2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bu hepatit konusu ne ben anlamadım
Bende hepatit b taşıyıcısıyim
Bebeğe mı geçecek simdi anlamadım :26:

Bu hepatit konusu ne ben anlamadım
Bende hepatit b taşıyıcısıyim
Bebeğe mı geçecek simdi anlamadım :26:

Hayır geçmiyor o doğduğunda serum ve aşı yapılıyor merak etme.Ama sen rutin kontrollerini yaptır kendin için alt ast değerlerine bakılması gerekiyor, yalnız bebek olmasada 6 ayda 1 defa gastroentoloji doktorunun kontrolunde takip ediliyorsun değil mi?

B12 sinir sistemi için önemli ama yani önlemini alacaksın senin biraz takviye alman gerekiyor yemenle geçebilecek bir durum değil, tabi yinede dalak ciger bunları yiyebilirsen ben kan yapan şeyler olduğunu biliyorum ama temiz evde yapılsın dışardan yeme.
Benim kendi doktorum halen folik asite devam etmemi söylemişti yarın 16. haftamıza giriyoruz ama dün gittiğim doktor (benim doktorum yurt dışında cinsiyet konusunda emin olman için gittim) kan depoların dolu olsa bile hergün kan ilacını alman gerekiyor ki gerçekten benim kan oranım gayet iyidir, folikasit aslında gebelik öncesi önemli ve maksimum 12. haftaya kadar veriyoruz senin 12. haftadan sonra içtiğin folik asitin bir anlamı yok dedi.Birde vitamin ve balık hapı verdi iyi beslendiğini düşünüyorsan 2 yada 3 günde bir alabilirsin dedi..Kafam çok karıştı ve birçok kişinin doktoru folik asiti 12. haftada kesti benimki sadece folik asite devam ediyor anlayamıyor sizde durumlar nasıl?

[Ben de folik asit icmeye devam ediyorum. Ayrica Elevit, Omega 3 ve kalsiyum takviyesi aliyorum.
QUOTE=ela235;27968786]dün yada önceki gün yamıştım moralim bozuktu biraz ama kimse ilgilenmedi :50: neyse önemli degil :30: hamileligimi ögrendigimde bırakırsam hayttan zevk alamam artık dedigim sigarayı bırakmıştım daha dogrusu Rabbim bana bıraktırdı çok şükür yoksa benim öyle bi iradem yok ama bugun i tane içtim ve cok cok cok mutsuzum bebegime bunu yapmaya hiç hakkım yok:20: acaba bi taneden bi şey olur mu ssinirden stresten içtim off off:18::43:[/QUOTE]
1 tane icmissin, afiyet olsun. Baska icme ama Ela'cim. Su an bebeklerimiz kapali bir kutunun icinde. Onlara mumkun oldugunca iyi bakmak lazim.
Bir oğlanda bendennnn:) kız annelerine duyurulur:)))
Oglun hayirli-ugurlu olsun. Gozun aydin.

kızlaaaaaar ben geldimmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

oğlum geliyorrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

keep oğluşun hayırlı olsun:nazar:tebrikler:46:

Kafam çok karıştı ve birçok kişinin doktoru folik asiti 12. haftada kesti benimki sadece folik asite devam ediyor anlayamıyor sizde durumlar nasıl?

canım benim doktorum 12.haftadan sonra bıraktırdı,elevit+demir hapı ve arada bir kullanmam için balık yağı verdi...

Denoz'cum; hayirdir insallah. :)

Hayırdır inşallah:)))) ben de bir anlam veremedim ama sabah uyandığımda Balmond nicki kalmıştı aklımda:))))
Bide sanırım bdamlagozbebgim vardı ama ondan emin değilim...
sanki benimle ilgili (ama bebek haricinde) bir konuda yazmak suretiyle yorum yapıyordunuz ama ben güya sizi tanıyormuşum önceden..fakat konu neydi hiç hatırlamıyorum:)))) belki akşam en son sizin yazdığınız bişeyleri okudum topikte o kaldı aklımda...bilinçaltı işte:)))))

zeyyyno ne kadar tatlı avatar resmin... yaaa bayıldım çocuğaa:))))

Hayırdır inşallah:)))) ben de bir anlam veremedim ama sabah uyandığımda Balmond nicki kalmıştı aklımda:))))
Bide sanırım bdamlagozbebgim vardı ama ondan emin değilim...
sanki benimle ilgili (ama bebek haricinde) bir konuda yazmak suretiyle yorum yapıyordunuz ama ben güya sizi tanıyormuşum önceden..fakat konu neydi hiç hatırlamıyorum:)))) belki akşam en son sizin yazdığınız bişeyleri okudum topikte o kaldı aklımda...bilinçaltı işte:)))))

zeyyyno ne kadar tatlı avatar resmin... yaaa bayıldım çocuğaa:))))

tşkler canım bende bayıldımmm :16: pcde masa üstü yaptım sürekli gözümün önünde olsun ki bebişim ona benzesin diye :52::52:

benim belim inanılmaz ağrıor, en küöün bi iş yapim, biraz yere eğilim falan feci ağrıor.
bazen karnımada sancı girior gibi oluor.

çok umudum yok ama yinede şansımı deniyorum :9: sen ne yaptın diyet nasıl gidiyor bakim :46:

iyi gidiyor gibi, kilo da verdim aslında:))) 6 kilo almıştım diyetisyene gittiğimde sonra 5e düştü...aslında herşeyden bol bol da yiyorum ama gereksiz abur cuburu kesince yani normal halimdeki gibi yemeye başlayınca düzene girdim sanırım:)))) hoş arada kekleri götürüyorum:52: umarım böyle devam eder:)))

benim belim inanılmaz ağrıor, en küöün bi iş yapim, biraz yere eğilim falan feci ağrıor.
bazen karnımada sancı girior gibi oluor.

bizim beklenen doğum günleri aynı cnm...bir yerde okumuştum bu haftalarda bel ve sırt ağrıları başlar diyordu...
hatta dün akşam uzanırken ben de hissettim belimde ağrı hafiften...

iyi gidiyor gibi, kilo da verdim aslında:))) 6 kilo almıştım diyetisyene gittiğimde sonra 5e düştü...aslında herşeyden bol bol da yiyorum ama gereksiz abur cuburu kesince yani normal halimdeki gibi yemeye başlayınca düzene girdim sanırım:)))) hoş arada kekleri götürüyorum:52: umarım böyle devam eder:)))

inş canımm tebrik ediyorum seni :46: darısı başımaaaa :9:

Canım oraya saha Kotu diyorlar
Dogumhanesine merdiven altı deniliyor
Ben vazgeçtim erdemden yeni hastane atıyorum kendime

Sevil Hanım'a gidiyorum CANIM

CANIM icinde ne olduğu bile belli değil
Hemde kabiz yapıyor çok fena:50:

Yarın için medicana sibel açıkalından aldım randevu bakalım herkez memnun sadece çok yoğun randevu veremiyor ama arkadaşım aracılığıyla aldım.sende öğrendin bebişi cidden bitek ben kaldım

kolu, bacaaa, beli ve muhtelif yerleri ağryan arkadaşlara aaacil Şifalar diliyorum :)
benimde belimde daimi bi ağrım var sağ kalça be larası bölgemde ve bayaaa oldu var bir ayı aşkın zamandır
gece de elimde uyuşma oluyoo...
bitmez bu şikayetler artarak gider :))
Allah başka dert vermesin..

Hayır geçmiyor o doğduğunda serum ve aşı yapılıyor merak etme.Ama sen rutin kontrollerini yaptır kendin için alt ast değerlerine bakılması gerekiyor, yalnız bebek olmasada 6 ayda 1 defa gastroentoloji doktorunun kontrolunde takip ediliyorsun değil mi?

Evet CANIM tabi olcturuyorum
Senede bi defa Yada 6 ayda br
En son gebe kalmadan once olcturnustum
Ya demek bebeğe ası yapılacak ah kıyamam yavruma
Ben bunu doktoruma söylemeliyim o zaman
Sagol cevapladıgin için

Yarın için medicana sibel açıkalından aldım randevu bakalım herkez memnun sadece çok yoğun randevu veremiyor ama arkadaşım aracılığıyla aldım.sende öğrendin bebişi cidden bitek ben kaldım

Vay senin doktor karaborsa olmuş desene :1:
İste ben yoğunluktan dolayı erdemi bırakacağım
Emseyi düşünmeye başladık esimle orası yeni hastane
Dogumhanesi felan temiz olur diye düşünüyorum

hanımlar çatlak kremi kullanan var mı aranızda ? benim göbüşüm bu bir iki günde atağa kalktı şiştim resmen zaten çok zayıfım çatlarım diye korkuyorum.. önereceğiniz bir krem var mı ? unnado da lierac diye bir krem var indirim de alayım mı ? yoksa daha erken mi ? bilemedim..

Back
X