2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar ben ankara da yaşamıyorum
ama doğumum kısmetse ankara da olacak
bu yüzden doktor ve hastaneler hakkında pek fikrim yok
yardımmm ....

Canım ben Ankara da Gazi hastahanesine gidiyorum. Doktorum orada doçent arkadaşım. Yıllardır ona giderim. Hamile kaldığımda bir ara özel düşünmüştüm ama bir ara düşük tehdidinden hastahanede yattım o zaman yeni doğan ünitesinin çok iyi olduğunu görüp üniversite hastahanesinin iyi olduğuna karar verdim. Şimdi oraya devam ediyorum.

Merhaba arkadaslar
Şimdilik iyiyim annem de kalıyorum gündüz siteye girip haber vermeye çalıştım ama ağrım vardı dayanamayıp çıkmak zorunda kaldım.
geçmişi tam okuyamadım ama herkese teşekkür ederim. duasını eksik etmeyenlerden Allah razı olsun.
sizlerinde iyi dilekleriyle yaptırıp çıktık amniyosentezi ama yollar da kötüydü bugün yorucu bir gün oldu.
3-4 gün wc hariç kalkmamam gerekiyor pc de yazmak da zorluyor detayları eve geçip biraz daha rahatlayınca yazarım.
düşük riski 2 hafta kadar var biraz ağrım sızım var ama işlem rahat oldu.
16 ocak kontrol randevum 11 şubat detaylı ultrason randevum var sonuclarım da 3-4 hafta içinde çıkacak.
iyi hissettiğim zamanlarda sizleri takip etmeye çalışıcam şimdilik dinleniyorum...
bu arada bebeğimin kıpırtılarını hala az da olsa hissediyorum bu en büyük tesellim..
Hepinize sevgiler.. umarım sorunsuz bir şekilde atlatıp aranıza dönebilirim.
Merak eden dile getiren getirmeyen bütün arkadaslara teşekkürler

Akasya78 aklımdasın sonucunla ilgili birşey okuyamadım bugün çıkacaktı rica etsem mesaj atabilirmisin bana seni çok merak ediyorum
umarım güzel haberler alırsın sizin için de dua ediyorum.

anne adaylarına ve bebeklerine bol bol sağlık diliyorum..

cnm çook geçmiş olsun , iyice yat dinlen, inşallah sonuçların iyi çıkar bütün sıkıntılarını ardında bırakırsın , bak ne güzel bebişin sana ben burdayım diyo :1: kendine çok iyi bak Allaha emante olun cnm...

Kizlar cinsiyetimiz belli oldu sonunda ogrenebildik 2.PRENSESIMMMM geliyor
Cok sukur rabbim gonlumuze gore verdi. Darisi ogrenemiyenlerin basina insallah
Herkes ogrenir. Kizimin boyu 25 cm kilosu 288 gr olmus dr cok guzel kucuk bir kiz dedi surekli:D

tebrik ediyorum tatlım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek::nazar:

hanımlar birşey sormak istiyorum, hiç hamile elbisesi aldınız mı? aldıysanız nerden? hep bakıyorum ne biliyim bana çok eski modellermiş gibi geliyor daha modern şık birşeyler bakıyorum ama bulamadım:44:

Butunduamvesenam Eşler farklı ülkelerden olunca isim bulma işi hepten zorlaşıyo yok bunu telaffuz edemezler bunu yanlış söylerler derken bi sürü isim eleniyo. Biz de İmad ismini öyle eledik çünkü ilk harfi ayınla türkçede yok malum.
Mobilyalarınız çok güzelmiş :81: fiyatları da çok uygun :129: ben de internetten bi kaç model buldum ilk çocuk olduğu için seninkiler gibi iki cinsiyete de uyabilecek sade bişeyler istiyorum ama burda bulabilir miyim onu da bilmiyorum :97: Eşim de bakma öyle internetten burda bulamazsak içinde kalıcak diyo :106: Annem bebepe bir sürü şey (nevresim tak., pike tak., yatak örtüsü vs.) dikeceği için yatağı o bu ayın 25inde gelince almak istiyoruz ki elinde ölçüleri olsun. Ama annem de eşim de daha şimdiden oda almaya pek sıcak bakmıyolar :59: Beşik al bi sene sonra oda alırsın diyolar :58: Ama ben de oda almak istiyorum zaten şifonyere dolaba ihtiyacı olacak hem bi sene sonra beşiğin takımı dolabı bulamayabilirim :85: Ay çok karışık bizim işler yani bakalım Allah sonumuzu hayreylesin :116:

benimben61 Burda bi kaç kere daha yazmıştım. :94: Öksürük için balın içine limon sık iç birebir geliyo. Hemen iyileşirsin inşallah :109: Boğaz kuruluğu için de ılık suyun içine bal karıştır sık sık iç. Boğazını yumuşattığını göreceksin. :114: Ama bunlar 2 ayrı tarif yani sıcaksu+bal+limon değil. :20: Limon+bal ve Bal+sıcak su. Limon sıcağa girince bütün faydası gidiyo demişti bana kulak burun boğaz doktorum :19:

İsim isim isim Ay bu isim bulma işi ne zormuş yaaa. Biz ilk başta aslında hemen bulmuştuk isimleri. :128: Kız olursa Meryem Nuha (Aklıselim demek) :124: Erkek olursa Emin Mervan :55: Emin'i eşim istedi Mervan ismini de ben oldum olası çok severim ama Mervan kelimesinin murûe'den yani mertlikten geldiğini sanıyodum biraz araştırdım da hoş kokulu bir ağaç, güneşte parlayan ve ateş yakmakta kullanılan beyaz taş demekmiş (Herhalde çakmak taşı oluyo bu) :84: Yani pek de güzel değil manası :59: Eski bi arap ismi ama bu isimle öne çıkmış şöyle meşhur bi sahabi ya da alim de yok ki hani ona niyetle koyayım :105: Bir Emevi Halifesinin adı ama o da pek parlak bir şahsiyet değil :110: Eşimin ağzını yoklayayım bi dedim Emin ismine çok alışmış değiştirmek istemiyo :63: Sizce de Emin'e uygun yeni bir isim bulmam gerekir dimi? :68:

Bende erkek olsaydi EMIN KAGAN yada ÖMER KAGAN koymayi dusunuyordum
Mervan ismi pek sicak gelmedi bana anlamida guzel degilmis
Bence yerine daha guzel bir isim bulacagindan eminim.

tebrik ediyorum tatlım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek::nazar:

hanımlar birşey sormak istiyorum, hiç hamile elbisesi aldınız mı? aldıysanız nerden? hep bakıyorum ne biliyim bana çok eski modellermiş gibi geliyor daha modern şık birşeyler bakıyorum ama bulamadım:44:

Aminnn canim cok saol rabbim cumlemize nasip etsin kucaklarimiza almayi.

Hamile elbisesi almadim ben zaten burda dogru duzgun bulmam imkansiz
Pantolon kazak fln aldim hamile kiyafetlerinde fazla SIKlik modernlik arama bence cunku
Bulmasi cok zor trde nasildir bilemem tabiki. Insallsh bulabilirdin sen istefigin gibi.

Canım ben Ankara da Gazi hastahanesine gidiyorum. Doktorum orada doçent arkadaşım. Yıllardır ona giderim. Hamile kaldığımda bir ara özel düşünmüştüm ama bir ara düşük tehdidinden hastahanede yattım o zaman yeni doğan ünitesinin çok iyi olduğunu görüp üniversite hastahanesinin iyi olduğuna karar verdim. Şimdi oraya devam ediyorum.

dr un adı ne canım?

merhaba kızlar,nasılsınız bugüün???yaa ben çok kötü öksürüyorum,içim dışıma çıkacak..o değil çocuğumu rahatsz ediyorum sürekli ona üzülüyoruumm... :14:...napıcamm yaaa..bal-tarçın karışımı tüketiyorum ama geçmedi hala bu öksürüük...ilaçta almak istemiorum...kışın bu hastalıklı halini hiiç sevmiyoruuummm :19:

Cnm ben çok ağır bir grii ilaçsız portakalla attım 2 gün içinde yaklaşık 12 adet portakal yedim veya suyunu içtim hemen kalktım

evet ankara da olan arkadaşlardan doktor ve hastane önerileri alabilirim
bu arada ben yalnış mı okuyorum acıbademde 11000 tl mi doğum:53::53:
güvende ne kadar canım bilgin var mı
benim sormak aklıma gelmemişti:37:

evet acıbademde normal sezaryana göre değişiyor ama 9000-11000 arası fiyat verdiler..bizde şok olmuştuk...:53: güvende de tam bilmiyorum,yanlış bilgilendirmiş olmayayım ama ortalma 3000-4000 arası galiba... ben koru hastanesine gidiyorum...doktorum ümit korucuoğlu ve inanılmaz memnunum..sanki ailemizden biri gibi oldu..çok mütevazi,bilgili,bildiğini tatlı dille paylaşan kısacası hastasıyla arkadaş gibi ilgili bir doktor...gözüm kapalı tavsiye edebilirim :34:

Merhaba arkadaslar
Şimdilik iyiyim annem de kalıyorum gündüz siteye girip haber vermeye çalıştım ama ağrım vardı dayanamayıp çıkmak zorunda kaldım.
geçmişi tam okuyamadım ama herkese teşekkür ederim. duasını eksik etmeyenlerden Allah razı olsun.
sizlerinde iyi dilekleriyle yaptırıp çıktık amniyosentezi ama yollar da kötüydü bugün yorucu bir gün oldu.
3-4 gün wc hariç kalkmamam gerekiyor pc de yazmak da zorluyor detayları eve geçip biraz daha rahatlayınca yazarım.
düşük riski 2 hafta kadar var biraz ağrım sızım var ama işlem rahat oldu.
16 ocak kontrol randevum 11 şubat detaylı ultrason randevum var sonuclarım da 3-4 hafta içinde çıkacak.
iyi hissettiğim zamanlarda sizleri takip etmeye çalışıcam şimdilik dinleniyorum...
bu arada bebeğimin kıpırtılarını hala az da olsa hissediyorum bu en büyük tesellim..
Hepinize sevgiler.. umarım sorunsuz bir şekilde atlatıp aranıza dönebilirim.
Merak eden dile getiren getirmeyen bütün arkadaslara teşekkürler

Akasya78 aklımdasın sonucunla ilgili birşey okuyamadım bugün çıkacaktı rica etsem mesaj atabilirmisin bana seni çok merak ediyorum
umarım güzel haberler alırsın sizin için de dua ediyorum.

anne adaylarına ve bebeklerine bol bol sağlık diliyorum..

Canım çok geçmiş olsun.çok şükür atlattın bunuda.sonuçlarda temiz çıkacak inşallah.
bol bol dinlen anneciğinde yanında ne güzel:16:

Kızlar Akasyayı sormuşsunuz.Akasya memlekete gitti anneciğinin yanına.
sonuçlarda daha çıkmamış bir hafta gecikecekmiş galiba bana öyle dedi
haber vereyim dedim sizlere:16:

internetteki kampanyaları takip et canım, baya bi alternatif oluyo.

Kizlar cinsiyetimiz belli oldu sonunda ogrenebildik 2.PRENSESIMMMM geliyor
Cok sukur rabbim gonlumuze gore verdi. Darisi ogrenemiyenlerin basina insallah
Herkes ogrenir. Kizimin boyu 25 cm kilosu 288 gr olmus dr cok guzel kucuk bir kiz dedi surekli:D

Maşallah kuzucuğuna:16:
boyu uzun olacak demekki:nazar::emir_bebek:

Canım Ebru Maternity diye bir marka var internetten sipariş verebilirsin çok modern ve güzel modeller var
internetten almam diyosanda Lcw ve De factoyu tercih edebilrsin
geçen C&A'ya baktım hiç hoşuma gitmedi kalitesizdi

Canım Ebru Maternity diye bir marka var internetten sipariş verebilirsin çok modern ve güzel modeller var
internetten almam diyosanda Lcw ve De factoyu tercih edebilrsin
geçen C&A'ya baktım hiç hoşuma gitmedi kalitesizdi

evet cnm ebru ya baktım mağzasına grdim sadece şifon puantiyeli bir elbisesi vardı hoş duran onun dışında diğerlerinde hiç elbisye rastlamadım, telaşa düştüm yakın zamanda bir yakınımızın inş nişanı var kaldım kot bluzlara biraz hoş birşey olsun diyorum ama bulamadım, ,internetten normal markalardada biraz salaş bol kesimli elbilere bakıyorum mecbur çokta beğenmedim hiçbirini mecburiyet:ssz:

evet cnm ebru ya baktım mağzasına grdim sadece şifon puantiyeli bir elbisesi vardı hoş duran onun dışında diğerlerinde hiç elbisye rastlamadım, telaşa düştüm yakın zamanda bir yakınımızın inş nişanı var kaldım kot bluzlara biraz hoş birşey olsun diyorum ama bulamadım, ,internetten normal markalardada biraz salaş bol kesimli elbilere bakıyorum mecbur çokta beğenmedim hiçbirini mecburiyet:ssz:

Aslında çok güzel şifon tarzı gömleklerde var ebruda bide altına şık bir pantolon tecih edebilirsin
artık mecburen canım hamilelere çeşit çok az ya çok sınırlı malesef:50:

nerde yaşıyosun canım?

Aslında çok güzel şifon tarzı gömleklerde var ebruda bide altına şık bir pantolon tecih edebilirsin
artık mecburen canım hamilelere çeşit çok az ya çok sınırlı malesef:50:

zaten giyim olarak sınırlı bakardım dekolte uzunluk vs şimdi iyice alanım daraldı, dediğin gibi şifon gömlek aklıma yattı ama kumaş pantoln onuda yazık 1 kere gycem atcm bir kenara biliyorum böyle özel günlerde asıl dertmiş normalde giy hamile pantolununu kazağını çık:1:

Back
X