntüle 598022
Eki Görüntüle 598024
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?