Butunduamvesenam Eşler farklı ülkelerden olunca isim bulma işi hepten zorlaşıyo yok bunu telaffuz edemezler bunu yanlış söylerler derken bi sürü isim eleniyo. Biz de İmad ismini öyle eledik çünkü ilk harfi ayınla türkçede yok malum.
Mobilyalarınız çok güzelmiş :81: fiyatları da çok uygun :129: ben de internetten bi kaç model buldum ilk çocuk olduğu için seninkiler gibi iki cinsiyete de uyabilecek sade bişeyler istiyorum ama burda bulabilir miyim onu da bilmiyorum :97: Eşim de bakma öyle internetten burda bulamazsak içinde kalıcak diyo :106: Annem bebepe bir sürü şey (nevresim tak., pike tak., yatak örtüsü vs.) dikeceği için yatağı o bu ayın 25inde gelince almak istiyoruz ki elinde ölçüleri olsun. Ama annem de eşim de daha şimdiden oda almaya pek sıcak bakmıyolar

Beşik al bi sene sonra oda alırsın diyolar

Ama ben de oda almak istiyorum zaten şifonyere dolaba ihtiyacı olacak hem bi sene sonra beşiğin takımı dolabı bulamayabilirim :85: Ay çok karışık bizim işler yani bakalım Allah sonumuzu hayreylesin :116:
benimben61 Burda bi kaç kere daha yazmıştım. :94: Öksürük için balın içine limon sık iç birebir geliyo. Hemen iyileşirsin inşallah :109: Boğaz kuruluğu için de ılık suyun içine bal karıştır sık sık iç. Boğazını yumuşattığını göreceksin. :114: Ama bunlar 2 ayrı tarif yani sıcaksu+bal+limon değil.

Limon+bal ve Bal+sıcak su. Limon sıcağa girince bütün faydası gidiyo demişti bana kulak burun boğaz doktorum
İsim isim isim Ay bu isim bulma işi ne zormuş yaaa. Biz ilk başta aslında hemen bulmuştuk isimleri. :128: Kız olursa
Meryem Nuha (Aklıselim demek) :124: Erkek olursa
Emin Mervan 
Emin'i eşim istedi Mervan ismini de ben oldum olası çok severim ama Mervan kelimesinin murûe'den yani mertlikten geldiğini sanıyodum biraz araştırdım da hoş kokulu bir ağaç, güneşte parlayan ve ateş yakmakta kullanılan beyaz taş demekmiş (Herhalde çakmak taşı oluyo bu) :84: Yani pek de güzel değil manası

Eski bi arap ismi ama bu isimle öne çıkmış şöyle meşhur bi sahabi ya da alim de yok ki hani ona niyetle koyayım :105: Bir Emevi Halifesinin adı ama o da pek parlak bir şahsiyet değil

Eşimin ağzını yoklayayım bi dedim Emin ismine çok alışmış değiştirmek istemiyo

Sizce de Emin'e uygun yeni bir isim bulmam gerekir dimi?