2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Annemle dedemin ismi aynıydı...Bir problemde yaşanmıyordu..Hatta ananemin sesleniş tarzından annememi yoksa dedememi seslendiği anlaşılıyordu

kızlarrrrr sanırım ben de bebeğimi hissettim ya, bi paylaşıyım da siz yorumlayın. Bundan 4-5 gün önce karnımda bağırsak hareketinden tamamen farklı böle bi karıncalanma mı desem, yada suyun yüzeyinden cabucak bi balık geçer ya onun gibi bişey mi desem öyle bişey hiseettm ya böle kelebek çırpınışı gibi bişeydi sonra aynısını bidaha hissetmedim . Ama o günden beri hep koşturuyorum, yoğunduk, bugün inşallah evdeym, yani dinleyemedm hiç, bakalım kulağım onda

Son düzenleme:
littledumblonde Canım isim konusunda kafanı daha çok karıştırmak istemezdim ama isimlerin manalarının karaktere etkisi olduğunu düşündüğüm için söylemeden geçemeyeceğim Düşündüğün isimlerin içinde Duhan'ı söylemişsin, ben arapça tercümanım Hangi dil kökenli araştırdın bilmiyorum belki başka bir dilde güzeldir anlamı ama arapçada Duhan Duman demek hatta günlük hayatta sigara olarak bile kullamı var Bu ismi koymadan önce bi daha düşün derim Çünkü duhan diyince arapçada insanın aklına kapkara bir duman geliyo :18: Deniz ismi de çok güzel bence denizin çok güzel çağrışımları var enginlik vb. Oğlunun karakterine de çok güzel etkileri olur bence unisex olmasına da gayet alışılmış bi isim yani pek yadırganacağını sanmıyorum Senin ve eşinin içine sinen isim bebeğin için en uygun isimdir

Bizi soracak olursanız Cumartesi kontrolümüz vardı. Oğlum hala oğlanmış en son 12. haftada gittiğimiz için emin değildik artık şüphemiz kalmadı çok şükür Eğer karar değiştirmezsek Emin Mervan'ımız geliyooooooor Herşey yolundaymış şu anda hiçbir sağlık sorunu gözükmüyomuş ama Doktor amcamız 17. haftamda olduğum için erken bir analiz olduğunu, 23. haftada ayrıntılı ultrasonda daha net bi şekilde görebileceğimizi söyledi Gittiğim doktor ayrıntılı ultrason da yapıyomuş ona çok sevindim. Burdaki tıp sistemi Fransa'ya göreymiş Türkiye'deki daha çok Almanya'nınkine benzermiş o yüzden ufak tefek değişiklikler olabiliyomuş Ayrıntılı ultrason 23. haftada çekiliyomuş mesela. yine aynı haftada Tetenoz aşısının yanında başka bi aşı daha yapılıyomuş Difteri mi dedi bişey dedi anlamadım tam olarak :44:Bizim oğlan çok kıpırdıyodu deli etti doktoru, Allah'tan sakin bi karakteri var adamın tam "işte bu da el parmakları" diyo bizimki içerde boks yapmaya başlıyo Doktor da "Neyse çok net gözüküyodu gördünüz dimi" diyo Her gittiğimizde tüm uzuvlarını ve organlarını tek tek gösteriyo sağolsun Biz de hayran hayran ekrana bakıyoruz babasıyla Bi de labratuara çok kızdı benim kanın rh - eşiminki de + olduğu için her ay bi tahlil yapıp kanıma rh faktörünün karışıp karışmadığını kontrol ediyoruz Bu tahlil endrekt olarak yapılıyo çünkü benim kanımdan yapılıyo çocuğun rh faktörünü öğrenmek için amniyosentez yapılması gerekiyo sanırım :44: Neyse çok da net bilmiyorum ama böyle bişey işte Bizim müneccim laborantlar hem endrekt hem de direkt olarak tahlil sonucu vermişler Doktor da çok kzıdı "Bu kadar da atılmaz annenin kanından bebeğin rh'ını nerden tesbit ettiler acaba" dedi çok kızdı Neyseki her ay tekrarlanacak ve ihtiyaten yapılan bi tahlil yoksa başka bi yerde bi faha yaptırırdık ama doktor gerek görmedi İşte böyle 5 hafta sonra ayrıntılı da bi daha görücez kuzucuğumu o zaman annem de yanımda olacak ilk defa görecek o da Haraketleri hissetmeye başladığımdan beri eskisi kadar ultrasona girme özlemim olmuyo Bu arada üzerimde manto, ayağımda bot içimde de kat kat kıyafetle tartıldım 60 kg çıktım Zaten 58 ile hamile kalmıştım yani hiç kilo almamışım hatta vermiş bile olabilirim :26: Ama asıl kilolar bu aydan sonra alınıyomuş bakalım görücez zamanla

Tepikler Genel olarak artık herkes haraketleri hissetmeye başladı sanırım. Ben de yaklaşık 1 haftadır çok net bir şekilde tepik yiyiyorum Hele babasına çok düşkün bizim oğlan şimdiden Normalde haraket etmese bile babası elini karnıma koyup " hadi benim küçük oğlum haraket et" dediği zaman bizimki bir coşuyo anlatamam Tepik üstüne tepik Çok uslu bizim oğlan daha şimdiden babasının sözünden çıkmıyo

Göbüş Artık karnım baya bi büyüdü Eski pantolonlarımın bi çoğunu giyemiyorum önceden büyük gelen pantolonlar ya da geniş lastikli eşortmanlarımı giyebiliyorum sadece
Göbeğime de bebe yağı sürüyorum hatta bütün vücuduma sürüyorum çünkü hamilelikten sonra cildim çok kurudu :18: Annemin gelmesine 3 haftadan az zaman kaldı o zaman abimin Amirka'dan getirdiği yağı kullanmaya başlıcam inşallah Aslında onu son aylara soğru kullansam daha iyi olcak Gratis'te aşağıda resmini yüklediğim bi krem varmış o da çok etkiliymiş ondan aldırıp şimdilik onu da kullanabilirim Bunun bi de daha doğal olanı mı varmış öyle bişey de duymuştum gidince sorucak annem

Alışveriş
İstanbul'da oturanlara ve yakında İstanbul'a gideceklere sesleniyorum
İstiklal Caddesini herkes bilir orda bir Beyoğlu İş Merkezi var Meydan'dan Tünele doğru giderken Galatasaray Lisesi geçtikten sonra sol tarafta kalıyo
Ben bütün kıyafet ihtiyacımı ordan karşılardım acayip ucuz ve güzel şeyler var
Annem bana ordan 10 TL'ye bir hamile eşofmanı almış çok da kaliteli
Yine hamile jilesi almış onu da 25'e mi 30'a mı ne almış çok şeker bişey
Ama annem hiç pazarlık yapamaz ben olaydım aaah indirim de yaptırırdım
Yolunuz düşerse bi uğrayın derim hatta yolunuzu düşürün derim aşağı katlara falan da inin çok uyguna çok güzel kıyafetler var
Caddede biraz daha Tünel'e doğru ilerlerseniz sağ tarafta paşabahçe var onun yanındaki sokak da Terkos Çıkmazı
Ordada tezgahların üzerinde yığılmış 5 Tl'ye 10 Tl'ye bir sürü ihracat fazlası markalı kıyafetler var biraz deşerseniz neler çıkıyo neler
Deşmek istemezseniz de tezgahların arkasında dükkanlar var ordan da istediğinizi çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz
Hediyelik falan için de ideal bir mekan
Kime ordan hediye kıyafet götürdüysem yıllarca üstünde gördüm
:13:

Eklentiler

• $çatlak kremi=dexeryl.webp
    11 KB · Görüntüleme: 40
evet cnm gerildiğinden acıyo badem yagı tüylenme yapıyo diyolar ondan kullanmak istemedim iç karnım darmış ondan erkenden çıkmıstı şimdide iki kiloyuda alınca kocaman oldu

Badem yağının 2 çeşidi var demişlerdi acı badem bi de tatlı badem yağı biri tüylenme yapmıyormuş diye duymuştum ben bebe yağı kullanıyorum gerçi hiç karnım büyümedi daha ama ilerde faydası olur mu bilmem

annişlerrrr oğluşum geliyorrrr!!!! çok mutluyum Allah gönlümüze göre verdi..eşim çok istemişti rahmetli babasının adında bi oğlu olmasını,ben de istemiştim nası mutluyum anlatamam.. annesinin kuzusu oğluşum benim sağlıkla gel inşallah

ben de karnım büyümedi filan diye hayıflanıyordum canım hamile pantolu aldık bi kaç tane onları giyince aslında benm farkında olmadığım kocaman bi göbişim olduğunu farkettk :) banyoda da farkediyorum zaten son bi haftadır var artık, normalde hiiiç göbişim yoktu dümdüzdü belki o yüzden faarkediyorum.

Canım hamile yastığından memnun musun?? Ben de bu modelin aynısının resimlerini geçen gün anneme gönderdim aynısından dikmesi için. Hem hamile yastığı hem emzirme yastığı hem de bebek oturmaya başladığında etrafında güvenli bir oyun alanı olarak kullanılabildiği için tercih ettim bu modeli. İyi bir tercih mi yapmışım kullanan birinden de duymak istedim. İşim bitince vakumlayıp kaldırırım diye düşündüm o zaman çok yer de kaplamaz. Ben de gece sırt üstü yattığımda ağrıyla ve oğlumun tekmeleriyle uyanıyorum daha bu kadarcık göbekle bu ağrılar başladıysa ilerki ayları düşünemiyorum....

Evet canım işte o bebişin haraketi tam da tarif ettiğin gibi. İlk hissettiğin zaman çok sık olmuyo zaten canım. Zaten sen haraket halindeyken sallantıdan dolayı o da genelde uyuyomuş bi de kıpırdasa bile hissetmen daha zor. Gece ya da sabah kalkmadan önce sırt üstü yattığında kendini dinle veya elini karnına koy o zaman daha net hissedersin. Konuşmayı da deneyebilirsin benimki babasının sesine ve dokunuşlarına çok güzel tepki veriyo...

Bir erkek daha. Oğluşun hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bence kesinlikle bir şans daha ver canım. Bende kolumu altına sokup yatıyorum ama çok rahat ediyorum. Pozisyonunu mu tutturamadın ki acaba.:44:

Ben çok memnunum. Onu almadan önce geceleri uyuyamıyordum. Bacağımın arasına yastık almayı denedim ama sırtımı destekleyecek bir şey eksik kaldı o zaman. Ne yapsam ne etsem derken eltim biliyordu belimin çok ağrıdığını, araştırmış bulmuş bu yastığı. Hiç haberim yoktu yoksa böyle bir şey olduğundan. Hemen aldım. Şiddetle de tavsiye ediyorum.

selam kızlar çook uzun zamandır birşeyler paylaşmadım minikkuşa çok üzülmüştüm yeni gelişmelermi var acaba? bizede bi oğlan daha geliyor diğer arkdaşlar biliyor zaten bizde ilk oğlumda yağızı koymyı düşünüyorduk sonradan vazgeçip emir kyomuştuk şimdi buna yağızı düşünüyorum ama boğaç ve çağın da düşündüğüm isimler arasaında aslında demir heep istemiştim emir demir görümcem benden önce davrandı eşimde kutay diyor ama bakalım en son neye karar vericez :26:

Bak tatlım bu yastığın kullanım şekillerinin resimlerini yüklüyorum bi de tam tersi dene yani kapalı taraf ayakucunda açık taraf başının altında o zaman boynun sıkışmaz sanırım...

Eklentiler

• $002-2.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $002-3.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $002-4.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $by002_o3.webp
    6 KB · Görüntüleme: 30

hoşgeldinnnn:79: iyisiniz umarım yavrularlaa
mona seçtiğin isimler çok güzel.. Çağın ve Yağız kulağa hoş geliyor ..
isimleriyle yaşasın yavrular.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canımm...
seninde bi oğluşun daha geliyor Allahım esirgesinnn

Benim doktorumda 9 haftayı 2 ay sayıyor. 9. haftam bittiğinde 2 aylıksın demişti bana. Benim bugün 20. haftamın ilk günü olduğuna göre ben 4 buçuk aylık oluyorum o zaman.

Çok sağol Tokoyaycım ben de annemi boşuna mı uğraştırcam acaba diye tereddüt ediyodum. Tüm şüphelerimi ortadan kaldırdın Kuzenim İstanbul'da askerlik yapıyo 6,5 aylık oğluyla eşi de bizde kalıyolar. Bebiş otururken tam dengesini kuramıyo etrafına bi sürü yastık koyuyolar annem de bu yastağın bu dönemdeki bebekler için idael olduğunu söyledi. Bi de küçük emzirme yastığı yapacak bana ev haricinde kullanmak için. Evde bunun daha rahat olacağını düşünüyorum ama evin dışına çıkaramam tabiki Emzirme yastığı hediye geldi demişsin galiba onun da resmini paylaşır mısın?:26: Önceden paylaştın belki ama geçmişi pek inceleyemedim kusura bakma. Ben bu modeli gönderdim anneme ama kullanışlı mıdır bilemiyorum...

Eklentiler

• $emzirme yastığı.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $emzirme yastığıı.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 28
Ayy ne guzel annen unutmustur artık o duyguları böyle telaş yaptığına göre Rabbim o gunleride yaşatır inşallah bende Betül ismini düşünüyorum nasıl

betüüülll müüüüüüüüüüüüü harikaa betül benim manevi kızımın ismi onu çoooooooooookkk severim şimdi ondan çok uzaktayım veee betüller çok nazik ve kibar oluyolar ilk seçeneklerinin arsında olsun benceee

hoşbuldum canım iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok sizleri takip ediyorum arada sizde durumlar ne oğluşların nasıl ? bizde bu aralar yatk konusu sardı ne alacağıma karar veremiyorum bakıp bakıp duruyorum park yatak düşünüyorum ama markasına modeline karar vermiş değilim canım

Bu hamile yastığım. Emzirme yastığı yanında hediye geldi dediğim gibi. Üstünde arabalar falan var. Deseni çok hoşuma gitmedi ama yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
yaa kızlaar benim evde durmaktan canım sıkılıyooorrr...:26: çok ayran gönüllüyüm şimdide örgü olayına kafayı taktım..ama gel görünki ben örgü örmeyi bilmiyoruum yaaa nasıl öğrenebilirim..etrafımda annem flnda yokki bana göstersin böle bildiğiniz bi site yada anlatımlı videolar varmı acabaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…