2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam Papatya Bu yazını geç gördüm, cevap almışsındır ama yine de yazayım dedim. Aynısı geçen gün bana da oldu. Gebelik hormonu nedeniyle tansiyon düşmesi vakası. Eczaneye gittim hemen çikolata ve su verdiler. Bir süre sonra düzeldim. Dikkatli olmak lazımmış ama yapacak birşey yok dedi doktor. Yani normalmiş.

Papatyayı nerden uydurmussam:) Sementen pardon:)

çok şükür bugün iyiyim yemek yemeye başladım canım maşallah
kilo bile almışım hatta:17: 1kilocuk:)
canım ne erkeni geç bile hatta
yani bende şimdi değiştireceğim doktorumu ve hastanemi
çünkü ben doktorum beni tanısın bilsin istiyorum şimdi 20. haftada hastanemi değiştirmiş olacağım inşallah
öyle 38. haftada gidipte başka bi hastaneye direk doğuma girmek istemem:50:

Mervecim sen bana yakınsın bende senin gibi çok kararsızdım dün iki doktora gittim toplamda toplamda6 doktor gezdim ama hamilelik önceside dahil ama dün öyle bir meleğe rastladımki herkeze tavsiye ederim medicana sibel açıkalın sitesinden de bakabilirsiniz.evet sonunda karar verdim doktor iyi olduğundan aradığım diğer önemli olanda bebek yoğun bakım bölümü varmı hastanenin oda tamam.şiddetle tavsiye ederim.

çatlatın bakalım beni sizinkide kuşunu saklasında görürsünn:34:

çevremden hep aynı yorumu aldım baakalım süpriz bebe ne çıkacak:27:

bendede oluyo ama hareketlerini hissetmeye başladığım zman sıklaştı acaba nazikçe tepiyolarmı göbüşleri:26:

Nurgu canımm nasıl çatlatim seni tatlım 18 .haftam bitince öğrenicem bende senin gibiyim tatlım en geçe ben kaldım.

canım ben de benzer durumdayım, zaten günlerimiz de yakın. 11ve 13te bana da erkeğe benziyo dendi fakat rüyamda kız görmüştüm. hala tam emin değilim ama artık "oğluşum" diye seviyorum, Rabbim hayırla kucağımıza gelmelerini nasip etsin de, cinsiyet ne farkeder...

Amin canım hepimiz için sağlıklı mutlu cocuklar olsunlar inşallahh.

Mervecim sen bana yakınsın bende senin gibi çok kararsızdım dün iki doktora gittim toplamda toplamda6 doktor gezdim ama hamilelik önceside dahil ama dün öyle bir meleğe rastladımki herkeze tavsiye ederim medicana sibel açıkalın sitesinden de bakabilirsiniz.evet sonunda karar verdim doktor iyi olduğundan aradığım diğer önemli olanda bebek yoğun bakım bölümü varmı hastanenin oda tamam.şiddetle tavsiye ederim.

ya ben şu ümraniye çekmeköy civarında gitmediğim hastane kalmadı evlendim evleneli:27:
çok sevindim senin adına bulmuşsun doktorunu
hastane nasıl temiz mi canım bizede çok yakın medıcana
şimdilik aklımıza Emsey takıldı eğer ordanda memnun kalmazsak bide medıcanayı denerim artık:27:

Kızlar iki saattir geçmişi okuyorum herkes şimdiden doğum araşırması yapmaya başlamış :): ben Kurtköy Emsey Hastanesine gidiyorum geçen yaz açıldı çok güzel, temiz ve yepyeni bir hastane ve doktor kadrosu çalışan kadrosu özenle seçilmiş bi hastane , geçen Ağustosta bi arkadaşım orada normal doğum yaptı çok da memnun kaldı ziyaretine gittiğimizde tek kişilik konforlu bir odadaydı bebek doğumdan sonra odanın camekanlı bölümünde yıkanıp muayene edilip gerekli işlemler yapıldıktan sonra hemen annenin yanına veriliyormuş ve ailenle birlikte bebeğine neler yapıldığını da görebiliyormuşsun benim bu özellikleri ,en çok temizliği ve çalışanların sevecen olması çok dikkatimi çekmişti şimdide gönül rahatlığıyla oraya gidiyorum, KADIN DOĞUMCULARIN HEPSİ DE AYRI AYRI tavsiye ediliyo benim doktorum Şükran AKALIN çok iyi bir doktor çok samimi anlatıyo herşeyi açıklıyo ve hiç paragöz değil çok keresinde bana tahlillerimi istersem devlette yaptırıp gelebileceğimi de söylemişti uygun olsun diye :16: veee yukarıdaki uçuk fiyatlara göre hastanede ücretler çok uygun hemde belkide birçoğundan çok daha iyi özelliklere sahip gelip görmenizi tavsiye ederim. SGK lılara muayene 42 tl normal doğum 450 zounlu sezeryan 750 tl bence çok uygun buraya gelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. birde hastanenin duvarlarında suda doğumda yapıldığını anlatan reklamlar vardı birdahakine gittiğimde doktoruma suda doğumun ücretini de sorucam....

Doğru söylüyorsun canım ama şehir merkezinden uzaklaştıkça fiyatlar düşüyor zaten birde adını duyurmak için fiyatlarda düşük heralde çok şanslısın , kurtköy benim evime çok uzak,ama yakın olan arkadaşlar için çok iyiymiş.
Şimdi medicana çamlıca üzerinde duruyorum, gebe kalmadan önce gittiğim Mustafa Özbek diye bir doktorum vardı Pendik Bölge Hastanesinde çalışıyor, o aynı zamanda çamlıca medicanaya geliyormuş sanırım ona gideceğim.Çok iyi,tecrübeli ve tatlı samimi bir insan zaten eskiden tanıyoruz..Hatta basmakalıp ben bilimciyim havasında bir doktor değil gerekirse doğal tedavi yöntemi biliyorsa söylüyor..Ama hastane nasıl acaba bilen varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ben çatlaklar için mustela krem kullanıyorum. Aranızda kullanan var mı? Bir de sol tarafa yatma konusunda ne diyorsunuz bu yüzden sabaha kadar uyuyamıyorum hep sağıma yatasım geliyor :'(((

Strivection olusmus catlak tedavisinde kullanılıor diye biliorum ama bir arastır once

Belki de yagı dogru surmuyorsundur, ıslak tenine iyice yedirip 10-15dakika kıyafet degdirmeden beklersen eger tam emiyor yoksa kuru teninde kıyafetle zaten nufus etmior.

Bol su icmek ve panyoda karın ve kalcaya peeling yapmak da ise yarıyor diyorlar.

evet yağı sürdükten sonra pijamaları giyip uykuya dalıyordum genelde. Bir de işe gittiğim için sabahları sürmemiştim hiç. Sıkıntı yağ olmasındanmış meğer..:) şimdi kremi(mustela) güzel güzel sabah akşam sürüyorum çünkü hemen emiliyo;) hatta baktım ki cildim akşama kadar dayanamıyor yine kuruyor, öğlenleri shea yağı içeren nemlendirici vücut kremimi sürüyorum inanılmaz rahatlatıyor. Bebe yağını da artık duştayken sürüyorum.
Bu arada Strivection kremi duymamıştım ama madecassol ve hametan kremlerinden aldım 2 günde kızarıklıklar azaldı gibi!:46:

canım çok sevindim bunları okuduğuma:1:
teşekkür ederim sorularımı yanıtladığın için
son bir soru daha sorabilirmiyim:17:
şimdi ayrıntılı usgye gireceğiz ya iç organlarına bakılması için
ben erdemden randevu aldım prof yapacak bi tane 325 tl
emseyi aradık 80 tl dedi yani neden bu kadar fark var arada:26:
şükran hanım sana bu konu hakkında bilgi verdimi

cnm ben de sordum ayrıntılı ultrasonu radyoloji bölümü yaparsa 80 ama Cem Adında bi uzman varmış o yaparsa 300 tl ve yanında cd olarak veriyolarmış ben de neyapsam bilemedim düşünüyorum araştırıyorum :26: :1:

ya ben şu ümraniye çekmeköy civarında gitmediğim hastane kalmadı evlendim evleneli:27:
şimdilik aklımıza Emsey takıldı eğer ordanda memnun kalmazsak bide medıcanayı denerim artık:27:
Daha sıra beklerken ateşin hemşireler tarafından ölçülüyor içeri girene kadar herşeyle kızlar ilginiyor sen sadece saatini bekliyorsun hastahane tertemiz yaklaşım çık güzel ve ben 3 sene önce arkadaşım doğum yapmıştı orda doğumhaneye girmiştim yanına çok sıcak bir ortamdı.yani sibel hanımı anlatmıyorum bile çok bilgili yarım saat anlattı bebeği bu kadar ayrıntılı görmemiştîm parmaklarını saydı.çok mutlu çıktım ordan bence denemelisin.

şimdilik aklımıza emsey takıldı eğer ordanda memnun kalmazsak bide medıcanayı denerim artık:27:

bende aradım emsey i ayrıntılı ultrasyon 80 tl yalnız muayene sırası alıp yaptırabiliyosun 40 tl de o yani totalde 120 tl ye geliyor aslında yinede ucuzmuş :44:

Bende yağ olarak üzüm çekirdeği yağı ve buğday yağı kullanıyordum. Damarları beslermiş ve c vitamini varmış içinde. Ama geçen hafta karnımda felaket kaşınma başladı. Alerji olmuş gibi benek benek kızardı. Pullanma oldu birde. Yağdanmı oldu acaba diye yağı bıraktım hemen duş falan aldım. Bir haftadır hiç bir şey kullanmıyorum ama hala çok kaşınıyor ve pullanma var. Kızarıklık çok olmuyor ama kaşıyınca benek benek yine belirgin oluyor. Doktora gitmeyi bekliyorum.

B arada yeni avatarım nası? Bol bol bakayım kızımın gözleri de böyle olsun diye koydum :)) Annesine çekerse renkli gözlü olur miniğim. Gerçi baba da ela gözlü.

kaşıntı ve pullanma varsa benim gibi geç kalmadan hemen çatlak kremine başla derim..
avatar çok güzel:) bizde de tam tersi ben ela gözlüyüm baba ise mavi.. bakalım renkli gözlü mü olacak bebişlerimiz:1:

merhaba kızlar......... uzun zamandır yazamıyorum halsızlık hastalık..
benım cinsiyetlerde belli oldu ikizdi.iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız

Doğru söylüyorsun canım ama şehir merkezinden uzaklaştıkça fiyatlar düşüyor zaten birde adını duyurmak için fiyatlarda düşük heralde çok şanslısın , kurtköy benim evime çok uzak,ama yakın olan arkadaşlar için çok iyiymiş.
Şimdi medicana çamlıca üzerinde duruyorum, gebe kalmadan önce gittiğim Mustafa Özbek diye bir doktorum vardı Pendik Bölge Hastanesinde çalışıyor, o aynı zamanda çamlıca medicanaya geliyormuş sanırım ona gideceğim.Çok iyi,tecrübeli ve tatlı samimi bir insan zaten eskiden tanıyoruz..Hatta basmakalıp ben bilimciyim havasında bir doktor değil gerekirse doğal tedavi yöntemi biliyorsa söylüyor..Ama hastane nasıl acaba bilen varsa paylaşırsanız sevinirim.
Hastahane 10 yıllık falan olduğu için odaları pek yenilenmemiş durumda 15 gün önce arkadaşım doğum yaptı fiyatına göre iyi bence.ilgi alaka çok iyi hijyenik.doğumganesine girdim ben sıcak bir ortam:-)

cnm ben de sordum ayrıntılı ultrasonu radyoloji bölümü yaparsa 80 ama Cem Adında bi uzman varmış o yaparsa 300 tl ve yanında cd olarak veriyolarmış ben de neyapsam bilemedim düşünüyorum araştırıyorum :26: :1:

hee bize radyoloji fiyatını söylemişler aradaki fark neki acaba
bende 300 tllik olanından yaptırırım ya 200 liracık için tehlikeye atamam bebeğimi:26:
Bakalım ŞÜkran hanım ne diyecek bu konuda
bi dahaki kontrolümüz iki hafta sonra bu defa emseye gideceğiz inş
heyecanlandım yaa:52:

Merhaba Merveciğim nasılsın ?inşallh dediğin gibi kız-erkek olursa süpper olur.Tabbi sağlıklı olsun inşallh önemli olan o bnm için.Sen de nasıl geçiyor hala yiyip içemiyormusun şekerim?Burdaki arkadaşlar hastane arayışına girmiş sen napıcaksın bn daha bunun erken olduğunu düşünüyorum ?

Hastane arayışı için mi erken?
Hiçde erken değil, doğum yapacağım hastanede bir doktora gitmek istemem kadar doğal ne olabilir?Doktora gidicem gidicem sonra doğum için başka hastane mi araştıracağım, sonrada doğum esnasında o doktorla nasıl bağ kurucam?
Ayrıca mesela çoğu hastanenin doktoruna gittiğinde doğumda fiyat daha düşük oluyor.
Mesela medicana kendi doktorlarına gidersen 1.450 normal doğum, 2.500 de sezeryan istiyor ama normalde daha pahalı..

benım cinsiyetlerde belli oldu ikizdi.iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız
Canım hayırlı evlatlar olsunlar inşallah ama ne güzel senin yerinde olmak isterdim ben kız çocuklarını çok severim kız kardeşimde yok hep olsun istemişşmdir.benimkide net değil ama hayırlısıysa kız olsun istiyorum.üzülme bence ileride artılarını daha iyi anlarsın.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Üç kız annesi olacaksın. Güzelce yetiştirirsen onları, hadislerden müjdeyle cennetteki yerin hazır, daha ne olsun :34:

Saçma sapan konuşanları da Allaha havale et. O beğenmedikleri minik yavruları bulmak için ne acılar çekiyor insanlar. Erkek olup da özürlü olsa, hayırsız olsa, sağlık sorunu olsa daha mı iyi. Anlamıyorum ben bu insanları

Biraz araştırma yaptım
İbrahim Sözen- 260 lira muayehane ücreti
Normal- 4.250
Sezeryan-3.750

Bayındır Hastanesi
Normal-5.000
Sezeryan- 6.000

Sema Hastanesi
Normal-2.500
Sezeryan-3.300

Central Hospital
Normal-900
Zorunlu Sezeryan 1.600
İsteğe bağlı sezeryan-3.000

Yine benim şuan devam ettiğim doktor Centralda Docent.Narter Yeşildağlar(Perinatoloji uzmanı)
Normal-2.000
Sezeryan-3.000

Echormar
Normal-2.500
Sezeryan-2.800

Hospitalium Çamlıca
Normal-750
Sezeryan-1.250

eline sağlık canım..benim doktorum Ankara Bayındır Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölüm Başkanı, Allah izin verirse orda yapıcam doğumu,güzel hastane tertemiz :49:

Back
X