2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
EVET CANIM ARTIK YEDİĞİMİZ TEKMELERDEN DARBELERDEN ÜSTÜMÜZE GELEN GAZLARDAN KUSMUKLARDAN VE ÇİŞLERDEN MUTLULUK DUYUCAZ ÇÜNKÜ BİZ ANNE OLUCAZ İNŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet yaaaaaaa biz anne oluyoruzzz dimi amaaaa , ne garip benim gibi ilk kez anneliği tadacak olanlar için merakla bekliyoruz :52::52::52: eskiden olsa hiç aklıma bile gelmezdi bihareketini beklemenin bu kadar heyacanlı olcağını ... hayat bizim için gerçekten değişiyoooo :1:allahım kucaklarımıza sağlıklı almayı da nasip eder insallah :nazar::1:

Son düzenleme:
Herkese merhabalar,
Cinsiyetini öğrenen ve ilk tekmesini hisseden arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.:36::36:Benim oğluşumdan henüz bir tekmeleme hareketi görmedim ümitle bekliyor annesi.:16::16:Yanlz kendimde şunu gördüm bebeğim hiç tatlı sevmiyor.Ki evvelinde pastalar kekler sütlü tatlılaraa bayılırdım.Şimdiyse Varsa yok sa ekşiler,limonlar,salatalar:39::39:Yavrum annesine hiç kilo aldırmak istemiyor.Böylelikle ye tatlıyı doğur atlıyı tezinide birkez daha çürütüyorum:8::8:

bende eksiciyim cnm ama bakalım ne gelecek kız mı erkek mi:32: , tatlı benmde midemi bulandırıyooo çok garip eskiden olsa ooooo götürürdüm :52:

bende eksiciyim cnm ama bakalım ne gelecek kız mı erkek mi:32: , tatlı benmde midemi bulandırıyooo çok garip eskiden olsa ooooo götürürdüm :52:[/QU

Merak ettim bende şimdi,seninkiside erkek gibi o zaman:))Bende çin takvimi tutmadı zaten.Rüyalarımda tutmadı çünkü hep kız bbebek görüyordum.Hissimde kız yönündeydi.Eşimin hissi tuttu.Ne zaman randevun?

Merhaba kızlar

aşırı derecede midemde yanma oluyor dun dayanamadım artık doktora gıttım bı surup verdi mide yanması ekşimesi için şurup kullanan varmı aranızda ?

canim bendede cok oluyodu. simdi gunde 6-8 bardak suya limon SIKIP iciyorum artik olmuyor. midemizde asit biriktigi icin oluyormus ve limon asiti alkaline donusturerek dengeyi sagliyormus. denemeni tavsiye ederim. hemde kis gunlerinde c vitamini olur her acidan ise yarar yani;)

bende eksiciyim cnm ama bakalım ne gelecek kız mı erkek mi:32: , tatlı benmde midemi bulandırıyooo çok garip eskiden olsa ooooo götürürdüm :52:[/QU

Merak ettim bende şimdi,seninkiside erkek gibi o zaman:))Bende çin takvimi tutmadı zaten.Rüyalarımda tutmadı çünkü hep kız bbebek görüyordum.Hissimde kız yönündeydi.Eşimin hissi tuttu.Ne zaman randevun?

en son gittiğimde kza benziyooo dedi cuma günü kısmetse gideceğim bakalım hayırlsıı artıkkk:52: cin takvimi bende erkek diyoo canım ama ben başlarda erkek hissediyodum suan hiç bilemiyorummmm gelsin de negelirseee kabulumdurrr:21::21::21:

maşallah canım 3. Bebeğin ne güzel yaa 2. 3. Hamilelikde ilki gibi oluyomu aynı heycanı yaşıyomu insan yine ne biliyim ilki tabiki özeldir ama diğerleri nasıl oluyo

Benimde 3. hamileligjm. 2 cocuguma supriz bir sekilde Istem disi hamile kalmistim
Bazen cok heyecAnlaniyordum bazense kiziyordum niye hamile kaldim diye
Yani tam bir ikilem yasiyordum ama dogum yapip bebegimi kucagima verdikleri an
Yasadigim duygu bambaskaydi dunyanjn en degerli en kiymetli varligi haline gelmisti

Hele kizimi kucagima verdikleri de kocaman gozlerini acmis gozumun icine bakiyordu resmen
Anne bdn geldim beni sevmiyecekmisin der gibi bakiyordu.

Bunu cok istedik nerdeyse aranan bebek oldu bir yil kadar ugrastik mayistA bir dusuk yasadim
Simdi bebegk. Iyi cok sukur. Yani suan ilk kez hamiliymisim gibi cok heyecanli ve merak icindeyim

merhaba arkdşlar,,yarın ikili test kan tahlil sonucumu almaya gideceğim,çok heyecanla bekledim bu haftayı,umarım sonuçlar iyi çıkar,bebişim hafta önce bacak bacak üstüne atarak göstermemişti cinsiyeti,bu sefer tekrar rica edicem dr.dan bakarsa inş.bizimki de gösterirse yarın bi ihtimal öğrenebilrim cinsiyetini,,,çok heycanlıyım,tekrar yazarım size,öptüm,,sevgiyle kalın

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

aslında kızlar şöyle bir kanıya vardım:1: nacizane:17:

eğer hamilelik öncesi tatlıyı çok seven ve yoğun tüketen biri hamile kaldıktan sonra tatlıdan tiksindiyse oğlu oluyor.

eğer daha önceden tatlı düşkünlüğü olmayan birinin hamilelikle beraber tatlıya meğili artıyorsa kızı oluyor:34:

diye düşünüyorum:17:cinsiyeti kesin belli olanlar, nasıl tutuyor mu?:26:

eğer hamilelik öncesi tatlıyı çok seven ve yoğun tüketen biri hamile kaldıktan sonra tatlıdan tiksindiyse oğlu oluyor.

eğer daha önceden tatlı düşkünlüğü olmayan birinin hamilelikle beraber tatlıya meğili artıyorsa kızı oluyor:34:

ilk cümle kısmen tuttu bende :) tatlıyı çok seviyordum bulantılı günlerde hiç yiyemedim tuzlu istedi canım oğlum olacakmış fakat artık şimdi tatlıyı bolca tüketebiliyorum..:17:

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

Cok tskler bu guzel bilgiyi bizlerle paylastigin icin.Rabbk. cümlemizi herturlu kazadan beladan korusun
Insallah.

Ben bu konuda birsey diyemiyecem cunku hem tuzlu eksi cok tukettim hemde tatli
Sirf kahvaltida bal yedigim donemlrrde oldu.tabak tabak tursu yediginde
Hic yemedig limonu resmeln kemirdim.
Ama doktor kiza benzetti bir daki kontrolumde erkek derse bu tezi dogrulayacagim
Kiz derse alakasi yokmus

Evet bu beni anlatıyor.

Ben bu konuda birsey diyemiyecem cunku hem tuzlu eksi cok tukettim hemde tatli
Sirf kahvaltida bal yedigim donemlrrde oldu.tabak tabak tursu yediginde
Hic yemedig limonu resmeln kemirdim.
Ama doktor kiza benzetti bir daki kontrolumde erkek derse bu tezi dogrulayacagim
Kiz derse alakasi yokmus

canım sadece benim düşüncem zaten tutuyor mu diye merak ettim:17:
buarada canım sen hamilelik öncesi mi hem ekşiyi hem tatlıyı seviyordun.orayı anlamadım:26:
yani bal yediğin turşu yediğin dönem hamilelikte mi?öncesi mi?

maşallah canım 3. Bebeğin ne güzel yaa 2. 3. Hamilelikde ilki gibi oluyomu aynı heycanı yaşıyomu insan yine ne biliyim ilki tabiki özeldir ama diğerleri nasıl oluyo

Evladın biride binide aynı derler ya çok doğru arkadaşım iki oğlumda da çok güzel duygular hissettim çok heyecanlı bir süreçti İnan ama bu daha da bir güzel bambaşka niye dersen iki hamileliğimde de daha acemi daha bilgisizmişim diyorum tadını çıkartamadım keyfini sürmedim hamileliklerimin ama bunda daha bilinçli daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum her anımın tadını çıkartıyorum meğer hamile olmak kadar mucizevi muhteşem bir şey yokmuş diyorum iyiki 3. Bebeği istemişim diyorum çocuklarıma canım feda Rabbim isteyen herkese yaşatsın güzel duyguları yaşasın anne olmak:)))

onceden cok eksi ve cok tuzlu yemezdim normaldi. tatliyida cok yemez aramazdim. o yuzden bilemiyorum.
hamileligimde ise ilk 3 ay tuzlu ve eksi yedim hep. su andada hala tuzlu eksi ve aci seviyorum. tursuyu ilk gunden beri coook seviyorum. yani sabah namazina kalkinca tursu yiyecek kadar cok seviyorum. tatli hala sevmiyorum ama bazan birilerinin yedigini gorunce cikolata yada nutella canim istiyor. benimkinin cinsiyetide 5 ocakta kesinlesecek. bakalim gercekten erkekmi?

mrb arkadaslar canım cok sıkkın 14 haftalık hamileyim ama bebeğimi hissetmiyorum .
çok üzülüyorum. biraz seyriyor gibiydi tatlı yiyince ama 4gündür hiç hissetmiyorum bu durum beni mahvediyor
bu aksam kontrolümüz insallah hersey yolundadır benim gibi hissetmeyen varmı sizce normalmi seyrimemesi

canım sadece benim düşüncem zaten tutuyor mu diye merak ettim:17:
buarada canım sen hamilelik öncesi mi hem ekşiyi hem tatlıyı seviyordun.orayı anlamadım:26:
yani bal yediğin turşu yediğin dönem hamilelikte mi?öncesi mi?

Hayir canim hamilelik döneminde yedim ilk haftalarinda tursu yedim sonra tatliya dondu
Simdi hatta uzun zamandir ikisinide yedigim yok.
Birsey daha var be daha cok meyveye dustum. Hamilelkk oncesi
Agzima bile almazdim simdi doyamiyorum desem yeridir.
Daha dogrusu hamilelik oncesi yemedigim seyleri canim istiyor
Vücudumuz eksik gordugu seyleri istiyor sanki bana oyle geliuor

mrb arkadaslar canım cok sıkkın 14 haftalık hamileyim ama bebeğimi hissetmiyorum .
çok üzülüyorum. biraz seyriyor gibiydi tatlı yiyince ama 4gündür hiç hissetmiyorum bu durum beni mahvediyor
bu aksam kontrolümüz insallah hersey yolundadır benim gibi hissetmeyen varmı sizce normalmi seyrimemesi

ben hiç hissetmedm bebeğimi, erken gibi geldi bana ama, hissetmelimiyiz acaba?

Back
X